Jo men...

Jag lever ;)
Har jobbat hela helgen i tropiska hettan... Har ont i fötterna men e lycklig för min kärlek e här hos mig :)

Tankar.....

 
 

Helg....

Då var denna jobbveckan också slut.... Har varit en bra sådan tycker jag. Nu ska jag vila upp mig i helgen för nästa vecka är lite mer intensiv och avslutas med en jobbhelg de´lux ;)
Fast det bästa med nästa helg är ju att älskade N förmodligen dyker upp då :) Jag "lurade" ju honom med vilka semesterveckor vi skulle ha (missade själv att ansöka om första av dem :O)
Detta innebär att jag jobbar en vecka extra men att N är här hos mig ändå. Tack o lov jobbar jag bara tre halvdagar den veckan :)
 
Menmen.... Nu e nu och denna helgen innehåller ingenting alls....Trist men skönt. Önskar bara lite sol så jag kan bättra på den försvinnande bruna färgen på min lekamen... Ser ju snart ut som en albyl ;)
 
Jag önskar så att jag kunde hitta ett lugn i mig.... Försöker verkligen men är fortfarande alldeles stissig hela tiden. Kom på igår att mina tankar ligger alltid steget före... Vad ska jag göra då...Hur ska jag göra då. Effektivt på arbetstid möjligtvis eftersom jag får mycket gjort på kort tid, men på min fritid tycker jag inte om det... Vill kunna stanna i stunden för sjutton :/
Nåväl.... En dag kanske ;)
 
Fortsätter i alla fall göra armband och igår blev det två nya.... Nästa vecka ska jag köpa mer materialför det är jättekul och jag älskar alla mina fina....
 
 
 

Mina alster hittills.....

 

Inget...

Jag har verkligen inget att skriva om dagarna.... Är mest bara arg på allt och alla runt omkring mig. Ett ex som bär sig åt som fan själv och en släkt som gladeligen kan utesluta folk. Och barn som inte tar sig i kragen utan äter sin mor ur huset.... Ja, ni ser!!!

MVH// Arg som ett bi

Gubbar....

Har haft en ganska bra dag trots allt... Jobb i morse ett par timmar. Svettades säkert bort flera kilo då så varmt och intensivt det blev.... Sen hem och satte på kaffepannan för att dottern skulle komma :)
Hon hade med sig prinsessbakelser och jag slog till på att äta lite.... Sen surrade vi på ett par timmar innan det var dags att jobba igen. Slutade sju och höll knappt på att ta mig hem så ont i ryggen jag hade :/
Käkade lite och drack ett glas vin, sen bara slappat....
 
Nu har jag nyss kvällsfikat lite jordgubbar och färskost... Yummie. Fattar inte att jag tycker om jordgubbar alltså... Som de är. Har alltid hävdat att jag måste ha massa socker och grädde på. Men nehej då... Det är ju dögott :)
 

Jobbat...

Då har man jobbat första passet efter semestern då..... Inte alltför betungande får jag väl säga. Fast hujedamej vad svårt jag hade att somna i natt... Tror bestämt klockan blev nästan två innan John Blund kom ;) Det kändes verkligen segt när klockan ringde...
 
Ska snart iväg på ett möte med stora sonen på arbetsförmedlingen.... Förhoppningsvis ska det leda till nåt slags jobb för honom. Det är en Sius- Konsulent som man kan få om man har ett funktionshinder och han är tydligen jätteskicklig på att hitta jobb :) Jag hoppas......
 
Hade fått två grattiskort idag och såklart var jag tvungen att tjuvöppna fast det är en dag för tidigt ;) Var ett från min mamma och hennes man och ett från min dotter och hennes pojkvän.... Blev så glad att jag fällde nån tår :)
 
Tjingtjing....
 
 

En hemlis....

Jag fyller år på onsdag......

Har aldrig varit mycket för att fira sen jag blev vuxen... Vill väl mest bara att folk minns det med ett litet grattis eller så.... Men ändå känns det så ledsamt på nåt sätt......

Ska jobba hela långa dagen och säkert minns inte mina gossar mig och jag hade jättegärna velat ha en mysig kram av älskade N....(som självklart redan skämt bort mig med presenter)

Jag e allt lite sorglig :(
 

Ledsen....

Usch vad det känns ledset i magen... Mår liksom lite illa hela tiden. Vad jag än gör här hemma påminns jag om N och det är urjobbigt..... Tur man vänjer sig om än bara pyttelite.
 
Fick lite pärlor mm. av N innan idag så jag har pysslat lite här hemma. Blev två armband och ett halsband..... Visar bild på armbanden.
 
 
Det var väldigt vackert på himlen här ute för nån timme sen så jag var tvungen att ta bild......
 

Nu e jag här igen....

Så var semestern slut för denna gången och min älskade N har åkt hem :(
Att man kan må så fysiskt illa av saknad alltså..... Men tröstar mig med att det bara är tre veckor till vi har ytterligare tre veckors semester tillsammans :)
 
Jag är lyckligt lottad som fångat en så fin man... Vi har haft en bra semester tillsammans. Vi fixade två skånekort och sen har vi åkt härs o tvärs i skåne... Vi har tjänat ihop med råge vad de tågresorna skulle ha kostat och så slapp ju mitt hjärta köra en massa bil. Lite bil har det blivit men bara när vi skulle till havet och en dag då vi gjorde en härlig roadtrip längs hela östkusten uppe från Blekinge och ner till Kivik.
 
Här följer lite bilder....
 
 
 

Test

(testade bara mobilfunktionen som legat nere ett tag)