Tröst...

Magen står i fjorton hörn...eller nåt. Fy fasen vad jag mår pyton. Glass i stora lass har jag tröstätit i kväll.... Tur det kommer en ny dag snart ;)

Idag föll jag djuuupt... Det är inte kul att upptäcka hur dum man ständigt är. Oftast går jag omkring med skygglapparna på men då och då faller de av och det gör ONT..... Åh, vad jag gråtit och våndats...... Jag vet liksom inte hur jag ska få ihop det ekonomiskt och idag kändes det som att jag bara ville ge upp...(dö).

Men...Tack och lov har jag för första gången i mitt liv någon jag verkligen kan prata med..Trots att jag mår dåligt av det och trots att det känns som jag skrämmer iväg honom så VET jag att han finns och att han lyssnar... Det är inte något jag är van vid..... Tänk att någon finns för mig!!!

Nåväl...Mina problem löses ju inte på detta viset men jag får nya krafter att kanske ta tag i situationen..... Lovelovelove you......

Så fin...

Jag har fått för mig att jag vill ha en tunn silverring med en sten....Har hittat en fin på Guldfynd som jag funderar på...Men det hade varit ännu finare med rosa sten ;)


Vilken jä*la söndag...



Kom hem från jobb i morse och lade mig i sängen...Kände mig oerhört trött trots att jag sovit bra på jobb. Efter ett telefonsamtal sov jag sedan till vid tolv. Minst av allt utvilad.....

Upp i soffan och starta datorn.... Då är det något konstigt med den och den verkar kraschad :O Efter en del pul och återställningar i felsäkert läge fick jag den att funka... Puh.

Har varit trött och yrslig hela dagen och känner mig jätteknepig i kroppen.... Men som jag nämnde innan så är det märkliga kroppsliga grejer på G i kroppen som antagligen har med min ålder att göra!!! Ja, jag vet inte men gissar.

Längtar till det är dags att sova...I morgon är en annan dag ;)

Regn..regn...regn....

Tvi vilken trist dag detta blev.... Igår kändes det som att idag skulle bli en bra dag..Ledig som man är. Men tji...Grått och regnigt både ute och inne...... Ont i magen och inte-gilla-kroppsfunktioner...( klimakteriekärring....)

Jaja...Ska ändå försöka ta vara på denna dagen för i morrn väntar maratonpasset på jobb och jag känner allt mindre för dessa helgpass. Om...Jag säger Om det nu slutar regna nån jäkla gång så ska jag ta en liten välbehövlig promenad. Men tills dess sitter jag här med mitt kaffe och tycker liiite synd om mig ;) Skoja.... Men kaffet var sant i alla fall....

I am ledig...



Jupp...så är det. Ledig dag för latmasken ;)

Har mest bara suttit här och latat mig men ska snart fräsa på mig själv lite... Tänkte faktiskt hinna ner på solarieholmarna innan det är dags att inta tvättstugan. Skulle behöva promenera också men det hinns ju med under tiden tvätten snurrar runt där nere.... Lite disk och städ står också på schemat och lite senare följa med stora grabben på informationsmöte om hans sommarjobb. Så helt ledig är man ju inte ;)

Men först tömma ur kaffekoppen =)


Tears...

Snyft.....Såg precis sista delen av dokumentärserien om Jade Goody. Usch vad sorgligt det är när unga människor dör. Tårarna kom flera gånger när folk höll tal på hennes bröllop. En månad efter bröllopet dog hon =(
27 år gammal.....



Sen kom ungdomarna (lillkillen med flickvän) och satte sig och pratade lite med mig innan tjejen skulle hem... Trevligt =) Att mamma duger alltså...Men så har han en ovanligt trevlig flicka.....Snackig som sjutton ;)

Nu vet jag inte vad jag ska göra...Kanske kika på medium???

Ännu mer gnäll...

Fast ni vet ju vid detta laget att bloggen är min lilla klagomur ;)

Är en sådan dag...DEPP. Men egentligen inte av någon särskild anledning..... Bara alldeles för mycket i huvudet som snurrar omkring och inte går att sortera ordentligt. Plus att det känns så här allt som oftast i månadsskiftet då jag ser att pengarna inte räcker till.....Surt som fan.

Funderar väldigt mycket på annat jobb....Heltid. Men det får ju vänta ett tag till. Hualigen att inte kunna åka en gång i månaden till N. Menmen....Lite tittar jag på andra jobb....Både här och där ;)

På tal om jobb så är det visst snart dags att kila dit ett par timmar..... Sen har jag två dagar ledigt då jag kan ta itu med alla "måsten", som städa t.ex. Hahahaha.....

Ha bästa dagen sötnötter....

Tisdag...

Uj...vad fantasilös rubrik ;) Höhö....



Men det är ju faktiskt tisdag så...=)

Var iväg på utvecklingssamtal i morse i stora sonens skola... Går lite si sådär. Han har lyckats få betyg i vissa ämnen som verkade tveksamma men inte i andra... men de är kanoners och han skippar vissa lite svårare ämnen just nu för att läsa ikapp senare.
Men han är inte riktigt igenkänningsbar där..I skolan. Han är kaxig, stöddig och högljudd.... Min teori är att han tittar och lär. Han ser att andra ungdomar är lite kaxiga och högljudda men missar vissa delar.... De mogna delarna. Det är svårt det där, för självklart förstår jag att hans "system" inte riktigt fungerar som för andra så han måste ju hela tiden titta hur andra är och det kan ju bli lite fel om det inte är naturligt =/
Men min förhoppning är att det är en fas.... Hans skolgång är uppdelad på ett integrerat program för funktionshindrade och vanligt barn och fritid. Lärarna sa att i vanliga BF var han lugnare och mer "normal" så förmodligen är han mest normal av eleverna i IIV och kan spela ut mer där???

Oj, vad mycket det blev.....

Efter mötet snabbade jag mig hem med tåget till byn igen och handlade lite och åt innan jag rusade till jobb. Sen ringde skolsköterskan på lillkillens skola...Då satt han där med sin dunderhosta som slarvmamman inte hunnit ta itu med... Så hon fixade en tid på vc åt honom... Han fick gå dit själv och när jag efteråt frågade honom vad doktorn sagt så visste han inte...=O Haha..Typiskt. Men en härlig hostmedicin à 200 kronor blev det att hämta ut =/ Jippie..... Har lagt över 800:- senaste månaden på läkare och mediciner till honom...Kanske läge för pappa att bidra ekonomiskt nu????

Nu föll det sig att han ville ha annan mat än det jag köpt så vi tog en sväng in om affären efter apoteket och inhandlade lite pitabröd, kebabkött och grönsaker. Sen åt han med god aptit =)

Nu sitter jag här i min ensamhet och är ganska nöjd med dagen ändå.....

Förresten.... Har jag berättat att jag älskar N??? ;)


()/)/&¤&%#¤#"¤#!&%(/=

Ja, ni får ursäkta mitt "språk" i rubriken.... Antar ni förstår att jag inte är glad =(
Komma hem till denna varma fuktstinkande lägenhet är ingen hit...Heller inte bråkiga, sura ungar... Fasiken vad trött jag blir...... Jag säljer dem snart till högstbjudande.

Skitskitskit.......Saknar dig N

 

Kastas rakt in i verkligheten...Möte och jobb i morrn och så klart måste jag ringa massa samtal om grabbarna innan det... Tandläkare och kommun bl.a. Konstigt att allt sånt skit samlas till de är hos mig... Eller kan det vara så att en viss någon med glädje lämnar det till mig????


Äsch... Skit samma, men ibland är jag dödstrött på verkligheten....


Summertime...

Var ju lite skönt att åka norrut... Har haft ett par riktiga sommardagar och det har verkligen varit superskönt. Nu kryper hemresan närmare och så klart även ångesten =/ Menmen... Nu ska jag fortsätta ta vara på tiden.....

Inte mycket sova...

Oj, vad trött jag är..... Glad att jag inte måste stiga upp i ottan varje dag =) Tror inte jag sovit mer än 2 timmar.... Var jättesvårt att somna =/ Uj, när klockan ringde!!!!!

Menmen....Jag stiger gärna upp så tidigt för jag vet ju vad och vart jag ska =)

Tänker dra datorn med mig på tåget idag... Tiden går bra mycket fortare när man kan surfa.... Ha bästa dagen....

I´m losing it...

Hoj i kvällen.... Här sitter jag färdigpackad och färdigfixad... Bara att hoppa i säng för uppstigning tre i natt eller så ;) Skönt att ha allt klart men ändå nojar jag.... Så klart. Äsch....Mest för grabbarna som jag vet att jag kan släppa nån gång i morrn eftermiddag =)

Hade inte tänkt berätta men är liite stolt.... Har lyckats minska 6 kilo på tre veckor =). Fast jag ska väl avslöja att jag ändå är lite besviken =/ Jaja... Ni känner väl mig vid detta laget... hade önskat jag klarat mer. Men 6 kilo är inte fy skam ;)

Så... Nu ska jag alltså inte öka på igen.....Hmmm.

Puss

Änteligen...


Fick låna en nätadaptor till laptopen....Tack och lov ;) Igår var det så intensivt på jobb att jag inte ens orkade stanna kvar efteråt för att surfa... Ville bara hem. Så gårkvällen tillbringades med en god bok.

Imorgon längtar jag efter ;) Så klart är det dags att ut och resa..... En lite annorlunda tur denna gången så jag ska irra omkring i främmande stad efter en styck buss... Haha..... Ska bli kul att se om denna yra höna löser det ;)
Äsch... Så klart. Jag har ju sketabra lokalsinne.

Dags för en kopp kaffe nu... Håller på att röja här efter sönernas helg på egen hand ;) Sen ska jag jobba.....

Jobbar....

Ser äntligen slutet på ett par oerhört jobbiga dagar....känslomässigt sett. Har känt mig jätteledsen av olika orsaker som sen förstorats upp av pms:en. Skönt att äntligen ha lärt mig att jag ofta är extraledsen precis innan mens. Men idag löstes lite upp med hjälp av ett samtal och i morgon hoppas jag att det känns lättare i hjärtat =)

Jobbar idag i alla fall....Och i natt. Har haft en bra kväll här på jobb och ska snart krypa i säng. I morgon vankas tvättstugan.

Är lite stolt över grabbarna bus ikväll.... De är ensamma hemma och det kan ofta göra mig nervös då jag vet att de ofta ryker ihop. Men idag hade lillkillen fixat middag till dem och hans flickvän som också är där och det helt utan mina instruktioner... Tänk va!!! Fjantmamma......
Sen återstår ju att se om jag är lika stolt när jag kommer hem i morgon.... Disk och annat skröfs överallt kanske? Nåväl....

Natti

Vissa dagar....

....är så jäkla tröga ;)

Ojojoj....vad tiden går långsamt. Försöker njuta av min lediga tid men det blir så trist när jag inget har att göra. Menmen.....Vissa saker idag känns okej..... Andra mindre okej. Det går att leva med =)

Gick faktiskt en promenad i regnet idag... Fy fan vad jag är duktig ;) Kändes mycket bra när jag kom hem alldeles blöt och utschasad..... Dålig kondis!!!

Snart läggdax tror jag och i morgon är det bara 5 dagar kvar......=)


The höst is back.....


Hualigen vad hösten kommit till skauneland idag.... regn och storm för fulla muggar och brrr, vad kallt. Har varit iväg en sväng på förmiddagen till jobb för lite sommarplanering och huj vilka bra arbetstider jag får i sommar =). Jo, vi ändrar och bestämmer själv våra sommarschema.

Det var när jag gick från jobb jag höll på att frysa häcken (händerna) av mig...... Känns liiite taskigt med tanke på att jag vet att solen finns någonstans i sverige just nu... Menmen....vad gör väl det om tusen år ;) Enda med vädret som egentligen stör mig är att jag vill ut och promenera....Har inte gjort det på 2 dagar nu och det retar mig. Men jag avvaktar... Har det inte slutat regna lite senare så trotsar jag det och går ut ändå...Här ska brännas fläsk ;)

Nu ska jag räkna timmar...Ja, sommarschematimmar =)

Du...


Svängigt humör...

Vad det går upp och ner då.... Just nu halkade jag ganska djupt ner men kommer väl upp igen om en stund hoppas jag. Lite pms är det väl också i faggorna antar jag.

Har haft mamma här idag och det var ju kul att tjattra ett par timmar. Sen har jag hunnit ner och handla lite småskröfs efter hon gick och snart ska jag kila till jobb.

Idag om en vecka är det gött =) Då är jag på god väg......

Ny vecka....

Måndag igen.... Och bara åtta dagar kvar i skauneland ;)

Ska jobba idag..... Har ett nattpass. Känns lugnt, faktiskt ett av mina absoluta favoritpass idag. Tiden går fort och vi har kul.... I like =)

Annars inte så mycket... Mamma kommer kanske i morrn. Får ringa och kolla läget. Förresten blev jag klar med min städning igår... Duktig ;)

Nu är det duschingtajm.....


Konstig...



Idag blev jag väckt lite över nio av telefon... Pratade en stund men låg kvar i sängen. Efter vi pratat färdigt råkade jag visst somna igen och hör och häpna......Vaknade ännu en gång av telefon klockan halv ett =O.
Helt sjukt ju...... Känner mig jäkligt groggy och inte alls okej. Vet inte om det är att jag sovit för mycket eller ätit för lite =/


Nu försöker jag röja undan här hemma....(paus nu). Verkligen välbehövligt då jag ignorerat stöket totalt nästan en vecka.... Senare idag kommer dottern och hennes kompis hit och käkar middag så det är väl bäst jagf blir klar nån gång.


Hjälp...

Äsch...fan vad jag avskyr att lämna ut mig.... Raderat inlägg, igen


Ny dag....

Igår skrev jag ett inlägg som jag genast tog bort igen men jag antar att ni med bloglovin känner er lurade på konfekten eftersom det finns där..... Men det blev lite fööör öppet kände jag. Sorry....

Idag är det lördag och en alldeles grå sådan..... Ska försöka fylla dagen med något. Antagligen promenad och sen städ =/ Mamma kommer nog på tisdag och det vet väl alla hur det är..... Man vill visa mamsen att man har rent och snyggt omkring sig. Jag tror bannemej att jag ska kila till grillen också... Fy bubblan vad blek denna lekamen är.

Hoppas alla får en fin lördag....

Fortfarande....


Huvudvärk en dag till...Jippie. Till på köpet värsta jäkla nackspärren =(
Undras om det är för att det blåste så igår???
 På tal om blåsa.....Har sovit dåligt inatt för det var full storm och det lät som delar skulle flyga av huset =O

Nu har jag käkat några löskokta ägg och ska ringa skolan sen blir det promenad i blåshålan..... Måste ju röra fläsket lite ;)


Ja men va kul....

Har bannemej haft huvudvärk hela dagen... Och inte av det mildare slaget. Nu längtar jag till sängen....

Skitkul att det inte var några knepiga polyper som orsakar sonens problem... Nej, KVALSTERALLERGI =O Jag bara dööör. Jag som är drottning av städ NOT....
Känner man sig som värsta sämsta mamman eller??? Jo det gör man. Att jag inte kunnat kolla detta innan. Han är allergisk mot hund, katt, häst, gräs och allra mest mot kvalster. Jippie......


Mysig filur va???
 Sådana i mängder delar vi säng med!!!!

Nåväl...Här ska saneras lite lätt men eftersom han inte bara bor här utan även hos pappa och däremellan hos kompisar så tänker jag inte göra mig alltför stort besvär meddetsamma. Jag menar... Kvalsterskydd till sängen  för flera tusen kronor..... Tror inte det va!!! Blir antagligen till kudden först för det var viktigast.....

Annars då? Jo, full jäkla storm i skaune idag....Kallt dessutom =(


Skallebankdag....

Sovit länge idag med...Eller snarare legat kvar i sängen av ren leda. Vill verkligen inte ha verklighet just nu..... Men till sist fick jag ju stiga upp så klart och hade då värsta skallebanket och såklart var jag en jäkla surkärring i telefon.....Fan ta mig som bara surar.....

Ska ta mig in i duschen snart för ska iväg med lillgrabben senare idag till en öronläkare som ska kolla läget med hans polyper..... På ett sätt ska det bli skönt att komma från hellhole ett par timmar trots ångesten över alla pengar som kommer att gå åt idag =/ Är ju inte gratis precis att gå till specialist eller att ta tåget......

Avslutar detta med att säga: N......Jag älskar dig. I evighet

Onsdag...

Sov alldeles för länge idag men samtidigt har jag ju inget inplanerat. Fattar inte varför jag får ångest av att sova?

I alla fall kom dottern och hennes kompis hit på en kopp kaffe och lite tjatter och det var kul =) Länge sen nu ju då hon mest bor i Malmö numera. När de gått iväg gick jag min sedvanliga entimmespromenad.... Jäkla märkligt väder som inte kan bestämma sig om det är kallt eller varmt =/

Nåväl... Har nyss kommit hem i alla fall. Hann med en sväng till affären med så nu är middagen räddad. Ska göra mig lite kaffe nu och diska undan i köket= välbehövligt ;)

Förresten såg jag liljekonvaljknoppar =)


Down...


Känns just nu som att allt hopar sig över mig..... Vet inte vilket ben jag ska stå på och känner mest för att göra som strutsen....
Stoppa huvudet i sanden =/

Bara ledsen och bara strul...... Ibland undrar jag vilken anledningen är att jag föddes??? Att det ska finnas någon som bara är misslyckad??? Någon gud kan sitta och skratta åt?

Nä fy mig..... Men det blir bara föör mycket när båda grabbarna strular samtidigt och jag själv också strular....

Just nu är dagarna berg och dalbanelika... Ena sekunden känns allt bra men i nästa sekund ligger gråten under ögonlocken..... Jäkla skitliv.


Nä, förlåt.... Jag har inget skitliv. Det som är skit har jag ju skapat själv......

Nu måste jag gå på dass...TjInG

Weeiiii...

My internet is back...=)

Känns ju bra.... Eftersom jag har TV genom telias bredband har de flesta kanaler också fattats. Har bara haft utbudet som erbjuds av hyresvärden.... Kanal 1, 2, 4, 5. Så ikväll har det frossats lite i topmodel och hollywoodfruarna ;)

Fruktansvärt att man känner sig så handikappad utan internet... Har kommit på mig själv med att ha velat googla saker!!!! Maj gadd...Hur i hundan klarade man sig innan Google??? Hahahaha

Puss haj.....

Just inget kul....

Fortfarande inget nät hemmavid....Fasiken =/ Således fattar ni kanske att jag sitter på jobb...Hehe.

Just nu känns det mesta skit och jag har trillat ner igen.... Där jag inget är värd. Där jag är skit som bara ställer till det.... Fattar inte varför jag är så?? Vaknar på morgonen med deppkänsla och vill bara att dagarna tar slut.

Igår var värsta dagen i mannaminne tyckte jag... Allt bara hopade sig över mig och dagen slutade med att stora sonen inte kom hem förrän efter midnatt =O ( droppen liksom på en skitdag) Men antar att även han behöver revoltera...Och upp till skolan kom han i morse.....

Nåväl... Det är bara jag själv som kan hjälpa mig och just nu samlar jag mod att ta itu med mitt liv.... Tack och lov har jag ett underbart stöd i N. Önskar jag haft honom för 20 år sedan.... Någon jag kan prata om allt med. Då hade jag kanske aldrig satt mig där jag är idag.

Men jag deppar nog ett par dagar till...Har inte samlat tillräckligt mod än och har fullt upp med sönerna känns det som.

Strul...


Inget internet hemma just nu och det håller på att gå mig på nerverna... Snacka om att man är beroende ;) Emellanåt vet jag inte vad jag ska ta mig till.... Menmen...har blivit en del korsord.

Saknar älskling enormt....... Jobbigt.

Jobbar idag därav detta inlägg ;) För här finns internettet. Är förbenat trött men har ett par timmar till innan jag kan sova.....

Tjing från mig.....PuSs