Tråkiga jag....Ledsen att jag inte bloggar..... Är så jobbigt när tangenterna inte funkar och om jag kopplar in ett annat tangentbord så flippar datorn ut alldeles. Men kikar in nu bara för att säga hej och att jag lever ;)

Konstigt nog saknar jag inte bloggen nämnvärt.... Men det är nog för att det händer för lite i livet just nu så det finns inte mycket att skriva om. Fast jag har sökt jobb...... I norrut ;) Vill så gärna flytta samtidigt som det känns lite läskigt. Men jag måste börja nånstans och det har jag gjort nu..... Återstår att se om de hör av sig.

Jobbar idag men är sen ledig två dagar och då ska vädret utnyttjas till max.... Kan inte fatta att det är sommarvärme =O Var ju bara nån vecka sen man hängde av vinterjackan.

Mest av allt längtar jag till torsdag.... Då bär det så klart norrut igen =D


vardag igen....

Ännu en gång hemkommen från älskade N .......... Denna gången förlorade vi massa tid för att en jäkla stolpe eller nåt rasat ner över spåret utanför Sthlm... Fick byta till ett nattåg som man dessutom fick leta efter på en annan station. Förresten tror jag aldrig jag sett sååå mycket folk på en gång på centralen... maj gadd =O

Har så klart haft det finfint men hua vad det är jobbigt att fara hem......... Saknar

Tycker inte o vardagen.... All skit man måste tänka på. Fast man é ju vuxen och måste palla.....

Idag har det pissregnat.. Så jäkla trist. Speglar hur jag känner mig.


älskade..


Fortfarande trött... och har man inte jobb så skaffar man sig det....

Vilken evig vårtrötthet jag råkat in i..... Skulle hels bara sova bort tiden. Hoppas det snart vänder.
Idag är jag i alla fall ledig och det är skönt.... Jag bara skrotar omkring =) Eller.... jag har promenerat en halvtimme visserligen ;) Ska snart ta itu med förfallet här hemma...Hehe. Är ledig i morrn med.

Ja.... som rubriken säger så är det lätt att skaffa sig nya utmaningar och jag gjorde det för en stund sedan.... Välte ner ett glas...krasch booom bang... Men i mitt försök att rädda glaset stänkte det ner i datorn....*skäms* Buhu..... Om jag nånsin får råd med en ny dator ska jag påminna mig själv om att aldrig dricka där =/

Jaja.... den funkar fortfarande men för varje gång jag gör detta så blir datorn nån funktion fattigare.... Fy mig.


Så trött....Har varit iväg och jobbat i morse och ska iväg snart igen...... Är in i bomben trött och har unnat mig en stunds ryggläge i soffan.... Urk.... Varför så trött???
Jobbar heldag i morgon med sen ledig två dagar....Åååh välkommen sovmorgon =)

För övrig.... Bara 6 dagar till nästa tripp norrut =)