sol...

Idag var det grått och trist då jag gick till jobb men senare kom solen fram och åh vad skönt det var.... I lördags satt jag förresten en stund på balkongen i bara linne och fick solsting...Urk vad snurrig jag blev =/ men skönt med sol.... Såklart.

Varning för gnäll...

Är trött och undrar om livet liksom ska vara så här? Verkligen hatar stiltje..... Inget händer och inget kan hända... Bara för att jag varit dumdumdum. Ja i tidigare liv. Det maler i huvudet men vad hjälper det liksom?
Ena sekunden vill jag ha nytt jobb och flytta....Nästa får jag ångest över att lämna barnen!!! Är jag ego eller klarar de sig ändå? Usch vad det är jobbigt...... Förlåt gnället....

Jaja.... Har ätit och ska slappa...Som om jag nånsin gör annat =/

........


Klippklipp.....Fick en ingivelse igår att jag behöver klippa mig... Har en hel pälsössa på huvudet nu ju =) Hade sån tur att hon hade en ledig tid idag så snart ska jag kila dit.... Ska bli skönt.
Jag älskar att ha håret snaggat som jag har haft sista året typ men ibland måste jag bara ha en förändring så nu håller det på att växa till sig lite....

Viktnedgången har saktat av ett tag... Jag tillåter mig själv att käka när jag är hos N.... Jag låter det ta den tid det tar helt enkelt. Hoppas på att vara något mindre till sommaren =)

TjInG.....

Sju är bättre än noll.....Känner mig faktiskt ganska duktig.......
 Har tappat sju kilo sista tiden (6 veckor kanske)..... Lever nästan helt utan kolhydrater och tycker det funkar skitbra.... Fast hade önskat det kunde gå fortare. Får väl helt enkelt acceptera att kroppen funkar annorlunda på äldre dar....
Är glad att jag kommit in i rätt flow där envisheten är starkast av allt....=) I alla fall är det ett år sen ungefär sen jag sist var så här "lätt". Har kanske 10 kilo till innan jag känner mig nöjd.

I morgon bär det norrut... Jäklar vad jag längtar...

Pyton...

Hade sett fram emot idag...ledig och allt. Fast nu blev det ingen bra dag....Ont i ryggen så jag hållt på att krevera och så jälka läskigt svag i kroppen att jag emmellanåt haft svårt att resa mig....

Trots detta försökte jag mig på en prommis på en timme....Hjälpte föga för ryggen. men jag har gjort något i alla fall.... Vilade en stund innan också. Hoppas på en bättre morgondag.... Ledig då med =)

Från det ena till det andra..Ett tips.
Jag har värsta konsumpåsarna under ögonen och efter flera års letande hittade jag bästa krämen....Phytomer ... som kostade en förmögenhet eller tja 400 kronor. Sen har jag haft svårt att få tag i den igen och såg för ett tag sedan att en billig hade fått bra betyg i en tidning. Jag köpte den och tyckte först att den var kass men nu efter ett par veckors användning tittar jag förvånat på min spegelbild...maj gadd...Jag ser ju nästan liiite ung ut och inga påsar What so ever =)

Vilken det är?? Jo.... Wishy Aqualia Thermal. Köpt på apoteket för ca. 200 kronor.


Bättre sent än aldrig...?

Blev utmanad av Åsa för ett tag sen att skriva 5 sanningar om mig...Och sölig som jag é kommer det först nu =)

1. Jag var helt vit...alltså drack inte en droppe alkohol under en tioårsperiod....av olika anledningar. Tills jag för nåt år sedan upptäckte rosévin =)

2. Har pendlat upp och ner i vikt nåt enormt...Upp 30 kilo...Ner 70 kilo...Upp 30 igen...Blä. Och snabbt gick det varje gång..

3. Första sommarjobbet jag hade var på en kyrkogård när jag var 14... Jag som tror på både spöken och oknytt var skiträdd den dan de sa att jag skulle städa i kyrkan...Alldeles själv =/

4. På foton av mig som barn är väldigt många på hur jag sitter i ett hörn och tjurar...Var jämt sur om jag inte fick som jag ville..Hmm..Känns bekant.

5. Jag är väldigt kär 

Gammal....

Idag är det 22 år sedan jag blev mamma för första gången....
Om bara en liten stund är det på minuten =)
Tänk att man har blivit så gammal att man har en så stor dotter.....

Grattis stumpan


Det är alldeles underbart väder idag så snart ska jag nog ut =)


Äntligen.....

....sol =) Jäklar i min låda vad jag längtat efter solen...... Är ledig idag men tyvärr lidande av skallebank från hell. Ska kurera den lite sen ut i vackra vädret.

Tror bestämt dottern dyker upp idag med...Ska bli kul för det var ett tag sen vi sågs.

Ber lite om ursäkt för mitt dåliga bloggande men jag blir knäpp på datorn... Vissa bokstäver funkar ju inte så jag måste hålla på att kopiera och klistra in och det tar sån tid....Därför blir det inte så mycket just nu.Undrar bestämt om det nånsin blir det eftersom jag aldrig lär ha råd med ny dator =(


Back home....

Usch vilken kort visit det blev...=(
men i gengäld är det nu bara 16 dagar till vi ses igen.

Det är verkligen drygt att sitta alla dessa timmar på tåg och buss...... Jag gör det gladeligen för att vi ska kunna ses men ändå. Hoppas det dyker upp ett bra läge inom snar framtid så jag kan förflytta mig =) Time will tell.....

Har jobbat idag annars ganska slappt.... Väntar på stora grabben min som fyllde 19 år i söndags då jag inte var hemma... Har några paket till honom och en jättekram. Han kommer efter skolan.