fotskav...

Värme och skor är ingen hit för mina fötter och det har resulterat i skav både här och där på fötterna och nu har jag inga skor att sätta på fötterna :(

Idag försökte jag mig ut en sväng med ett par gamla slitna ballerinaskor och jag fick så ont att jag fick stanna och vila.... Sen vände jag hemåt igen.... B*js.

Jag har ett par gamla sandaler utan remmar som jag försökt fixa till med sidenband och tror jag kan ha dem ett par dagar i alla fall :)

Bild på utsikten där jag vilade...Och skorna....


Äntligen....

Idag kom solen och värmen hit...
 25 grader var det mitt på dagen och oj, vad gott :)
 Jag begav mig ut på en riktig långpromenad.... Två timmar ut på landet....

Bilderna är tagna med Iphonen

och lite jag ;)


Lite ord.....


Jämt en massa gnäll...

Händer inte för mycket här inne numera.... Fattar inte hur mycket motgångar det kan finnas. Jag var så säker på att allt skulle ordna sig då den gången för länge sen.... Men tji :/

Man läser så mycket om affirmationer och positivism... Tänk dig det som ska ske liksom.... Eller se positivt på din tillvaro så ska allt bli bra..... Men alltså. Antingen e jag dum i huvet eller så funkar det inte.

Jag har alltid, så länge jag kan minnas levt i drömmarnas värld.... Affirmationer e ett sätt att leva för mig. Jag "ser" framför mig hur jag ska ha det..... Jodå, bokstavligen ser... Men inte har mycket av det hänt!!

Samma med att se positivt.... Ni som läser här ser mig nog som oerhört negativ men det är mest bara här... Nånstans måste ju skiten ut. I "verkliga" livet ser jag oftast saker positivt innan jag motbevisats.... Även fast ålder och erfarenhet kanske håller på att ta bort den glädjen.... Hmm.

Jaja... Naiv e jag nog så det förslår, som jämt tar ut glädjen i förskott och sen skiter det sig. Men som nån klok sagt: Bättre att ta ut glädjen i förskott och att det skiter sig än att ingen glädje alls ha.....

Jaja.... En dag ska jag inte va ensam mer.......