Snart torsdag......


Kanske dör man....

... av stress!!!

Ingen bra dag helt enkelt... Jobbar och var hemma på timmar. Då stressade jag upp mig kopiöst på att grabbarna bara vänder på dygnet.... de håller mig vaken på natten när jag behöver min sömn och sen sover de på dagen då jag skulle behöva hjälp. Fasiken vad man skämt bort dem..... Men jag orkar faktiskt inte mer.

Just nu sitter stressen i vänster skulderblad och strålar ut i vänster arm!!! Jippie va? Bara det stressar ju upp ännu mer..... Trött som satan är jag med. Men ja, sova får man ju göra i graven.... Där man kanske hamnar förr än väntat.

Men vad gör man??? Jag är dötrött på att ha två grabbar med funktionshinder och som dessutom har alla normala "tonårssymtom"..... Bajs.

Näääääe...

Fick inte jobbet...=(

Känner mig ledsen nu men det är ju bara att fortsätta söka.....
Hade en idé i huvudet som nog faller pladask...tyvärr.

KrAm

Feels like me....


Tankar och funderingar...

Jag är så in i bomben trött på min ångest nu..... Det är inte den där hemska panikångesten jag menar för den finns inte längre utan det är den generaliserade ångesten... Varje dag känner jag hur det kramar om hjärtat och jag hittar ständigt nya saker att oroa mig för. Jag orkar helt enkelt inte mer, det sliter så på kroppen.
Vissa dagar bollar jag med tanken på döden bara för att slippa det.... Men nej, det är absolut inget alternativ, bara en tanke.
Jag funderar på att söka hjälp en gång för alla..... Om jag pallar fler sura anklagande läkare :/

Ibland önskar jag att jag bara kunde släppa allt.... Bara flytta från eländet utan några planer alls. Men nej... Inte jag inte. Man måste ju ta ansvar gu´bevars.....

Väntar ju på svar om jobbet och det är ju ännu en källa till oro.... Får jag det så måste jag ju ta ställning på riktigt och det blir jättemycket jobb för mig. Men om jag inte får det är jag tillbaka på ruta ett igen och kommer att bli jätteledsen..... Snacka om att jag är velig.....

Veckan som kommer är ganska hektisk för mig men det är okej.... Lönevecka också och det är välbehövligt ;) Har varit ganska knapert ett tag nu... Men denna månaden får jag tack och lov lite extra pengar i börsen....

Snart hem....
Då var det gjort
.... Bara vänta och se. De ska höra av sig typ nästa vecka men jag har inte så stort hopp......
Var ganska svimfärdig i förmiddags och har sovit skitdåligt inatt men när jag väl var där gick det bra....
Just nu har jag ångest i vanlig ordning... Ska ju hem snart. Ja, jag fick stanna längre denna gången men vad hjälper det?
Förresten tror jag inte jag saknat mina barn mer någon gång jag varit här än jag gjort nu... Säkert bara för att det blir mer verkligt... Men idag kommer min stress tillbaka... Allt jag måste ha reda på när jag kommer hem... Gud hjälpe mig ;) Alltså... Jag undrar hur länge en människa orkar ta allt ansvar? Mitt huvud består ju mest av blaj....
Ååååh, vad jag vill att allt ska vara lätt.... Ge mig liksom massa pengar att kunna flytta och bara ta det lugnt ett tag ;) Eller vad fasiken som helst som ger mig ro i själ och hjärta......
Uscha... Mitt i all skit... Hoppas jag får sitta ensam på två platser när jag åker hem så jag kan bre ut mig.... Har som sagt sovit skitkass.......

Älskar dig.......

Inte alls lätt....

Är hos älskade N nu.... Känns bra.
Men det är faktiskt förbaskat jobbigt just nu.... Jag slits itu mellan mina kärlekar, N och mina barn.....

Mina barn är så gott som vuxna nu och jag behöver verkligen ledigt från alla måsten runt dem men det hindrar inte mig från att må dåligt av mina önskningar att flytta hit... Usch, jag gråter då jag tänker på att de inte finns där i närheten av mig. Men å andra sidan finns de ju knappt där en fjärdedel av tiden... de har inte tid med gamla mor. Ska jag då sitta där i min ensamhet och vänta på att de vill något??? Usch... det är så svårt.

Känner mig som jordens egoist...
Vet ni, en kärring hemmavid tyckte att det var synd om deras pappa som skulle behöva ha dem alltid..."Då får ju han allt jobb"... Jaha, det jobb som jag alltid haft????
Det är ju sånt som gör det extra svårt... Folks jäkla snack..... Jag menar, som om det inte är jobbigt nog ändå för en mamma!!!
Dumma, dumma jag........
Nåväl.... Intervjun är på tisdag så jag får stanna en dag extra hos min älskade N. Sen är det ju inte säkert det leder till något. Och skulle det leda till något är det meningen att jag testar först med tjänstledigt från mitt jobb och har kvar lägenheten hemmavid... Man vet ju aldrig hur det kommer att kännas.
Men jag vill inte gå händelserna i förväg... Först myshelg sen intervju sen får vi väl se.......
Är jag en egoist???


Oj.......
Jag ska på intervju :/


läskigt......


jo......

Undrar varför just jag drog nitlotten......


och blev så jävla misslyckad?


Blablabla...

Allt känns åt he**ete...... Ja, jag måste vara rent tappad. Känns som jag är världens minst värda människa. Ja, jag talar (skriver) i gåtor men det är så det måste vara...
Något fel på mig måste det ju vara eftersom jag gör allt jobbet och andra tar åt sig äran.... Jag vet ärligt inte var jag ska bli av!!!

Kan inte säga för mycket men i ett läge har en av min yngsta sons lärare (som för övrigt alltid varit mycket kränkande mot mig) sagt att det var de som tog initiativ till sonens utredning men att jag sagt nej... Bara det att han började i denna skolan två år efter han fick sin diagnos!!!! Det är mer hon sagt som är rena lögner och sagt inför andra.... Jag är så upprörd att jag knappt vet var jag ska bli av... var i helsingland vänder man sig??? Han går inte längre kvar i skolan på grund av bl.a. henne.

Är just nu väldigt folkskygg, vilket ofta inträffar när det blir för mycket för mig och just nu hopar sig allt... Har massor av telefonsamtal att ta itu med på måndag...Gaaah.

Nåt jobb tycks jag inte heller få och vad skulle det hjälpa egentligen??? Har ju ändå inte råd att flytta :(

Ja...Jäkligt neggo idag... Tur jag vet att det snart väöder igen... Är bara urjobbigt när man är mitt uppe i skiten.

Puss på er