Morning...

Måndag igen och idag har jag bara jobbiga känslor i kroppen..... Fråga mig inte varför.

Hade svårt att somna inatt för jag fick värsta magknipen... Som om en igelkott kröp omkring i tarmarna =/. Tror jag somnade framåt två-tiden.

Sen har jag varit vaken massa nu på morgonen... Ville ju ha sovmorgon men alldeles för mycket tankar ockuperade hjärnan på mig. Bl.a. oroade jag mig över grabbarna bus.... Om de skulle komma upp till skolan ( de sover hos sin pappa). Jag har väldigt svårt att släppa dem.... Men mycket riktigt hade de inte kommit upp.. De ringde nämligen från skolan att ena grabben inte dykt upp =(. Jag ringde då honom och då var han på väg..... Skit att det inte kan funka.

Sen har det varit massa andra tankar också... Varför har man sådana dagar då hjärnan helt fylls av knäpptankar??? Pallar inte det.......
I övrigt känner jag jobbångest.... Det avskyr jag. Har bannemej aldrig förr känt så. Fan. Betyder alltså att jag ska jobba idag och inatt.

Kors i taket...


Hejsan hoppla..... Jag har bannemej lyckats städa =) Röjt undan skräp, dammsugit, torkat golv, diskat och sorterat tvätt... Känner mig nöjd med mig själv men nu har jag fastnat igen =/ Skulle behöva duscha men fick förbenad huvudvärk och yrsel.

Känner mig ensam i vanlig ordning... Varför är jag en sådan tönt? Hade varit så kul om någon bara kom hit oförhappandes och överraskade mig. Men nej då...... Äsch, nu gnäller jag ju igen.

Städat blev det i alla fall......=)


Älskar dig....


Förresten.... Vad är det för jäkla besöksstatistik de skaffat????? Så jävla fult och oproffsigt det ser ut..... Bu 



Hur är man funtad?

Så sitter jag här igen då..... Deppig och nere. Förstår inte riktigt hur jag funkar. Ena dagen mår jag kanoners och känner mig något sånär glad för att nästa dag rasa ner i avgrunden igen. Hur funkar det???

Fast helt nere är jag inte..... Har haft värre stunder. Men jag vill helst sova bort dagarna känns det som. Trött som en "jag vet inte vad" är jag.... Hela tiden.

Inte blev det något vettigt gjort igår inte... Så det har jag så klart hängande över mig idag istället. Jippie......

Måste väl försöka samla ihop mig nu..... Hitta lite energi någonstans och sätta fräs på mig ;)


Saknar dig....

Kan inte begripa...

Jag är så förbenat trött hela tiden... Det känns i hela kroppen. Låter säkert knepigt men det känns i kroppen att den är sömnig ;) Hehe.... Idag är jag ledig och det enda inplanerade är att dammsuga, tvätta golv och sortera rentvätt. Känns som en lagom ansträngande dag =)

Sovmorgon blev det idag... Blev väckt av telefonen vid nio men somnade om igen efter att ha pratat en timmes tid. Sen blev jag väckt igen av telefonen vid halv elva och då steg jag upp =)

I övrigt känner jag mig lite gladare nu än för en vecka sen.... Det går upp och ner hela tiden men idag känns det kanonbra. Ska snart dra ut en "repa" på byn.....

Ha bästa lördagen.

In i norden trött...


Begriper inte hur jag kan vara så förbenat trött... Reste mig nyss för att hämta kaffe och det snurrade till rejält i skallen.... Känns ju som ögonen ska falla igen när som helst. Kanske håller på at utveckla lite svininfluensa ;) hehe..... Jobbigt är det i alla fall att vara så trött.

Var iväg en sväng i morse till stora grabbens skola. Möte om hans framtid så att säga. Han har gått ett år på ett speciellt IV-program för ungdomar med neuropsykiatrisk diagnos och det har funkat bra... Nu har han lyckats läsa upp betygen och kommit in på omvårdnadsprogrammet.... Men helt plötsligt ville han inte det så nu hade vi möte och kom fram till att han ska försöka komma in på barn och fritid. Känns skönt att han kanske kan få examen om tre år men det kommer att kräva massa av honom och därmed av mig också... Jag bävar =/ Alla läxor att hålla reda på....

Idag har jag bannemej varit rökfri i 8 månader... Var fasiken tog tiden vägen??? Stolt som en tupp är jag i alla fall trots att röksuget infinner sig lite då och då.... Ni anar inte hur nära jag är vissa dagar... När jag deppar totalt. Men än har jag inte get upp och rökat...

Snart dax att jobba.....13-18 idag. Får hoppas jag lyckas hålla upp ögonen ;)


Tjingeling...


Nej, jag dränkte mig inte i rosa likör igår ;) Blev bara ett halvt vinglas.... Kanske mycket nog...Hehe.

Dagen idag har gått sin gilla gång. Var iväg med stora grabben till tandläkaren i Lund idag.... Än mer bekymmer med hans tänder... Det löser sig säkert i slutändan. Han har i alla fall blivit jätteduktig på att sköta dem =)

När vi kom hem från Lund smet vi in och beställde en klipptid åt honom och sen gick han hem och jag kilade och grillade fläsket lite ;) Det var liiite väl varmt att ligga där idag men jag höll ut... Höhö.

På kvällen gick jag en rask promenad på över en timme och sen hem och käkade smörstekta champinjoner... Smaskens =) Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa en stund.

Har haft problem senaste året att läsa... Kan inte riktigt koppla av med en bok, så nu gör jag ett experiment. För en del år sedan läste jag hela serien om Isfolket av Margit Sandemo... Jag bara älskade den... Läste sen om hela serien igen efter ett par år. Nu har jag lånat hem ett par böcker av mamma ( som har hela serien) för att testa och bannemej har jag snart lyckats ta mig genom en hel bok =) Känns bra om jag kan få igång läsandet igen.......




Saknar dig.....

Nu.....

....dränker vi alla sorger i rosa jordgubbslikör ;)
Skål tamejfan.....
*fniss*


Tisdag.....

Samma status på kärringen idag...... Men nu ska jag i alla fall duscha. Det mina vänner kan vara ett stooort företag för mig ;)

Jag är trött på att vara depressiv men fattar inte riktigt hur jag ska ta mig ur det. Får väl se hur jag gör...Både vad gäller bloggen och mitt liv =/

Puss på er sötisar.


Kanske....

Har inte bestämt mig än men kanske lägger jag ner detta.... Bloggen alltså. Ändå bara en massa gnäll =(. Får se. Förstå mig rätt.... Jag behöver egentligen gnälla av mig här men det är för många som känner mig nu... Känns dumt =/

Kul och fyndig..... Not.

Trodde ett tag att jag skulle kunna skriva något kul och fyndigt här i bloggen...... Inte bara depp liksom, men av det blev det intet.
Vaknade i natt eller drömde... Vet egentligen inte vilket. Kom i alla fall att tänka på något kul och tänkte genast att det skulle vara något att blogga om. När jag så vaknade i morse kom jag ihåg dessa tankar men det var också allt.... Har totalt glömt av vad det var för kul jag ville delge er =/ Fasiken...... Alltså blir det samma gamla deppblogg ;)

Ja, jag deppar som aldrig förr...... Att vara tillsammans i tre veckor och sen inte alls är ju förödande för mig.... Emellanåt känns det som jag ska dö, så ont gör det. Det värsta av allt är att jag tycker att jag som är över 40 år borde klara detta..... När jag då deppar ihop totalt mår jag ännu sämre för att jag reagerar som jag gör... Känner mig jättefånig.

Jag vill ju ha dig hos mig.......

Snart är det i alla fall dags att samla ihop mig och mina känslor.... Jobbet väntar. Vilket jag som sagt inte heller är vidare road av. Men det ger i alla fall mat på bordet.

Hoppas ni har en bra dag.


Knak, sprak i hjärnan....;)

Nu sitter man då här igen.... Skolan har börjat och man ska ha två söner i säng. Grattis =/. Jaja... De är ganska stora (16 och 17 år) men jag då??? Jag måste ju ha rätt till lugn och ro. Men inte enligt dem tydligen. Nåväl... Nu ska de i säng i alla fall ;)
Sitter i övrigt och funderar på att gå i ide... Fasiken vilken bra idé ;) Två veckor i alla fall....hehe. Nädå, jag skojar.


Otillfreds....

Mitt inne i existentiell konflikt med mig själv....... Jäkligt trött på mitt liv för närvarande.
Jag gillar mitt jobb för det är fritt men jag känner ingen som helst lust att gå dit längre...... Skittrött på det helt enkelt =(. Men det blir kanske så efter 7,5 år på samma ställe? Problemet är ju att vi lever i en tid med hög arbetslöshet...... och att jag vill jobba med något heeelt annat som jag inte har någon utbildning eller erfarenhet av. Som om jag skulle kunna få ett nytt jobb då.....
Jag vill också flytta härifrån..... Vill inte bo i hellhole längre men vet heller inte riktigt var jag vill bo. Eller på sätt och vis vet jag ju men finns ingen möjlighet just nu =/. Jäkla skit......
Jag hoppas i alla fall att jag kommer ut som en stark och glad person efter min kris.....

Jag saknar dig.....


Visst är det så...

Gjorde lite kvällssysslor här på jobb och funderade lite..... "tyck synd om mig" var orden som kom i mitt huvud. Lite så känns det just nu..... Att min blogg bara är gnäll och att mitt liv mest är skit. Jag kan nästan förstå de som flyr härifrån. Men det känns som jag kör fast i mina tankar. Hur jag än vänder och vrider på det så blir det pannkaka av det. Jag vet liksom inte hur jag ska lösa min livssituation till det bästa för alla.... Därför blir det oerhört mycket gnäll i denna blogg för det känns pyttelite bättre att få det ur mig.... Gnället alltså. Och jo... Jag är jättelycklig också =) Det kommer bara i skymundan för det vill jag ha för mig själv lite grann ;) Så ni som finns kvar här... Hav tålamod med gnället. Kanske hittar jag snart den där lösningen ;)

Begriper inte...

...Hur saknad kan göra så fysiskt ont och ge sådant illamående =/. Är ju så jobbigt... Måste förresten berätta att jag gått upp över tio kilo sen i vintras, så lite illamående skadar inte denna lekamen ;)

Saknar...

Tre veckors lycka är till ända.... Nu har älskling åkt hem och jag jobbar. Jäklar vad jag känner mig ensam och ledsen.... Men det går väl över =/. Lite mer än två veckor så ses vi igen.... Älskar dig.

Vill inte tänka...

Jag vill inte ha lördag... Hemska, hemska dag... Håll dig borta från mig. Önskar så att saker var annorlunda. Har i alla fall haft ett par underbara veckor. Älskar dig.....Mer och mer och mer.

Sensommarkväll....

Kikar in en stund så här på kvällskvisten.... Har just nu underbara dagar som tyvärr är på väg mot sitt slut. Måste ta vara på tiden allt vad jag kan ;)
 I morgon ska jag in och jobba kväll och natt sen är jag ledig ett par dagar till...... Hoppas bara solen kommer som de lovat =)
Nu börjar dessutom skolorna igen så vi kommer in i lite rutiner igen, på gott och ont ;)
 Men jag måste säga att de senaste tre veckorna helt utan rutiner har gjort gott för mig.... Att bli bortskämd kan vara rätt mysigt.

Nåväl.... Tänkte kika in och säga att jag är lycklig och har det bra. Antar att jag återkommer i normala bloggvanor på söndag.....

Kanintesovanatt...

Skithelvetesfanskap...... Tror jag håller på att få magsår eller nåt. Har ont i magen så det svider......


Är det verkligen så att det finns KARMA?
Det är min stora önskan.... What goes around comes around..... Hoppas folk till slut fattar vad fanskapet går för....

Nåväl... Den som lever får se....

En stund vid datorn....

Hej "alla" ni som kikar in under semestern. Jag har inte tid, ork eller lust att sitta så mycket här nu men lär väl återkomma så småningom ;)
Har varit en sväng uppåt i landet och hade det riktigt mys då... Hade jättefint väder en dag och tillbringade den vid kusten och det var kanonvackert.... Och skönt.
För en vecka sedan bilade vi ner genom landet och landade i Skauneland mitt i natten.
Sen har vi gjort skåne.... Tänk att jag, en inbiten skåning, aldrig riktigt turistat i min egen hemtrakt. Har bl.a. kört genom Österlen och var ner i Smygehuk.... Allra längst ner i Sverige.

Yngstasonen..... Min minsting blev förresten 16 år igår...... Min lilla plutt. Inte så liten längre och jobbig som få....... Men ändock... Min son. Puss och grattis till honom.

Nåväl...... Ett litet livstecken från mig. I´ll be back.

Två veckors...

.... semesterliv ska jag leva nu =)

Kanske tittar jag in här, kanske inte.....
Lev väl =)