Det löser sig nog ändå....

Hemma från jobb.....Tänkte bara plita ner några rader för så klart har jag inte bestämt hur jag ska göra med bloggen. Idag skiner solen på oss och det känns riktigt skönt... Kan inte bestämma mig om jag ska ta en promenad. Lutar åt att det blir så men tycker det är så jobbigt att bli kokvarm om fötterna och det blev jag på bara den lilla biten hem från jobb. Puh...Vilka bekymmer va ;)

Annars går livet framåt.....Har haft en vecka typ då jag mest gråtit och mått pyton....Känns som det börjar kännas bättre nu....Kanske ;)

Har ledigt två dagar nu sen är det jobbhelg som gäller.....Och om en vecka bär det norrut igen....=)


Life will go on...

Oj.... Att jag kunnat hålla mig från bloggen så länge. Har inte bestämt än hur jag ska göra....Det har kliat i fingrarna i veckan att få skriva här men jag har låtit bli. Känner att jag måste tänka lite. Men vill tala om för er att jag lever i alla fall ;)

Emellanåt vill jag starta en blogg där jag är helt öppen med vem jag är men å andra sidan lever jag väl inte ett sååå spännande liv att det är lönt??? Jag har ju haft bloggen som slasktratt och det vill jag inte om den är öppen.... Då måste man vara så mycket försiktigare med vad man skriver...Om inte annat så för barnens skull.

Nåväl...Jag ger det ett tag till. Tycker i alla fall att ni är supersöta som tittar in då och då. Har en jämn ström besökare varje dag =) 

Sen måste jag ju få säga: Jag älskar dig N och saknar dig

Inget vidare..

Har ingen större lust att blogga för tillfället....Har varit några saker som nästan sänkt mig och vem vet vilka som kikar in här???

Jag är tacksam att jag har någon (N) som kan plocka upp mig några pinnhål igen .

 

Har varit hemma från jobb nån dag och blir så ett tag till....Mår inte bra och behöver tid till mig själv....Bara vara ;)

 

Kan hända jag bloggar på som vanligt snart igen men än en gång har jag tankar på att sluta blogga eller öppna en ny blogg....Time will tell....


Fix...

Dagen har gått över förväntan bra....Saknaden finns där givetvis konstant men jag har ändå kunnat koncentrera mig på annat och lyckats "glömma" emellanåt.....Det gick bra att jobba och efter jobb skyndade jag mig iväg för att hinna med lite fix och trix. Jag hann en del men annat får vänta tills i morrn...Är ju ändå ledig då =)

En del som måste ordnas innan grabbarna börjar skolan...Yngstakillen har kommit in på ett speciellt IV-program med fordonsinriktning och det känns kanon. Bara hoppas han pallar resorna.

Idag kom så grabbarna bus hem efter två veckor hos sin pappa....Fast jag har ju träffat dem ändå under veckorna. Bara att nu ska de vara här igen...Byebye ordning och reda ;) Fast idag blev jag lite sur på dem då de lämnade matbordet bara så där...Jag sa att de gott kan hjälpa till att ställa in i kylen mm. Och bannemej om de inte reste sig upp och gick ut i köket och gjorde det =) Hahaha...Det finns visst hopp för dem också!!

Ska snart sova tror jag....Känner mig lite trött. Puss på er ;)


Vardag....

Ska snart dra iväg till jobb.....Nu börjar vardagen igen. Men har en relativt lugn vecka med bara tre arbetspass men däremot en massa måsten med grabbarna bus istället...Så som tandläkare, skolstart mm.

Sov gott inatt trots avsaknad av sällskap och han ringde tidigt i morse och hade tack och lov kommit hem helskinnad =).  Åååååh, vad jag saknar.......

Menmen...Jag lever och har lovat mig själv att försöka att inte låta saknaden ta över mitt liv....Det är ju trots allt bara 22 dagar kvar nu...=)

Gaaah....


Fasiken..... Har ingen att hålla om i natt eller nån som håller om mig.... Ingen att trängas med i min lilla säng....=(

 Lägga mig ska jag snart....
Men.....Är allt lite orolig för N som kör i natten....Hua, stackare. Många mil kvar för honom.......

Natti

Extremt tomt...

Fy fabian vad man vänjer sig vid att ha ständigt sällskap.....Efter två veckors umgänge med älsklingen har han nu åkt hem...Ja, för ett par timmar sedan rättare sagt...... Och fy fabian vad tomt det är. Har ägnat en stund åt att låta tårarna spruta fritt.
Jag begriper inte att jag träffat en man som jag har det så bra med... Känns så bra att jag, som ju har det lite svårt med det sociala, kan prata om så gott som allt med honom och att jag verkligen hela tiden känner mig så jäkla älskad....
Kan ni tänka er tomheten här hemma i detta nu??? Fasiken N...Jag saknar dig så in i helskotta mycket.

23 dagar....Så lång/liten tid är det tills vi ses igen. =)

Semestern med N har varit fin...Som jag skrev i tidigare inlägg har vi åkt massamycket tåg...På härsan och tvärsan i skåne. Vi var även två dagar i danmark. Däremellan har vi givetvis njutit av att kunna vara vi så länge...
N...Du gör mig till en lugnare och bättre människa när vi är tillsammans.
 Love you

Tåg....tåg...ännu mera tåg....

Va f*n..... Det har redan gått en vecka och bara en kvar....Fyyy, vad tiden går när man inte vill. Men vi njuter av tiden i alla fall och tar till vara på den. Genom att åka tåg.....På härsan och tvärsan ;)

Har vars ett sommarkort så man kan åka hur mycket tåg och buss som man vill i skåne.  Vi har redan tjänat ihop med råge vad korten kostade. Har varit i Malmö...Lund, Helsingborg och Köpenhamn....Och oj, vad vi promenerat..... Men kul har vi och gott sover vi på nätterna efter allt promenixande.

Får se vad dagen bjuder......