Lördagsstädning....

Har ägnat denna lördag åt städ och pyssel hemma...... Skönt att man kan få sådana ryck ibland. Nu känns det äntligen något sånär hemtrevligt hos mig. Det var så att yngstasonen stod och gapade innan då han kom hem om. Han trodde nog inte sina ögon ;)

Jag har nämligen efter att ha bott här 1,5 år äntligen fått upp tavlor och gardiner....Gissa om det är ombonat. Ända som fattas här nu är ju NVita skira gardiner i köket och nya fräsha växter...
Stolarna ska målas vita eller pastelliga ;)TV- rummet....Tulips... rosa så klart ;)Tavlor...tadaaa.
provisoriskt så länge då jag ska måla om ramarna...
Gör det ibland efter humör ;)

Nu är jag trött.....Ska ha ett glas vin minsann.
Ha bästa lördagskvällen mina vänner.


Mysigt till pissigt....


Tänk att nåt som é så mysigt som julpynt i December kan bli så pissigt i Januari....;)

Har velat dra ner skiten sen jag kom hem i torsdags men har inte haft tid eller ork.....Nyss fick jag äntligen tummarna ur ;) Ska bara ha en eller två söner att bära ner det i källaren också....

Och måste skaffa dammsugarpåsar så jag kan dammsuga....Jäklar vad damm här é....

Har sån lust att fixa lite här hemma och ska nog köpa färg och penslar snart och måla alla träytor. Trött på träfärgat... Men velar lite...Ska jag måla allt vitt?? Eller lite olika pastellfärger??? Ååååh, vad svårt det är. Sönerna vill ju absolut inte att jag ska måla möbler rosa...Haha. Får se vad det blir.

Ska jobba lite i eftermiddag/kväll, sen ledig två dagar...Då ska jag nog fixa och trixa här hemma lite.


Error...


Humhumhum.....Trött
jag é..... Och ändå fick jag sova gott hela natten... Tur det snart é natt igen ;)

Var in om ett gym idag för att äntligen få tummarna ur och fixa kort...Dinga, dumma jag glömde mitt kontonummer så det blir en sväng in i morrn istället...Är peppad att börja nu. Min rygg é skitsur på mig och vill ha lite muskler för att palla med vardagen ;)

Var med yngsta sonen på skolmöte idag.... Får väl se om det blir bra nu... Annat skitmöte med honom i morrn...Inget kul alls som gäller då =(

Längtar till helgen då jag é ledig och ska bara vara...;) Sovmorgnar och så....Mmmm.

Längtar ännu mer efter N...;) Bara 13 dagar nu....=)

Tisdagskväll....

Ibland undrar man...Vad finns det för krafter där ute??


Jag önskar och önskar att jag skulle kunna vinna lite pengar...Lite?? Nä, massor av pengar menar jag givetvis..Miljoner...zillioner ;) Men trots evigt skrapande så kammar jag kanske hem 25 kronor...Haha.

Men någonstans sitter det nån...Gud? som tycker att jag kanske ändå är värd lite....

Sitter lite trångt till med skulder just nu och har haft lite lätt ont i magen över det......Men...

Idag damp det ner en utbetalningsavi i brevlådan....På ganska mycket pengar. Jag var tvungen att ringa och kolla så det var meningen att jag skulle ha dem. Jodå, det är mina pengar, som tillsammans med pengar jag betalt för mycket som kommer i övermorgon, räcker till att betala skulderna. För denna gången ska kanske tilläggas.... Det räcker långt ifrån till alla mina skulder.

Men i alla fall....För tillfället slipper jag magontet =)

Detta fenomen....Att räddas i elfte timmen är något jag fått erfara många gånger i mitt klyddokladdliv ;) Jag är nog ändå född under en lyckostjärna..... Och det är sådana händelser som gör att jag känner hopp inför min framtid...Allt blir bra.


Bankebank.....

Ja...Så låter det i min skalle nu.... Och jag mår illa. Detta ständigt närvarande illamående =/

Annars har det väl varit en bra dag.... Tidigt upp i morse för väckning...Där satt en styck son i tv-soffan och hade inte sovit på hela natten.... Men till skolan kom han. Själv lade jag mig igen med resultatet av väldigt dåligt samvete sen när jag klev upp runt halv tolv... Varför kan man inte unna sig sovmorgon utan att må piss???

Har ringt några viktiga samtal rörande yngstingens skolgång...Samtal som jag dragit mig för bara för att jag har sån telefonskräck. Men nu blev det gjort...Vuxenpoäng på mig ;)Stora sonen har på något mirakulöst vis fixat sin dator....Så nu har han att göra ;) Förutom att han i detta nu tydligen är dödens trött efter nattens ickesovande så han ligger utslagen på sin säng...Hehe.

Fick ett mailsvar idag som gjorde mig glad...Pengar tillbaka till mig som blivit dragna felaktigt. Alltid något....

Annars inget nytt under solen...Samma jäkla deppliv ;)


Lonely...

Både skönt och inte skönt att ha grabbarna bus hemma igen..... Så mysigt att höra dem småprata lite ute i tv-rummet =) Men oj, vad jag älskar tystnaden i min ensamhet på ett sätt.....

I morgon börjar verkligheten igen....Med skola och tidiga morgnar... Känns ganska skönt att vara ledig ;) Har en del att fixa med...Lite samtal och så =/ Jaja..... Verkligheten är bra på att storma på en......

Känner mig ensam idag.....Saknar enormt mycket.....Jobbigt =(


Just wanna be with you...

Snart slut på lördagen... Har mest bara slappat idag. Ja, tvättat också visserligen med spring i trappor mm. ;) För en gångs skull har jag tagit itu med rentvätten med en gång och sorterat in i skåpen.... Hände annars ytterst sällan att jag fixar det samma dag som jag tvättar....

Nu är jag nyduschad och sängen är renbäddad och det ska bli så skönt att sova =) Jobb väntar hela söndagen så snart kallar väl sängen....

Kände lite för att röra på mig idag...Men promenad är just nu en omöjlighet om man vill överleva ;) Så halt det är...Idag ösregnade det när jag gick och handlade.... Så det fick räcka med spring i trapporna idag... Har ändå varit lite duktig med maten och kört nyttigt...Hur länge det nu håller denna gången...Hahaha


Till min N....


Åter till vardagen....

Så var man då hemma igen.. Tåget blev en timme sent så det blev taxi sista biten och pengarna tillbaka. Inte fel med gratisresor ;) Även om det är skönast att komma fram i tid..... Men nu har jag till två nya resor =)

Gillar inte att vara hemma....Sov illa i natt och jobbnatt väntar. Har lite jobbångest men antar att det är för att jag varit ledig ganska länge nu och att jag saknar N. Går säkert bra bara jag kommer dit. Jag börjar om drygt en timme och sitter fortfarande här i myskläder.... Snacka om att dra ut på tiden.

Nu börjar nedräkningen....18 dagar =) Inte jättelång tid. Men under den väntan ska ett par saker fixas som är mindre roliga.... Vardag ni vet ;)


Love is you.....Sista dagen
i norr.... För denna gången =(
I morgon bär det hemåt igen...Kan inte påstå att jag ser fram emot det. Visst saknar jag mina barn om ni undrar, men de är det enda som drar mig hem.

Ska inte tjata..... Mina önskningar känner ni ju till vid detta laget ;)

Äsch....Har inget att skriva om ju =/ Sorry.....Bakade förresten bullar igår.
Saffransbullar med mandelmassa..
Mums....


No looking back....

Gott nytt år finingar....Många som gör bokslut med det gamla året nu... Jag gör detsamma på mitt eget sätt ;)

Kan inte påstå att det varit ett speciellt år, varken på gott eller ont. Bara ett år som passerat liksom. Ett limbo......Tomrummet som bara är.

 Jag har varit himlastormande lycklig över att jag har N i mitt liv... Men året har också bestått av massor med saknad och tågresor....
 Jag har svällt upp till oerhörda proportioner och nu är det stopp..... Välkommen ett hälsosamt 2011 ;)
 Jag har haft en del strul med gossarna......
 Jag har också haft strul med ekonomin...Mer än vanligt ;)
 Jag har haft tråkigheter på jobb..... Men även braheter då vi flyttade till större lokaler..

Jag är jäkligt glad att jag har N och telefon... Utan dem hade jag nog inte klarat 2010.

det nya året då????
Kan inte påstå att jag tror det är i år mitt liv ändras.... Men hoppas kan jag och jag kan arbeta för att det blir så. Min önskan är ju att jag ska hitta nytt jobb och kunna flytta norrut..... Min största önskan.
Men jag har också två grabbar som aldrig i livet kan tänka sig att flytta =/ Jaha...Mitt mammasamvete liksom..... De är så gott som vuxna...de har en pappa som säkert kan om han vill och måste.....
Vi får helt enkelt se vad det nya året har att erbjuda lilla (stora) mig.....
Wish me luck ;)


I övrigt är jag kvar norrut =) Ända till torsdag stannar jag. Ni anar inte hur skönt det känns.... Men har redan börjat känna av ångesten... Vaknade flera gånger i natt och i morse med en ångest som kramade mitt hjärta... Usch vad läskigt det känns att vakna så. Innan man vet varför liksom...... Att sen försöka somna om är dösvårt. Tur där var någon jag kunde hålla om .