natti natti....




image2043




Satu
vännen........Var är du?




övertrött...





image2042


Nä, några kläder och böcker blev det inte idag..... Men däremopt en brun hårfärg som ännu inte hittat vägen till mitt hår =/. Trött som attan är jag efter att ha jagat runt hela dagen..... Handlat till kalaset i morgon, i två affärer. Så hårfärgen lär få vänta till i morgon bitti........ Nu sitter jag i soffan och känner mig gråtfärdig av allt som hopar sig över mig och låter maken städa. Tycker inte det är kul när allt skit kommer när det är tänkt att man ska vara ledig. Vill kunna njuta ju, men nu oroar jag mig för att få ihop nästa vecka...... Massa fel blir det och jag vet varken ut eller in. Fast jag lovade mig själv att koppla bort det till på måndag så det ska jag försöka göra =). Bara så svårt när stressen gör mig gråtig..... menmen, nu är det ju let´s dance =)

Vad gör ni?




rubrik.....




image2041


Nu ska jag kila på byn en stund =)
Försöka få tag på hårfärg
och se om det finns lite snygga kläder till låga priser =/.
En runda till bokhandeln blir det nog med......
Behöver något nytt att läsa =)




två kilo.....




image2039


Ja, lite "nytta" ska man väl ha av sina kassa tänder =). Denna veckans flytande föda har resulterat i två kilos viktnedgång =). Och tro mig....det behövdes. Från december har jag nämligen gått upp sju kilo. Jag tror och hoppas visserligen att tänderna börjar återställa sig nu så jag i alla fall kan äta en god räkmacka i morgon på kalaset =D Förresten tror jag aldrig att min mage varit så här uppblåst som den är just nu =O. Den är verkligen konstant gasfylld........ Bara jag inte exploderar ;)


image2040




jaha...




image2038


Idag ska jag nog färga håret=D
Blir så snabbt trött på det...
Problemet är bara att jag inte kan välja färg.....
Lutar åt något brunt.




hallojsan svejsan....




image2036



Idag tog jag mig sovmorgon =) Det behövdes nog..... Kom på i går kväll när jag la mig att ingen skulle upp riktigt tidigt idag så varför skulle då jag göra det?
Fredag idag..... Nu är jag ledig hela helgen och dagen idag är relativt fulltecknad. Finns en del att göra inför ett kalas...... Jag måste bl.a. städa här hemma och göra en del inköp.....

Kära tider =O MIna katter är galna......De springer omkring som galningar här och busar. Liiiite väl tidigt för det kanske =)

image2037



go`natt....



Jag är verkligen jättetrött nu.....
 Tror bestämt att jag ska hoppa i säng =)

 Sov gott.....
 Puss & kram...


image2035




TV-kväll....

image2033


Sitter här och tittar på "du är vad du äter". Kommer på mig själv med att känna en oerhörd likhet med tjejen som är med idag...... Det här med frossandet te.x. sådan är jag, fast det var värre förr om åren..... Då kunde jag köpa hem tre liter glass och två liter coca cola, sen satte jag i mig allt på en gång.... Eller jag köpte fem frallor och räksallad som jag smällde i mig på noll tajm =O. Sen vill hon inte visa sig i baddräkt och det är det värsta jag med vet.... Sonen kom in just när hon sa så och då frågade han mig om det var som jag =O Snacka om att det inte går att dölja något för sina barn =). I alla fall tycker jag att jag har blivit bättre på att kontrollera mig i mitt ätande. Jag tillåter mig inte att gå över en viss vikt och jag försöker verkligen att undvika frossandet..... Men ibland faller jag genom och frossar kanske en veckas tid....... Jaja, jag är konstig....Men det kändes verkligen att se sig själv i denna tjejen.

Förresten....Visst var Anna Skipper ovanligt snäll idag ?


image2034



dagsens jag =)





Japp, den här damen lyckades till slut ta sig in i duschen =)
Nu känner jag mig ren och fräsch igen.......
Tog på mig klänning idag för att pigga upp mig lite....
Blir ju mest jeans annars.
Nu ska jag och sonen snart
 ta en tur på byn innan jag ska till jobb =)
Ses sen.....

189698-2032



(ser ni världens tjockaste vader)......


trött....

image2031


Oj, vilken oerhörd trötthet som plötsligt bara kom över mig..... Mitt i allt känns det som om jag inte klarar av att hålla ögonen öppna =(. Jag som måste väcka stora sonen och sen ta en dusch....... Just nu är jag inne i en period då jag i det längsta undviker att duscha =O. Äckligt va? Det känns som ett oöverstigligt hinder att ta sig över bara att få av sig kläderna.... För att inte snacka om att duscha, torka sig, klä på sig och sminka sig........ Jättejobbigt är det. Men eftersom jag ska jobba idag också känner jag att en dusch är ett måste. Men som sagt så sitter det långt inne =O. Och inte blev det lättare nu när denna förbaskade trötthet trillade över mig =(.
Nä, jag får ta mig i kragen och putta in mig själv i badrummet nu =)


såja...

image2030


Usch... Satt precis och skrev ett långt mail till skolans rektor om stora sonens skolsituation. Blir alldeles skakig i händerna för jag är så upprörd. Fick samtal igår nämligen om att sonen helt oprovocerat slagit ner en yngre kille men när jag sen pratar med sonen är sanningen en helt annan. Det tråkiga i hela situationen är att min son har väldigt svårt för att ljuga och det vet skolan om men ändå väljer de att tro på någon med smort munläder =(. Det är oerhört tröttsamt att mina söner får skulden för allt som händer. De är definitivt inte guds bästa barn och de vet att jag inte accepterar slagsmål. Men bara för att de inte kan vara diskreta som andra barn i deras ålder och inte kan ge "tjuvnyp" i skymundan så får de skulden. De hörs ju och syns mest........ Så jag skrev ett jättelångt mail till rektorn och förklarade hur jag ser på saken och att det är skolans skyldighet att ordna upp så sonen kan gå till skolan. Som det är nu kommer jag inte att släppa dit honom något mer. Tar honom ledigt idag och i morgon.....



samma gamla visa....



image2029

Är det tröttsamt eller är det tröttsamt ?
 Att väcka ungarna såklart.......
Sover och sover och sover.......
Det blir allt ett jäkla rännande =/




hemligt.....



image2028



Just nu kan man vinna ett hemligt paket
 för "kök och stök" inne hos
ejmis =)
 Självklart vill jag vara med och tävla om det......
Tävlingen pågår till den 2/3 kl. 20.00.
Var med du också =)



torsdag nu....





image2027


God morgon där ute =) Sista arbetsdagen i veckan för denna damen... Sen ledig tre härliga dagar =D. Ser ut att kunna bli en hektisk helg också. Det händer ju inte för ofta...... Vi ska ju ha kalas för barnen på lördag med hela tjocka släkten och på söndag ska vi själv på kalas..... Får väl se om jag orkar på söndag =/. Fast ibland kan det vara rätt skönt att komma hemmifrån.




sova nu....

image2025


Det var den dagen det..... Japp jag klarade att motstå tårtan =/. Inte var det lätt men bara tanken på att få denna hemska tandvärk ännu en gång gjorde det hela lättare. Jag tog min flytande tårta istället ;) Naturdiet jordgubbsshake..... Faktiskt jättegod =)
Nu väntar i alla fall sängen på denna madamen. Trött jag blev nu.....



Natti natti alla söta..... sov gott =)

image2026



hemma...

image2023


Jädrans stress hela tiden... Springer fram och tillbaka efter jobb =/. Men nu är jag hemma =) Sitter och väntar på pizzorna.... maken och dottern fixar det. Fast stackars jag får sitta och sörpla i mig välling =(. Vågar inte utsätta tänderna för pizza..... Det får vänta ett par dagar till. Det betyder att jag inte får tårta heller =O Prinsesstårta....... Jaja, jag har väl mig själv att skylla =). Ni anar inte hur min mage knorrar och har sig efter dessa tre dagar med flytande föda...... Konstant hela tiden knorrar det och jag känner det också =O. Obehagligt.... Nä, nu kommer de nog snart. Ses =)

image2024



update.....=)

image2022


Låsta bloggen har fått några nya bilder =)



Om det fortfarande finns någon som vill ha lösen så maila mig =)
[email protected]




fullt upp...

image2020


Idag är en sån där fullt upp- dag...... Först ska vi givetvis sjunga för grabben =) Sen ska jag och maken iväg med yngstingen och påbörja hans ADHD- utredning.... Tar väl ett par timmar. Sen tillbaka till byn för att jobba ett par timmar.... Sen ikväll tror jag sonen bestämt att vi ska ha pizza så det får väl beställas =) Sen äta och sist slappa i soffan....... Får se om han vill ha bakelser ikväll också =) Så det lär väl inte hända så jättemycket här inne idag =) Men jag tittar in emellanåt för att kolla kommentarer ;) Så skriv mycket =) Kjam.......



Nästa gång ni stressar så ta detta i betänkande =)

image2021



onsdag 27/2.....

image2018

Tänk att det är sexton år sedan man låg
och pressade ut en pytteliten plattnäst sötnos =)
Ibland är det svårt att fatta att denna stora grabb
är samma lilla plutt som då.... Han var sååå liten =)
I alla fall
Ett jättegrattis till dig min son =D


image2019


god natt.......



image2017


Då var det dags att ännu en gång hoppa i bingen......
Väldigt vad dagarna går fort.
I morgon vankas det som sagt
födelsedagskalas här hemma =)
Min lilla stora kille...........sexton år =O.
 Sov gott alla goa




men hallå...






Det går ju inte att komma in på hotmail.......=(




image2016


hemmakväll...




Ja, man måste ju ha rubrik..... Men alla kvällar är väl hemmakvällar för mig ;). Idag blev det ingen gourmetmiddag för mig =/ För att vara lite rädd om tänderna så blir det flytande föda ett par dagar nu..... Så ikväll blev det fullkornsvälling =) Lite tråkigt kanske men faktiskt riktigt gott =D. Nu ska jag snart sjunka ner i soffan och slappa lite.... Förresten så har dottern lånat hem en systemkamera från skolan och hon tog nyss foto på mig.... Ska se om hon kan göra mig riktigt ung och grann i photo shop =) Hon är duktig så det finns kanske hopp....... Ses sen =)

image2015



redo....

...för dagens äventyr =/. Japp det är jag nu. Snart dags att kila till jobb...... Sen efter jobb ska jag gå och hämta ut stora killens present. Han blir ju 16 år i morgon =) Min stora kille......
Kommer nog inte hem före sex...... Puh =/. Orkar egentligen inte jobba... Skulle väl mest vilja gå i ide =) Hoppas ni får en fin dag =)

image2014



nya kläder någon?

Fick igår hem en katalog med kläder..... Den kom från Klingel . Är det överhuvudtaget någon som handlar därifrån? Förlåt om jag trampar någon på tårna nu, vi kan ju inte alla ha samma smak =) Men hallå =O Vilka kläder........ Kolla bara:


Varför inte en tjusig blus med djungeltema =)
image2008


eller bekväma röda "trendbyxor"
image2009


Ingen som känner för en ny kombo =)
image2010image2011

Eller ett sött set ?
image2012image2013

Man kanske skulle ta och klicka hem en tjusig djungelblus ändå =)
Man är ju garanterat ensam....


jomen goddag yxskaft....

image2007


Ungefär så känns det när man pratar med läkare =O. Japp, han ringde och han var lika ding som resterande läkare jag stött på. Nämen oj, ja vad kan det vara...... Dina prover visade inget sist du var här..... Nä, tack jag vet. Blir så ilsken...... Jag sa till honom att jag är trött på att bli behandlad som en gnällig kärring. Att de alltid bara undersöker mig på VC och sen avfärdar mig. Vill ju ha en remiss till någon som kan...... I alla fall ska jag få en tid till honom för undersökning..... Precis som om det kan visa något =O. Men när jag kommer dit ska jag prata med honom om mina misstankar....... Det känns jäkligt dumt att ha en egen "diagnos" att komma med, men jag har precis alla symtom på MS. Jag vet att det kan vara mycket annat också men jag vill ju ha en undersökning...... Det började nämligen redan när jag var i tjugoårsåldern..... En dag vaknade jag och kunde inte ta mig ur sängen..... Jag fick krypa in till dottern som då var ett år. Jag kunde inte prata utan bara sluddrade. Det varade i två veckor. Ingen kom fram till något då, bara att det kunde vara biverkningar av värktabletter..... Sen gick det kanske åtta år innan jag började känna av andra märkliga fenomen i kroppen..... Sen har det bara eskalerat med åren...... Blivit sämre och sämre. Men som sagt känns det förbaskat dumt att komma till läkaren och misstänka något så allvarligt =O. Men jag har bestämt mig för att denna gången ska jag ha remiss...... Visst hade det varit bra, även om det inte är det för då vet jag i alla fall. Wish me luck.....=)



Förresten så är det alltid samma sak.... jag råkade säga att jag inte har tid att oroa mig för smärtan. Genast vill de ha det till att jag stressar...... Jamen hallå. Ja jag stressar men inte så. Värken i nacke och axlar kan mycket väl härledas till stress men inte i benen......... För den delen oroar jag mig inte nämnvärt över smärtan. Tycker bara det är så förbaskat jobbigt. Men hur får man de till att förstå det?



igår...

image2006


Mitt i mina egna smärtor igår fick jag samtal från skolan.... Lillkillen hade sågat sig i fingret =O. Det var bara att bege sig till vårdcentralen där skolsköterskan levererade honom....... Han hade sågat i fingertoppen och genom nageln. De ville sy ett stygn men han vägrade. Jag tycker att ett ärr på fingertoppen gör väl inte så mycket så jag fick dem att bara tejpa.
Nu precis för en stund sedan skulle vi byta stripsen.... han drog själv av dem och sen blev han alldeles vit i huvudet och kände sig spyfärdig. min lilla tuffing.... ville först inte tro på att det var såret som fick han att bli så =) Men sen frågade han mig varför det blev så.... han tyckte det var väldigt obehagligt. han förstod vad jag menade med att man spänner sig för man tror det ska göra ont och de spänningarna kan göra en svimfärdig.
Nu får han vänta en timme innan han sticker till skolan.... För dit vill han =) Vill inte missa sin bildlektion =)


hej....

image2005


Tisdag morgon och jag mår något bättre idag..... Tack och lov. Gårdagen var mest bara elände och jag hade ingen lust att sitta vid datorn. Förresten känner jag att min blogg blivit lite tråkig med alla dessa eländesinlägg...... Så det var inte mycket lönt att skriva mer här igår för det hade bara blivit sådant =)
Japp..... om två eller tre timmar ska läkaren ringa mig =O. Håll nu alla tummar för att jag står på mig.......
Lite svårt känns det idag när all smärta sitter i huvet =/.  Jag ska skriva en lapp snart med alla olika "fenomen" jag har i kroppen, så kan jag ju inget glömma =)
Hoppas alla får en fin dag =) Kram....


nähädu....

image2004



Jag skippar den där utbildningen idag =(
Ska ringa och sjuka mig.......
 Inte ofta jag gör det men jag känner
att jag inte orkar sitta hela dagen......
Ska sova så fort killarna stuckit till skolan.......
Om det går



god morgon...eller något




image2003


Usch....Mår inte riktigt bra idag (läs tandvärk)
och har sovit förbaskat dåligt i natt.
Sitter nästan och somnar här ju......
Ska luta huvudet i bordet en stund nu
innan jag ska väcka barnen.
Kanske somnar jag =) Ses.....





sova....

image2002

Dags att hoppa i säng nu kanske.....
I morgon ska jag på utbildning
heeela långa dagen =/.
Inte jätteroad, men ändå ett avbrott i vardagen =)
 Hinner säkert blogga lite i morgon bitti......


Natti =D
Sov gott...



trååååk...



Japp..... Tråkig kväll =(

Vad pysslar ni med?

image2001



nattliga äventyr....

image1999

Sent på natten eller tidigt på morgonen,
hur man nu ser på det,
för klockan är närmare fyra
när mannen kommer hemsmygande.

- Klockan är nästan fyra.
Var har du hållit hus? frågar frun argt.

- Älskling, du förstår vi hade en liten fest på kontoret...

- Den kan väll inte hållit på hela natten?

- Nja, den nya snygga sekreteraren
 tordes inte gå hem ensam så sent...

- Menar du att du följde med henne hem?

- Ja det blev så eftersom hon bor åt samma håll som vi...

- Då behövde det väll inte ta halva natten?

- Nja, men hon ville bjuda på kaffe och så och,
ja du förstår jag ville inte vara oartig och tacka nej.
Och sen så...

- Ljug inte, skriker frun.
Jag vet att du var på kontoret hela tiden
och försökte installera senaste versionen av Windows!


image2000


söndag kväll...

image1997


Japp.... Hemma igen =) Hann träffa brorsan en stund också innan de åkte hem. Det var kul =). Min bror är familjens sladdis, som nu blivit stor =) 25 år är han...... Rena ungdomen ju. Jag var fjorton då han föddes så han har varit lite av min baby.
Har hunnit äta också...... Ris och kycklinggryta blev det. Sen har det även hunnits med lite bråk med minstingen här.... Han vill spela dator hela tiden och vi säger nej..... Då skriker han att vi alltid är så jäkla elaka mot just honom =O Snacka om att sortera ut bara det man själv vill höra.....


image1998



nu är det dags...



image1996


Japp..... Nu kilar jag till jobb.
Blev färdig långt om länge =/
 Svårt att hitta kläder som sitter skönt
och känns snyggt samtidigt ju =/.
Ses i kväll......




jaja...




image1995



Tiden gick ju rätt fort ändå..... Trots att jag var uppe en timme för tidigt =) Nu är det ju snart dags att hoppa in i duschen. Och tro mig.... det är välbehövligt =O. Här sprids det minsann inga angenäma dofter =D. Men inte sjutton känner jag för att jobba idag =(.
Broren min och hans flickvän kommer hit idag och hälsar på. Och jag missar dem =(. De kommer för att hälsa på maken visserligen, för att han hjälpt till med brorsans kök, men hade ju varit kul att träffas. Hoppas de kommer nästa lördag då vi har kalas för barnen =)



knasig...




image1993


Vet ni ...... Man blir lite skadad av att blogga =D. Ja, jag i alla fall....... Kom på mig själv i går kväll när jag låg och läste att jag höll på att kommentera =O. Japp, kommentera det som står i boken...... Inuti huvudet på mig letade jag efter kommentarknappen. Sen började jag tänka efter och ja, jag sitter numera och kommenterar i mina tankar, när jag läser böcker och tidningar =).

 Händer det er med?




men hallå...




Snacka förvirrad......
Vaknade innan och tänkte " OK, bara en kvart till klockan ringer... lika bra att stiga upp" Sagt och gjort. Det går kanske fem minuter och jag tittar på klockan igen..... OJ, en timme för tidigt har jag visst stigit upp =O. Jaja, lönt att lägga sig igen.
God morgon alla...... Lika bra att stanna uppe nu =) Hoppas ni får en fin söndag....

image1992



knyter mig....




image1991


Nä, nu går jag och nannar kudden.....
Såå himla trött.
Godnatt alla goa =)
Sov gott......
Puss & kram



oj...

image1990


Vad folk har mycket för sig..... Inte mycket som blivit uppdaterat idag =). Saknar att ha något att läsa ju =/. Men självklart förstår jag att folk har ett vanligt liv också...... Bara jag som inte har det =O. Nä, bara skoja =)
Snart dags att sova..... Jobbet väntar på mig i morgon igen ju.


trött....

image1989


Oj, vad jag är trött i huvudet..... Har suttit och pulat med bloggdesign till min kära vän 
barnhemsbarn .Hon har skaffat ny blogg nämligen ....... Snöar ju in totalt i det och glömmer av tiden. Vill bli färdig snabbt =) Men nu blev jag ju det...... Hoppas du är nöjd vännen =)
Nya bloggen finns här: maskrosbloggen


middag...



Nu vankas det snart kvällsmat här hemma =)
Idag gör jag det enkelt.......
Korv med pommes eller potatissallad.....
Gott =)


image1988



knäpp i huvet.....



....blir jag =/.
Japp, gubben här hemma tycker att grabbarna spelar för mycket dator och ja, det gör de....... Men att bestämma att de inte ska spela och sen inte komma med förslag till dem om vad de kan göra istället stör mig något enormt...... Därför att det är jag som har dem runt benen hela tiden som om jag fortfarande hade fyraåringar här hemma..... Maaaammmaaaa, jag har inget att göra, låter det konstant. Och så allt bråk då =O Allt detta medan gubbskrället i lugn och ro kan titta på TV...... för inte vågar de tjata på honom........ Inte konstigt kanske att grabbarna sitter för mycket vid datorn va? Jag är inte mer än människa......


image1987


Förresten har jag städat i hörnan nu =)
Samtidigt som jag hade tjatet i öronen.........





orka.....

Här syns då en liten del av köket
 som jag måste ta itu med idag =/.
Och där låg visst en liten kisse =)
Vilken skräpsamlare jag är........

image1986



konstigt...

image1985



Visst är det märkligt...... Jag mådde kanonbra i morse och hade väl inte direkt några större krämpor. Men när jag gick hem från jobb började benen igen =O.  Det tar alltså max sju minuter för mig att gå hem från jobb så det är ingen lång promenad. Men på den lilla biten kändes det som om smalbenen skulle få kramp..... Ja, jag får konstiga kramper i smalbenen...... Kändes nästan som att gå i tuggummi =O Så segt blev det..... Och sen jag kom hem har detta spridit sig till armarna....
Tur att doktorn ska ringa på tisdag...... Hoppas bara att jag har lite ont någonstans just då för annars blir jag så mesig och har svårt för att beskriva känslan.....


kolla denna...




juicy cuture

Såg denna jättefina baddräkt och vill HA.....
Den är underbar ju =)
MEN, min kropp......
Ja visst sätt den på mig och man får sig ett gott skratt =/

Finns på :
http://www.juicycouture.com/




hemma nu =)

image1984


Höll på att lyfta från marken när jag gick hem från jobb...... Var det inte denna helgen våren skulle komma? Tyckte jag läste det nånstans =/. Men här stormar rätt rejält får jag väl säga och det är ganska kallt...... Jag ska dock tillbringa dagen inomhus så mig gör det inte så värst mycket ;). Maken och lillkillen ska på kalas idag, så jag och stora grabben blir själv hemma ett par timmar... Skönt =) Känner inte för att åka med, för det är ju jobb i morgon igen och vill vila idag.

Bilden är lånad av :
Evan




Nähä... Ändrade planer =/ Inget kalas, för där har de maginfluensa.... Det var den lugna dagen det =(


vill heeeeem....




image1983



Gud vad segt det var här då......
De bara sover och jag vill gå hem =/





morning....

image1981


Hoppas ni sovit gott =) Det har jag gjort i alla fall.......
Lördag ja.... Jobbar fram till tio sen är jag ledig till i morgon förmiddag då det är dags att hoppa på igen =) Alltså ska dagen ägnas åt slapp och en liten del städning..... Maken städade så gott som  hela lägenheten i går så jag lovade att fixa köket och alla papper och tidningar som ligger och skräpar =)

kvällen slut.....

Ja, nog åkte väl rätt par ut idag...... Enligt mig i alla fall. Tyckte nästan det såg ut som om de blivit förälskade i varandra... Mi och killen =) Men vad vet jag.......
Det har i alla fall varit en mycket trevlig kväll här på jobb =) Skojat och busat mycket har vi gjort..... Men nu ligger alla utom jag =/ Men känner väl att nu är det dags att bädda sängen och krypa ner =) Trött.......

God natt alla goa.... Sov sött =)

image1980


häftigaste.....

image1979


Shit..... Jag brukar tycka att let´s dance är lite halvtrist.....
Men kära tider vad Tony och Annika dansade idag =)
Såååå himla häftigt alltså...
Bara älskade det =D



fy bubblan.....

image1977


Som det blåser här nu =O.
Stormar så det skallrar i rutorna och blinkar i lamporna.......
Lite läskigt är det allt att sitta här själv........
Ja, inte helt ensam......
Men ändå=/

image1978

dags nu...




image1976
Nu får jag minsann slita mig härifrån =)
 Börjar jobba om en timme
och ska hinna med några saker först....
See ya =)




vågade lite ;)

image1975


Tack vare 
Åsa.S så är jag just nu online på MSN......
Hon skrev till mig fast jag visade mig som offline =)
 Fast läskigt är det ju =O.......
Jag är dålig på att vara social.....
Ni vet ställa frågor och så.
Vara intresserad av andra.....
Jag är ju det men vet aldrig vad jag ska fråga......
Vill ju inte verka närgången =)
Tack <3



fegis....

image1974



Nu ska jag avslöja en sak =/
Jag vill så gärna "prata" med folk på MSN....... Flera av er finns ju på min lista. Men jag är sååå feg.
Men vet ni..... Ofta loggar jag in för att se vem som är där men jag syns som offline =O. Sen sitter jag och velar fram och tillbaka om jag ska visa mig eller inte...... Det slutar för det mesta med inte =(.
Bara så ni vet =D Kram till alla sötisar.....

image1973

Nu ska jag rusa ner och hänga tvätt =)



korsett....




image1972


En stor del av min barndom tillbringades i en förhatlig korsett...... När jag var tio år upptäcktes det att jag hade  
skolios  Blev inlagd på ortopeden en vecka för utprovning. Jag önskar ingen annan att behöva tillbringa sin tonår i ett sådant fängelse.... Fy vad jag hatade det =(. Kroppen blir oformlig i denna tingest...... Ryggen rak som ett spett och magen alldeles insugen. Jag kände mig aldrig snygg och det var fruktsnsvärt. Men lite kul hade jag med den =) Jag bad ibland störiga killar att slå mig hårt i magen..... Gissa om de fick ont i handen =D. När jag sen var i femtonårsåldern började jag fuska rejält =/. Man skulle ha på sig den 23 timmar om dygnet..... Vila kroppen en timme. Men då började jag sova med kompisar och kunde skippa fanskapet mååånga timmar. Ett under att ryggen ändå blev bra. När jag blev sexton slapp jag till sist ifrån tortyren...... Jag sparade min sista korsett ganska många år men så fick jag för mig att kasta den för ett femtontal år sedan..... Det ångrar jag idag. Hade varit kul att ha den kvar, kanske prova den eller låta barnen prova....... Bara för att få känna friheten att slippa den =) Förresten hjälpte den mig med en sak =) Jag var ganska mullig som barn men korsetten satt åt jättemycket över magen så jag kunde knappt äta. Jag blev således en väldigt smal tonåring =) En sak till som den gjorde.... Jag har en rak och fin hållning..... Har aldrig hukat mig trots att jag är lång =)
Samtidigt som jag hatar allt som har med detta att göra så är jag så klart tacksam...... Hade jag inte haft korsetten så hade jag idag varit puckelryggig =/ Och i värsta fall kunde jag ha dött eftersom ryggraden kröker sig och kan då trycka på viktiga organ.......


snabba....

image1971


Stora grabben fyller år nästa vecka och vi bestämde att han skulle få en ny mobiltelefon..... Sagt och gjort. Enklaste sättet är ju att beställa på nätet så vi sökte runt lite och han fastnade för en skypemobil. Beställde den i förrgår och idag kom den =) Snacka om att vara snabba i vändningarna =D Det bästa med allt är att det inte tillkommer några frakt eller portokostnader =O Så det blev faktiskt en ganska billig present ........ Vi beställde från
3 .


färdigläst...

image1970


Nu har jag läst klart en av böckerna jag köpte........ "Nördsyndromet" heter den och är skriven av Inger Jalakas. Den tar upp aspergers syndrom och andra autismspektrumstörningar. Den var lättläst och informativ tycker jag men det vill till att min virriga hjärna läser den igen =) Men det som är bra med den är att det är uppdelat i kapitel med tydliga "namn" så man kan gå tillbaka och läsa bara det man tycker man behöver....... Nu ska jag bara få maken att läsa den också. Han har odiagnosticerad dyslexi och har svårt att läsa böcker men jag tror att den kan vara lätt för honom att läsa just tack vare att det går att läsa bara det som är nödvändigt för honom att kunna. B.l.a. råd för föräldrar och beskrivningar på hur man är och fungerar med asperger. Är man intresserad av ämnet så rekomenderar jag boken.....

jlo....




image1969

Bilden är klickbar ;)

Snacka om att slå två flugor i en smäll =)
 Jlo och maken fick i natt sina babysar....
En flicka och en pojke =D



det gick...




image1968



God morgon alla..... Jag lyckades minsann sova ända tills klockan ringde. Det händer inte för ofta.... Brukar nästan alltid vakna vid sjutiden när jag kan ta sovmorgon...... Känner mig dock en aning groggy, vilket jag ofta gör när jag sovit för mycket =) Nu är snart kaffet färdigt....... Dags att uppdatera sig i bloggvärlden =)



god natt..........




image1967


Nu ska jag snart sova.........
Inte jättetrött men har ont i ryggen och orkar inte sitta mer =/
I morgon ska jag ta sovmorgon =)
Ska ställa klockan på nio
så får vi väl se om jag lyckas sova så länge..........
Puss och kram =D



here we go again......;)




Nu lyfter jag snart.......
Magen är alldeles uppblåst.....
Igen ;)


image1966



utmanad

Fick en utmaning av  Smoggen som går ut på att visa vad man inte skulle klara sig utan en dag.... Visst skulle jag klara mig utan det mesta men livet blir ju roligare om jag har det =)

Här nedan följer saker som jag skulle ha svårt att klara mig utan:


  • Mina älskade ungar =)
  • Kramar
  • En god bok......
  • Kaffe, kaffe och kaffe......
  • Ciggisar 
  • Dator
  • Pepsi Max 
  • Mat......
  • Lugn och ro........
  • Min blogg såklart 
  • Bloggvännerna =)
  • Luft....Of course....
Gör gärna denna utmaning =D


image1965

tävling....




Jag får väl ge mig i kast med ännu en tävling =)
Någon gång måste det väl vara min tur att vinna......



"Nu pågår en tävling i
lindaslya tillsammans med modeakuten.se där man skall mixa ihop sin önskeoutfit som man sedan har chans att vinna, detta är mitt bidrag i tävlingen."

image1964

Jag är verkligen urusel på att använda kjol och denna är jättesnygg och en perfekt början....... Tröjan är sååå min stil. Svart och v- ringad =) Också världens underbaraste halsband....... Älskar verkligen smycken med änglar och älvor =D



men vad nu då.....

image1963


Jaha....
Ikväll funkar TV:n och då finns det inget att se på den =/
 Får väl sitta och reta upp mig på Anna Skipper........




middagsdags.....

image1962


Nu har jag satt igång maten......
idag blir det spagetti med köttfärssås =)
Till det ska vi ha ugnsstekta champinjoner....
*mums*

Vad äter ni för gott?






benen....igen =/

image1961


Vet ju inte om någon är speciellt intresserad..... men jag tänker ändå försöka mig på att beskriva hur det känns i mina ben nu. Jag brukar ha väldigt svårt att sätta ord på hur det känns när jag har ont, men idag kom jag på hur det känns =)
Tänk dig att du har lindat underbenen med bandage..... Det hårdaste du kan.... Tänk dig då att blodet stoppas och foten börjar kännas svullen och det sticker i den...... ungefär så känns det just nu =(. Det gör skitont i vaderna...... Och allt detta bara för att jag hade nylonknästrumpor på mig idag......


benskrälle....




Snart har jag lust att hugga av benen =/......

image1960




i´m home....

image1959

Så där ja.... Det var den jobbedagen =)
Nu jobbar jag inte förrän i morgon eftermiddag......
Idag var vi iväg på badhuset med jobb
men jag badade inte.... Tycker inte om det =/
Nu ska jag ta det lugnt en stund och vila benen.
Sen får jag väl röja lite här, för det var ju hemskt vad här ser ut =O



torsdag...

image1958


Kära tider vad dagarna springer iväg....... Redan torsdag =O.
Idag sov jag visst en liten stund för länge..... Måste ju kila om senast en timme och jag avskyr att stressa. Jobbar sju till kanske ett idag....... Hoppas ni alla får en riktigt fin dag =) Puss och kram....
'



natti natti......

image1956


Nu kallar sängen.....
 Börjar jobba sju i morgon bittti.
God natt alla goa.....
Sov gott=)


image1957


det bidde hyrfilm....

image1955


Japp, vi gick i samlad trupp ner till videobutiken och hyrde film.......... Apocalypto tror jag den heter, jag bara slötittar då jag inte är så road av film..... En rolig och samtidigt otäck sak hände när vi gick dit. Sönerna gick lite före oss och då kom ett gäng ungdomar. En kille började gå mot sönerna men när han fick syn på oss vuxna vek han av direkt..... Vad hade hänt om inte vi var med? Klockan var bara nio..... Konstigt att man inte vill släppa ut sina barn?
Så var det dagens steg då......6512 blev det idag...... Inte jättebra men jag tycker jag gått mycket =O


jaha....

image1954


TV fri kväll här....... Något har pajat och hyresvärden har försökt fixa det men inte lyckats så han ska fixa det i morgon..... Så nu får kvällen ägnas åt att läsa bok och emellanåt lite dator.... Om inte sonen har den.



vilken tur =)




image1953

Hemma igen och håller på med maten =)
Hade en himla tur måste jag säga....
 Konsum hade benfri hel kotlett för bara 39 kr. per kilo =)
Ska bli sååå gott.......



ut och gå......




Nu måste jag nog klä på mig och promenera till apoteket.... Har helt slut på värktabletter ju och med tanke på att jag är så spänd att jag får huvudvärk hela tiden så är det bäst att ha det hemma =)
Sen får jag väl kila och handla mat också...... Tror jag ska ha kotletter och potatissallad idag, blev sååå sugen på det =)


image1952

ensam...

image1951

Nu sitter man så här i sin ensamhet....
Rätt skönt =)
 Killarna stack iväg för att bada...... Hoppas de har riktigt kul =)
 Dottern stack till pojkvännen.......
Men snart är det väl slut på lugnet
för då kommer han den trista hem =/
See ya =)



jahaja....




image1950


Vad sjutton.....
Myrornas krig på TV ?
 Fattar inget.....



tidig.....




Nu är jag hemma igen.... Fick sluta tidigare idag =). Mår fortfarande som en skit men livet måste ju gå vidare....... Fattar inte varför just mitt liv ska vara såhär gungande hela tiden...... Alltid är det något som trycker ner en igen när det känns som att saker håller på att ordna upp sig. Blir så jäkla trött......  En käftsmäll är vad det är.....


image1949

jobb....

image1948



Sitter på jobb och väntar.......
Idag mår jag inte bra =( Dålig i magen och har en fruktansvärd oro...... Vill mest bara gråta. Något verkar ha hänt och jag vet inte hur mycket mer jag orkar nu...... det som hänt är väldigt privat och väldigt skrämmande och något som jag nog aldrig kommer att ta upp här....... Kanske någon gång i den låsta bloggen... Men jag vet inte. Skit vad jag mår piss.........



sådär ja...

image1947


Då var alla morgonritualer utförda =)
 Nu säger jag hej då så länge....
Ses sen =)




god morgon.....

image1945


Då var onsdagen här och det är åter dags att jobba...... Nio till två är det som gäller för mig idag.. Ska jag väl kunna stå ut med =) Fast fortfarande har jag ont lite här och där.......


stegen ja....

image1944


Idag har jag väl mest bara suttit för att vila mina onda ben..... Men tack vare att jag gick iväg för att hämta böckerna blev det ju en del steg ändå =) Närmare bestämt 4585...... Inte så illa pinkat ;)


gynning...




.........börjar alldeles snart =) Och jag är just nu fullproppad med choklad....... Dumt att stoppa i sig det när man mår illa =/ Och illa har jag mått de senaste timmarna. Menmen, nu ska jag se på fröken Carolina =D


image1943



kinainspirerat....

image1942


Maten avklarad för idag =) Gjorde kyckling i sötsur sås och hade jasminris till.......... blev ganska gott =) Nu är kaffet färdigt, tack så mycket.... Så det är väl dags att krypa upp i soffan =)
Var iväg med dottern innan och hämtade ut böckerna, så nu har jag att läsa ett tag........



en vecka mer eller mindre...

....spelar egentligen ingen roll i sammanhanget. Ja, om en vecka ska en läkare ringa mig =). Men eftersom jag ju faktiskt haft ont och problem i så många år så kan jag faktiskt vänta den veckan.
Idag är det illa....... Armen höll på att börja krampa när jag höll telefonen och blev satt i telefonkö. Benen mina känns som stenar eller något..... Som om musklerna i låren har blivit förstenade.... mycket märklig känsla =/ Men vet ni...... jag är så himla glad att jag tagit steget =) Denna gången ska jag inte ge mig. Jag ska ha till en ordentlig undersökning =) Jag ska veta vad som är fel med min kropp.......


image1941

typiskt...

image1940



Nu tog jag äntligen tag i mig själv och letade fram ett telefonnummer att ringa..... Läkare alltså. Men såklart ringer jag när det är lunch =O Skitmög...... Men telefonkatalogen ligger framme =) Ska ringa efter ett...... Mina ben funkar med nöd och näppe idag så nu måste jag få hjälp och jag ska inte gå till vårdcentralen.......



nämen fy....=(



Usch vilka människor det finns......
Börjar ju gråta när jag ser det =(.....
Fruktansvärt är bara förnamnet.....
Hoppas de hittar den som gjort det......
Klicka på bilden för att läsa.

image1939



oh my god......




Kolla videon......
Shit alltså......
Vilka människor det finns
Är fortfarande chockad.....






böcker....

image1938



Stor eloge till
bokus för snabb leverans =) Beställde några böcker därifrån om autism i torsdags och idag kom de =) Ska kila och hämta dem i eftermiddag........ Nu har vi att läsa.... Tre böcker =) Men, en stor tummen ner för posten här i byn...... Varför skickar de det till affären längst bort? Jag bor precis bredvid ett postombud, men varje gång jag får skrymmande paket skickas det att hämtas ut till ombudet som det tar tjugo minuter att gå till........... BU för dem =(


tji fick jag...




image1937

Trodde jag gått ner i vikt.....
Känner mig smal idag ju =)
 Men tji fick jag......
Har ju gått upp =/



slappedag....

image1935


I dag ska jag som sagt bara slappa
 och tänkte först skippa stegräknaren......
Men kom sen på att det kan vara kul att se
hur mycket/lite man går en ledig dag.....
För jag tänker inte röra mig ett dugg i onödan =)




morrn...

image1934


Jag överlevde natten =D. Det blev aldrig någon panikattack......Tack och lov. Jag tror att jag blivit rätt bra på att tänka bort det =) Tror helt enkelt att kroppen sa ifrån igår efter att ha fått gå så mycket =/ Idag har jag så ont i ryggen att det känns som om den ska gå av........ Benen och armarna mår nog inte heller så bra. Men idag är jag ledig så jag kan vila kroppen =)



det bidde sent...




Men nu tror jag bestämt att jag ska lägga mig.
Om jag kan..... Flera gånger i kväll har mitt hjärta hoppat till i dubbelslag.... Jag bara hatar det =O. Och nyss stack det till rejält i hjärttrakten..... VILL INTE! Känner hur paniken kryper på mig.... Får svårt att andas och det snörper åt i halsen...... Fasiken. Jaja..... Jag fixar det nog, men det känns allt som om man håller på att dö.......
Puss och kram..... Sov gott =)


image1933


vad sa du, sa du.....

Oh my god....
Smarta typer det här.............



image1928

image1929

image1930

image1931

image1932

häpp, häpp.....

189698-1927


Alltså.....Jag är chockad =O
11 008 steg blev det idag..............
Ja, det känns i ben och fötter =)
 *stolt*




vet ni.....

image1926


Mellan vårt vardagsrum och kök är det 20 steg......
Nyss glömde jag först kaffet
 och sen värktabletterna
så jag tog 102 steg bara på det =)
Rätt häftigt......
Redovisar dagens steg i ett senare inlägg =)
Kan avslöja att det blivit många idag =D



fatta....




image1925



Alltså....... Fatta att jag är LEDIG i morgon =).
Ska bli sååå himla skönt......
Och jag kan ta sovmorgon, för ingen ska upp =D
........ Bästa dagen i mannaminne.....




sådärja...

image1924


Det var maten det.....
Mätt och belåten blev jag i alla fall.
Fast jag blev alldeles övergiven vid matbordet =/
 Bara lillkillen hemma och han satt visst fast i datorn.....
Så jag läste bloggar medan jag åt =D




äntligen.....




image1922


Uschiamej vilken lång dag detta blev...... Trött som attan är jag och ryggen går nog snart mitt av =) Fruktansvärd skoskav har jag också =/........
Men annars är allt bara bra =D
Nu måste jag sätta igång med kvällsmaten innan jag svälter ihjäl....... Ses sen när jag har lugn och ro =)


image1923



redo...

image1921



Då var man redo att ta itu med denna dagen då...... Fy vad jag avskyr sådana dagar då allt känns fel =/ Inga kläder sitter bra idag ju.... Känner mig fet och svullen. Varför känns det så vissa dagar? Menmen, jag hittade i alla fall något att sätta på mig som känns relativt bra =) Nu sticker jag snart...... Får se om det dyker upp någon.....



okej då....

image1920


Jag visste väl att jag skulle glömma..... Men nu kom jag på det igen =) Stegräknaren förstås. Nu är det ett antal dagar sen jag hade den på mig för att jag glömmer och glömmer....... Tänkte väl att jag ska ge den ett försök till, så nu sitter den i linningen =)

måndag....






image1919


Lustigt det där med dagar.....
Tycker att det precis var måndag ju =)
God morgon.....
Hoppas ni sovit gott.
 I dag är det jobb som gäller för mig......
Hela långa dagen.




sängen kallar...




image1918

Nu går jag och lägger mig...
Pallar inte mer av denna urtrista dagen.
Ska som sagt upp och jobba i morgon........

Sov gott =)



Jag kommer i alla fall ihåg den tiden när...

image1917
 

  • diskproblem förmodligen var av medicinsk natur.

  • desk top publishing var en bok om möbler.

  • mjukvarupaketet var strumporna du fick i julklapp.

  • den enda affärsgrafik du såg på ett kontor var den på väggen på toan.

  • öppen arkitektur var när byggmästaren glömt sätta på taket.

  • kopieringsskydd innebar att gömma sin examensskrivning för eleven bredvid.

  • den enda optiska lagringsmedia du kunde köpa var glasögonfodral.

  • artificiell intelligens var att låtsas vara smart.

  • bugg var en dans.

  • en POP-up-meny var programmet på en Povel Ramel-revy.

  • när en bläckstråleskrivare var en trasig reservoarpenna.


du är ett pucko om du.....

image1916



... försöker förfalska en 100-lapp genom att stryka en nolla på en 1000-lapp.


... är glad att du inte föddes i Polen eftersom du inte kan polska.


... amputerar benen på din hund för att slippa gå ut med den.


... alltid med dig en miniräknare för att vara någon att räkna med!


... ringer "Svenska spel" och ber om stryktips när du har tvättat kläderna.


... köper en porrfilm till mormor och säger att det är en bra bantningsvideo.


... kliar dig i baken och blir överlycklig när du upptäcker en klick chokladpudding på fingret.


... intalar dig själv att du har massvis med vänner, då det alltid är upptaget när du ringer till dig själv.


... skriver "mottagaren betalar portot" på kuvertet när du skickar kärleksbrev.


... delar ut näsklämmor till alla på bussen när din tamagotchi skitit på sig.


... sätter upp en kondomautomat på en bar för lesbiska.


... tittar vid sidan av TV:n när fotbollskommentatorn säger att en spelare värmer upp utanför bild.


... lägger ner hela ditt liv på att studera stenars sexliv.


... ägnar tid åt att läsa den här puckolistan.



lugnet lägger sig....

image1915


Jaha... Då var man enbarnsförälder igen då =).
Dottern kom inte hem idag......
Och stora killen stack hem till en kompis för att sova där.
Bara lillkillen hemma nu....... Lugnare så =)



mätt...

image1914

Shit vad mätt jag blev.... matig soppa =)
Nu ska jag se ELLE-galan.....
höll på att glömma ju.
Tur jag satte mig vid TV:n och rätt kanal var på =)



kaffe....

image1913

Var nyss nere och köpte kaffe....
Nu har nog en kanna kokat färdigt =)
 Hemska tanke att stå utan kaffe i morgon bitti =O.
 Snart dags att fixa kvällsmat också =)
Tror jag värmer upp potatis-purjolökssoppan som står i kylen.




nervöst sammanbrott...

image1912

Blir knäpp i huvudet.....
Den ena sonen visslar enerverande mellan tänderna....Konstant.
Den andra slår på saker och kastar omkring
med andra saker för att det inte blir som han vill......




åh.....

image1911


Denna söndag
går nog till världshistorien
 som den tråkigaste ever....




blogga....

image1909


Japp, blogga.... Vem är det till för? Enligt mig är det till för alla...... Men väldigt ofta händer det att mina bloggvänner får kommentarer om att det är pinsamt att vi "gamla kärringar" bloggar.......Och alltför ofta får de unga tjejerna kritik för att de tar plats...... Varför ska det behöva vara så. Till de unga som tycker att vi är pinsamma vill jag säga att en dag sitter ni där själv och är 30+...... Då kommer ni att upptäcka att man faktiskt inte blivit äldre inuti.... Jo, man har mognat (förhoppningsvis) och fått en herrans massa erfarenhet, men man är samtidigt samma femtonåring inuti som man en gång var.... Till de som retar sig på de unga vill jag säga att de ju gör det vi önskat funnits när vi var unga...... Det är ju egentligen skitbra att unga tjejer ta plats..... Det enda som finns att önska är att de gör det med ödmjukhet...... Ofta tar de ju plats på bekostnad av någon annan....... Kritiserar varandra hit och dit..... Min önskan är väl att de unga kunde lära sig att vi gamlingar inte är så farliga och att man faktiskt kan ha nytta av vår erfarenhet.... Och att vi gamlingar kanske lär oss ta plats som de unga.
Jag vet att det finns massor av unga tjejer som gillar oss gamlingar så jag drar inte alla över en kam här.... Ville bara ha fram en åsikt....... Förresten tycker inte min artonåriga dotter att jag är pinsam som bloggar =) Hähä....


image1910

tråk....

image1907



Vilken urtråkig dag..... Bara sitter här ju. Paniken ligger och lurar..... ja inte riktig panik, bara minilight . Godisätandet igår har gett ännu en biverkan..... Tandvärk =O Fy f*n vad ont det gör....... Tagit värktabletter och väntar på att det ska kännas lite bättre sen ska jag skölja munnen med corsodyl........ Brukar kännas bättre sen. NU måste jag verkligen sluta med godis..... Ger ju bara en massa biverkningar ju =(


image1908



skitsurisar....




Superdiss just nu till folk som blir sura för noll och inget =(
Försök att se livet från den ljusa sidan......
Och förresten... Läs själv ordentligt!!!!

Bara för att man inte delar någons åsikt behöver man inte hata dem????
Var det inte så....




Okej.... Överreaktion och överspelat  nu=D



nästa vecka...

image1905


Jaha... Då var det dags för sportlov här i skauneland..... Och vad innebär då lov för mig? Jo, extra mycket jobb....... Längtar inte precis, men har tid att jobba igen så jag måste........ I morgon jobbar jag heeela lååånga dagen....8-17. Det är jättemycket för mig........ Allra helst som jag jobbar själv, vilket betyder ingen att prata med=(. Hoppas grabbarna bus sköter sig här hemma bara när jag jobbar...... Fast stora killen kommer väl att sova bort tiden =O. När inte jag är här och kan väcka honom...... Någon dag får de väl ha pengar också så de kan sticka och bada i badhuset...... Menmen, ännu är det söndag =)


image1906



jag tror.....

.... att jag är "allergisk" mot godis och för mycket mat...... Inte allergisk i ordets rätta betydelse men jag vet med mig att alltid då jag frossat för mycket så tar kroppen stryk. Många gånger efter att jag frossat i godis har jag ont i kroppen dagen efter.... Men det är verkligen svårt att låta bli det.....
Jag mår som allra bäst när jag äter nutrilettbars till frukost och lunch och sen riktig middag på kvällen och sen avslutar jag kvällen med ännu en nutrilettbar..... Men det är fruktansvärt dyrt att hålla på med dessa bars. Men om jag håller mig till dem så blir jag lagom mätt och blir inte sugen på en massa.......


image1904

god morgon....eller något =/

image1903



Hallihallå..... Vilken fisig morgon. Känner mig som om jag åkt runt i en torktumlare eller något =O Jag gick och la mig klockan tio i går kväll för jag var trött....... Vaknade klockan fem med världens huvudvärk. Upp och ta värktablett, sen i säng igen.... Låg och vred mig en halvtimme sen somnade jag väl. Vaknade precis och det känns helt vansinnigt...... Svullen i hela kroppen, ont i huvudet och stopp i näsan =( Och nej, det känns inte som influensa.... Bara som om jag sovit förbaskat dåligt.
Kanske mår jag bättre om någon timmes tid?
Jag undrar om min blogg blivit förbaskat tråkig eller om det bara är en tillfällig svacka för det var ju väldans rent vad besöksantalet har dalat i helgen =O Jag är så löjlig, men blir ledsen =( Har ju tappat hälften av läsarna.......... Kan ju visserligen vara så att folk är upptagna men ändå......
Ha det gott......=)



godis..........





Nu ska jag och sonen försöka ta oss ner till godisaffären =)
Måste ju ha lördagsgodis......

image1902


vad händer....

image1901



Helt plötsligt blev jag alldeles kraftlös =O
Ont i armar och ben....
Jättetrött och sömnig......
Har så lite kraft i armarna
 att jag knappt orkar bläddra mellan sidorna på datorn....




olust....

image1900


Har ingen större lust att blogga idag =(
Bara äter och äter........ Hela tiden =/
Vi syns....




hej och hå....




image1898

Är lite dålig på att kommentera inne hos er just nu =)
 Sorry.....
Nu måste jag dela med mig till en son som vill spela lite =/
Återkommer någon gång under dagen......
See ya=D

image1899




JAG

Hittade denna roliga hos Ansingen


VAD GJORDE DU FÖR 10 ÅR SEDAN?
Kämpade med panikångest som jag precis fått för första gången..... Gick på KomVux....Bästa tiden i mitt liv =)


VAD GJORDE DU FÖR 1 ÅR SEDAN?

Jobbade och stod i.......

5 SNASK DU GILLAR?

Choklad.....Helst vit =) Och sega råttor....Sega hjärtan, gelehallon, sega grodor


5 SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL?

Blinka lilla stjärna, i ett hus, en elefant balanserade, bä bä vita lamm, tryggare kan ingen vara =)


VAD SKULLE DU GÖRA OM DU VAR MILJONÄR?

Bli skuldfri =D

3 DÅLIGA VANOR?

Röker
För mycket pepsi
Slösar


5 SAKER DU GILLAR ATT GÖRA?

Röka
dricka kaffe
shoppa
vara med barnen
blogga


5 SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I ELLER KÖPA?

Knytblus
Minimini kort kjol
Hotpants
Högklackat
Nätstrumpor

4 FAVORITSAKER?

Laptopen
Mina änglar
Cykeln
Mobilen

Känn er fria att använda den =)


helg....

image1897


Nu är jag äntligen hemma och kan fira helg =) Känns skönt..... Ska snart kila ner i tvättstugan för veckans skörd..... Stora killen har lovat att hjälpa mig bära ner tvätten så jag får hoppas att det går att få liv i honom =/. Det är förbaskat tungt att bära det..... Annars är det en lugn lördag jag har framför mig =) Och solen skiner.......=D


jahapp....

image1896


Det var den dagen det..... Gick fort. Jobbat hela dagen och har natten kvar =). Fast jag får tack och lov sova här...... Är trött nu och ska väl snart lägga mig. Hoppas alla haft en underbar fredag =) Blir det inget tidigt morgoninlägg här i morgon så är jag hemma vid tiotiden =)
Förresten.... var håller alla hus idag? Knappt varit någon här inne idag ju =O

Jaja, God natt och sov gott =D

image1895



musiker?




Är du musiker....?
Letar du efter det där speciella?
Då är detta något för dig=)
Ny toasits.....
Finns att köpa i musikaffären Jammin Johns i Kentucky, USA.


image1894



kors i taket.....

image1893


I två dagar nu har maken ansträngt sig för att vara lite trevligare mot killarna här hemma..... Jag tror att han försöker sätta sig in i deras problemområden och vill att vi får tag i böcker om hur man ska "vara" som förälder till barn med NPF. Det känns bra att han försöker och jag hoppas han fortsätter försöka så det blir en vana, för det har varit perioder tidigare då han verkligen försökt men där allt sen blivit som vanligt igen. Eldprovet för honom kommer väl ikväll när jag jobbar och han inte behöver ta hänsyn till mig =)



lugn och ro....

image1891


Några timmar i alla fall...... Sen är det jobbdax igen =) Men nu ska jag bara lata mig ett tag. Har redan hunnit lasta in i diskmaskinen och den står nu och brummar för fullt. Inte likt mig =/.
Duktigt irriterad jag är på skolan förresten.... Stora sonen har ett tag haft problem med en lärare men jag har trott att det börjat bli bättre.... men jag har förstått nu att hon antagligen utsätter honom för kränkande behandling =O Fy fasiken vad jag är arg....... Fick reda på en del detaljer av sonen i går kväll och mailade genast mentorn.... Har ännu inte fått svar men jag ger dem chansen att fixa det på detta vis annars går jag först till rektorn och om inte det hjälper så är det en anmälan till skolverket som gäller.............. De är hela tiden på mig om att sönerna är på andra barn och jag kämpar med det, men hur ska jag få dem till att fatta om vuxna beter sig så?

image1892




förresten....







SOL
idag igen =D

image1890

sådär....

image1889


Då var en grabb iväg...... Dags att väcka nästa och se till att han kommer i tid, för en gångs skull =/. Stora killen hade visst lite ont i halsen idag..... Får se om det går över eller han kanske kommer hem igen sen. Sa till honom att känna efter om en timmes tid igen..... Ibland har man ju ont i halsen när man vaknar men det går över senare. See ya=)

jag é vaken....




Japp, det är jag..... nätt och jämnt =).
Sååå seg jag känner mig idag =/
Men, det är ju ändå fredag....
Så det är bara att gilla läget.


image1888



sova...



image1887



Nu går snart ögonen i kors på mig.....
Dags att uppsöka sängen =)
Sov gott på er....
Puss&kram


fy för den lede....

image1886


Klickar in mig på Expressens hemsida och det första jag ser är att SVT stoppat det vidriga äcklet Tito Beltran från att vara med i debatt i kväll..... Tack och lov säger jag då om det. Alltsedan han släpptes ur häktet så trodde alla att han skulle frias och då fick han vara med både i TV och tidningar och dra sin förbaskade snyfthistoria. I kväll var det tydligen meningen att han tillsammans med en av Stureplansprofilerna skulle få beklaga sig om hur lätt det är att bli fälld som våldtäktsman..... Jamen, hallå äckelpäckel..... I alla år har kvinnan fått stå som syndabock!!! Hon har alltid blivit anklagad för att antingen ha för lite kläder eller kanske hon var utmanande...... Det har varit jättesvårt att fälla en man för våldtäkt =O Men tack och lov har det blivit lite ändringar....... Fy fan säger jag.... Han skulle kanske känna någon som blivit våldtagen för att fatta hur det är....... Jävla äckliga gris.......

våfflor på kvällskvisten...

image1884


Jag gick tvärtemot Skippers alla rekomendationer och ställde mig att grädda våfflor i kväll =) Gott som attan men hu vad man blir illamående av grädden.... Ja, självklart måste man ha grädde och sylt på dem =D

image1885



hemska människa...

image1883


Den där Anna Skipper alltså......
Äckliga morgondrinkar =O
Fattar inte människor att man faktiskt kan gå ner i vikt
utan hennes äckliga drinkar och maträtter?
Jag skulle ju aldrig följa hennes råd.........
Jag gick faktiskt ner i vikt med god mat....
Som jag komponerade själv genom att se på kaloriinnehållet.....
Om folk bara orkade engagera sig lite själv.



you make my day....=D

image1881


Alltså....Jag måste bara än en gång få prisa er sötnosar
som hälsar på mig i min lilla blogg =)
Jag blir så glad..... Det är inte klokt ju,
så glad man kan bli för några söta kommentarer =)
I like =)
 Shit, jag tappar ord...
men ni vet, JAG GILLAR ER <3

image1882



ojojoj...

image1880


Shit vad det är varmt på vår balkong.......
Vågar inte tänka på hur det är på sommaren =/




sådärja.....

image1879


Äntligen är jag färdig =)
Fotbadad och filad.....
 Ansiktstvättad och kroppsduschad =D
Nu är man väl fit for fight ;)
Bara sminket kvar.......
 Men fy bubblan vad här är varmt....
Håller på att få värmeslag =O


bildfnatt....

image1878


Nu råder det rena bildyran i den låsta bloggen =)
 En kavalkad över mitt liv =D




hopochkläm och sol......



image1876


Wow....Yes.....
Solen lyser på en klarblå himmel idag =D
Man blir så glad ju........ Dagen började bra idag får jag säga. Killarna kom upp i god tid och hann för en gång skull sitta ner i lugn och ro och äta frukost =) Hopochkläm mackor var det som vankades.... Och stora glas O´boy. Får väl hoppas att de klarar dagen bättre nu....... Själv ska jag snart gå och ägna lite tid åt mig själv..... Fotbad =), ordentlig ansiktsrengöring och sen en härlig dusch =D Behöver verkligen det....... Sen är det dags att jobba.

image1877




hjärtedagen...





image1875




hej och hå....

image1874



Wow..... Idag fyller lilla bloggen ett år =)
 Lite häftigt är det allt.......
Tänk, ett helt år sedan jag satt och plitade ner de första raderna......
Tänk att jag skulle "träffa" sådana
underbara människor genom att skriva här......
Jag är så glad att jag började blogga =)




torsdag....

image1873



vad modiga ni är....




image1871


Ojojoj...Vad alla är så modiga =/. Var inne hos 
Mira  och läste nu ikväll. Hon pratar i telefon med bloggkompisar =O Åh, vad jag önskar att jag hade vågat det =) Jag har ännu inte vågat hoppa in på MSN där jag har flera av er addade..... Töntig jag är =(
Jag vet inte vad det är som tar emot.......Men något är det ju. Menmen.... Det kanske kommer.............
Men sotis blir jag ......På ert mod =D

God natt och sov gott mina sötnosar.....=)

image1872



men alltså....




image1870


Tittat på Lost.... ja, jag valde det idag för att kunna sällskapa med sönerna =) Men herre gud vad snurrig jag blir av det =/ Helt otroligt vad det blivit invecklat och jag vet inte vad........ Inte konstigt att många slutat tittat på det. Jag slutade titta ett tag just för att det flippade ut så..... Tänkte ge det en chans. Får se hur det blir i fortsättningen =S



cykel bättre än man?

image1869
 

  • Cyklar arbetar inte över.

  • Din cykel är så ren som du vill ha den.

  • Cyklar har inte föräldrar eller ungar.

  • Cyklar blir inte sjuka.

  • Cyklar blir inte överviktiga, om du inte räknar med då du sitter på den.

  • Du kan dregla över killen som lagar din cykel.

  • Din cykel har alltid tid för dig.

  • Cyklar ser inte till så att du blir gravid.

  • Cyklar klagar inte och sticker inte ifrån dig om du skulle bli gravid.

  • Cyklar tittar inte på TV, ej heller snarkar den och lämnar inte badrummet i en röra då den varit där.

  • En cykel är oftast bättre skydd i ett skumt bostadsområde.

  • Om du tycker att din cykel är för liten kan du alltid skaffa en större.

  • Du kan testa hur många cyklar som helst innan du skaffar din egen cykel.

  • Du behöver inte laga mat åt din cykel.

  • Cyklar käftar aldrig emot - du har alltid rätt.

  • Cyklar skryter inte om hur skön du är som cyklist.

  • Cyklar bryr sig inte om utseendet.

  • Cyklar kommer inte med bitska kommentarer om vad du slänger ut pengar på.

  • Du behöver inte ge din cykel komplimanger efter du har cyklat.

  • Cyklar tråkar inte ut dig.

  • Cyklar fjärtar inte i sömnen.

  • Andrahandscyklar skryter inte om sina tidigare ägarinnor.

  • Andrahandscyklar söker inte upp sina tidigare ägarinnor då du åker på konferens i Stockholm.

  • Cyklar vägrar inte fråga någon då de har åkt vilse.

  • Cyklar överlever utan fjärrkontrollen.

  • Du slipper hjälpsamma råd från cykelns mamma.

  • En cykel står även till tjänst oavsett om det är fotboll på teve.

  • En cykel är aldrig ute med sina cykelkompisar och kommer hem med en klurig klåda på sadeln.


hos doktorn....

image1868


En man går till doktorn för att han hostar så mycket.
 Doktorn skriver av misstag ut laxermedel istället för hostmedicin.
Tre dagar efter möts de på gatan och doktorn frågar artigt:
- Hostar ni fortfarande?
- Nej, jag vågar inte längre!

***

Tre kirurger har kafferast och diskuterar sitt jobb.
Den första kirurgen säger:
- Jag tycker revisorer är enklast att operera, alla inälvorna är numrerade.
Den andra kirurgen säger:
- Jag föredrar att operera bibliotekarier, alla deras organ är utlagda i alfabetisk ordning.
Då säger den tredje kirurgen:
- Nej, tacka vet jag att operera elektriker, deras organ är färgkodade!

***

Hos läkaren:
- Före varje måltid ska ni ta 4 teskedar av den här medicinen.
- Oj då, vi som bara har 3 teskedar hemma!

***

Patienten kommer in till läkaren och säger:
- Förra veckan fick jag ett recept på något stärkande.
- Ja, och ni tar väl medicinen varje dag?
- Nej, jag har inte orkat skruva av locket än!

***

Brev till läkaren:
"Vill på det här sättet tacka för hjälpen.
Efter att ha varit döv i tolv år fick jag,
sedan jag använt era fantastiska örondroppar, höra av min bror i Amerika."

***

- Varför rymde du från sjukhuset?
- Sjuksköterskan sa att en blindtarmsoperation
 var ett enkelt ingrepp och att det inte var någon anledning att oroa sig.
- Det sa hon väl för att lugna dig?
- Mig? Hon sa det till kirurgen!

***

- Doktorn sa att om jag inte slutar springa efter kvinnor
kommer jag att dö inom en vecka.
- Hur kunde han veta det så exakt?
- Det är hans fru jag springer efter!

***

En man var hos doktorn:
- Tror doktorn att jag kan spela fiol när min arm har läkt?
- Ja, det kan du nog.
- Vad bra, det kunde jag inte innan!

***

- Snälla doktorn, ni måste hjälpa mig. Jag är så stressad,
och det gör att jag kan bli förbannad hur lätt som helst.
- Ok, det ska vi kunna avhjälpa, svarar doktorn, berätta nu om ert problem.
- Jag gjorde ju just det, din jävel!

***

- Doktorn, jag tror jag behöver glasögon.
- Det behöver ni verkligen, det här är en bank.

***

- Doktorn, jag blir så nervös och rädd på uppkörningsproven, vad ska jag göra?
- Ta det lugnt, svarar doktorn, ni kommer att bli godkänd någon gång med.
- Men det är jag som är läraren!

***

En man kommer in till doktorn:
- Snälla doktorn, hjälp mig.
Det gör ont när jag gör så här, säger han och pekar på sin näsa.
- Det gör också ont när jag gör så här,
fortsätter han och pekar på sin vänstra armbåge.
 Och när jag gör så här, fortsätter han och pekar på sin mage.
- Aha, säger doktorn, jag vet vad det är! Du har brutit fingret!

***

Svea, 72 år kom till doktorn för första gången i sitt liv.
Hon blev tillsagd av en sjuksköterska att klä av sig och lägga sig på en brits.
När doktorn sedan kom in för att undersöka henne drog hon åt sig täcket och sa:
- Å nej doktorn, så goda vänner är vi inte!

***

Doktorn hade just avslutat undersökningen av den fantastiska rödhåriga skönheten.
- Unga dam, började läkaren, det är några råd jag måste ge er.
 För det första måste ni sluta att ränna runt,
för det andra måste ni skära ned på både sprit och rökning,
och för det tredje måste ni börja äta förståndigt och gå och lägga er tidigt om kvällarna.
Doktorn tillägger:
- Varför inte äta middag med mig i kväll?
Jag skall se till att ni får rätt mat och att ni ligger i sängen före klockan 9!

***

- Innan jag kom hit, doktorn, så har jag varit hos flera andra läkare,
och de ställde en helt annan diagnos än er.
- Det kan hända, men obduktionen kommer att visa att min är rätt.

***

Den gamle mannen till sin läkare:
- Jo, doktorn, när jag var ung var den stenhård.
Men sen när jag blev lite äldre kunde jag böja den en smula.
Och nu kan jag faktiskt böja den en hel del.
Säg, doktorn, betyder det att jag har blivit starkare?

***

Doktorn går ronden och ser droppflaskan närma sig botten.
- Det verkar som det snart skulle vara slut där, syster.
Då hörs en svag röst från sjuksängen:
- Och jag som tyckte jag kände mig mycket bättre idag...


en sådan dag...

image1866


Jag har nog en sådan där dag idag.... Ni vet när man är så blödig att man bölar för minsta lilla =) Jag gör det..... Fast jag lyckades klara jobbmötet utan några konstiga känsloutbrott =/ Och det känns ju bra...... Tror nog att morgondagen känns bättre =) Men just nu vill jag som sagt bara gråta......... Tog i alla fall nyss ett samtal med maken om att jag snart är slutkörd och att jag vill att han lär sig hantera killarna bättre..... Kanske det leder någonstans......... Puss på er =)


Här är till allla er som är så söta och goa.....

image1867






uppdaterat



Jag har uppdaterat andra bloggen.....




ledsen....





image1865


Varifrån kommer ledsenheten?
 Bara sådär helt plötsligt...... 
Jag hann precis innanför dörren så kom tårarna.....
Känner mig så infernaliskt ledsen.....
Allt är bara en enda röra och jag orkar snart inte hålla ordning längre.
Fanfanfanfan..........




opp och iväg....

image1864



Nu kör jag =/
Bye, bye......=)




nä minsann...

image1863


Om man skulle slänga ut latmasken och göra sig i ordning =)
Om en timme ska jag vara uppe på cykeln och iväg.........
Örk, vill inte cykla heeela den vägen......




onsdag var det ja....




image1862


Blä vilken dag att vakna till...... Förkyld som attan har jag blivit under natten och läppen har spruckit på mig =(.
Sen känns axlarna som ett stenmonument eller något.....stela. Men annars är allt bra ;)
Möte i skolan direkt på morgonen och det är jag inte alls road av....... Sen är det möte på jobb i eftermiddag så det var den lediga dagen det =/.
Oj, vilket underbart positivt inlägg detta blev =D



nu är det dags....




...... att ta farväl
............ av denna dagen =)
En annan dag väntar runt hörnet....
God natt alla & sov gott.....
Pözz =D


image1861

det sket sig....




image1860


Nähä... Det är inget för mig det där med stegräknare...... Blir ju bara besviken på mig själv att jag inte går mer =( 5108 steg blev det idag...Det är väl för sjutton inget att komma med? Jag kan knappt gå så mycket mer..... Har redan asont i mina ben..... Skitben.
Funkar fanskapet när man cyklar eller? Jag ska nämligen ut på långcykling i morgon bitti =)



bli av med telefonförsäljare...=)

image1859
 

  • Slå på TV och byt till en kanal som bara brusar. Dra upp volymen och säg att du inte kan höra dom p.g.a. bruset.

  • Hitta på ett eget språk och snacka på.


  • Beställ en stor pepperoni pizza, vitlöksbröd och sallad.


  • Säg: "Denna telefon är för olycksfalls anmälan. Har Ni råkat ut för en olycka?"


  • Slå upprepade gånger in ett nummer och muttra något om att det ringer inte.

  • Säg: "Restaurang Karlsson det är Karlsson som talar"


  • Fråga vilken tidning han/hon vill prenumerera på.


  • Fråga om han/hon kan känna doften av bacon. Insistera på att det kommer en kraftig bacondoft i telefonen.


  • Säg att de måste göra ett "stina-hopp" för att du skall köpa. Hävda sedan att du vill inte köpa eftersom du inte kunde se hoppet.


  • Fråga om de känner till [namn på en av deras konkurrenter] och säg sedan att du jobbar där.


  • Kolla på nummerpresentatören vad de ringer från för nummer och när de lagt på ringer du upp och hävdar att samtalet blev avbrutet.


oops......

image1858



En dam som ofelbart trampar i alla klaver som kommer i hennes väg
vände sig vid en middag till sin bordsgranne och frågade:

- Kan doktorn säga mig vem den där hemskt fula karlen är som sitter där borta?

- Det kan jag, svarade kavaljeren. Det är min bror.

Det blev något ögonblicks laddad tystnad medan damen letade
efter någonting att säga som kunde skyla över hennes fadäs.

- Åh förlåt, stammade hon slutligen, så fånigt av mig att inte genast se likheten.


promenad....=)




image1857


Nu tar jag stora sonen med mig och går en promenad till apoteket......
Tack gode gud för det....
Snart sprängs huvudet och inälvorna kräks snart upp.
Mår så illa =(.
Således två flugor i en smäll =)
 Extrasteg till räknaren.....och noll huvudvärk?
Sen drar jag till jobb.....
See ya....


skallebank.....

image1856

Fy bubblan för att ha huvudvärk......
Och inga värktabletter =(



jahapp....

image1855


Dags igen för en kulig lista =) Snott den av
ansingen ....


Jag har i mitt liv:

(x) Rökt en cigarett
(x) Druckit så mycket att du spytt.
( ) Krockat någons bil
( ) Har krockat med moppe
( ) Stulit en bil
(x) Varit kär
(x) Blivit dumpad
(x) Haft sex på offentlig plats   
(x) Snattat
( ) Varit I slagsmål .  
(x) Smugit UT ur dina föräldrars hem
( ) Blivit påkommen av någon när du har sex
(x) Haft känslor för någon som inte känt tillbaka
( ) Blivit arresterad
( ) Gått på en BLIND DATE
(x) Ljugit för en vän.
(x) Skolkat
(x) Sett någon dö
( ) Varit till Kanada
( ) Varit till Mexiko
( ) Flygit flygplan
( ) Gått vilse.
(x) Rest runt I Sverige
( ) Besökt Washington DC
(x) Simmat I havet
(x) Känt som du skulle dö
(x ) Gråtit dig till sömns
(x) Lekt tjuv och polis
(x) Nyligen ritat med färger
(x) Sjungit karaoke
(x) Betalat för maten med enbart mynt
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.
(x) Busringt
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit Ut ur näsan
(x) Fångat en snöflinga på tungan
(x ) Dansat I regn
( ) Skrivit till Jultomten
( ) Blivit kysst under en mistel
( ) Sett solen gå upp med någon du tyckt om
(x) Blåst såpbubblor
(x) Grillat på en strand
(x) Gått på en fest du inte var bjuden till
(x ) Åkt rullskridskor
(x) Åkt skridskor  
( ) Något smeknamn
Pappas namn?
 Bengt-Åke
Mammas namn?
 Barbro
Favoritdricka?
Pepsi Max och KAFFE
Tatuering?
Japp.... Mitt stjärntecken
Kroppspiercing?
 Nja, hål i öronen =)
 Födelseort: Malmö
Favorit semesterort?
 Alassio
Har du nånsin vart I Afrika? nej
Någonsin stulit en trafikskylt?
nix...
Favoritmat?
bra fråga.....
Favoritdag I veckan? 
 Alla.....Eller ingen =/
Vad gör du för att koppla av ?
 Bloggar.....
Meddelande till dina vänner som läser detta: De ska inte läsa detta ;)
Hur ser du dig själv om 10 år? Ojdå...gammal =O
Vad gör du när du är uttråkad?  Hittar på något...
Vad tycker du om att få? Kramar av barnen =)


Känn er fria att sno den =D

förresten...




Nu har jag ett tydligt bevis på att jag har springiga stressiga morgnar =) Satte på mig stegräknaren nästan direkt jag steg upp idag och efter att jag fått iväg sonen till skolan var jag redan uppe i 310 steg =O Det är 0,22 mil......

image1854



sitter här....



image1853


Lillkillen kom iväg till skolan till sist..... Men det satt långt inne... Sur som ättika =). Han försökte straffa mig genom att inte vinka när han körde =/. men idag var han ute i ogjort väder, för jag fattade att han trodde att jag skulle bli ledsen...... Ibland kan man inget annat än skratta åt de "små" liven =D
Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska ta ledigt från jobb idag...... Om det nu går =/. Vill helst vara hemma hos stora killen..... Både för att jag tror han behöver det och för att han inte ska kunna sätta sig vid datorn...... Får se hur jag gör.
Idag är det grått och trist väder.... Precis som det var igår. Var blev det fina soliga "vårvädret" av?



ojdå....=O




image1852


 

Klicka på bilden för att komma till artikeln...


På en förskola i Alingsås fick barnen smaka kattmat =O. Fröken tyckte att barnen behövde ha öppna sinnen..... Jag hade blivit vansinnig om de gjort så på våra barns förskola när de var små.
MEN..... Jag tror definitivt inte att det är olämpligt eller farligt att käka kattmat..... Min stora son gillar kattmat =O. Japp... Han har ätit det lite då och då..... Torrfoder då. Han är lite konstig ja...... Ville väl vara katt eller något. Så farligt tror jag inte att det är. Däremot tycker jag att en förskola ska förankra en sådan här idé hos föräldrar först.....



god morgon....




image1851

Ny dag igen..... Det är ingen ände på dagarna =).
Tisdag ja..... Det kan man väl stå ut med.
Jobbedag är det och jag har förbaskat ont i händerna =/.




nähädu.....



Får väl gå och lägga mig jag också......
Sitter ensam kvar här nu =/
Tyst och lugnt men ensamt......
Är inte särskilt trött egentligen
men blir det väl om jag lägger mig =)
God natt och sov gott.....
Puss =)

image1850




7164......

.......steg blev det idag. Det är 5,2 mil.....341 kalorier.....
Tycker inte det känns så mycket =( .
Måndagar är nog den dag jag går mest.....
Hur i hundan ska jag lyckas komma upp i mer?
Eftersom jag har ont i ben och fötter så går jag helst inte ut frivilligt.....
Går bara om jag måste. Fasiken alltså =/.
Får väl se hur det blir med det nu........



image1849



hej...




image1847


Det blev visst inte mycket till bloggande här ikväll..... Var tvungen att ägna en hel del tid med barnen..... Eller tvungen och tvungen, vi har haft mycket trevligt =) Stora killen fick ett rejält utbrott idag när han inte fick spela dator.... Kastade omkring med saker och sa oerhört otrevliga ord till mig..... Jag väntade ut honom i lugn och ro... skrek inte på honom utan pratade lite lugnt med honom. Efter kanske trettio minuter reste han sig upp och började plocka undan efter sig..... Jag vet att jag gör rätt som inte blir arg, för då gör man bara honom än mer ilsken. I alla fall så fastnade jag med alla tre barnen i köket sen.... säkert en timme satt vi och hade väldigt trevligt =D Känns superskönt nu faktiskt..... Sen såg jag och grabbarna CSI NY..... Stora killen låg då hos mig och behövde det verkligen då..... Kli på ryggen och pill i håret. Nu har de lagt sig..... Åh, shit vad jag älskar mina barn....
och extra känns det när vi haft det så fint =D.
Annars har dagen varit både upp och ner....... Stora sonen hade bara levt rövare i skolan hela dagen så han ska vara hemma två dagar nu.... Får inte komma till skolan =/. Vi ska försöka finna en strategi för att han ska orka med sista terminen nu....... Utan en massa strul. Tyvärr utnyttjas han lite av de "bråkiga" eleverna...... Han tycker att han är häftig när han ställer till det. Verkar som om vi ska ta bort vissa ämnen och koncentrera oss på andra...... Annars har väl dagen varit bra =)


image1848



glädjekälla.....



Min alldeles egen glädjemaskin =)
Hon kom gående i hallen, på väg från toaletten.....
La huvudet på sned och då bara smälte jag =D


189698-1846

189698-1845

189698-1844



jättetrött...




Fick helt plötsligt en fruktansvärd trötthetskänsla............
Som om jag skulle kunna stå och somna =/
Nu har jag tagit ett glas Berocca och en jättedos vitamin B-12.....
Får se om det gör någon nytta.
Fasiken, jag måste börja komma ihåg de där
förbaskade B-12 vitaminerna......

image1843



det var den dagen det......

image1842


Fy vad jag avskyr dessa eviga samtal från skolan.......
Den ena i slagsmål och den andra skolkar och stör......
Snacka om att känna sig som sämsta mamman ever......=(



oj....

image1841

Var ner en sväng till affären för att köpa yoghurt....
Redan uppe i 1000 steg =O.
 Och måndagar är mina gådagar på jobb
så det ska bli spännande att se
hur många jag kommer upp i när dagen är slut =)

Tack tjejer.... Detta var ju skitkul =D



here we go again....

image1840


Nu börjar åter igen tjatet om att sötningsmedel gör en fet.....
Att man blir hungrigare av det =O.
HALLÅÅÅÅ......
Jag gick ner mer än femtio kilo tack vare sötningsmedel!!!
Jag drack mycket kaffe med sacketter och massa pepsi max
för att hålla hungern borta.
Det hade aldrig funkat med vatten.....
Så snacka inte 
skit .......


japp....



Nu har jag blivit inspirerad från flera håll.... Först var det
Ejmis och sen var det Satu  ...... Stegräknare ni vet =) Jag kommer definitivt inte att kunna komma ihåg den varje dag men nu ger jag den ett försök............ Bara för att se hur mycket eller lite jag går. Tack tjejer för inspirationen =) Puss på er......

image1839
Hahaha... exakt denna har jag =)



kära tider....

image1837


Jag chockar mig själv....
 Redan färdig och jag börjar inte jobba förrän två =O
Jag har strukit byxor och tagit dem på mig....
jag har gjort i ordning håret............
Det enda som fattas nu är sminket =)
 Duktig A.....

image1838



det är det som susen gör....




image1835

Sittningen på kontoret i morse gjorde susen för humöret här =)
Känner mig smalare än på länge......
Alltså, det försvann ett helt kilo =O


Japp.... Mycket skitsnack här idag =)






mamma, barn......

image1833


Märkligt egentligen vad tankarna kan vandra iväg i olika vinklingar så här på morgonen...... Satt och tänkte på barn och hur det är att vara tonårsmamma. Det är inte lätt alla gånger när barnen blir stora och frigör sig..... Minns när barnen var små och det inte fanns något bättre än mamma.... man var den stora idolen i deras liv. Jag vet att jag fortfarande betyder mycket för barnen men det man märker mest är att man är pinsam..... Man gör bara fel.... Man får inga förtroenden längre, eller nästan inte =/. Man vet ju som mamma att denna dagen kommer men ändå blir jag lite ledsen när jag tänker på det.... Absolut inte bra för egot att vara tonårsmamma........ Fast sen glömmer man det när man får en gosig kram...... då märker man att man fortfarande är det bästa......Eller nästan =/. Puss och kram..... Älskar er mina goa ungar......<3

image1834
Tavla gjord av: Mary Cassat 1908



morning.....

image1831



Måndag
var det ja..... Känns väl helt OK om ni frågar mig =) Denna veckan jobbas det mycket här.... Måndag, tisdag, möte onsdag, sen jobb igen torsdag och fredag.... Helgen ledig =) I like.......
Nu blir det skitsnack här =D. Kände mig som en spärrballong när jag vaknade..... efter ett besök på kontoret blev jag alldeles platt om magen =O. Att man kan vara så full av sk*t.........=D Ha det gött......;)


image1832



hejsan hoppsan........




Nu ska jag leta upp en bra bok att läsa.........
Sen kryper jag i säng =)

God natt och sov gott..........
Puss =D

image1830




idiotiskt aftonbladet.......



Jag börjar bli trött på aftonbladet och deras plustjänst.... Behöva betala för att läsa deras förbaskade nyheter???? Jag kan faktiskt läsa det på expressen. Men
detta tar egentligen kalkonpriset.....
De berättar om billig tandvård på en plustjänst =O Hallå..... Ofta är det faktiskt folk med väldigt lite pengar som inte har råd att gå till tandläkaren, tror de verkligen att man då betalar för deras pissiga plus???? I vilket fall är inte jag intresserad för det verkade ändå som om det var utomlands och hur billigt blir det då liksom???? Nä, de har inte många hemma på det loftet inte.

image1829

Innan ni börjar kritisera det jag skrivit så, ja.... Jag vet att man kan kombinera en utlandsresa med tandläkarbesök. Men har man råd att åka utomlands så har man ofta råd med tandläkaren. Eller????

men snälla......

....................................=(


trettiosju.....



Är antalet som varit här idag =O
HALLÅ, HALLÅ...

image1827

Nu vankas det snart kvällsmat här hemma =)
Pasta med köttfärssås.... Fantasilöst så det förslår.
Men gott =)

image1828



vad händer.......




image1826


Var håller alla hus idag ?
Är ni ute i det fina vårvädret eller ?
 Känns som om ingen är ute i bloggvärlden i alla fall....
Nästan inga besök hit och inga uppdateringar....
Jaja, det löser sig.............. som någon säger ;)



ojojoj.......




image1824


Våren är här =D
Det känns så i alla fall........
Hur skönt som helst.
På vår balkong är det så varmt
 att jag skulle kunna sitta i bikini =)
Ska ut nu och ha en cigg.....

image1825



hallå....




image1823

Det var lite körigt idag på jobbet så det blev inget morgoninlägg =).
Men nu är jag hemma och fit for fight =D..
 fast här lyser laptopen med sin frånvaro.....
Denna gång är det lillkillen som har den med sig =/
Han har ringt och kommer om en timmes tid.
 ha det gott......




busted......




image1821


Japp.... Jag har blivit igenkänd =O. En som jag känner har härmed listat ut vem jag är.... Eller hur gumman ;). Konstigt nog så var det inte sååå hemskt som jag trodde att det skulle vara....... Med tanke på vad jag skrivit här så kunde det känts värre...... Nåväl, nog om det =)
Det har varit en lång dag och jag är nu trött..... Vi har varit iväg på ett lekland idag och lekt ;) Jag åkte lååång rutchkana.... Skitkul =D Sen har jag förstås tittat på melodifestivalen. Och vad var nu det för skräp då? Hallå.... Christer Sjögren...... Skicka honom på stora schlagern och vi blir utskrattade i hela Europa =O. Velvet tyckte jag var en av de bästa idag och hon var den som åkte ut.... Herre gud, hur tänker folk???
Nu ska jag sova..... Puss och kram =)

image1822



snart redo....




Liten stund kvar nu innan det är dags att kila till jobb.......
Ska bara sminka mig också sen är jag redo =)
Hoppas att ni alla får en riktigt fin lördag.........
Vi ses =D Pussipuss....

image1820



duschingtajm....




Nu känner jag att det börjar bli dags att slita sig från datorn......
Duschen väntar på mig =)
Snart dags att kila till jobb ju...


image1819




lördag.....





Fortfarande är min mage uppblåst som en ballong =)
 Det är straffet för att äta som jag gjorde igår.......
God morgon förresten =)
Ja, idag är det jobb som gäller för den här damen =/
Och det verkar som om det ska bli fint väder här,
vilket alltid är bra när man jobbar.....
För då kan man gå ut lite.....



image1818



dags nu........





Jag avslutar denna kväll med en känsla av att se ut så här.....

image1816


Var så infernaliskt sugen på något innan och pank som jag är fick jag gnugga knölarna och kom på att jag kunde baka kladdkaka =) Sagt och gjort....... Jag lever hela mitt liv efter devisen "man tager vad man haver" och så ock i kväll...... Rörde ihop en smet på måfå av det som finns hemma och voila..... Gottegottgott =D
Men nu måste jag sova........ Ska upp och jobba i morgon =/. Pusspuss.....

image1817



uppdaterat....



Jag har lagt in lite kul bilder i den skyddade bloggen =)


image1815

virusprogram...



image1814

Satt och laddade ner ett demoprogram för viruskontroll.........
Det hittar hur mycket virus som helst
som inte mitt gamla (Norman)  hittat.......
Prova det!
avast heter det......




bläbläblä........




image1813



Har fått nåt skit i laptopen..........
Virus eller mask eller något =(
Virusprogrammet tar inte skiten....
Har suttit flera timmar nu och försökt fixa =/.......
Allt är seeegt........




Woooow...... Två trojanska hästar, flera adaware
Något annat virus.... Än så länge =/






ojdå.......



Jag somnade visst i soffan......
Med datorn på magen =O

image1812



nähä...




image1810


Nu är vi där igen..... Att jag inget tar mig för.... Här har inte hänt ett enda dugg i dag. Jo, jag var ner och köpte cigg.... Men det var ett nödvändigt ont =/. Jag har mest bara tryckt i mig vad ätbart jag kunnat finna här hemma =O. Till sist blev det att jag geggade ihop en chokladbollsröra och åt direkt...... Nu är jag sur på mig =(. Blir alltid så när jag är deppig... bara äter och äter till det inte finns något kvar att äta.... Jag kommer förmodligen att sitta kvar här om ett par timmar med.... Kommer inte loss. Största skillnaden är att jag förflyttat mig från köket till soffan =) Skönare så...


image1811



besöksrekord.....



......är kanske fel ord ;). Men något slags rekord är det ju ändå..... De senaste dagarna har mitt "fasta" besöksantal ökat från ca. 60 unika per dag till runt 100 per dag =D. Jaja, för vissa kanske det låter lite men för mig är det kul.... Jag tycker det är så fascinerande att mitt liv kan få folk att återvända hit =O. Lilla (nåja) tråkiga jag...... I alla fall vill jag bara önska alla välkomna hit =) Framförallt ni som jag har någon slags "relation" till..... Mina trogna vänner, men jättevälkomna ska ni nya vara också =) Skulle vara jättekul om någon av alla er "anonyma" där ute också kunde lämna en liten kommentar =D



image1809



lightpris????



Som hittat.........=O



image1808

dagen idag.....




image1806

Ledig
idag igen.....
Men idag måste jag aktivera mig lite =/
Blev sååå trött igår. Satt ju mest på häcken =).
Tror jag ska ta en sväng om bibblan....
Låna lite böcker om autism och ADHD....
Alltid bra att friska upp sig lite... Hjärnan alltså =).
Ska nog ta ett drag med dammsugaren också.......
Eller tjugotusen drag =/ Här é ju så stort....


image1807



jepp...




Another morning in paradise.............;)




image1805



ingen rubrik...




image1804


Sitter här och irriterar mig på allt och alla som haft med mina söner att göra under åren.... Fy bubblan vad jag stör mig. Man kan altså söka vårdbidrag när man har barn med NPF och det tänker självklart jag söka. Detta är till för de merkostnader som uppkommer. Men... Detta hade jag behövt för många år sen. Ni anar inte vad vi förlorat pengar under åren... Lillkillen som har sönder precis allt..... Utan att han kan hjälpa det. Stora killen som när han får vredesutbrott fördärvar massor. Han har t.e.x. huggit hål i ett par väggar..... Jag har medvetet jobbat halvtid för att de ej klarat sig själv.... Detta har ju medfört ganska mycket kostnader.... Det säger sig själv att man inte blir rik på halvtidsarbete =). Nu blir jag bara nervös att vi ska bli nekade för att killarna är så stora nu =/ Men fortfarande behöver jag finnas här i alla fall morgontid...... Fortfarande har de sönder saker.... Jaja, jag ska i alla fall söka. Håll tummarna för oss....



Just det ja....

WOW... Nu gick det att få in en bild.......

Vill bara påminna om vad det är för dag =D


image1803



nu é det fredag........





Ja, just det ...... God morgon alla =)
 Här var det livat.............
Inga bilder nähä.....
Ha en riktigt fin dag och vet ni ???
Nu är det helg =)





go´natt....




Nu känner jag att det är dags att uppsöka sängen.....
Trött är jag
och jag har precis smällt i mig fläsk som blev kvar från kvällsmaten =/
Dumt, dumt.....

Sov gott.......Puss & kram

image1802




ge aldrig upp =D

Tävling!!!!!!
Japp jag ger mig aldrig ;)
Denna gången är det
kennelgnistra
som har utlottning av ett jättefint halsband....
Klart jag vill ha ett sådant.
 Var med ni också.... HÄR


aldrig ska jag sluta...

Sitter här och tittar på gaygalan och hör då Jonas Gardell
 med "Aldrig ska jag sluta älska dig"...
 Den låten är bara underbart vacker =)


blöääää....

image1799



Örk vad tråkigt jag har det..........
Mår illa som sjutton =(
Undrar var det kom från?
Menmen, kaffet klarar jag mig inte utan....
Så det ska jag ha nu =)

Vad sysslar ni med nu ?




när jag ändå håller på =)

Kör en till då....
Hittade hos
Annsingen häromdagen men orkade inte då......


image1798


Höger- eller vänsterhänt:
 Höger
Humör just nu: Inget speciellt humör...neutral =)
Favoritgodis: Choklad... helst vitt

Är det nåt du absolut inte äter: Bönor....Tvi

Kläder just nu: Joggingbyxor och rosa jättetröja
Musik just nu: Ingenting
Vad sa du senast: JA.....
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Medeltiden.. Offcourse
Sommarplaner: Slappa...

Är du bra på matte:  Njaäe.. Jag klarar vardagen
Fisk eller badkruka: Badkruka...
Saft eller alkohol: Pepsi......

Längd och vikt: 1,78.....ca 65 kilo....
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: Sol!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med dig?: Mina tre barn......
Spelar du nåt instrument: Kan spela tryggare kan ingen vara på piano =)
Morgon- eller nattmänniska: Morgon...
Sparare eller slösare: Slösare!!!!!

Vem är viktigast för dig: Mina barn....
Bästa film: Vet jag väl inte =/
Tror på liv på andra planeter: Velar fram och tillbaka
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Älskar du henne/honom fortfarande: Gud nej..
Har du några homosexuella vänner:  Vet ej
Tror du på mirakel: Jo....
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Beror på... oftast
Ser du på kärleken som ett misstag: Njaäe....ibland kanske =/
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Det räcker tack...

Bio eller promenad: Promenad...
Är du kittlig: Ja...
Snarkar du? Gör jag väl...
Rädd för insekter? Näää
Äckligaste insekten: Hm..
Största svaghet:  Cigg
Det här är jag bra på: Teckna, sy, laga mat... Mycket=)

Bästa bok? Har läst såå himla många bra böcker...

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Ja Annsingen, osynlig hade väl inte varit så dumt =)
Chips, morötter eller godis? Chips o godis...
Pizza eller hamburgare? Pizza
Skriver du dagbok? Nää, bloggar...

Har du nån flickvän/pojkvän? Jahadå..

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Har tatuering.....

Stökigt eller välstädat? Välstädat vill jag ha det men det är inte min verklighet =)
Gungar du på stolen? Njä....
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Åh, fy bubblan nej....
Vilken hand håller du gaffeln i? höger och vänster ????
Hur många syskon har du? 4
Vad är du mest rädd för? Döden =O
Saltar du på maten? Ja...om det behövs..
Gillar du att sjunga? Japp...Hellre än bra =)
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Barn och ungdom/ barnsjukvård. Vet ej varför....

Anser du att du är stark? Klart jag är =D
Brukar du sola? Ja
Vad gör du om du får hicka? Hickar????
Har du komplex och för vad? Ja... Varierande. Gillar inte min skrynkliga hud =/

Röker du? Jo

Snusar du? Blörk....
Använder du knark? näe
Kaffe, te eller inget? Kaffe....

Har du en besatthet?  Har jag säkert....


listelista.....

image1797

Hittade denna inne hos Cim och var tvungen att göra den.....
Men hu vad jag är tråkig egentligen =O Jaja, läs och njut =)
Gör gärna den själv.....



OM MIG 

1. Vad heter du? - A.....
2. Hur ser du ut? - Snygg såklart =)
3. Hur lång är du? - 1.78
4. Vad har du för kläder på dej? - Svarta joggingbyxor och rosa jättetröja
5. Sminkar du dig? - När jag går hemifrån...oftast
6. Vilken färg har du på dina ögon? - Blå
7. Vad är din favoritfärg? - Svart och rosa....
8. Vilken färg har du på huden ? - Gulbrunbeige....kanske =)
9. Kommer du från ett annat land? - Nej
10. Har du någon gång varit utomlands? - Japp
11. Vart bort du? - Höör
12. Vad har du för färg på håret? - Gulbrun.....Konstig färg =)



OM DIN OMGIVNING

1. Känner du några som röker? - Ja
2. Hur många är ni i eran familj? - 5
3. Har ni några husdjur? - Mmmm, kisekatterna Doris och Arne....
4. Känner du någon som knarkar? - Tror inte det....



OM DINA KOMPISAR

1. Har du någon riktig vän? - Nej, egentligen inte
2. Vilka är dina bästa vänner? - Mina barn =)
3. Hur många vänner har du? - Vet ej... Många goa bloggvänner i alla fall....
4. Vilket kön är oftast snällast? - Varierar väl.....
5. Hur ser din bästa vän ut? - Säg det du...
6. Vem är din bäste vän utav de andra könet? ........



1. Känner du dig värdelös? - Ganska ofta =/
2. Har du skurit dig? - Nej, fy vad ont =O
3. Röker du? - Ja...
4. Har du nån gång försökt ta självmord? - Nej...
5. Känner du någon som har tagit självmord? - Inte känner direkt men bekant...
6. Känner du någon som tänkt ta självmord? - Nej, men som velat....
7. Har du någon gång gråtit dej till sömns? - Ja
8. Har du någon gång provat droger? - En gång...Hasch
9. Har du någon gång prövat alkohol? - Ja.... Men har slutat helt.
10. Är det någon som du brukar ha "djupa samtal" med? - nej
11. Är det någon som har sålt alkohol till dej? - Ja, systemet.....



OM KÄRLEK
1. Är du kär? - Nej...Men vill vara =/
2. Vad tycker du om kärlek? - Det är underbart...
3. Har du någon gång varit olyckligt kär? - Ja det har jag nog...
4. Vad är de längsta du har varit kär i någon? - Svårt ju????
5. Är du homosexuell? - Nej... 
6. Tänker du gifta dig när du blir stor? -  Gifte mig juli 1997
7. Bor dina föräldrar ihop? - Nej
8. Tror du på kärleken? - SJÄLVKLART!!!!!


färdigt.....




Jaja... Kanske inte världens finaste..... Men hiskeligt goda =D

189698-1796



4 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 1/2 dl kakao
 2 1/2 dl strösocker
1 1/4 dl flytande margarin
eller 125 g smält smör
2 dl mjölk
 2 ägg


1. Sätt ugnen på 175°C.
Ställ ut stora muffinsformar på en bakplåt eller smörj ett muffinsbleck.
2. Blanda de torra ingredienserna i en skål.
3. Vispa ihop margarin, mjölk och ägg.
4. Rör ner blandningen i skålen.
5. Fördela smeten i muffinsformarna eller blecket.
6. Grädda i mitten av ugnen ca 30 min.



just nu....

....Bakas det muffins i ugnen.........

189698-1794


Och då ser köket ut därefter =)

189698-1795




Update 15.40: Shit vad gott det luktar =D

tankar och funderingar...




image1793


Jag har en längre tid misstänkt att jag också har något slags neuoropsykiatriskt funktionshinder.....Puh, vilket ord =). Men att få en utredning som vuxen är inte det lättaste och jag kämpar inte lika bra för mig själv som jag gör för barnen.....
I alla fall så har jag alltid känt mig udda och annorlunda.... Lite av familjens svarta får =/. Hittat på massa konstiga saker och massa misstag i tonåren. Så igår när jag ringde mamma för att berätta om sonen kom vi att prata om det. Jag har väldigt få minnen av hur jag var som barn, men nu berättade mamma om lite som hon funderat på sista tiden......
Jag hade alltid sönder saker...... Fast inte med vilje.
(precis som yngsta sonen)
Jag hade problem med kompisar..... Väldigt svårt för hur man skulle vara bland andra. Detta har jag själv minne av... Att jag hade väldigt få vänner, ända upp i nian då jag fick några fler.....
Jag satt ofta ensam i en hörna och tjurade.....
Tyckte om att leka ensamlekar... hade en väldig fantasi.
jag har alltid kunnat snöa in väldigt på ett och samma intresse under en längre tid..... För ett par år sedan var det historia och då kunde jag allt...... Innan det har det varit Marilyn Monroe, som jag kunde allt om.
Om jag har vänner så "härmar" jag gärna dem.... minns att jag hade en väldigt fin väninna för ett par år sedan. Jag gjorde allt som henne... Klädde mig och inredde hemma som henne..... Jag har svårt för att finna mitt eget.
Jag vet exakt hur jag ska få mina pengar till att räcka men i verkligheten rör jag bara till det.....
Jag har jättestora problem att strukturera upp min tillvaro och lever i en väldig röra när det gäller att hålla reda på saker........
Jag har väldigt svårt att förstå vissa sorters skämt......Blir då väldigt osäker.

Folk säger till mig när jag nämner att jag tror jag har NPF- "Men du har ju klarat dig fint"..... Ja, det som syns utåt är ju fint nog, men ekonomin då.....Och  röran i huvudet.... Det syns inte=/

kul.....

Inne hos min goa bloggkompis
hittade jag denna länken till att göra sin egen sonett...
Lite småkul faktiskt att knåpa ihop något.......

Här är vad jag fick ihop =)

image1792



jahaja....

image1789




Nu är tvätten snart färdig och jag har hunnit ta en liten promenad...... var tvungen att fixa en sak  på jobb =/ Det var riktigt skönt väder ute idag ju =)
Mest sitter jag bara här och tycker synd om mig själv =O. Vissa dagar är sådanan helt enkelt..... Och inte blir det bättre av att lyssna på ballader med Westlife =/.
Nu får jag sätta på en kanna kaffe... För det behövs efter en promenad =) Pusspuss......


image1790



uppdaterat.......

Jag har uppdaterat i hemliga bloggen nu..............
Väldigt känsligt =(



Det går fortfarande att få inloggningsuppgifter till den om det är fler som vill det............. Bara skicka mail.

skit med morgnar...

image1788


Usch och fy vad trött jag är på det här nu....... Morgnarna i det här huset stressar upp mig till en nivå värdig en vulkan =/. Jag får inte liv i mina gossar..... Jag sliter och drar och skriker och gormar, men inget hjälper...... Varje morgon kommer de försent till skolan. De lägger sig på relativt bra tider.... Det varierar mellan klockan 22- 22.30.... Det tycker inte jag är för sent för tonåringar.... Problemet är ju att de inte kan somna. De ligger vakna flera timmar.... Jaja, nog om det..... Jag måste rusa i tvättstugan för såklart har jag allt på samma gång.....Alltid.




klydd och kladd....

Det var väl hemskt rent vad det ska vara svårt att ta sig in i sin blogg =(......



Idag är jag ledig =D

image1787



trötter.....




Strulpellar.....
Jädrans blogg.....
 Försökt komma in här en bra stund.
Menmen, nu kom jag ju in så det så =)


image1785


Är bara sååå himla trött nu så det är väl dags att sova kan tänkas.....
Det har varit en tung dag med förbaskat mycket tankar.....
Hoppas att ni alla får en god natts sömn.....
Puss och kram =)
GOD NATT.....


image1786





kära pastorn........




image1784



Kära pastorn, jag vet att Gud älskar alla, men han har aldrig mött min syster.
Arnold, 8 år


Kära pastorn, kan inte du säga i din predikan att Peter Peterson har varit snäll hela veckan. Jag är Peter Peterson.
Peter, 9 år


Kära pastorn, min pappa skulle också kunna vara präst. Varje dag så ger han oss en predikan om något som vi gjort.
Robert Anderson, 11 år


Kära pastorn, tyvärr kunde jag inte lämna några pengar i kollekten för min pappa ville inte höja min veckopeng.
Kan inte du ha en predikan om högre veckopeng?
Patty, 10 år


Kära pastorn, min mamma är väldigt religiös. Hon går till kyrkan varje vecka för att spela bingo, även om hon är förkyld.
Annette, 9 år


Kära pastorn, jag skulle vilja komma till himlen någon dag för jag vet att min bror kommer inte att vara där.
Stephen, 8 år


Kära pastorn, jag tror att det skulle komma mycket mer folk till din kyrka om du flyttade den till Disneyland.
Loreen, 9 år


Kära pastorn, jag tyckte om din predikan där du sa att en god hälsa är viktigare än pengar, men jag vill fortfarande ha högre veckopeng.
Eleanor, 12 år


Kära pastorn, kan inte du be en bön för alla piloter. Jag flyger till Kalifornien i morgon.
Laurie, 10 år


Kära pastorn, jag hoppas att jag kan komma till himlen någon dag, men hellre senare än förr.
Ellen, 9 år


Kära pastorn, be en bön för vårt brännbollslag. Vi behöver Guds hjälp eller en ny brännare.
Alexander, 10 år


Kära pastorn, min pappa säger att jag borde lära mig de tio budorden. Men jag tror inte jag vill det för vi har redan en väldig massa regler hemma.
Joshua, 10 år


Kära pastorn, vem ber Gud till? Har Gud en Gud?
Christopher, 9 år


Kära pastorn, finns det några djävlar på jorden? Jag tror nämligen att det finns några i min klass.
Carla, 10 år


Kära pastorn, jag tyckte om din predikan i söndags. Speciellt när den var över.
Ralph, 11 år


Kära pastorn, hur vet Gud vilka som har varit snälla och vilka som varit onda? Talar du om det för honom, eller läser han det i tidningen?
Marie, 9 år




hej hopp gummisnopp....

Nä fy vad tramsig jag var nu =D

image1783


Jaja, nu är jag hemma och fy vad jag har ont i benen......Kan knappt gå. Tur att jag är ledig två dagar nu =)
Inte nog med att vi nu fått diagnos på stora sonen för idag ringde de från BUP och sa att vi får fortsatt utredning på lillkillen också.... Skönt att saker och ting sätter lite fart. Nu ska vi snart äta kvällsmat. Vet inte vad det är....... Maken fixar, någon slags kött i ugnen och potatismos.


så där ja....

image1782


Då var det dags att packa ihop sig och kila iväg till jobb =).
 Idag ska vi spela innebandy och det är alltid kul....
Jag är nästan oslagbar i mål =D
Och alla ungdomar kämpar som djur för att få in bollen.....
Vi spelar alltså med små mål, annars skulle jag nog inte klara det ;)



Shit....Precis när jag skrev detta la datorn av =O
Den bara slocknade...
Höll på att bli rent skräckslagen ju.......
Den är just nu varm som en ugn så den måste vila =)
Tur att jag ska jobba.....





ikväll....




image1781



Åh, nu börjar äntligen Lost igen =)
Vilken tur att det börjar med en resumé över förra säsongen
 för vi missade ju massa när vi var utan el =/
Lost är grabbarnas absoluta favoritserie
och det tog dem hårt när de inte kunde se det.....
Så ikväll sitter vi klistrade framför TV:n................

lättad....och ledsen.....

image1779


Nu är vi tillbaka från Lund och jag känner mig ganska omtumlad............
JA, nu har vi fått diagnos.............. Högfungerande autism....... Det är inte mig det är fel på, jag är ingen dålig mamma....... Jag höll på att börja storgråta när de sa det...... All denna kamp var inte förgäves. Alla dessa år då jag känt mig totalt misslyckad som mamma.... Så jäkla bortkastat........ Ni kan inte ana hur det känns...... Tårarna rinner och jag vet inte riktigt vad för känslor det är som far omkring i kroppen just nu... Den största känslan är nog att YES.... Jag var inte helt ute och cyklade, jag hade rätt i att något var "fel". Jag är så glad att jag aldrig gav upp...... Tänk, jag har fått höra att han är som han är för att jag bundit honom för tajt till mig.......... Detta sa de på BUP =O. Nu väntar en massa annat.... Bl.a. vill de testa honom för ADHD också eftersom dessa diagnoser ofta finns paralellt...... Sen ska maken och jag gå "kurs" för att lära oss mer............ Som jag just sa till maken så vet jag ju redan det mesta men känner ändå att det är bra att lära om.... Ja, det är mycket just nu och jag måste smälta det nu.... Sonen får vara hemma idag, för som han sa " Jag vill inte vara CP"....... Kan förstå att det inte är kul att få svart på vitt att man är annorlunda.


image1780


see you later, alligator =)




image1778


Off we go....





onsdag........

image1777


Mitt i veckan ja.......
Men inte kan jag jubla för att vi närmar oss helgen inte =/
Jobbar såklart på lördag. Men skit samma,
 jag är ju ledig torsdag och fredag i stället =D
 Lika skönt det.... Eller skönare =)
 För jag får ju lugn och ro då....
Hur som haver så...... God morgon =)
Och där var kaffet färdigt =)





bedtime.....



image1776


Tror minsann det är dags att uppsöka sängen nu.....
Känner hur ögonen börjar sjunka ihop =).
Ska iväg i morgon tidigt igen.....
Denna gången till Lund med stora sonen för fortsatt utredning....
Förhoppningsvis får vi reda på något slags resultat då =/
 Sov gott mina vänner......... Puss & kram




mums...





Detta har förgyllt min TV- kväll =)
Med smör på.......

image1775






ännu ett...




image1774


....program som frossar i andra människors "olycka" kommer ikväll klockan åtta på TV 3..... 
500-kiloskliniken  heter det och det är frågan om att gå ner i vikt eller dö som gäller.....Det handlar bl.a. om en man som äter 24 Big Macs till kvällsmat och en kvinna som äter hela dagen - från morgonen tills det att hon somnar.
Jag ska inte säga annat än att jag gillar sådana program....
Så jag ska såklart se det =) Jaja, jag vet.... Jag är en hemsk människa ;)


tjata...

image1772

Det var ju ett evigt tjatande om semlor idag......
Kvittar ju vilken blogg man kommer in på,
så nog sjutton står det något om det...........
Kan jag få slippa bli sugen????





image1773

snart middag....




image1770


Nu står fritösen på uppvärmning =)
Så snart kan jag stoppa i pommesen i den......
Ja, idag är det onyttiga dagen tycker jag.
Blev oerhört sugen på friterade pommes och det är bara såå gott =D
Till det vankas det stekt korv, senap
och lite creme fraice att doppa pommesen i........
Hur gott som helst =)


image1771

färdig....



image1769


Nu har jag gjort färdig en till design =)
 
Issas blogg är det jag gjort......
Jag är inte speciellt avancerad
när jag gör designer och kan inte jättemycket
men jag gör det jag kan och kämpar mig fram.....
det mesta är självlärt och sen
tar jag lite hjälp av http://www.designadinblogg.se .
Så om någon vill ha hjälp får ni inte förvänta er för mycket =)




äntligen hemma =)

image1768


Oj, vad jag är trött idag..... Visst är det märkligt att jag går upp lika tidigt varje dag men jag är helt slutkörd de dagar jag börjar jobba tidigt =/. Och det är inte ett ansträngande jobb....... Men, men..... Nu är jag hemma och kan slappa ett par timmar nu innan det är dags att köra igång med kvällsmaten =). Jag var och handlade innan jag gick hem idag och jag tog en affär som ligger lite längre hemifrån..... Det var nätt och jämnt jag lyckades bära hem kassen. Shit vilka dåliga armar jag har.....


jahaja...




image1767

Kanske ska sätta igång fläsket lite nu, så jag hinner till jobb i tid =)
Ska ju hinna väcka tre trötta ungar.....
Fixa till mig själv, vilket väl inte är gjort i en handvändning;)
 Och packa ihop vad alla ska ha med sig.......




morron...

image1766



Det var tidigt detta =)
Kika på bilden och ni ser mig =D.




dags att sova....




Usch.... Jag kom just på att jag börjar jobba sju i morgon bitti =/.
Får väl stiga upp senast fem om jag ska hinna få i mig
de sedvanliga fyra eller fem kopparna kaffe=) .
Jädrans tur att jag bara har fem minuters promenad till jobb....
 Men hur i sjutton ska jag lyckas få upp grabbarna bus????
Jaja, det blir en senare fråga.....
Sov gott goingar =)

image1765



image1764




uuuuäöööö........

image1763


Det känns som om jag drabbats av en rejäl dos bloggtorka..... Kan inte komma på något att skriva om och finner ingen som helst inspiration. Tror det beror på att helgen som gick var allt annat än bra..... Stressen stiger mig tio meter över huvudet just nu. Men om jag känner mig själv rätt så är jag tillbaka på banan inom några dagar =)


konstigt......




image1762



Var precis in till 
Kenzas blogg en vända och läste om hennes senaste besöksrekord....... 17788 unika igår =O. Hon säger att i takt med att besöksantalet stiger så kommer också fler och fler påhopp...... Tråkigt att vårt land är överhopat av massa avundsjuka människor. Om det nu är små fjortisar eller vuxna människor vet ju inte jag men tragiskt är det i alla fall.
Jag hade i alla fall fått ren panik om jag haft sååå många besökare =/. Jag vill så gärna hinna med och se vem jag får kommentarer av och gärna lämna en kommentar tillbaka, men det kan man ju omöjligt göra med så många besökare........ Jag tycker det är kul att ibland få uppåt två-tre hundra besökare och få lite mer kommentarer men aldrig att jag pallat i den dimentionen...... Att man verkligen kan vara avundsjuk på det =O.
Vad tycker ni? 
 Skulle ni vilja ha sååå många besökare?



ojojoj...

image1761


Det går åt en hel del tid när man fixar med designer, må jag säga..... Har ju inte hunnit så mycket mer idag därmed så lite inlägg här =) Nu är det snart dags att kila till jobbet.
Men jag återkommer ikväll, när jag talat allvar med stora sonen =D

yey.....

image1760



Nu är datorn hemma igen.... Tack för det televerket =) Fy fasiken vad jobbigt det var att cykla =O Höll ju på att dö på kuppen...... Jaja, nu är jag hemma igen och nu har jag lite jobb att göra med bloggdesigner =) Dags att sätta igång sökandet av bilder och bakgrunder =)

hej så länge..



image1759

Nu ger jag mig iväg på en cykeltur......
Måste möta upp sonskrället vid skolan
så jag får hem min dator och han får sin cykel.....
 See ya



morning......

image1758

Ny vecka......igen =/
jaha, måndag morgon och jag har
 världens största påsar under ögonen =).
Hoppas alla sovit gott, för det har jag gjort......
Jobb idag som vanligt på måndagar.




jag lägger mig nu....




Puss och kram..... Sov gott <3


image1757

mår dåligt........





image1756


Jag mår inte vidare bra och känner mig oerhört besviken på stora sonen............
Går inte in på detaljer men han har svikit mitt förtroende
 och det gör mig så fruktansvärt ledsen........
Just nu bara gråter jag och mår illa
och vet inte riktigt var jag ska bli av.... skitfan......

Jag säger upp mig som mamma......




i´ll be back =)





image1755




Jag återkommer senare.......
pallar inte nu på skitdatorn =/
Kramisar....



sura skitgubbe....





image1754


Först sover fanskapet halva dagen
 och sen är han sur som ättika..........
Smäller med saker som värsta småungen....
F*n vad jag hatar skithuvet......%¤/#(¤)%




puss & kram......



image1753

störig tv......

Har ni sett reklamen som ligger i vissa bloggar nu?
 En TV- apparat som helt plötsligt börjar följa med pilen =O
Som jag stör mig på den...............

Men va?????
Tittade efter den för att ta en bild....
Nu finns den plötsligt inte där=O

image1751

bajsdator.....




image1750


Inte alls kul att sitta vid denna datorn =(.
 Ingen skön sittställning och ett tangentbord
som låter skitmycket och är trögt som sjutton....
 Därför det varit dålig uppdatering här idag...
ONT i ryggen......



filmskrälle.........

image1748


NU
vet jag varför jag inte tycker om att se på film............ eller serier heller för den delen =/. Har ikväll tittat på filmen volcano och fast jag sett den förut och den är ganska förutsägbar så fick jag nästan ett nervöst sammanbrott...... Jag vet inte om det beror på för vild fantasi eller har en annan orsak men hu vad det kryper i kroppen på mig när det är spännande........... Jag har hoppat upp och ner i soffan fram och tillbaka och vridit händerna.... Jag har världens hjärtklappning fortfarande..... Shit, vad jobbigt det är =O. Jag mår fysiskt illa när någon brinner..... Bara tanken på att hamna i lava kan få mig svimfärdig. Likadant är det med serier....... Ser ofta en säsong och gillar det skarpt, såsom desperate houswifes, ugly Betty m.m. Men sen blir det för mycket invecklade intriger och då pallar jag inte mer.......... Det bara kryper i mig och jag vet inte om jag vill se det eller inte......Och sen i vanlig ordning blev det givetvis fööör mycket godis i magen =)


image1749




i´m back =)

image1744



Sådär ja.... Nu är jag vid datorn igen =) Jag och maken har hunnit ta en långpromenad i solen också.... Gick till en affär lite längre hemmifrån idag för att handla kvällsmat. Idag tänker jag göra falska kotletter, kokt potatis, brunsås och svart vinbärsgelé....Hur gott som helst. För de av er som inte vet så är falska kotletter panerat stekt sidfläsk....
Jaja, nu har jag i alla fall tagit foto på håret mitt =D. Kika här nedanför och fäll ert omdöme =/.






färdig..



image1743


Färgningen är härmed gjord.............
Än så länge är jag nöjd =)
Men jag får se sen när håret torkat...
 Bild kommer senare.
Lillkillen vill ha datorn lite nu och hans vilja är min lag ;)
 Fortfarande har jag en suspekt känsla i magen......



Förresten...... Jag har ökat på min länklista =)
Lite sidor med bilder och så finns där nu.






följetong....



image1742

Nu har mitt hår blivit en följetong här i bloggen =)
Ska gå och sätta i brun färg nu tänkte jag......
Ser tre olika scenarion framför mig.

 Ett:
Det blir bra, en fin brun färg.....
Två: Det blir rött, för att det gula lyser genom......
Tre: Ve och fasa, det blir grönt =O.

En frisör sa det till mig en gång,
 att alla bruna hårfärger har grön bas.
 Så om man färgar ett blonderat hår blir det grönt....
Jaja, bara att vänta och se =).
Jag mår inte vidare bra idag....
Känner mig verkligen konstig i magen.
Undrar vad det kan vara?



god morgon alla....



image1740


Lördag ja......
Skulle ha gått upp sju för att tvätta men jag vaknade inte =)
Maken har tagit hand om det istället,
 så jag sov faktiskt till åtta idag =D
Inget särskilt är inplanerat denna dag
så det är väl mest slöa som gäller......


Här kommer en fiiin bild på det gula håret........





natti, natti........




Nu tänker den här gulhåriga damen sova..........
Puss och kram =)

image1739



röd tråd....

image1737


Det här med att färga håret och att aldrig vara nöjd går som en röd tråd genom hela mitt liv =). Alltid har det funnits något jag velat ändra på...... Lättast är ju då att färga håret. Och det har jag gjort massa gånger sen första gången då jag var fjorton............ Vet ni? Jag var först med att bleka en bred slinga i luggen på 80-talet =). Strax efter blev det modernt och prinsessan Stéphanie av Monaco hade det;) Ja, hon var stor på den tiden......I alla fall så tål  nog mitt hår allt man kan tänka sig, för aldrig att det mått dåligt. Se bara på dagens prövning.......... Håret är mjukare och lenare än det varit på länge =). Bara hårbotten som är lite öm..... Som om det satt en stram gummimössa på huvudet. Jag har aldig varit rädd för att det skulle misslyckas för jag skulle inte tveka att raka av mig håret om det behövdes..... så konstig är jag..=D
För övrigt kommer bild på Simpsonhåret i morgon... Orkar inte fota nu =)


image1738



seriefigur.....




image1735



Jag ser ut som en seriefigur nu =D
Hahahaha...... Ser inte klokt ut.
 Jag skulle lätt platsa i Simpsons =.
Eller en barnteckning....
Ni vet när man som barn skulle rita blonda
prinsessor och de blev gulhåriga... Det är jag det =)


image1736

det brinner......




image1734


Japp, jag bestämde mig för en tredje omgång med blekning =O.
Men just nu BRINNER det i min hårbotten =).
Oh, vad jag saknar min laptop =(.
 Kände mig riktigt ledsen när jag åkte och lämnade den.....
Men skit samma.

sjukt =/



Nu börjar jag känna en panik komma krypande....... Men det är rätt sjukt =O Det är för att jag snart ska iväg och lämna min älskade laptop till sonen *snyft*...... Att man bara kan vara sååå beroende alltså. Jag har ju den stationära men det är ju inte samma sak..... Kan ju inte ta den i knäet framför TV-n ikväll. Jaja, jag överlever, men hemskt är det.......


image1733
Inte min.....Googlad bild.



morot......




Nu har jag hamnat i ett dilemma.....
Ska jag trycka en mössa på huvudet
och kila och köpa ännu en blondering
eller ska jag färga över med ljusbrunt,
 som jag har hemma........
Just nu är det i alla fall morotsfärgat =O



kul...

Jag har haft rätt så kul idag......
Har suttit och pulat med en ny design till
Annsingen .
 Nu är den färdig och beskåda =)
Jättekul att få pyssla med då jag älskar att ändra i designen
 och ibland blir det lite väl mycket ändringar här inne i min egen blogg.....
 Perfekt då att få göra till någon annan =D


ännu en gång....



Nästa kur påbörjad.....


status.....



JAHA....
Rött bidde det =O.
Första färgningen avklarad....




fy bubblan....




image1726

Shit, vad det stinker......
(blonderingen alltså)

håll tummarna....



image1725


NU
är det dags att sätta i första omgången blondering =/
Håll alla tummar och tår att det funkar =)
Fast annars lär ni ju få er ett gott skratt när jag visar resultatet =D




god morgon....

image1724

nu lägger jag mig =)





GOD NATT.....


image1723



SOV GOTT.....