Bye, bye februari...


I morrn är det mars...våren närmar sig med stormsteg. Så jäkla skönt =)

Idag gick jag en promenad och visst kändes det lite vårigt i luften... Men jag är inte dummare än att jag fattar att mer snö och kyla kan komma... Men man kan ju få låtsas en dag eller två ;)

Annars har det varit en slö och lite trist dag.... Men välbehövligt lugn efter en vecka med sportlovslediga tonåringar ;) Nu är de en vecka hos sin pappa så jag få vila.....

Bara elva dagar kvar nu sen har jag två härliga veckors semester...Ska bli kanonskönt även om jag åker från våren i skåne.... känner även en liten oro för grabbarna bus, men jag hoppas ju att jag ska klara att koppla bort dem då...... Åh, vad jag längtar efter älsklingen

Nu mina vänner är det snart sängdags......

A new day...

Soliga söndag...=) Ska snart ta en promenad i solen har jag tänkt. Nästan all snö har töat bort också så jag kan ju låtsas att det är våren som kommit.....;) Hehe.

Gårdagens kalas gick bra och sonen är härmed officiellt vuxen ;) Vi firade dottern med som snart blir 21 år. Hon stannade sen kvar hos mig efter kalaset så vi gick en promenad i regnet innan hon "tvingade" mig att se melodifestivalen..... Hade en trevlig kväll med chips och vin innan hon smet vidare till en kompis. Men då var det oerhört skönt att bli ensam =)

Men nu ska jag i alla fall klä på mig och komma mig ut en sväng....TjInG

Min pöjk...

Ett STORT GRATTIS
 till min lilla, stora grabb som blir 18 år idag.....
Love you


Fredagsmys...

...eller inte. Längtar efter riktigt fredagsmys ;)


Tänk....För 18 år sedan låg jag där och kämpade.... Så på morgonen den 27 februari 1992, kom min fina fina grabb...Fyra veckor för tidigt. Han såg ut som en blandning mellan Billy Idol och en boxare ;) Hahaha... Så söt han var. Och i morgon blir han myndig......Maj gadd, var blev tiden av???

Annars har jag en lugn kväll här hemma....Har jobbat ett par timmar och sen jag kom hem har jag pimplat vin ;) och pratat i telefon och suttit här. Alltså inte alltför upphetsande. I morgon vankas kalas....


Hallihallå...


Jag upptäckte nyss att jag har en jäkla huvudvärk....Gillas inte. Nu ångrar jag att jag tog på mig extrajobb ikväll....Hade varit skönt att slippa. Men gjort är gjort ;)

Låg i sängen till nästan halv elva idag.... Men har inte sovit hela tiden. Sönderhackad sömn helt enkelt eftersom jag vaknar jättelätt av ljud och sen svårt att somna om. Men tro inte att jag kliver upp...;) Hehe.

Har lite att göra idag men just nu vill jag inte göra nåt. Men kalas vankas i morrn...Så.


??????


Undrar vad som hänt... Har blivit värsta vinpimplaren ;) Sitter med ett glas i skrivande stund....

Jag har inte druckit på många år...Har inte tyckt det var gott och nödvändigt. Kan väl inte säga att jag tycker det är speciellt nödvändigt nu heller men har i alla fall hittat ett rosévin som är gottgott =) Men ett glas räcker gott och väl till mig för jag gillar inte när det snurrar..... Menmen, jag tycker nog det känns avigt men man ändras hela livet antar jag....

Har varit iväg och solat idag...Känner mig genast något lite finare i alla fall... Sen blev det en liten promenad. Annars inte mycket nytta gjord idag...Jo, diskat ;)

Ska nog äta snart...Idag har det varit dåligt med det...Bara en nutrilettbar på hela dagen... Men det lär jag väl ta igen med råge innan kvällen är slut, Det är liksom på kvällarna jag vräker i mig.....


Så var det torsdag..



Idag sov jag ganska länge...eller ja, det hade visst snöat inatt igen så jag vaknade redan vid sju av skottaren. Men jag tryckte in hörselproppar i öronen och sov vidare.... Skönt.

Har inte gjort många knop sen jag klev ur sängen. Fixat lite med datorn och fikat kaffe. Nu fick jag ett kort ryck och började röja men det rycket varade inte länge ;). Fast på lördag vankas kalas så jag måste ju fixa till det här hemma innan dess... Den dagen den sorgen ;)

Ska snart ge mig ut på promenad...Jag ger mig inte. Jag ska ner i vikt......Frågan är bara när??? Hehe. Sen ska jag sola lite...Känner mig ju supermycket fulare och tjockare när jag är blek =/


Lååååångsamt...

Fattar inte varför tiden just nu känns så jäkla långsam... Det är två veckor kvar innan jag får åka iväg. Känns som en hel evighet ju... Tur jag ska stanna så länge =) Me like.

Är så förbenat uttråkad om dagarna just nu och börjar snart klättra på väggarna... Tror kanske att jag behöver vår???



Känner mig så ledsen också för att jag mest tycker mina barn är pest nu... Får ingen rätsida på det och det gör att jag känner mig som världens sämsta mamma. Jag älskar dem ju över allt men jag tror det tagit ut sin rätt med alla år av kämpande....jag orkar inte mer just nu. Bara det nödvändigaste...... Jag finns för dem i alla fall. Börjar gråta bara jag skriver detta...... Hemska, hemska mamma...=(

Fick min laptop idag...Tycker väl inte att de ansträngt sig så väldans för att fixa den... De kunde gott ha bytt ut fläkten men de har bara dammat den. Sen har de visserligen fixat skärmen =) Och sen alla drivrutiner också.... Kruxet är bara att jag fått sitta här och installerat allt igen.... Jaja.

Nu ska jag nog sova....PuSs

 


Jobbat...

...har jag gjort idag. Började åtta och slutade två..... Kom nyss hem men upptäckte att jag glömde handla hälften av det jag skulle ha i affären. men jag planerar ändå att gå ut en sväng sen...Röra fläsket lite ;)

Trött som attan är jag idag...Fy vad jag avskyr att stiga upp tidigt nu för tiden. Tänk vad man kan ändras!!! Jag som ääälskade tidiga morgnar. Nåväl...Nu är jag ledig tills fredag då jag tagit på mig att jobba extra...Annars hade jag varit ledig ända till måndag. Men skönt i alla fall med mogondagen ledigt =)

Nu ska jag slappa en pyttestund innan jag drar ut på nya äventyr ;)


.......


Råd till bantare....

  • Väg dig med kläderna på, efter middagen.. sedan på morgonen, utan kläder och innan frukost, eftersom det är trevligt att se hur mycket vikt man har förlorat under natten.

  • Väg dig aldrig med vått hår.

  • När du väger dig, ta av allting, även glasögonen. I detta fall är suddig syn en tillgång.

  • Använd endast billiga badrumsvågar, aldrig sådana dom har på sjukhusen, eftersom de förstnämnda konstant väger 5 kg fel, till din fördel förstås.

  • Om vågen lutar något kan du tjäna yterligare något kilo. Flytta runt vågen tills du hittar en lämplig ojämnhet i golvet.

  • Glöm inte att ta av dig örhängena. Dom kan väga minst ett halvt kilo.

  • Börja med bara en fot på vågen, ta sedan tag i handdukshållarna framför dig, placera sedan den andra foten sakta på vågen och slutligen ta sakta bort händerna från hållaren. Det medges, detta tar tid, men det är värt det. Du kommer att väga minst 1 kg mindre än om du kliver på normalt

  • Väg dig efter hårklippning; det kan vara värt ett par hg.

  • Andas ut kraftfullt FÖRE du kliver på vågen. Luft väger också någonting.

  • Den bästa platsen för en våg är INTE framför ett kylskåp.

  • Ställ dig på vågen med båda armarna i luften för att minska trycket på vågen. Att vifta med armarna samtidigt kan hjälpa något.

  • tisdag...


    Idag är jag supermegatrött.... Fasiken vad jobbigt. Försök vänligast sova gott en hel natt med sportlovslediga tonåringar..... Fy vad många gånger jag vaknade inatt, så nu är det slut på lovlyxen för grabbarna.

    Steg upp vid sju i morse för det var ett jobbrelaterat möte mellan halv nio och tolv. När jag sen kom hem röjde jag lite, pratade med älskling i telefon och handlade. Sen däckade jag i soffan..... Jag är så jäkla trött att det är ett helt företag att bara ligga här och läsa en tidning...Har verkligen kämpat för att inte somna. Var kommer all denna trötthet och matthet från????

    Är i alla fall glad att det inte börjar bli mörkt ute förrän nu... Då känns det att vi går mot ljusare tider =)

    Något mer hade jag väl inte att delge....Pussen


    Vill inte...

    Ööööörk.....Är egentligen ledig i morrn men så klart kom de på att ett möte skulle sättas in. Således börjar jag halv nio så good bye sovmorgon =(

    Aja...Jag är inte den som är den ;)

    Men jag är jäkligt trött på att vara depp och ledsen hela tiden.....
    ge mig vår och sol NU.

    Saknar dig....

    Trött, tröttare, tröttast....


    Begriper verkligen inte hur min kropp fungerar..... Just nu blir armar och ben tuggummisega av minsta lilla.... Det är skitjobbigt för på något vis hade jag visst inbillat mig att jag inte längre hade dessa konstiga fenomen i kroppen. Skit säger jag.

    Har mest bara slappat idag fram till att soffan kom.... Då fick jag stora grabben att hjälpa mig få den på plats...Redan då anade jag i armarna vad som komma skulle. Sen en promenix till Netto fram och tillbaka...Hem och kasta i mig lite fika och sen vidare promenad till mitt ledsagningsuppdrag.... Efter det blev det ytterligare en promenix för att hämta ut lite buzzadorgrejs och sen handla lite mat. Nu kändes det bannemej som att jag skulle somna gående.

    Nu sitter jag i min sköna soffa och har så jäkla ont i ben och armar och ögonen trillar nästan samman... Visst är det konstigt att man kan bli sömnig av fysisk aktivitet?

    Nåväl....Hoppas snart kroppen är bra igen.

    Ny dag... måste man verkligen ta nya tag???



    Ungefär så känns det idag..... I morse kändes det motigt att vakna. Fått tillbaka den där känslan jag hade för ett tag sedan.... Att jag vaknar till deppet. Jag känner direkt att jag mår pyton. Fy fabian vad jobbigt det är. Jag vill må bra och jag vill vara glad. Jag vill glädjas åt det jag har men bara saknar det jag inte har....... Känner mig ego.

    Känner mig förbannat ful också... Undrar så vad som hänt med min kropp. Går inte ner ett hekto fast jag försöker och fast jag är väääldigt bestämd mot mig själv. Blir både irriterad och orolig. Hypokondrikern i mig vill ju gärna ha det till att jag är sjuk på nåt vis, så det är därför jag inte går ner....Hmmm.

    Idag kommer min soffa =) Ska bli sååå skönt att sitta i en mjuk en istället för denna hårda. Köpte en billigt på Erikshjälpen...Det får duga till en fattig mamma. Men den är inte ful ;)

    Idag har jag bara ett ledsagningsuppdrag på 1,5 timme. Lagom betungande..... Annars bara slapp och slö. Kanske planera lite inför helgen. Stora grabben blir 18 år på lördag.... ARTON....Tror knappt det är sant. Och dottern blir snart 21 år så det vankas kalas....

    Nä, ses....

    Vilket ras...


    Jag har en skitblogg....blir mindre och mindre besökare här inne. Och jag känner ju vilket skit jag skriver om. Någon gång överträffar jag mig själv och skriver kanske något kul men mest är det ju bara depp, depp och åter depp..... Fan. Kanske läge att skita i detta???

    Är trött på hur min hjärna funkar... Just nu är den sprängfylld med dumma tankar. Jag orkar inte med det för det sänker mig bara ytterligare. Men jag borde vara van....Dumbolle, det är jag det.

    Love you......

    Där igen..

    Sover skitkasst på nätterna nu igen.... Är så jobbigt att vakna för minsta knäpp i väggen eller nåt. Just nu är jag trött så det snurrar...på riktigt. Och det bara för att jag sovit dåligt och måste upp och jobba. Jäkla skit.

    Samma sak med saknaden....Just nu är det skitstor och det känns som jag inte ska stå ut.... Fan vad jobbigt det är. Men jag känner igen båda sakerna..... Känns väldigt mycket som förra året mitt uppe i sluta röka tiden. Och ja, jag har haft det så till och från under hela året. Men så emellanåt känns det fint och jag sover bra igen och saknaden går att stå ut med.

    Undrar vad det är som blir fel så där emellanåt??? Ååååh N... Låt tiden gå fort =)

    Nä, vet ni vad...Måste rusa till jobb nu.

    Ännu en dag närmare dig...

    Lördagen snart slut.... skönt på ett vis mindre skönt att jag ska jobba i morrn.

    Direkt jag kom hem från jobb i morse var det dags för tvättstugan....Jäkla spring i trapporna (bor på tredje våningen och en extra till källaren). Sen skulle jag egentligen promenera men hu vad mina ben var slut efter trappspring...blev bara en tur till affären för matinköp.

    Sen har jag hunnit färga håret och diska också....Nån rödbrun färg...så nu är det byebye gråa hår ;) Sitter här nu med mitt andra glas rosévin....Känner mig ensam. Saknar min N, men också bara nån kompis att sitta och skvallra med...fan vad kul det hade varit =/

    Nä, kanske ska se om det är nåt på TV...Nåt OS-fritt ;)
    Eller...först ringa

    Lördag ännu en gång...

    Fast förra lördagen var bättre...;)

    Sov skitdåligt inatt och upp åtta för att avsluta jobbnatten. Sen direkt hem för att tvätta....Så idag blev det inget smita ner i sängen när jag kom hem. Är så där lagom trött nu.....

    Hade planer på en promenad senare men känner nu att benen tagit lite stryk av springet i trappan... Men det kanske löser sig. Behöver verkligen röra på mig... Fy fasiken vilken latmask man är =/

    Nu måste jag nog kila ner i tvättstugan igen.....TjInG


    magfnatt...

    det bubblar som satingen i min mage....Snacka om att ha fått fnatt ;) Känns som maten far rakt genom snabbt som sjutton...
    Nåväl... var ju inte det jag skulle skriva om egentligen. Skrev ju häromdagen om buzzador.... Har inte hört något från dem på evigeheters evighet och så helt plötsligt ramlar det in massa. Ska vara med i en kampanj med Dove tvål och en med nån ansiktskräm..... Kommer väl nästa vecka kan tänka. Och helt plötsligt fick jag ett till erbjudande från dem...Men det var jag inte intresserad av..Något med att få hjälp med sitt pensionsval...Visserligen säkert jättebra men orkar inte engagera mig....
    Men visst är det knasigt att det helt plötsligt ramlar in buzzadorerbjudanden???

    Äsch...skit samma ;)

    Ny dag...


    Här sitter jag i min morgonrock och slöar.... Väcktes av förbaskade snöskottare i morse.....innan tuppen gol för fasiken. Sen höll den jäkelen på hela morgonen. Men jag tryckte in hörselproppar och försökte sova ändå. Gick sisådar kan jag tala om.....
    Nu har jag suttit här alldeles för länge känns det som.....Måste göra mig i ordning för jobb ju. Men fick nyss värsta huvudvärken...Oj, vad det dunkar. Och en styck son kom minramlandes och kräkandes....Kul va? Måtte han inte smitta mig för jag avskyr att kräkas...Pi fan.

    Nä, tömma kaffekoppen nu och sen lite fräs..;)


    Mejbi tajm to slijp...

    Ursäkta min engelska  ;)

    Kväll hemma hos mig och jag är än en gång mamma en vecka framåt..... Ja, grabbarna bus har nyss tillbringat en vecka med sin pappa så nu är det min tur.

    Har varit en seg torsdag det här...trots jobb som idag var hektiskt och kul och gick fort. Men har väl känt mig lite depp antar jag...Saknar ju älskling så klart.

    Jobbar i morrn igen...Kväll och natt men det lär bli allt annat än ansträngande.

    Men nu ska jag bädda ner mig i sängen och ringa go´natt....Då känner jag mig mindre ensam :)

    Gonattkram....


    Trött...


    Ja, just nu känns jag bara trött på allt....Jäkla snöande...jäkla ensamhet, jäkla väsen hos både grannar och ute så man bara lite sömn får....Ni ser, vilken gnällkärring va!!!

    Gaaaaaaaah......Känns som jag vill skrika rakt ut. Skitliv =(


    Ska jobba idag....Okej antar jag.



    Bara jag igen...

    Är ledig idag..var sketatrött i morse efter en natt på jobb så jag smet rakt ner i sängen då jag kom hem och blev visst kvar där till framåt elva.....Maj gadd.

    Funderar på flera grejer...Städa borde jag göra eller gå ut och röra på fläsket lite....Eller nåt annat motionsaktigt. Men jag fastnar som vanligt i soffan..... Deppkärring.

    Äsch...ska dricka upp mitt kaffe och försöka få nåt i magen sen kanske det blir fart på kärringa ;)


    Aj lav ju...


    Jahaja...

    Oj, vad jag gnäller..... Men det är faktiskt inte lätt ;)

    Menmen....Just nu jobbar jag i alla fall.... Eller har en lugn stund på jobb. Har nyss ätit kvällsmat och skrivit en låttext av Nordman på datorn och skrivit ut =) Ibland är jag bara för snäll ;) Så nu hamnade jag här.......

    Kommer nog upp lite annat än gnäll i bloggen snart...Har fått två nya Buzzadorgrejsemojser att testa och buzza...Kul. Kanske blir jag tio år yngre eller nåt...Ska nämligen testa en ny ansiktskräm...Hehe. I alla fall tänkte jag ju skriva om det i bloggen och göra reklam...Ska bara invänta paketerna.

    Nä mina vänner... Kanske man ska göra lite nytta när man är på jobb???? Fast här är ingen nytta att göra just nu... *fniss*

    Pusselipuss.....

    Jobbigt...

    Sovit som en kratta inatt... Somnade inte förrän runt halv fyra och vaknade vid sex =/ Sen har jag somnat och vaknat om vartannat på morgonkvisten..... Var jätteledsen då jag skulle sova och mådde illa av saknad.... fy fasiken vad jag känner mig fånig.... patetiska kvinna som beter sig som en tonåring!!! Men jag kan inte hjälpa det.......

    Ibland säger mina tankar " jag orkar inte mer".... Men vad menar jag då egentligen??? För enda alternativet är ju att orka..... Inte vill jag att det tar slut. Älskar för mycket för det..... Så det är bara att stå ut med avståndet helt enkelt......FAN.

    Men just nu känns det så...."jag orkar inte"..... Känner mig ju bara ledsen och illamående. Fattar inte att saknad kan sätta sig som illamående.

    Önskar att livet var enkelt........

    Ensam igen...

    Hej i blogglandia.... Kanske är jag tillbaka nu. har nämligen en lånedator för tillfället...Tack

    Men uj, vad jag är ensam... ensammare än innan känns det som. Har haft kärt besök ända sedan i torsdags kväll till tidigare idag då jag följde honom till tåget för hemfärd norrut. Ja, älsklingen har varit här och vi har haft en underbar helg. Fy fasiken för dessa jäkla avstånd.

    Jag saknar dig massamycket N......

    Nåväl....efter att jag vinkat av honom och kom tillbaka i byn så vart jag in i "gröna skylten" så nu ska jag dränka mina sorger i lite gott vin ;) Och det är ju faktiskt bara lite drygt tre veckor till nästa gång vi ses...Då stannar jag hela två veckor =)

    Annars inget nytt under solen......Men jag återkommer.
    Pusselipuss.....

    Hipp hipp hurra.....


    Idag fyller amittilivet-bloggen 3år =)

    Grattis till det...
    På självaste hjärtedagen.

    Har bästaste här hos mig nu...Känns bra.
    Myspys....


    Hoppas ni alla har en fin hjärtedag


    Back in buisness....

    ...kan man väl inte säga att jag är. Men väl tillbaka på jobb ;)
    Ingen dator i sikte....Varken min eller sonens. Själv använder jag dagarna till att röja undan hemma och att jobba. Emellanåt lägger jag mig på soffan och deppar för jag ingen dator har men det är ju så trist att jag ganska snart gör något nyttigt igen =)

    Men nu måste jag visst sätta igång att jobba.... Ha det bäst

    Jobbar...och trött.

    Ja, det är jobbdygn nu...Och jag är så trött..... Skulle kunna sitta upp och somna ;) Men snart får jag väl krypa i säng kan tänkas.....

    Har fortfarande lite abstinens över datorn men hey... Jag överlever ;) Har som sagt massor att göra hemmavid. Vill att det ska vara tiptop när min älskling kommer och hälsar på =) Jag har inte så ofta anledning att hållla snyggt hemma...Visst, lagom städat och prydligt men inte snyggt och så för det kommer ju aldrig hem någon till mig...Men nu...eller snart kommer bästa besöket =)

    Har tyvärr inte mycket att skriva om...Känns tomt i hjärnan...Blir väl så när man är slutkörd...Och det är jag efter denna jobbdagen ;)


    en väldigt suddig jag idag ;)
    Klicka för större...om ni vill.


    Hej

    Nu testar jag. Surfar lite med mobilen. Fy fabian vad beroende man blir av datorn. Tvättar idag och oj vad mycket det var idag. Massa sängkläder och annat. Har även röjt här och där och umgåtts lite med grabbarna bus. Stora sonen och jag har ätit stekt fisk och potatisklyftor till kvällsmat. Smaskens... Nu är jag ensam igen och dricker kaffe och fikar gräddbulle.

    Tjingeling...


    Lite update på läget kanske ;)
    Jobbar i natt så nu har jag tid att sitta en stund..... Idag skeppade jag så iväg laptopen till Linköping eller nåt. Nu hoppas jag att de skyndar på lite.. Ni anar inte hur gött det ska bli med en fullt fungerande dator igen efter 1,5 år med strul.

    Men just nu, eller i morrn och tills vidare, råder "avgiftning".... Nu ska jag lära mig leva utan updateringar med omvärlden. Känns konstigt men kul.... Jag bara inbillar mig att jag ska få massor gjort hemmavid =) Hoppas verkligen det... Får nämligen besök om en vecka och då vill jag ha fint hemma...... Älsklingen kommer till mig =) Jag lycklig ;)

    Nåväl.... Vet inte om jag berättat men alla datorer hemmavid havererade ju nyligen och stora grabbens är inlämnad och förmodligen snart klar så om jag är snäll (och det är jag ju som betalar lagningen) så kan jag ju använda den lite emellanåt.

    Nä, nu har jag inget mer att "säga"
    Puss till er alla.....

    Glest....

    ...mellan inläggen kommer det att bli ett tag nu... Ska skicka iväg laptopen på lagning och vem vet hur lång tid det tar???? Maj gadd... Kommer få värsta abstinensen =O

    Kan kanske blogga pyttelite från jobb om tid finnes.... Annars får ni ge er till tåls. Ni som fortfarande läser här ;) Love you.....

    I övrigt har jag förbenat ont i huvudet idag och ska snart kila till jobb.... Är också superduperglad mitt uppe i saknaden... Bara 9 dagar till vi ses igen.... Åh, hade det ändå varit så alltid =/.

    Ha det.....

    Hem kom jag...


    Vilken dag.... Varit på resande fot tolv timmar...Först bil sen tåg av olika slag. Lättstressade jag höll på att få panik i Sundsvall då tåget var försenat och jag kanske skulle missa bytet i Stockholm... Kände hur tårarna flödade och jag var nästan förtvivlad... Situationen blev inte bättre av att jag redan var lite ledsen p.g.a. hemfärd.....

    Men tåget kom iväg ca. 50 min sent och var ännu senare framme i sthlm. Väl där fanns det inga besked om mitt tåg så när jag såg ett x2000 tåg mot malmö hoppade jag på det..... Men det var visst lite fel. Men jag fick ändå åka med...Om det berodde på min förstaklass biljett eller bara en snäll tågvärd får vara osagt men glad är jag för det tåget jag skulle ta är nog knappt framme än =/.

    Fick åka en egen kupé hela vägen till Lund och kunde sträcka ut benen ordentligt.... Men har tyvärr fått huvudvärk av stressen allt medförde... Snacka om kontrollfreak....Får panik om jag inte har full koll...Åh, vad jag önskar att jag var lite cool ;)

    Nu är jag hemma i alla fall och försöker varva ner innan jag lägger mig...Jobb i morrn ju, men inte förrän ett så det är lugnt.....

    Nu ska jag surfa lite sen ringa älskling.... Saknar honom ju massa fast jag ringt stup i kvarten idag ;) Hahaha....