Coming home...Going away?

Kom nyss hem från älskade N..... Fast det kanske borde vara det motsatta så tycker jag att det blir allt jobbigare att vara ifrån honom. Tycker det är ren pina att åka hem... Idag har jag känt mig så jäkla ledsen hela vägen hem. Pinsamt att sitta där på tåget med tårarna rinnande men vad göra?

Önskar att saker var annorlunda...Men jag har väl bara mig själv att skylla att det är som det är. Vill ju bara ha ett jobb och att allt fixar sig för grabbarna bus..... Men nä då.

Äsch.... Gnäll o tandgnisslan.... Snart sovdags i alla fall. Vardagen tar ju inte paus bara för att man mår skit..... Således väntar jobb i morrn.


Lite bilder från phonen...

 

Jag har börjat dricka smoothie på förmiddagen...
Trodde aldrig jag skulle gilla det men åhh, så gott :)


Bara en kass utebild...

Dagens smarriga mat...


En fredag i januari....

Sitter här och tar det lite lugnt..... Maten är uppäten och disken försvinner ju inte ;) Tänkte sitta ner en stund och kurera huvudvärken innan jag tar itu med måstena.....

Om en vecka är denna lyckliga kvinna återigen hos sin älskade.... Känns skönt att det ibland blir kortare mellanrum. Åhh, vad jag längtar... Jag tror bannemej att jag älskar N mer för varje dag som går... Känns så i alla fall :)

Nu ska jag bara stå ut med en jobbhelg som ser lite annorlunda ut.... Det senaste året har jag jobbat två helger av tre men bara ena dagen.... Lördagen ena helgen och söndagen nästa. Det har passat mig alldeles utmärkt eftersom det är ett tungt jobb som slutar med oooont i ryggen på kvällen. Men nu har kollegerna velat testa på att jobba var tredje helg istället vilket innebär att jag jobbar både lördag och söndag denna helgen.. Långa heldagar :/ Får väl se om jag kan stå upprätt på måndag.... Haha.

Fast i gengäld jobbar jag bara två ytterst korta pass nästa vecka så det jämnar väl ut sig.....

Nu måste jag nog ta itu med disken.....Samma som min nya fina....


Sådärja....

Kanske lite blek men jag gillar den lite i alla fall....
 Hoppas ni med gillar min nya design...
 Liten aning mer stilren kanske :)


TjInGeLiNg


Funderar...

Ska nog ändra lite i designen här inne.... Har haft den nuvarande hur länge som helst ju.... Fast jag gillar den :)

Har inte så mycket mer att delge er.... Fasiken vilket trist liv man lever.. Eller ja, jag gillar det lite småtrista men det finns inget att berätta om för er liksom... Inget kul kanske att läsa om samma varje dag. Nåväl........I´ts my life...

En vacker vinterbild jag tog en dag hos älskade N


Hemma...

Landade hemma för nån timme sen.... Jättetrist men vardagen måste gå sin gilla gång..... Om man ska se något positivt så är det väl att tågen gått som de ska och att här inte är snö ;) Men annars vill jag minst av allt befinna mig här.... Drar mig för att uppsöka sängen.

Jag hade värsta packningen med mig hem för min älskling skämmer bort mig som ingen annan.... Åh alltså vilken man....... Att känna sig värd att få något är inget jag är van vid men det känns så fint...... Bara att han vill köpa en deo till mig får mig att gå på moln....
Men i alla fall så kom jag hem med en ny laptop och lite skor och cd-spelare och lite annat småttogott.... Ja, ni ser :O

Jag älskar denna karl till evigheten och lite till........

All denna ångest....

Jag ska vara här hos N en hel vecka till men redan i går morse började det....Ångest de´lux.....
Vaknade upp och fick känslan av åkahem-dag :/ Fatta lättnaden när jag upptäckte hur det var.... Men i morse vaknade jag med samma jäkla känsla..... Sån ångest alltså.

Fattar inte varför jag inte bara kan leva i nuet... Njuta av stunden. Men nej...Inte jag inte.
En annan löjlig ångest jag har tillhör egentligen inte mig och jag vet ju egentligen inte om han har ångest men min älskade stora son har varit två veckor hos sin kärlek i Stockholm och han ska hem i morgon..... Ååååh, vad jag känner med honom. Älskade unge som äntligen träffade någon att älska....... (Min äldsta son har högfungerande autism och är mycket, mycket blyg...)
Men alltså... Varför ska jag ta på mig hans ångest???
Typiskt jag vill jag väl påstå.
Fasiken vad jag drömmer om att bara stanna kvar här hos älskade N.......
Men en vacker dag lär det ske :)

Jotack......

....allt är bara bra :)

Njuter av att vara här i norr hos N.... Lite oroväckande rapporter kom hemifrån typ första kvällen här men sen har det varit lugnt...... Må det fortsätta så.
Vill bara tala om att jag har världens bästa man...Så det så :) Och jag önskar att allt hade varit lätt.......
Hoppas allt är bra med er som tittar in också.... PuSs