Wtf...

Loggar in på bloggen och allt är en röra....Snacka snurrig ;) Ännu en ändring....Jaja, man vänjer sig.

Tror jag börjar bli förkyld =( Alldeles tjock i näsan när jag vaknade och det svider i ögonen. Gillar inte det alls.... Något jag däremot gillar skarpt är att jag snart ska till tåget för vidare färd norrut.....

Så mina vänner...Ha en finfin helg.....Puss


Snösnösnö...

Maj gadd vad snö det kommit...På bara nån timme vart det ju hur mycket som helst och så denna storm på det... Stora jäkla snödrivor blåste upp och det gick knappt att gå på trottoarerna ju... För att inte snacka om att skjutsa en rullstol... Jag hade sånt jobb att jag bara skrattade rakt ut i luften. Måtte inte sett klok ut =)

Hoppas i alla fall att tåg går som de ska i morrn... Är ju dags för resa norrut.... Så nu ska jag packa ;)

Very ont...


Fy fabian vilken jäkla huvudvärk jag haft hela denna dagen.... Fast det har inte hindrat mig från att göra det som måste göras. Promenad te.x. och solning och handling.... Lämnat in en dator på lagning och ringt ett samtal om lagning av laptopen. Plus lite umgänge med grabbarna bus =)

Två kvällar nu har jag varit supertrött och ikväll låg jag och slumrade lite i soffan och det mina vänner har jag inte gjort på år och dar.... Vet inte var denna trötthet kommer från. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk... Har jag inte tid med.

Nu ska jag jaga grabbarna i säng så jag själv kan inta ryggläge... Ingen sovmorgon i morrn för denna damen..Måste fixa en massa innan jobb för sen ska jag iväg på torsdag så allt måste vara klart i morgon.

Aj lav ju.....;)

Silly me..

Idag känns väl gårdagens inlägg lite fånigt men just då kände jag ju så... Och tack söta ni för era kommentarer. Vill mest förtydliga att det inte var bloggen så mycket som gav mig känslan utan livet i stort... Ibland kommer sådana känslor över mig. Som om jag inget är värt. Men som tur är går det ofta snabbt över igen och jag har ju några i mitt liv som jag vet älskar mig....

Kram


Tom...

Känner mig tom, ledsen, övergiven..... Vet inte riktigt varför....Bara är så =(

Ibland känner jag mig verkligen som världens ensammaste...Kanske mitt eget fel. Allt är mitt eget fel antar jag... Mitt fel att jag blev född.

Men i alla fall.. Tack söta
Åsa för awarden... Jag får se om jag fixar den sen eller i morrn...När jag är på gladare humör. Men du ska veta att jag blev glad i alla fall... Att någon ser mig =/


Aaaaah...

Jävulusisk huvudvärk invaderar mitt huvud idag.... Önskar så att jag kunde ligga i sängen hela långa dagen.

Men jag skulle vänta in vaktmästaren för att fixa elementen. Och nu är det gjort och jag har äntligen värme i sovrummet... Bye, bye extrafilt ;)

Ska jobba senare idag och inatt.... Helt okej. Om nu bara värken vill ge med sig vill säga =/


En sådan dag...


Känner mig något lite nere idag.... Det är en sådan dag då jag mest sitter och funderar på vad jag ska göra men sen avfärdar det... Till sist blir jag bara ledsen på mig själv.....=(

Men jag har i alla fall varit ner och solat en sväng och ska snart kasta mig i duschen innan jobb. Så något pyttelite har jag gjort ;) Funderar även på att ta en promenad efter jobb idag.....

Ha bästa dagen....


.....




Besöksrekord!!!

Eller ja... Inte riktigt men nästan ;) Statistiken var rätt högt upp nu ikväll men det nya systemet luras lite... Var ju bara typ fem fler än igår men såg jättemycket ut.
Men ändå var det fler än på jättelänge...Kul =) Fast jag är så trist.....Jaja.

Nu ska jag väl försöka leta mig i säng... Sovmorgon i morrn så det är ingen brådska.


Gillar...


Fick en kul kommentar i förra inlägget =) Att jag ser smal ut för att vara så tjock....HAHA, höll på att fara av soffan när jag läste den....
Jag vet ju att jag inte är tjock men ändå tjatar jag om det...Så jag kan gott skratta åt mig själv lite och tack a-k för den kommentaren =)

Annars då... ska snart iväg till jobb igen. Ska ta en promenad innan jag börjar. Känner mig som vanligt svullen men bry er inte om mitt gnäll....;)

Ha bästa dagen sötisar =)


Wow...

Jag har världens bästa frisör..... Kunde inte skriva ut bilden på snygga frissan men berättade på ett ungefär hur jag ville ha det. Eftersom jag ju har kortare hår än hon på bilden blev det en kortare version men oj, vad nöjd jag är =)
Synd att kameran inte lyckas fånga det busiga, spretiga. Men jag kan bara säga att hon är fantastisk som lyckas varje gång...... Samma säger stora sonen som också går dit. Hon är bäst =)


Hej...


Har inte haft något att skriva om.... Är bara sur och nere mest hela tiden och det är inget kul att skriva om. Tyvärr är mesta deppet angående min kropp och det är fan inte klokt. Kalla mig löjlig men jag har svårt att acceptera att kroppen blir gammal och allt svårare att hålla efter =/.

Men nog om det... Har varit ledig hela helgen och mest bara slappat. Nåja, jag har gått entimmespromenader varje dag och jag har tränat lite med mina gummiband.

Och idag fick jag äntligen tummarna ur och strippade granen...Att det ska ta sån tid för mig. Nu ska jag bara orka bära ner allt i källaren.

I morrn ska jag klippa mig... Gissa om jag längtar? Hehe, ser inte riktigt klok ut just nu ;) Bollhuvud....
Sen jobbar jag minsann varje dag nästa vecka, utom lördag. Har tagit på mig några extrapass och det känns bra för kanske veckan går fort. Snart dax för ny tur norrut ju.....

Nä...nu räcker det för idag...Puss





så här skulle jag kunna tänka mig att klippa mig..
är det fel på en 41-åring?


Orka liksom...



Tvi och blä... Jag är dödens trött på att känna mig fet =(

Kan någon vänligen förklara för mig varför jag som inte är det minsta överviktig känner mig som jag har 30 kilos övervikt??? Det börjar bli tröttsamt att känna så. Allt spänner och gör ont...hatar verkligen att ha BH för den stramar.

Fy vad jag gnäller....Men jag vill ju känna mig fin. Tur det är dags att gå till frissan på måndag så jag i alla fall kan känna mig lite fin... Ser ju ut som en tönt nu ;)

Nä... Måste rusa till jobb...TjInG

Snart...

...dags för damen att kila till jobb.

Orkade inte blogga igår och knappt inte idag heller...Har ju inget att förmedla ändå =/ Trist kärring det här...;)

Men mitt liv kilar på i vanlig takt och just nu är det väl lugnt...Har grabbarna hemma denna veckan och igår kväll var det full rulle. Eftersom deras datorer är kassa så satt vi i vardagsrummet alla tre och samsades om TV och laptop...Gissa vem som mest stirrade i taket eller läste tidning??? Hehe....
För att inte tala om såren i öronen.... De där grabbarna kan bannemej snacka ;)

Nä.. Nu måste jag dricka upp mitt kaffe och försöka kränga på mig nåt korvaskinn och kila iväg.... På tal om korvskinn...Jag håller fortfarande en nyttig profil ( peppar, peppar) och har gått ner 3 kilo =)

Puss....


Hujedamej...

Sov lika jäkla kasst inatt... Fasiken alltså. Men jag har bara slappat lite grann i soffan sen jag kom hemn från jobb. Har städat och diskat också =) Ska väl ta och strippa julgranen också...om orken finns. Men när jag gjort det måste jag ju rasta dammsugaren med och det vete fan om jag orkar idag.

Just nu dricket jag en kopp kaffe.... Ska nog ringa till älskling också innan jag tar en promenad i isstormarna.... Ja, det stormar så det viner i fönstren. Men jag måste ju röra på fläsket ;)

Löjliga jag har läst några årshoroskop också...Bara för att få några hinter om vad som komma skall... Men hu vad sur man blir emellanåt ;) Avfärdar helt enkelt allt jag inte gillar så vad är det då för mening med horoskop??? Hahaha, ja jag har väl aldrig sagt att jag är riktigt riktig =)


Lördag evening..

Yes please....=)



Här sitter jag på jobb....Är trött så det snurrar. Sov verkligen som en kratta i natt..Tyckte jag var vaken stup i kvarten och tittade på klockan...Hörde en massa ljud från grannarna med. Att ligga vaken så på natten är ju hopplöst när man vet att man ska upp och jobba.
Men upp kom jag i morse efter en halvtimmes znoosande ;) Har sen jobbat heeela dagen och har natten kvar. Hoppas jag får lägga mig vid tio...Och att jag kan sova.

Annars inget nytt eller kul..... Glamouröst liv man lever ;)

älskar dig.....


Skitidiot...

Ja jag alltså.... Kommer aldrig att gå ner i vikt. Nu har jag nallat i chokladkartongerna igen =/ Bara gammalt äckligt skit kvar men jag proppar ändå gladeligen i mig...Hur dum får man va? Men nu ska de uuuut.

I morrn dags för jobb igen.....Ingen höjdare. Fast ändå skönt att få tiden att gå =)

I övrigt är jag jäkligt kramsugen =(
Inte ens några barn har jag här att kramas på......

Ledsamt...

Börjar bli lite smått tråkigt att blogga.... Är ganska glest mellan kommentarerna om man säger så. Men jag får väl skylla mig själv som är urusel med kommentarer hos er =/

Ska jag avslöja en liten hemlis??? Hela förra året mådde jag pyton och orkade helt enkelt inte engagera mig i andra bloggar. Dock har jag så klart fortsatt läsa mina favvosar..

Men nu när jag äntligen börjar må bättre så är det bara jobbigt att kommentera. Min laptop är kass....Jag måste ha den lutad så mycket framåt att jag ingenting ser om jag inte ligger ner...haha. Och då är det svårt att kommentera. Orkar helt enkelt inte resa mig upp hela tiden för att skriva =/ Sorry....

Inte nog med det....På tal om trasiga datorer. Båda sönernas datorer pajjade innan jul...Snacka om att denna mamman inte har råd till nya. Jäkla skit säger jag. Och snart ryker min med...Då lär jag försvinna =(

Jaja..Nu vet ni varför jag är så kass med kommentarer...


Fredag...

Idag är det strålande solsken...och superkallt. Med mina mått mätt i alla fall...säkert -10.

Som vanligt är jag slöare än slö....Sitter i detta nu och väntar på mina ägg... Ska ha kokt ägg till frukost. Sen ska jag väl ta och kila ut en sväng....Kanske sola också och senare städa och gummibandsträna.
Ska bli kul att se hur mycket av detta jag gjort när kvällen är här ;) hehehe....

Saknar dig massamycket N......

Bestämt mig...


Har länge funderat på att skaffa ny tatuering.... Men jag är en riktig fegis och tyckte det gjorde skitont med den jag har så jag har tvekat. I år är det exakt tio år sen jag gjorde den.
När jag gick förbi tatueraren häromdagen bestämde jag mig =) No more fegis!!! Jag ska hitta ultimata motivet som lutar åt något hjärtliknande på handleden...alltså bara något pyttigt, och sen beställa tid =)

Tror ni jag vågar???

Jag har lyckats gå ner två kilo.... Hoppas hela tiden att jag ska klara detta...Det känns i alla fall som jag kommit in i rätt "flow"... Ja, jag brukar kalla det så då jag lyckas med mina föresatser. Har tränat en stund idag med gummibanden och ska snart kila ut på promenix.... Vill verkligen klara detta. Inte att bli så mager jag varit men kanske lite smalare än nu och lite mer välformad med muskler =)

See ya babes....


Inte Sibirien...

mina fötter i snön..;)


Vilket jäkla tjat i tidningarna om sibirien och kyla...Jo, jag vet att ni längre upp har väääldigt kallt och ni får gärna behålla det. Här var det bara -2 grader idag i alla fall. Precis lagom för en timmes promenad. Blev to.m. svettig jue ;)

Har provat att träna lite med mina gummiband...Fy fabian vilka icke befintliga muskler jag har... Här krävs det nog en hel del upptrappning. Får nog inte gå för hårt fram. 10 minuter tog jag idag...... Maten är jag också duktig med... Försöker med GI denna veckan för att rivstarta. Så lite kolhydrater som möjligt.... Kanske därför jag har huvudvärk hela tiden?

Nu ska jag ha kaffe i alla fall ;)




min fina...=)
är så kul att kunna ta bilder igen....


Hälsoinvestering..



Jaha...Är det nu man ska börja det nya sunda livet???? Kan väl inte säga annat än att det är välbehövligt... Har i nuläget ökat 17 kilo på mindre än ett år....Not nice.

Så igår och idag har jag ätit himmelens nyttigt förutom i går kväll när jag fick ett litet bakslag i Aladdinasken ;). antar att det är smällar man får ta.....*S*

Idag investerade jag i ett litet paket innehållande gummiband och en kanonbra träningsbok. Antar att jag får börja med Seniorpasset...Hehe. Yngstasonen tyckte det var hä'ftigt och vill också träna med gummiband. Så nu får vi väl se om jag kan utveckla lite muckler ;)





OMG...

Två och en halv dag ungefär......Det är vad jag klarat nu. Mer klarar jag visst inte förrän den stora saknaden sätter in =(

Jobbigt, jobbigt.....23 dagar kvar nu....


Blä..

Har legat i soffan mestadelen av kvällen med en sjujäkla huvudvärk =(... Ni vet sådan som är på gränsen till migrän då man mår illa också.... Det börjar så smått kännas bättre men jag tror jag ska uppsöka sängen snart.

I morrn är jag ledig från jobb men har tvättid..... Har nog inte så värst mycket tvätt. Använde inte alltför mycket kläder förra veckan...

Men det är skönt att jag har sovmorgon i alla fall....

Nu ska jag ringa sötnosen ;)


snöbild tagen en halvtimme efter det börjat snöa....
Innan dess var det barmark.



Förresten är jag numera ägare av världens sötaste lilla rosa kamera...
Tack darling =)

 


Lista...

Hittade en kul lista hos Gabbi....

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Japp...skilde mig och slutade röka och reste massa tåg..
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inget..slutade röka innan nyår för att kunna lyckas ;)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Norrland och danmark ;)
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja.. massa pengar
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Ingen speciell...finns många ju
8. Vad var din största framgång 2009? Slutade röka juh... och skilsmässan...
9. Största misstaget? Inget.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? En liten släng av depression....
11. Bästa köpet? Tågbiljetter....
12. Vad spenderade du mest pengar på? Tågbiljetter ;)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja...älsklingen gör mig glad
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Allt med Laleh....
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både gladare och ledsnare...Nykär och lycklig men deppig...
16. Vad önskar du att du gjort mer? sparat
17. Vad önskar du att du gjort mindre? ätit...
18. Hur tillbringar du julen? Hemma i soffan ;)
19. Blev du kär i år? Nej..året innan...men är superkär nu..
20. Favoritprogram på TV? Inget...ser knappt på TV
21. Bästa boken du läste i år? Har haft supersvårt att läsa sista året så ingen
22. Största musikaliska upptäckten? Lars Winnerbäck
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Önskade inget särskilt men fick ändå
25. Något du önskade dig men inte fick? Nix..
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Blev bjuden på restaurang av älsklingen...
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Japp...men berättar inte
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Svart....Tält
29. Vad fick dig att må bra? Älskade N
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen...
31. Vem saknade du? N när jag var hemma och barnen när jag var hos N...
32. De bästa nya människorna du träffade? N:s familj så klart...Härliga människor =)

Vardagens återkomst..

Så var denna damen hemma igen då....Ska snart kila till jobb är det tänkt.
Har sovit oerhört dåligt inatt...varit vaken stup i kvarten och när klockan ringde ville jag inte stiga upp bara för att jag var ensam i sängen. Har znoosat urlänge ;)

Vill inget hellre än vända tillbaka och stanna i alla evigheter.... Om livet ändå var enkelt...

Aj äm still alajv...

Hojtihojt....Inte ens en ynka dag kvar sen bär det hemåt igen.... Inget kul =(

Har haft finfint och vill inte hem...nej.

Nu dricker jag ett glas vin i väntan på maten i alla fall.....<pUsS