sova

Nu blev det visst lite sent.......Har ett par saker att fixa innan jag kan gå och lägga mig, men sen kan inget hindra mig.....Är trött som katten ;)

God natt och sov gott

image876


den alltid lika kloka nalle puh.

image875



"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.
"


Sagt av Nalle Puh

skräpmat...

Är du trött på att aldrig kunna gå med familjen eller vännerna till MacDonkan? Här är lösningen för alla bantare:) Snabbmat i mikroformat............



image874

unga kändisar....

image872

image873

trött....

image870


Tröttheten kom bara flygande över mig alldeles nyss......Konstigt hur det kan bli:)
Jag känner att min blogg just nu bara är blaha.....Kan inte vara kul att läsa ju. Jag har svårt att finna det roliga att skriva om och emellanåt känner jag egentligen ingen lust att skriva något alls, just på grund av att det bara är tråkigheter jag skriver om.....Det är också svårt att vara spontan i sitt skrivande när man måste vara så planerad som jag nu.....Men kanske kommer ljusare tider då det är kul igen att läsa här inne:) Jag är i alla fall djupt tacksam mot er som faktiskt orkar ta till er min "tragik" och ge stöd till mig......Det betyder jättemycket. Vet inte så mycket mer vad jag ska skriva om...Måste dessutom ge mig ut på bloggrunda och försöka kommentera lite hos mina vänner. Har varit sååå slarvig med det. Har inte riktigt orkat sista veckan, så det är minsann dags nu. PUSS.





KOLLA......Hittade värsta punkhunden ju :) Den är döhäftig......

image869



Och den allra sötaste lilla kissen............Shit, snacka söt :)

image871

hemsk vecka.....

image867


Inget går någonsin som man vill........ Har haft en vecka med ständigt ont i magen. Vet inte om jag ska tro på änglar eller vad. Det kan ju vara något speciellt som gör att de inte svarar men jag blir ju orolig......Skulle verkligen behövt alla besked till idag.
En stor eloge och en dagens ros dock till dem som tog tag i min förfrågan snabbt och faktiskt biföll den.....
image868

Men just nu vet jag inte om det hjälper mig. Usch, vad är det för en situation jag har försatt mig i??? Det är så lätt att vara efterklok.
Inlägget nedan med "skit" var ett uttryck för all min frustration.........Det snurrar ju rundor i magen på mig så jag vet knappt var jag ska göra av mig.......Jaja, jag får väl ta det lugnt och hoppas på det bästa, men jag hade ju hoppats på en lugn helg där man vet vad som ska hända.......
Ska jobba idag och i kväll.......Sen slöa mig i morgon och tror faktiskt att jag ska hälsa på mamsen på söndag....Behöver komma hemmifrån lite nu. Vi ses och hörs.

skit

skitskitskitskitskitskit...................

inget nytt under solen.....


image866

Har lite tappat lusten att blogga de senaste dagarna.....Har inte så mycket att skriva om för tillfället. Det blir mest en massa om väder och vind. Jag kämpar på med dessa förbaskade telefonsamtal......En lovar att ringa tillbaka men har inte gjort det den andra finns inte tillgänglig på telefon och den tredje skickade jag mail till men får inget svar tillbaka......Hur gör man när man blir så "motarbetad" hela tiden? Jag tappar ju nästan lusten. Men, men, det är bara att kämpa på......Måste ju få något att hända. Det västa är att jag måste få alla besked innan fredag för att allt ska lösa sig så smidigt som möjligt. Vi får se hur det blir......Håller bloggen uppdaterad......Eller i alla fall skriver jag på fredag igen:)
Ledig idag förresten så nog har jag tid att sitta i luren alltid;)

pust, stånk & stön......

image864


Jag har tillbringat hela denna förmiddag i telefon........Hualigen vad det är mycket som måste klaffa. Allt ska tydligen vara hemskt omständigt. Den ena kan inte göra si om jag inte tar kontakt med den andra som sen inte kan göra något förrän h*n hört med tredje part. Helt otroligt alltså. Detta kommer nog att ta längre tid än jag trodde.....Vi får väl se. Inte sjutton är det speciellt kul att sitta i telefon i alla fall när man har lite telefonfobi....Men jag får ställa mig över den för detta är så viktigt.

image865


I natt när jag precis höll på att somna in hörde jag en liten svag röst som sa mamma......Då stod yngste sonen i dörren och sa att han kräkit på golvet i sitt rum........Blörk vad läbbigt det var. Det var inte lite kräk heller......Massor över hela golvet. Det var bara att lägga sig på alla fyra och torka. Jag hatar att torka kräk :(. Till sist var det i alla fall borta och jag kunde lägga mig igen.......Idag märktes det ingenting på sonen. Han mådde prima, märkligt nog. Men idag är det jag som mår lite tjuvtjockt......Men det kan vara inbillning som det brukar vara......Vi får väl se:)

Nu ska jag snart jobba i alla fall så här blir det nog inte mer idag:) Ha det bra.

änglar finns..........

image863


Vet ni att det vandrar omkring livs levande änglar på vår jord? Två av dem vandrar på samma jord som jag....I min lilla by. Tänk att dessa förmodligen räddar allt jag har kärt.....Räddar nästan livet på mig.....Två vilt främmande människor (änglar) är beredda att hjälpa oss...OSS......Kan ni förstå vilken jättegrej? Nu har äntligen förhoppningen tänts om att det finns en framtid för oss också......Jag har fått hoppet tillbaka. Samtidigt har det fått mig att tänka på vilket jättejobb vi har framför oss innan vi kan slå oss till ro......Jag blir rent matt av att tänka på det....Men, men, det är smällar man får ta. Tänk, vi kanske kan fira en riktig jul vi med:). Jag blir tårögd bara jag tänker på dessa änglamänniskor.....Att det finns sådana i dagens sverige.....Tror knappt det är sant...Undrar om jag kan sova i natt? Kommer väl att mala runt i huvudet, alla dessa tankar. Förhoppningsvis förresten så dröjer det inte för länge nu innan jag kan blogga som vanligt igen:)

Nu ska jag ta en snabbrunda hos mina favoritbloggare och sen ska jag sova.....God natt

dimmigt värre.....

Dimman ligger tät över nejden.......

image861

Ja, så skulle man kunna säga:) Riktigt tjock dimma har det legat över landskapet nu på morgonen....Men nu börjar solen spricka fram bakom. Så det ser ut att bli en riktigt vacker dag......Tack ;) Då kan man kanske tillbringa en del av dagen utomhus då...Finns ju en hel del att göra i trädgården. Ha en riktigt bra dag, vi ses:)

image862

god morgon....

image860


Jaha, då var det söndag då.....Inget särskilt som händer idag heller....Jag tror jag lever värsta trista livet;) Men, men, så är det i alla fall:). Nu ska jag snart hoppa in i duschen, ska bli skönt. Ha det bra.......

godnatt....

image859


Nä minsann....Nu måste jag gå och lägga mig. Blev inte mycket med uppdatering här inte. Har nog lite bloggtorka tror jag. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om:) Har mest suttit och hälsat på hos bloggkompisar istället......Det lär väl inte hända så mycket här inatt tror jag...De ska ju stänga ner hela natten.....Men,men det är sånt som händer. Nu är jag i alla fall jättetrött och ska dyka sängen:) Sov gott alla goa.....

hejsan svejsan....

image854


Tjo, vad jag är slutkörd idag.......Har jobbat hela dagen och det har varit mycket intensivt. Först började dagen med att jag försov mig......Inte så jag kom försent men jag hann inte med det jag vill hinna med om morgonen:(.

image855


Sen var det några missöden på jobb som gjorde mig irriterad.......Jag brukar vara snäll och trevlig men idag blev jag rent av otrevlig mot en arbetskamrat och det gillar jag inte, även om denna gjort något fel. Så jag har bett om ursäkt.....usch vad jag mår dåligt av att vara otrevlig......Måste lära mig att ge konstruktiv kritik utan att må dåligt av det. Nåväl, resten av dagen var bra även om det var intensivt.

image856


Var på någon kattutställning här i byn. Där fanns fina katter men också riktigt "fula" ena......Vad är det för konstiga katter det finns? Vissa hade fruktansvärt intryckt nos, värre än en bulldog ju!!! Sen fanns där JÄTTEstora katter med massor av hår.....De såg faktiskt läbbiga ut. Sen undrar jag vad det är för människor......Som de höll på med de stackars kissarna. Kammade stup i kvarten och bar omkring på de små liven. Om jag gjort så med våra katter hade de blivit vansinniga på mig ;). Nä, tacka vet jag vanliga "bonnakatter" som får springa och gå som de vill.......Men för den sakens skull fördömer jag inte folk som håller på med det....Det är bara inte min grej.

image857

Annars har vi haft väldigt fint väder här i söder idag......Japp, där kom det där väderpratet igen;) Verkligen som värsta sommardagen ju.......

Ses sen...

torsdag.....

Ännu en dag har gått förbi......En fruktansvärt grå och regnig sådan. Det är väl sådana dagar man helst kryper ner under täcket igen....eller? Förkylningen är tack och lov på tillbakagång men inte bra för det....Stopp i näsan är skit;) Tror nog att jag är bra igen om en eller två dagar.....Ganska effektivt immunförsvar måste jag säga....Tack för fina kommentarer förresten:) Blir lika glad varje gång. Har varit ledig i dag och inget speciellt har hänt mer än att jag frusit häcken av mig.....Fruktansvärt dåligt isolerat hus jag bor i :) Ledig i morgon med men hoppas på lite sol då.... Jag är en riktig vädertjatare.....eller hur:)
Nu ska jag gå och lägga mig.......Ses på lördag:) Godnatt......



image853

förkyld.....

image850


Alla söta ni som är här och läser och kommenterar......Jag har verkligen varit superdålig på att kommentera tillbaka. Jag har haft dålig tillgång till dator sista veckorna......Men jag försöker gå in och läsa kommentarer då och då och jag blir verkligen varm om hjärtat av det fina ni skriver:) Kramar till er.....Och jag ska försöka bättra mig...

image849

Jag är superduperförkyld idag......Inte kul alls. Kände mig alldeles tung i huvudet i går kväll och tjock i näsan....Och nog sjutton vaknade jag förkyld i morse. Jag hatar verkligen att vara dålig.....Än är det alldeles stopp i näsan och än rinner det som värsta vidöppna kranen.....Hur jobbigt är inte det då?
Jag har egentligen ett väldigt starkt immunförsvar och är nästan aldrig sjuk ( peppar, peppar, ta i trä). Men det har nog varit en hel del stress i mitt liv det senaste halvåret, så det har väl tagit kål på immunförsvaret...Vad vet jag:). Fast jag tröstar mig med att jag nog är bra igen till helgen......Hoppas det för då är det dags att jobba...Ja, jag jobbade visserligen i dag och ska jobba i morgon men det är inte lika intensivt som på helgen...

Annars händer det inte så mycket i livet.....Allt är i stort sett som innan. Alltså mest skit:) Fast det går framåt för mig med mycket små myrsteg.......Men framåt i alla fall. Det är ju alltid positivt.....Nåväl, jag tror att allt fixar sig men NÄR?? Jag måste tro på att det ordnar sig....Något annat finns inte på kartan.....

image851


Nu ska jag snart sova:) Fast jag är ju inte superpigg på att krypa ner bredvid värsta sågverket......Blä, vad trist det är med snarkande karlar.....
image852


Sov gott och ha en god natt mina vänner.....

goder afton....

image848

Kikar in en snabbis så här på kvällskvisten.....Sitter här i all min ensamhet:) Alla sover.....Jag ska snart också dyka ner i kudden....var bara tvungen att se om något händer i bloggvärlden. Lite har ju hänt sen sist men det var värst vad alla gick tidigt i säng i dag då.....Undras om det varit en hård helg ;)
Näää, skämt åsido......Har haft en lugn, nästintill dötrist helg.....Nu får det ju snart hända något häromkring ju.....Jaja, klaga lagom A....Du gillar ju när det är lugnt och tyst. Jepp, det gör jag ju:)
Jobb i morgon och tisdag och onsdag och lördag......Inte supermycket jobb denna veckan precis men jobb likväl...Nä minsann....Nu går jag och lägger mig.....Go´natt och sov massa gott.....

image847

go´kväll......

Tittar in en snabbis så här på kvällskvisten.....Lugnt och skönt är det för hela familjen utom jag ligger i sina sängar. Jag är trött men ändå inte.....Kanske lite uppjagad som vanligt och måste varva ner i lugn och ro:)
Nu känner jag att man börjar få in rutinerna igen här hemma efter sommaren....Med skola, läxor, sänggående mm. Det är minsann inte lätt att komma in i gängorna igen efter en lång och ledig sommar. Men sakta och säkert börjar det funka:)

image842


Nu har jag bara en dag kvar att jobba denna veckan och det ska bli skönt att vara ledig ett par dagar. Fy vad det är mycket stress på jobb just nu....Eller, jag är nog stressad och gör allt större än det är....Men hur det än är med det så känns det stressande och jag behöver lite ledighet:)

image843


Oj, vad många i bloggvärlden som håller på med GI just nu......

image844


Jag har prövat det någon gång och gick verkligen ner massor.....Eller, ja iallafall tog jag fyra kilo på en vecka men det är ju faktiskt ganska dyrt att köra en sådan diet så jag har inte fortsatt. Jag har ju faktiskt lyckats ändå:) Har just nu gått ner nio kilo sen i Juli eller något.....Minns inte riktigt när men ändå. Inte illa pinkat.....
image845

Visserligen äter jag nästan ingenting och vet att det är fel väg att gå men min mage har aldrig mått bättre än nu.....Så fort jag äter minsta lilla för mycket blir min mage alldeles bullrig och så får jag magknip. Men nu är det bra med den:) Det är skönt.


Nä, nu får jag nog snart stänga ner här.....och komma mig i säng:) Fast det är svårt att slita sig nu när jag har chansen till en dator......Men men, vi ses och hörs. Kramen.

image846


sov gott :)




image841

måndag ännu igen....

image839


Ny vecka har studsat in med stormsteg.....Som det har ösregnat här idag. Fy, vad trist det är....Jag tog minsann gummistövlar på mig idag för första gången sen jag var barn.....Är såå trött på att jämt gå med våta fötter:) Men jag har inga sådana där trendiga tjusiga stövlar inte. Nej, vanliga blåvita seglarstövlar har jag.....Ser inte klokt ut;)

image838


Skulle vilja ha ett par med blommor på eller rosa. Men det blir väl en önskedröm......
Annars händer det inget kul här inte.....Vardagslunken med jobb som vanligt... Får väl se om man inte kan hitta på något kul i veckan. Kanske i slutet av veckan när jag är ledig och inte behöver stressa en massa :) Ha det bra....

image840

min väska ;)

Jag var inne en sväng till mija och så en utmaning som jag tyckte var lite kul......Visa innehållet i sin väska. Så här kommer min väskas innehåll:



image837
  • Paraply ( behövs idag)
  • Sminkväska ( om sminket regnar bort)
  • Sadelskydd
  • Hårgele
  • Vantar ( det är kallt att cykla)
  • Gamla brev och mail
  • Solbrillor (omifallatt)
  • Mobil
  • Cigg
  • Cerat
  • Buss/tågkort
  • Gamla tialotter utan vinst :)
  • Småpengar
  • Ibumetin
  • Deodorant
  • Mobilladdare
  • Gamla kvitton
  • Plånbok
  • Kalender
  • Minispegel (man får alltid flugor i ögonen när man cyklar)

Ja, så är det då väskan som är längst till vänster då.....Som ni förstår så är den rejält stor:) Ha det bra nu och haka gärna på utmaningen:)







trött.....

image833


Det blev en lång dag på jobbet idag......Fast det egentligen inte hänt något speciellt så har det gått i ett hela dagen. Jag kom inte hem förrän sent, men nu har jag varit hemma ett par timmar och jag är supertrött. Ska snart uppsöka sängen och bädda ner mig. Söndagar är verkligen värsta dagen att jobba på. Jag har alltid ont någonstans då och idag har jag jätteont i ryggen och konstigt nog i händerna.....Har ingen riktig kraft i dem. Men en god natts sömn brukar göra susen.
I morgon åker dottern hem till mormor efter skolan för att stanna där en vecka. Det blir närmare för henne till skolan så hon slipper de jättetidiga morgnarna. Det blir säkert skönt för henne....Jag kommer att sakna henne men vet att hon har det bra.
För egen del innebär nästa vecka en hel del jobb. Jag ska jobba extra också då vi är kort om personal....Det blir ett par intensiva dagar men sen är jag ledig från torsdag till måndag......Ska bli skönt att bara slappa lite:)

image834

Vi fick minsann ännu en dag med sol idag:) Det är så skönt med ljuset och kan undras om vi får fler sådana dagar nu......Hoppas det.
Nej minsann.....Nu måste jag sova. God natt och sov gott:)

image835

hallåsan svejsan.....

image828


Solen skiner här idag.........Men det är isande kallt:) Dagen går i jobbets tecken. Igår var jag superdupertrött så på kvällen när jag var ensam hemma somnade jag i soffan......Redan innan klockan nio på kvällen. Faktiskt riktigt skönt att kunna koppla av så pass att det går att somna:) Oftast är jag så på helspänn att det inte går att somna....Jag väcktes till vid elvatiden då pojkarna kom hem och sen väckte de mig då de skulle sova vid ettiden. Då var det bara att masa sig in i sängen och fortsätta sova:)

image829


go´morrn.....

image826



Jaha.....Det var den sommarvärmen det:) Det varade inte alltför länge  denna gången heller......Idag är det ett jämntjockt molntäcke som ligger över himlen, kul va! Nåväl, ett par dagar fick man ju.
Har inte så mycket mer att skriva idag.....Ville mest önska god morgon till alla :) Helgen innehåller som vanligt inget extravagant inte......Jobb i morgon igen är det som gäller:) Vi ses och hörs.....Kram



image827

god natt....

Nä.....Nu får det vara bra för idag. Jag hör hur sängen kallar på mig och ögonen bråkar;) Sov gott....

image825

kväll.....

Sådär ja....Nu har jag äntligen lättat mitt hjärta för någon. Det känns så skönt och jag känner mig ju rent av gråtfärdig.......Det behövs att man har någon att "prata" med som inte känner en för det är så pinsamt allting....Tack du goe som låter mig berätta.

image824

Lång kväll det här.......Ska nog snart sova för nu är jag jättetrött. Har suttit och löst korsord innan och det tar verkligen på ögonen.....Men kul är det:) I övrigt har det väl inte hänt så jättemycket idag och telefonsamtalet kom inte.....

blablabla.....

image822


Varför är det så att om man är kändis och redan tjänar en del pengar ändå får så mycket gratis? Ja, det är väl inte såå vanligt i sverige.....Men det förekommer. För ett tag sedan läste jag om en svensk kändis som råkat i typ samma knipa som vi har..H*n fick oväntad hjälp av en vilt främmande människa...Var det bara för att göra reklam för sig själv eller?? Varför gör man så?
Jag vet att jag låter bitter och avundsjuk.....Det är jag också till viss del och avskyr verkligen att känna så. Men det är lite svårt att styra helt över känslorna även om jag försöker. Skulle verkligen önska att en sådan välgörare dök upp på mitt trappsteg  i morgon:)
Usch vad jag är rastlös....Kan inte sitta stilla och har så ont i magen av oro.......Ingen specifik oro, utan bara allmän skulle jag tro. Sådär ja.....Ännu ett av mina roligare inlägg ;)

image823






väntar och väntar.....

image818

Här händer det inte speciellt mycket må jag säga......Går fortfarande och väntar på det där avgörande telefonsamtalet.........Nu har hela veckan gått utan ett ord. Pallar snart inte mer.

image819

Annars går världen sin gilla gång......Jobb idag är det som gäller. Och minsann skiner solen:) Det är såå skönt....Sommaren gör ett gästspel hos oss innan den förhatliga hösten kommer......Fast vackert är det.....Med höst, menar jag:)

image820

Skriver mer senare.......Ha det bra:)

torsdag idag.....

image817


Blörk vilken trist dag.......Det är ju alldeles jämngrått ute och det regnar. Visserligen känns det inte så kallt idag som det gjort de senaste dagarna men ändå......
Idag är jag ledig.......Kan undra om det där telefonsamtalet kommer idag.......Det som beseglar mitt vidare öde.... Känns verkligen nervöst att bara gå och vänta så här......Vill bara att de ska ringa ju. Sen får man väl se hur livet fortsätter efter det......
Nu är det snart dags att väcka ett par sovande gossar.....Hur nu det ska gå idag. Det är nog dagens tråkigaste uppgift......Stora killen har begärt att jag måste få upp honom så han hinner äta frukost idag....Men hallå, hur lätt är det på en skala???? Ska jag slita upp honom ur sängen eller? Nåväl, får väl se hur det går.

Ha det gott.......

någon gång ska det väl gå.....

image813

image814

tejpdieten:)

Hör ni......Glöm GI- metoden.......Det allra nyaste är tejpmetoden. Garanterat effektiv:)

image812

blä....

image811


Ännu en inte sååå bra dag är här.......Det var ju själve f*n att jag aldrig kan må helt bra:) Idag är jag illamående och det snurrar rundor i magen på mig....Lite snurr i skallen har jag också. Jag är lite av en smyghypokindriker och nu har jag "fått" salmonella såklart ;)

 image809<---------Salmonellabakterie....

Åt köttfärssås i fredags tillagad på COOPs köttfärs!!! Läser sen om att de har salmonella i vissa partier.........Så nu har jag det......Fast kanske inte ändå:) Jag hade ju faktiskt tillagat det ordentligt......Men ändå:)

image810

Annars är det väl OK. Jobb idag.......Alltid skönt att komma hemifrån en stund.

god morgon

image807


Strålande solsken och iskall luft......Det består verkligheten av i dag :) Visserligen ett bra väder men jag gillar ändå inte kylan som kryper närmare och närmare......Brrr, snart är ju vintern här.
I dag är jag ledig......Ganska skönt faktiskt. Ska bara på ett möte i skolan i eftermiddag......Måste nog ta och röja undan lite här hemma i dag.....Jag sitter mest bara på ändan och glor på röran om dagarna. Är så fruktansvärt deppig varje dag så jag har svårt att ta mig för någonting men jag känner att jag måste det nu........Inte mycket mening med att vänta. Solen gör ju att man känner sig lite piggare:) Nu ska jag gå och väcka två hopplösa killar...Får ju aldrig upp dem på morgnarna. Ha en fin dag där ute......

kanske.......

Äntligen ringde en människa som var vänlig.....som lyssnade på mig utan att verka överlägsen.......Fattar de inte att det är jobbigt nog och kräver massor av mod att kontakta dem????
Får väl se hur det blir nu då.......Kanske finns det trots allt hopp.........Vad vet jag?

image801

Just nu känner jag mig ialla fall rent urlakad......Alla krafter har tagit slut och jag är alldeles svullen under ögonen av allt gråtande......Vet snart inte om jag orkar mer. Har funderat och funderat på mina alternativ och om inte detta sista halmstrå hjälper oss så är jag nog slut.........Äsch, skit samma......

Hoppas i alla fall att alla har haft en bra helg......Min var ju ganska bra. Även om gårdagen inte bjöd på någon himlastormande upplevelse:). Jag spenderade nog mesta delen av söndagen till att våndas inför dagens telefonsamtal.......Men nu är det gjort och det finns ingen återvändo.

image802

riktigt, riktigt dålig dag.......

Vet ni om att svensk socialtjänst är ett STORT SKÄMT..............Fan ta dem.

image800

Orkar snart inte mer........................

grå söndag....

god morgon en sånhär lite trist söndag..........Ja, jag och sönerna gav oss faktiskt av på våra cyklar i går. Riktigt trevligt blev det och strålande solsken mesta delen av tiden hade vi också.....Först ville yngsta sonen inte följa med men ångrade sig när han kom på att kanske storebrorsan skulle få något där.....Hemska tanke att gå miste om något ;)

image799

Det var massor av mat där som man fick smaka så det gjorde gossarna såklart.....Det var ost, korv, strutskött, yoghurt och mycket annat......Sen köpte de såklart en massa godis och de åt munkar, till sist sa de faktiskt nej till att få mer för de var proppmätta:)

 
image797 

(Bilden ovan är ej sonen)
Där var ett ställe där man kunde hoppa ett slags byngyjump (fast bakvänt) och det skulle yngstingen såklart göra.....Är det gratis så är det:) Han stod så i kö nästan en timme......Och då började såklart solen gå i moln så jag började frysa lite..Till sist var det hans tur och det var väldigt vad han studsade:) Fast efteråt sa han att det inte var såå kul.....Han sa att det klämde i skrevet för mycket:) Stackare......
Sen beslöt vi oss för att fara hem.......Det var ju som sagt lite kallt då. Sen gick lördagen i ensamhetens tecken...för killarna gav sig hem till en kompis och maken och dottern var som sagt på match.....Men jag tycker det är underbart med dessa ensamma stunder.......Lugnt, tyst och skönt.......
Idag blir det väl till att slappa också......Kanske städa lite, tror bestämt att det behövs:)

Vi ses:)

aktivitet....

image794

Jag kom just på vad jag minsann ska göra idag......Dottern och maken ska till Malmö och se match idag så jag tänker ta gossarna med mig till Skånedagarna på Bosjökloster..........Ska bli riktigt trevligt faktiskt. Har inte varit där på flera år.....Trots att jag bor nästgårds:)

image795

Ha en härlig helg......

go morron....

image793


Det ser ut att bli en vacker, solig dag här idag........Tack, någon däruppe bestämde sig visst för att vara lite snäll idag ;) Inte ett moln finns på himlen och det blåser inte alls......Det innebär ju att man kanske kan tillbringa lite tid utomhus idag.
Ska snart dra mig in i duschen för en uppfriskning.......Ska bli skönt. Förresten så ska jag klippa mig på måndag:) Jippie.......Hur skönt ska inte det bli då?
Hoppas alla får en superduperhelg...........See you later alligator:)