Trötter...

Har varit iväg idag.... Alldeles själv för några söner fick jag inte med mig. Har varit hos min mamma så det blev en liten tur med både buss och tåg. Vackert väder har det varit med. Men nu är jag hemma en vända för att få i mig lite gott kaffe.Tänker ge mig ut på en promenad för att utnyttja vädret lite till.... Även om det molnar på sig nu så är det varmt ändå ju =)


Vill inte...

För första gången sen jag började på mitt jobb för över sju år sedan känns det pest och pina att gå dit en lördag =(
Jag har absolut ingen lust att jobba idag och känner nästan lättare ångest över det.... Och jag vet inte varför.... Men, men, det är bara att ta tjuren vid hornen.


Men visst ja...


Vilken tur att jag någon gång i alla fall har huvudet på skaft eller nåt. Skulle ju tvätta idag och ett litet ögonblick hade jag glömt/förträngt det ;). Men nu är två maskiner igång med mina kläder..... Ja, för så lyxigt blev det denna gången att grabbarnas pappa tvättar deras kläder =)

Såååå, någon lång vila blev det ju inte här i min fåtölj och inte är det någon större risk att jag somnar när min lilla pratkvarn är hemma.... Han har ju hela tiden något att säga.... Fattar inte var han fått det munlädret från?? Inte är det från sin mamma i alla fall ;) Tystare än mig får man nog leta efter.....hehe.



Tonåringar....

Nu trillar de in.... Sönerna =)
Men lika fort som de kommer hem, lika fort försvinner de igen..... Haha, livet med tonåringar är vad det är. Nu är i alla fall lillkillen hemma för en stund och sitter och sörplar vattenmelon här bredvid mig. Han ska tydligen iväg senare och träffa kompisar. Gissa om jag är glad för det.... Han har tyvärr varit ensam alltför länge men nu verkar det lossna med vänner igen. Förr var han poppis och hade många vänner men sen snöade han in i datorns värld...... Äntligen känns han som en tonåring.
Min fina, granna, soon to be16-åring =)


Jo.......

Jag är.....



Bara så ni vet ;)
hehe....


Sömnig..


Oj, vad jag blev sömnig.... Så fort jag satte mig ner kände jag det. Fan också.......
Jag har i alla fall promenerat 1,5 timme och fick inget regn alls över mig =) Sen in om apoteket innan det blev en stund i grillen..... Sen matinköp och hem. Har röjt undan lite här nu och käkat keso med banan och tänkte sätta mig ner med en kopp kaffe innan jag ska dammsuga också kommer denna jäkla sömnighet krypande över mig =( Jag vet ju att jag är en latmask så nu får jag peppa mig själv så jag gör det jag ska. Måste ju fasiken raka mig med ju......
Men nog är jag värd att få sitta en stund nu tycker jag.....

En sista sovmorgon...


Ja, idag var det sista sovmorgonen för mig på ett tag..... Fast jag sov inte så länge, låg väl kvar i sängen till vid niotiden tror jag... Har sovit förbaskat illa i natt..... Vaken stup i kvarten. Men men, idag kommer grabbarna bus hem till mig igen så nästa vecka måste jag upp om morgnarna igen och i helgen jobbar jag så ingen sovmorgon då heller.

I övrigt har jag slöat hela förmiddagen men har nu fått på mig kläder och ska kila ut en promenad.... Behöver röra lite på mig känner jag... Jag bara hoppas att vädret håller sig i schack.... Det är alldeles jämntjockt med moln =/. Sen tänker jag kila in en sväng till kärringgrillen för jag börjar känna mig blek..... I eftermiddag är det så tvättdags och benen behöver en omgång med rakhyveln tror jag bestämt.... Det ska ju bli fint väder i helgen så jag vill vara förberedd på att schorts eller kjol behövs. Då vill jag bannemej inte vara alldeles luden ;) hehe.....

Fick förresten tag i jättefina kläder till sonen igår och han var såå stilig =) Min fina grabb......
Nä, ut i blåshålet.....

Hmmm..

Nu kom sonen så det är snart dags att kila till tåget. Tydligen ska vi inköpa balkläder =). Får väl hoppas vi hittar något sånär billigt. Han har sparat presentkort från i julas så där är 500 kronor. Bra tycker jag....... Tjing ;)


Nämen jippie....

När jag äntligen fått tummarna loss och är färdig att bege mig ut så kommer såklart störtregnet =(
 Fasiken....

Drömmar....

En fin dikt som jag ramlade över....
Minns bara inte var =/



Får jag gömma några drömmar hos dej?
Några naiva och vackra
som andra kanske skrattar åt.
Jag vill låta dom bo längst inne i dej.
Får jag dansa klumpigt?
Får jag sjunga falskt för dej en solig dag,
när hjärtat spränger i bröstet?
Får jag vara i din värme
och långsamt mjukna
när själen blivit lite frostbiten?
Håll om mej
tills jag ler igen!
Får jag slösa min kärlek på dej?
Får jag skratta, krama, sjunga, gråta
och dansa av kärlek,
utan att du blir rädd?
Jag vill se dej i ögonen
och låta ett leende
berätta att jag älskar dig.



Jaha... Har visst läst den innan hos
Lillan......
Men hittade den någon annanstans igår.


I like...


Sitter och läser senaste numret av
Leva och hittar något jag gillar.... Nu gäller det bara att tro på det på riktigt också.... Riktigt ta in det som står där ;)
Det är psykologen Inga Tidefors som skrivit en artikel om vikten av att kunna ta det lugnt.
"Släpp ångesten- ordning och reda är överskattat" Visst låter det bra =) Eller: "Det är svårt att vara ordentlig om man inte har fallenhet för det.. Istället bör man nog försöka acceptera sig själv precis som man är"
"Istället för att gå runt med dåligt samvete över allt vi glömmer borde vi alltså bejaka en smula slarvighet i vår vardag"

Jag ska försöka ta till mig orden för jag är en sådan som slarvar och jag glömmer och därmed har jag ständig ångest.... Hon säger ju t.o.m. "Klarar man av att hantera oreda är man också mer flexibel och anpassningsbar" Och ja...Det tycker jag faktiskt stämmer ganska bra med mig =)

Egentligen....

....skulle jag vilja vara så trött att jag kunde ligga kvar i sängen hela dagen och sova. Tycker inte alls det är kul att stiga upp till en ny dag när jag vet att inget kommer att hända. Har en del röjning hängande över mig och hur kul är det på en skala???? Näää, inge kul alls ;)

Visserligen ska jag ju kanske iväg med yngsta sonen senare idag och handla kläder så något händer ju. Nåväl, nu ska jag dricka mitt morgonkaffe och njuta av det en stund och sen ska jag bestämma mig för om jag ska ta risken med en långpromenad idag (regnet hänger i luften) eller om jag bara ska gå en kort en.


Fem månader...

Joho, det är sant..... Idag är det fem månader sedan jag tog sista blosset på en cigg. FEM månader!!! Det var vid denna tiden på dagen också som jag rökte sista ciggen..... Jag känner mig sååå duktig och tror knappt det är sant. Att JAG klarat det.....

Annars är denna dagen inget att hänga i granen precis. Sov länge idag... Steg inte ur sängen förrän halv tio. Gäller att utnyttja barnledigheten till max. Solen skiner men det blåser halv storm och här sitter jag och slöar..... Ska kanske göra mig i ordning och komma ut en sväng.

Åskan kom en stund igår kväll förresten.... Det var inte så länge och inte superjobbigt men nog fällde jag en och annan tår. Känns faktiskt läskigt med åska när jag är alldeles ensam........
Fan vad jag avskyr ensamheten just nu =/.

Skit samma..... Ny dag, nya tag heter det väl?

Don´t like...

Det sägs att åskan är på väg hit från Danmark.....
Det tycker jag inte alls om =(.
Ska jag sitta här i min ensamhet när det smäller?
 Fasiken vad läskigt......


Lönt....

Men guuud vilken lång arbetsdag det bidde ;)
Nu är jag hemma igen och har handlat fruktsallad med mig......
Får se om jag äter den nu eller ikväll.
Ska i alla fall ha kaffe nu och läsa en stund
sen ska jag nog gå ut en sväng igen......
Om det inte börjar regna... Har mulnat på rätt bra.




I  U

Hett...


Har varit ute på en timmes promenad och oj, vad det är hett idag.... Fick skala av mig tröjor så jag bara hade linne på mig. Ja, givetvis shorts också ;) hahaha....... Men jag hade minsann kunnat vara naken och ändå svettats. Var kom den värmen från då???
Har varit hemma en stund nu och ska ha mig en kopp kaffe innan jag kilar till jobb =) Jag tror bestämt att jag kanske ska gå en promenad efter jobb också idag.... Men bara kanske ;)

Men visst ja... kaffe =)

Ny dag......


Idag är det strålande vackert väder.... Ska nog snart gå ut en sväng. Kan verkligen behöva motionera lite...... Har lyckats lägga på mig flera nya kilon igen ;)
I morse när klockan ringde stängde jag helt enkelt av den och sov vidare.... Jag var skittrött och hade noll och ingen lust att tvätta. Har inte speciellt mycket tvätt så jag hoppas jag kan hitta en ny tid inom närmsta dagarna.

Jaja...

Chokladen hade inga problem att ta sig ner i magen ;) Tack vännen......


Jippie...

Jag fick besök =) Nu känns det lite bättre i alla fall...... Det var stora grabben som ville komma upp och säga hej =) Tänk... Han hade saknat gamla mamma...... Åh, vad han gjorde mig glad =)

Ingen hunger...

Jobbdagen har gått bra och nu är jag hemma i min ensamhet. Känns onekligen som att jag är världens ensammaste. Men jag vet att jag inte är det... Tar bara lite tid att vänja en mamma vid att barnen inte finns här. Ni vet... kontrollbehovet =/. Måste ringa dem.......


Idag har jag bara ätit två bananer....... Känns inte som jag är hungrig och är mest hela tiden illamående. Jag vet orsaken till det.... Går inte närmare in på det. Känns säkert bättre i morgon när jag börjar vänja mig vid ensamheten. Ska försöka få i mig en yoghurt i alla fall och så klart kaffe =)


Kom på att jag denna veckan får sova hur länge jag vill..... Hur konstigt är inte det då???? Fast så kom jag på att i morgon ska jag tvätta klockan sju =/. Nåväl... Det går bra det med. Brukar ju ändå inte kunna sova om jag får det.....

Nu är kaffet klart =)

Vardagen anfaller...


Så var man då hemma i hellhole igen =/. Har haft en fin helg och ja, jag vill tillbaka..... Men livet går vidare och det är bara att gilla läget.

Fy fasiken förresten vad jobbigt det är att åka nattåg...... Sittande alltså. Folk är bannemej inte kloka.... Sitter och snackar högt mitt i natten..... Fattar de inte att folk faktiskt vill sova, än om det är ganska jobbigt att hitta en bra sovställning i sätet. Gissa om jag är trött idag...... Men sova kan jag göra inatt.

Och nu anfaller vardagen mig igen i vanlig ordning.... Eller kanske inte så jäkla vanlig. Grabbarna bus bor inte hemma denna veckan och gissa om det känns dubbelt ensamt. Jag uppskattar lugn och ro och ensamhet men inte just precis nu..... Snart ska jag i alla fall iväg och jobba, så då har jag ju att göra ett par timmar innan jag går hem hit till ensamheten.

Äsch.... Det finns alltid en kär vän i telefonen =)


Vill tillbaka.....


I´m off....


Fullt ös...

....snart medvetslös ;)

Nej, så illa är det ju inte men här går det undan i svängarna idag. Jag har handlat och förberett mat för två dagar, jag har stoppat in två maskiner tvätt (som snart är klara), dammsugat hela våningen och tömt diskmaskinen. Jag har även hunnit packa halva min väska. Snart ska jag ner i tvätten och hänga kläder och sätta igång en maskin till. Sen måste jag nog duscha känns det som. Ikväll är det jag som sitter på tåget för en helg borta och då gäller det att allt är klart här hemmavid =)

I´m so happy ;)


Onsdag...


Här sitter jag fast i ett skönt fotbad..... På tiden att jag fixar till de där två gåmaskinerna ;).
Jäkla huvudvärk idag med och jag börjar bli trött på det..... Men det löser sig säkert. Vaknade 6.10 idag av att det störtregnade och kunde inte somna om, så det var bara att stiga upp..... Har sen bara suttit och slöat och givetvis fått upp och iväg grabbarna. Fast jag har inte slöat jättemycket... Har satt igång diskmaskinen och samlat tvätt för idag är det åter igen tvättdax.......
Just nu skiner solen så det där förskräckliga regnet jag vaknade av är för tillfället borta... Får hoppas att det håller sig borta med =)

Trött jag blir...



Värsta jäkla huvudvärken har jag visst nu.... Värmen eller mens eller nåt annat. Det går säkert över ;)
Jag är ganska trött på mig själv idag.... I vanliga fall är jag ganska trög till och från. Jag glömmer ofta bort att tänka efter innan jag säger något.... Men idag har jag varit värre än vanligt =/. Fattar inte varför min hjärna är så trög med att tänka..... Det som finns där inne låter inte alls likadant när det uttalas..... Jag är alldeles förtvivlat dum när det kommer till att få ut mina tankar i ord. Hur fasiken gör man.... Jag är ju inte dum i huvudet så varför funkar det inte????
Började i förmiddags med en vän i telefon.... Sa dumheter som inte alls lät som jag menade..... Sen vet jag inte hur mycket skit jag sa på jobbmötet idag.... Maj gadd, undrar vad chefen tycker om mig. Dum blondin utan det blonda ;) hehe. Undrar om det växer bort eller om jag är dömd att vara så här för evigt???


Egentligen var det meningen att jag skulle göra en massa här hemma men urk... orkar inte. Jäkla möte att dra ut på tiden idag.... Fast sen å andra sidan känner jag mig alltid stressad utan att vara det... Så var det idag. Antagligen hinner jag med det jag ska ändå. Lite ikväll och resten i morgon =)

Nu är det i alla fall lugn och ro och kaffe som gäller för mig ;)


sol fortfarande....

1,5 timmes promenad, 18 minuters solning, frukost och dusch....... Det är vad jag sysslat med fram till nu =)
Nu sitter jag och njuter av mitt kaffe och väntar på att telefonen ska ringa ;) Om lite mer än en halv timme drar jag på jobbmöte......
Efter mötet får jag väl ägna mig åt hemmet lite..... Ska iväg i morgon och vara borta till måndag så det vill till att det är röjt och snyggt här hemma =) Lättare för mig att "gnälla" på grabbarna då om de inte håller rent efter sig....


Tisdag...

Nu ska jag ut en sväng i det vackra vädret....
Gäller att passa på

Ha en bra dag......

Jahaja.....


Regnet i morse har nu i eftermiddag och kväll förvandlats till högsommarvärme och det är kanonfint ute. Synd bara att mina ben strejkar nu =( Skulle vara såå skönt att komma ut en stund, men här sitter jag fast......

Känner mig tyvärr depp just nu men det blir säkert bättre sen. Har gråtit en stund och jäklar vilken kass maskara jag har ;) Svart överallt...... hehe.

Nä, dags för mig att stoppa något i magen..... Hungrig.

Puss på er =)


Morning...

Så var det måndag igen... Kort vecka denna gången och det känns ju bra. Snart drar jag iväg till sonens skola och sen en liten shoppingrunda =) Meeen, vilket jäkla skitväder vi har...... Regn. Är väl utståbart men tråkigt.


Uttröttningsmetoden...


Så har ännu en dag gått och glad är jag för det =) En dag närmare onsdag då jag ska iväg.......
Det gick bra att jobba idag i alla fall och vi var ute på promenad i det vackra vädret.... Tungt att skjutsa rullstol dock men oj, vilken bra motion ;) Sen jag kom hem har jag hunnit äta en stor tallrik med vattenmelon, honungsmelon, ananas och keso och sen gått en promenad till på 1 timme och 15 minuter..... Kalla mig gärna duktig ;) haha...... Alla dessa promenader tar jag av två anledningar.... Första är att jag blir skittrött på att sitta själv här hemma och andra är för att jag helt enkelt behöver röra på mig =). Men som sagt i rubriken så är det rena rama uttröttningsmetoden för nu är jag superdupertrött och kommer garanterat att somna som en baby ikväll =)
I morgon är det morgonmöte i stora sonens skola som gäller och jobb på eftermiddagen... Lugn dag =)

Söndag...


Solen skiner och jag ska jobba idag...... Både känner för det och inte, av olika orsaker. Gårdagen var skittrist och jag gick ut på promenad två gånger bara för att få tiden att gå. 2,5 timme sammanlagt blev det av det.... Inte illa.
Ha en fiiin dag =)

Rökfritt....

20

Veckor....




Fy fan vad jag är bra ;)


Fredag...

Så var fredagen här igen då.
Själv ska jag iväg och jobba eftermiddag/natt senare men det är inget som tynger ner mig eftersom jag varit ledig ett tag nu =) Jobbar även hela långa söndagen.....
Dagen idag har varit varierande..... Steg upp i morse för att få upp sonen men gick sedan och la mig igen när han stuckit, för jag hade värsta huvudvärken..... Låg sedan kvar till kanske halv tio. Sen upp och drack kaffe och åt lite innan jag klädde på mig och drog ut på promenad..... en timme och en kvart blev det idag men benen hängde knappt med mig de sista fem minuterna så det var ju tur att jag var nästan hemma då =)
Nu har jag precis stoppat i mig en banan och dricker kaffe. Tänkte vila benen en stund nu innan jag fixar och förbereder för grabbarna när jag jobbar. Sen drar jag iväg.......


Försöker njuta...


Jag är alldeles ensam hemma och det är sååå skönt. Jag försöker njuta av lugnet men det är inte så lätt då jag har världens huvudvärk =( Gör så ont att jag mår illa......

Dagen har i alla fall gått sin gilla gång... Var ute på en lite sväng innan men det var ganska kallt då. Jag hade lite tur i alla fall för när jag smet in i en affär så passade det på att regna och hade slutat då jag kom ut igen =)
Gick sen hem en sväng och snackade med stora sonen som var hemma men skulle till en kompis. Sen var jag i vanlig ordning nere i solarieholmarna. Det var skönt med lite värme.....


Idag åt jag till middag: Keso, grillad kyckling och groddar =) Det var dödsgott.... Sen har jag suttit här och druckit kaffe, läst tidningar och bloggar och mailat. Har nyss tagit värktablett och hoppas på det bästa.

Ska fortsätta njuta av lugnet.... Lillkillen är ju i Göteborg med klassen till i morgon och stora grabben lär inte komma hem än på flera timmar..... Få se om det finns nåt kul på TV.


Kanske...

Jag provade min gamla bikini idag.... Den är nog sex-sju år gammal. Tycker det är så jobbigt att köpa ny att det inte blivit av. Men nu funkar den bannemej inte längre så jag får ta tjuren vid hornen.....
Jag har alltid svarta badkläder men har nu stött på värsta söta bikinin lite överallt och måste kolla upp den. Den är sååå söt =) Från Kapp Ahl....




Ska till Kapp Ahl på måndag och ska då prova =)
Ska passa på att prova denna fina klänningen med...


Slappedag...

Jodå, jag kom upp klockan fyra i morse..... Men hu vad jag var trött. Fick upp lillkillen med och han blev klar i tid. När han dragit till tåget vid fem hamnade jag i min säng igen.
 Det var skitsvårt att somna igen men på något vis lyckades jag för att sen  bli väckt av klockan 6.20 igen. Snacka tabbe =O Jag skulle alltså upp 7.20 för att väcka stora grabben men hade ställt klockan fel =/. Somnade om igen och fick senare upp honom med i tid. När han dragit till skolan vid åtta gick denna damen in i sängen igen ;) Sov lite till....... Väcktes av telefonen efter en stund men det gjorde inget för det var en favorit som ringde =). Pratade en stund och sen sov jag en stund igen och steg upp vid elva för då orkade inte kroppen ligga mer....... Fick helt enkelt ont. Det blev således kaffedax och surr i telefon en stund till =)

Nu är det så tänkt att jag ska göra lite nytta också idag.... I alla fall få på mig kläder och ge mig ut på en promenad. Måste ju röra på fläsket ;) Och ja, för er som undrar så är jag ledig.......


This is me.....

Rolig lista jag hittade hos Mira

1. Hur gammal är du om fem år? 46.... hjälp


2. Vem var den sista du träffade?
lillkillen


3. Hur lång är du?
178 cm


4. Vilken var den senaste film du sett?
Män som hatar kvinnor


5. Vem ringde du sist?
Jobb


6. Ditt senaste sms och till vem?
Till min vän....


7. Vad är helgens planer?
Jobba


8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Ringa


9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Skilda


10. När såg du senast din mamma?
Några veckor sedan.


11. Vilken ögonfärg har du?
Blå


12. När vaknade du idag?
6.40


13. Har du någon gång hittat en katt? 
Japp...Doris


14. Vilken är din favoritplats?
Sängen;)

15. Vilken plats föredrar du minst? Vet ej....

16. Var tror du att du befinner dig om 10 år? Inte en aning... Förhoppningsvis på en trevlig plats

17. Vad skrämde dig som barn? Monster och minikrokodiler under sängen

18. Vem fick dig att skratta senast? Min vän i telefon


19.
Är du för ung för att äga vinylskivor? Knappast för ung, men nej.. har inga kvar


20. Har du stationär eller bärbar dator?
både och


 21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Ibland med oftast utan....


22. Hur många kuddar har du i sängen?
Två

23. Hur många landskap har du bott i? Ett enda... Skauneland

24. Har du någon gång spytt på någon? Japp....


25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Barfota

26. Är du social? Inte speciellt.....

27. Vilken är din favoritglass? Vanilj med krossad choklad

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Bli skuldfri......Underbara tanke


29. Tycker du om kinamat?
Ja


30. Tycker du om kaffe?
Japp....


31. Vad dricker du till frukost?
Kaffe....


32. Sover du på någon särskilld sida?
Ja... Till höger i sängen ;)


33. Kan du spela poker?
nej...


34. Tycker du om att mysa?
Ja... Klart jag gör =)


35. Är du en beroendemännsiska?
 Ja....


36.
Känner du någon med samma födelsedag som din? Nä..


37. Vill du ha barn?
Hade varit kul, men nej..Har så det räcker ;)


38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska och hjälpligt tyska och danska...


39. Har du någonsin åkt ambulans?
japp


40. Föredrar du havet eller pool?
Badar helst inte men om jag måste välja, så pool


41. Vad spenderar du helst pengar på?
Vet inte....

42. Äger du dyra smycken? Nope


43. Har du någongång testat narkotika?
Ja


44.
Vad var det senaste du stoppade i munnen? Keso, bönor, groddar och sylta...


45. Vem är den roligaste människa du känner?
Lillkillen....


46. Välj ett ärr på din kropp?
Acneärr.....Tvi

47. Vad har du för ringsignal? Nån som tillhör telefonen


48. Har du kvar något klädesplagg från du var liten?
Nä... eller kanske


49. Flirtar du mycket?
Nej...tror jag inte


50. Vart togs din profilbild?
Hmm.... Den är en font...

51. Kan du byta olja på bilen? Skulle jag säkert klara

52. Har du fått fortkörningsböter? Nähädu....


53. Vilken var den senaste bok du läste?
Minns fan inte...

54. Läser du dagstidningen? Bara på nätet.


55.
Prenumererar du på någon veckotidning? Nej


56. Dansar du i bilen?
Nej....

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Oj...kanske radio Kristianstad

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Inköpslista.... Typ keso m.m.'

59. När var du i kyrkan senast?  Brorsdotterns dop nyligen

Om ni gör den så säg till mig... Vill kolla.

Kväll igen...

Ännu en dag är på väg att ta slut..... Jag är också slut nu ;) Hehe....

Gick bra att tvätta i alla fall även om det är lite trist. Har nyss varit ute en 50 minuters promenad.... Det var jätteskönt väder även om solen var i moln hela tiden... Men tror ni inte att solen så klart kom fram lagom till jag var hemma.... Jaja, skönt var det ändå... Det var så varmt att jag trodde det var åska på G.
Till kvällsmat har jag ätit så gott som samma som igår men jag hade kalvsylta istället för tonfisk. Ombyte förnöjer ju ;)

Nu är det dags att förbereda inför morgondagen... Lillkillen ska upp vid fyratiden..... JOHO, det är sant =O. Han ska iväg på skolresa i två dagar så det gäller att allt är klart ikväll för jag lär vara en zombie i morgon.....


Tvättar....


Halva dagen har gått och jag orkar inte blogga.... Har varit ner en sväng i fusksolen och just nu håller jag på med tvätt....  Tror jag ska käka några kokta ägg nu =)

Sleepy....

Jag gick nyss in i mitt sovrum för att hämta en sak...

OJ, vad jag blev sugen på att bädda ner mig.

Tröööött.....


My oh my....



Trött till kropp och själ ja.... Det är vad jag är idag.

Sov oerhört dåligt på jobb inatt och sen ringde klockan innan sex så morgonen var inte kul. Visserligen är inte jobbet så avancerat på morgonkvisten men det är ju ändå mer än hemma. Sen kom jag hem och sönerna låg fortfarande i sina sängar... Snacka om att jag fick spel =O. Dumdumma mamma som skrek och domderade. Men till sist kom grabbarna iväg och då gick luften ur mig..... Jäklar vad jag gråtit =/ Flera timmar grät jag som värsta barnungen och det ville inte ta slut. Det berodde väl på en blandning av trötthet och ilska och lite annat smått och gott. Snacka om att mina ögon varit röda och irriterade idag efter det......

Har sen spenderat ett par timmar på möte eller vad man kan kalla det... Någon kommunal uppföljning. Var ganska intressant och de bjöd bannemej på lunch..... Jag åt kokt lax med massa sallad.

Kom hem vi femtiden och då fanns ingen hemma så jag begav mig ut på en promenad i blåshålet ;) Blev en riktigt trevlig promenad eftersom jag pratade i telefon mesta tiden..... Med min favorit ;) Efter 45 minuters vandrande hamnade jag vid Konsum där jag handlade lite.

Kom hem och gjorde vid en tallrik mat åt mig..... Värsta nyttiga tallriken på min ära =) Det var tonfisk, groddar, blandade bönor och bulgur och keso, det var verkligen skitgott. Avslutade måltiden med ett par bitar färsk ananas. Det åt jag för första gången i mitt liv idag och det är ju skitgott.... Lillkillen tyckte jag var jättekonstig..."Har du aldrig ätit det i ditt fyrtioåriga liv"???? Nope.... Har jag ju inte. Jag är lite knepig med frukter och hade fått för mig att det inte var gott =/

Nu är det kaffedax ;)


Blähä...



Trött jag är.......



Äsch...

Bidde ingen mer städning..... Men för den skull har jag inte legat på latsidan. Har ägnat mig åt att storstäda mig själv istället för hallen ;)
Lite ansiktsscrub och mask och en skön dusch har gjort susen med mitt mående =)
Känner mig pigg och fräsch och har just kommit upp från affären där jag köpt kattmat och kaffe.... Nu ska jag så klart ha en kopp innan jag ska kila till jobb.


Hmmm...


Verkar som att latmasken invaderat min kropp idag igen ;) Sitter mest på ändan känns det som. Men jag har i alla fall städat en toalett här hemma... Fast det var ju inte så betungande...Haha. Var ju meningen att jag ska städa hallen med så jag får väl se om den där förbenade masken kan ge sig av ;)
Har ätit kokta ägg till frukost och det var gott..... Druckit en massa kaffe har jag med gjort vilket väl är föga överraskande ;) Nu har jag två val...... Städa hallen eller kasta mig i duschen. Hmm..... Måste tänka efter en stund till ;)

Fin....



Insikt...

Godmorgon till en ny vecka.......

Jag sitter här och filosoferar och helt plötsligt slog det mig. Och det gjorde ont ;). Jag ber inte om hjälp....... Jag har alltid trott att jag tigger saker hela tiden..... Att jag bara tar och tar av andra människor eller "får". Men om jag tänker efter så har jag nog aldrig bett om hjälp på riktigt. Jag har t.e.x. sagt i alla år att om jag satt tre barn till världen så får jag väl ta hand om dem med.... Inte begära att någon ska passa dem. Det har ju lett till att jag nästan aldrig varit barnfri. Jag tycker ju också att eftersom jag slösar och har världens sämsta ekonomi så är det en skam att få lite hjälp och därmed har jag väldigt svårt att be om det. Samma sak med mitt mående...... Inte kan jag väl be om hjälp? Jag måste fixa allt själv...... Kontrollfreak =/.
Nåväl..... Det känns bra att ha upptäckt det, även om det gör lite ont. Jag vet ju att jag har svårt att be om hjälp för jag är rädd att få ett nej... Som om jag liksom skulle dö av det......

Men nu är det slutfilosoferat för denna gången. Dags att göra lite nytta. Tänkte städa vidare här hemma, skippade det igår. Sen ska jag jobba eftermiddag/natt.


Hejsahoppla...


Söndag kväll och en ledig helg har flugit förbi. Har haft sovmorgon till tiotiden två dagar nu och det är skööönt =) Igår tog jag en långpromenad till CityGross för att försöka få tag i dammsugarpåsar.
Min dammsugare är stört omöjlig att finna påsar till så den har sugit dåligt med sådana där universalpåsar. I alla fall fick jag tag i några som passade och det är ju skönt =) Sen vandrade jag hem och storstädade i vardagsrummet.... Jag chockade mig själv genom att våttorka alla ytor. Ja, jag är skitslarvig med dammtorkning så ni kan ana vad svart vattnet blev... Hehe. Så nu är det rummet verkligen skinande rent. Förresten städade jag köket med igår, men innan jag gick promenaden. Skurade golven och möblerade om köksbordet lite... Måste ha lite variation ju =)
Det var menaingen att jag idag skulle fortsätta med min "städmission" men har känt mig lite kymig idag...... Det yrslar jättemycket i huvudet. Sitter rakt upp och ner och det känns som jag ska falla av stolen ;) Känns nästan som jag är alldeles svag och på gränsen till döden.... jaja, jag är dramatisk ;) hehe.... Sååå, någon fortsatt städning har det inte blivit idag... Satt mest här och tyckte synd om mig själv till det var skittråkigt.... Då tog jag på mig kläder och gick ut en promenad... Jätteskönt väder ute. Jag satt väldigt länge i solen i parken och tjattrade i telefon med en vän......   
Har ätit pasta till kvällsmat nyss och var sen sugen på något sött (som vanligt) så det blev en liten skål russin.....

Nu ska jag slappa....

Röjardag...

Oj vad jag varit duktig idag =) Äntligen har jag tagit mig för att röja ur sovrummet..... Jag är en riktig slarvmaja som håller relativt snyggt omkring mig men sovrummet är alltid stängt för utomstående så det är lätt att göra det till förråd. Jag är inte alls road av att sova i ett skrotupplag men det är inte lätt att ta itu med måsten alla gånger.
Men idag mina vänner fick jag äntligen tummarna ur ;) Varje gång jag nu går in i sovrummet får jag en smärre chock..... haha. Det är sååå tomt ju ;) Jag har sorterat kläder och jag har kastat skit och nu står allt uppställt längs en vägg i väntan på någon med bil och körkort som kan hjälpa mig till tippen......
Tvättat har jag med gjort idag... Så nu har vi lite rena kläder att ta på oss igen. Nu ska jag kila ner och hämta upp det sen ska jag minsann gå ut på en promenad.... Jättefint väder här nu =) Äntligen......

Kvällstankar...


Sömnigt...

Har en son här hemma som sovit så gott som ett dygn =) Han blev ju sövd igår för att fixa en del i munnen och de fixade i fem timmar. Det var sååå trist att vänta. Det blåste även full storm och var svinkallt igår så det var ingen höjdare att vistas ute heller.
Han var så duktig och det gick jättebra att sätta nålen i handen efter en rejäl dos lugnande =) Men oj vilken fjant man är som mamma....
Min stora 1, 85 långa grabb är ju även min lilla, lilla pojke..... Jag började gråta när han sövdes.... Det känns allt lite läskigt att se sitt barn somna så.
Efteråt när han låg på uppvaket satt jag med honom. Han var trööög och HAHAHAHA.... Hade jättekul åt honom och hans svamlande. Det tog tre timmar innan han över huvud taget kunde säga något utan att svamla. Allt som allt vistades vi nog tio timmar på barnkliniken i Lund. Hem kom vi och grabben landade i sin säng och sov och sov...... Han vaknade till när jag skulle sova vid tolvtiden. Då åt han lite och såg en stund på TV. Sen har han fortsatt sova...... Jag försökte väcka honom ett flertal gånger i förmiddags men det var dömt att misslyckas.
Någon gång efter ett har han i alla fall vaknat för han var uppe när jag kom från jobb. Men nu ligger han i soffan och ser på TV. Han som annars sitter klistrad vid datorn. Han är nog ganska trött ;)


Workingtime...

Aj, vad jag har ont i ryggen..... Men nu har jag i alla fall gjort undan en del av det skittrista ;) Nu ska jag kila till jobb ett par timmar. Sen får man väl se vad kvällen bjuder på.
Känner mig inte så gråtfärdig längre ;) I alla fall inte om jag låter bli att tänka på vissa saker....Hehe. Smart. Hoppas ni har bästa dagen....... Kram


Morning....


Gårdagen var oerhört dryg. Kom inte hem förrän på kvällskvisten och då var jag såå trött. Låg en stund och slumrade till i soffan men efter ett telefonsamtal piggnade jag till så pass att jag kunde sitta uppe igen =)
Trött som satan är jag idag med..... Ville inte vakna i morse. Gråväder är här så inte hjälper det precis till på humöret. Har en del att göra som jag har noll och ingen lust med. Avskyr att ha tvånggrejer över mig.

Känner mest bara för att gråta.......

Bråttom...

Fy fasiken vilket ösregnsväder =(. Jävulusiskt förkyld dam här idag och fasiken vad jag har störtont i huden..... Vilken dag detta blir. Ska ha upp två grabbar bus och komma iväg inom 30 minuter. Ha en kanondag mina vänner.... Tjingeling.

Snurrigt värre...


Jag vet..... Borde verkligen vara tacksam att jag bara blir sjuk/förkyld en gång om året men det är ju såååå jäkla jobbigt. Kan ju skylla på att jag inte är van ;) Näshelvetet är alldeles igentäppt och varje gång jag försöker dra in luft med näsan så hoppar hjärtat till med ett eller flera dubbelslag. Det snurrar ganska rejält i skallen också emellanåt. Stackars, stackars mig ;) Hehe....

Rastlös är jag med och inte fasiken gör sjukkänslan att jag äter mindre heller.... Typiskt nog. Men nu får det bannemej vara slutklagat... Eller nej, måste få klaga på en sak till. Måste upp innan tuppen i morgon =(. Ska med tåget till Lund med stora grabben klockan 06.37..... Joho, jag måste få upp grabbarna också innan dess =O Hur i helskotta det nu ska gå. Grabben ska sövas för att fixa till lite i sin mun. Han är livrädd för bedövningsspruta så han har i flera år vägrat att fixa tänderna..... Även då han haft lustgas har han varit livrädd. Sååå, det är narkos som gäller nu.

För er som kanske undrar.... Han har högfungerande autism och har en del fobier till följd av det. B.l.a. har han haft svårt för att borsta tänderna... Svårt för att kunna använda tandkräm. Därför är hans tänder ganska dåliga nu och sen har han då tandläkarskräck eller sprutskräck ovanpå det. Men nu håller vi alla tummar och tår för att det går bra i morgon och ja, han börjar fixa sin munhygien bättre och bättre ju äldre han blir =)

Snacka dödstrist...

Regnet bara öser ner och jag är trött...... Fy vad man fort blir van vid det vackra vädret. Känner inte för något idag och ju mer av dagen som går ju mer uttråkad blir jag. Uscha vad skönt det hade varit att kunna gå i ide då och då......
Ska snart iväg och jobba är det tänkt och det känns väl okej. Har lite att pyssla med där idag så tiden lär ju gå i alla fall =) Undrar om jag håller på att bli dålig..... Täppt i näsan är jag och har lite ont i musklerna i kroppen.... Lite huvudvärk med. Ska jag bli sjuk så är det väl bra att jag blir det nu så är det avklarat sen =) Brukar få en vårförkylning varje år så det är inget konstigt.


Men alltså...

Hungrig eller sugen???



Detta ständiga dilemma på kvällskvisten. Jaja, jag vet ju egentligen att det är sug och inte hunger. Jag menar det är ju bara två timmar sen jag åt kvällsmat. Men nyss var jag tvungen att ta några kalla chickybits och doppa i lite creme fraice ;) Skitgott men ångestframkallande. Jag brukar kunna spara mig fram till vid 22-snåret då jag kan tillåta mig en nutrilettbar ibland. Men ikväll vill kroppen inte vänta =(
Och ja... jag är smal, jag vet... Men hur länge varar det om jag äter en massa???? Jag är smal för att jag jobbar för att vara det. Jappjapp........

Tjingeling på er sötnosar =)

Så jag.... hehe


Jobb, regn och klädbekymmer...

Tråkigt regnväder är det här idag och jag har haft lite bekymmer med kläder. Svårt att välja ju eftersom jag vill vara "snygg", bekväm och varm =/. Men till sist hittade jag vad jag ska ha på mig idag =) Kalla mig gärna ego för att jag visar men så här ser jag ut idag ;) Haha.....

 

Jeansjackan köpte jag för en del år sedan på Erikshjälpen men har haft svårt för den.... Den är så stel och hård. Men snygg är den.
Nu ska jag i alla fall dra iväg till jobb.... Med paraplyet i väskan... Så klart =)

Skitförsäkringskassan...

Fick precis besked om bostadsbidrag. Det är ju skönt och det har gått relativt fort för dem att ta beslutet men ett beslut helt uppåt väggarna..... Enligt mig.
Jag har klart och tydligt skrivit i min ansökan att jag bor kvar i denna stora, dyra våning tills jag får mindre. Ändå har de idioterna räknat ner bidragsgrundande bostadsyta till nästan hälften och därmed även kostnaden. Vi bor alltså för stort för deras beräkningar. Men trots att de räknar ner min hyra till hälften och därmed ger mig ett väldigt pyttigt bidrag så har jag dubbla kostnaden ändå att betala. Hur i helvete tänker de?????

Nåväl.... Tack och lov har jag nog en lägenhet på G =)


Ny vecka...

God morgon till ännu en ny vecka i detta liv..... Dagen idag bjuder inte på särskilt upphetsande ting. Jobb i eftermiddag bara.

På tal om jobb.... Jag måste ha en förändring i mitt liv, på ena eller andra området. Just nu känner jag att ett nytt jobb skulle passat denna damen. Var nyss inne på
arbetsförmedlingens hemsida för att checka läget. Fanns ett intressant jobb i grannstaden faktiskt =) Tål att tänkas på..... Tänka snabbt dessutom för sista ansökningsdag var 10 maj.

Jag får se hur det blir.... Skadar ju inte att söka även om jag kanske skulle ångra mig. Tror faktiskt jag skulle kunna ha viss chans på jobbet.
I vilket fall som helst så måste jag ha förändring i mitt liv. Lite action ;)


Inget är som väntans tider...

Undras varför jag alltid väntar på något? Tror att om bara det eller det händer så blir allt bra...... Jag kom på mig själv med de tankarna idag. Istället för att ta tag i mitt liv nu...Just precis nu, så sätter jag det lite på sparlåga. Ganska dumt.

När skolan slutat blir allt bra..... Massa utgifter nu med student och en som slutar nian(skolresa,bal,m.m.). Det ger ångest...
När jag flyttat blir det bra....... Vill börja på nytt. Fräsch start....
När jag gått ner de kilona är allt bra..... Yeah right =/
När jag reser iväg blir allt bra.... Ja, det blir det just då, men jag kommer ju alltid hem igen.

Måste lära mig leva i nuet..... Ska bara vänta på det och det ;) hehe.....



.......


Jobb....

Dags att jobba igen.... Dygnspasset.
Hoppas ni har en underbar lördag i solskenet =)




Första maj....


Morning...... Fredag och vackert väder. Vad göra en sådan dag då???? Urk...... Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Fy fasiken vilket kul liv ;) Jo visst.... Ska ju tvätta i kväll. Jippie =)

Skämt åsido..... Tror att det kan bli en promenad om inget annat.