Long time no seen...



Nu kom vi precis hem.... Ni anar inte vad det är obehagligt att cykla på en oupplyst landsväg när det är mörkt. Man tvivlar hela tiden på att ens lampor syns..... Men vi överlevde i år med =)
Har haft en underbar och trevlig heldag hos våra vänner.....
Mest suttit i skuggan och kuckilurat ;) Mycket god mat och många skratt..... Nu är jag trött i käkarna, för en tyst människa som jag kräver det en hel del att prata en hel dag =) Nu är det väl snart dags att hoppa i sängen kan tänka.... Ska bara ta en snabbtur genom era bloggar. Kommer nog inte att kommentera....
God natt =)

Cykeldagen....


God morgon.... Då var den här =) Stora cykeldagen.... Snart dags att hoppa in i duschen och göra sig färdig. Sen försöka få upp en trött lillkille..... Bara han som följer med i år. Stora killen orkar visst inte cykla så långt =). Sen packa cyklarna och ge sig iväg ut på vägarna =). Ser ut att bli strålande väder i dag med i alla fall.... Sen återstår att se hur mina ben orkar med idag ;).
Nä, nu lite kaffe innan duschen....


Sova kanske...



Nu är maken och hämtar lillkillen som varit hos en kompis...
Så snart kan man gå och lägga sig =)
 Ja... Där kom de visst.
Klockan ringer tidigt i morgon bitti.....
God natt =)


Sökord...



Hehehe...
Undrar vad man är ute efter om man söker på google efter detta :
Aaa, sen när han inte sitter i soffan..

Och att sen hamna på min blogg =)

Koko...



Nu har jag lyckats sätta i mig sex köpekanelbullar =O
 Åh..... Ser gravid ut ju ;)



Jag sprääääängs =)


Så snyggt...

Satt och kikade lite och fick syn på denna bilden av sångerskan Christina Milian.... Älskar den klänningen. Så enkel och så snygg =)


Jahaja....



Trött och sleten... Känner mig sur och ledsen idag. Vet inte varför egentligen...... Börjar fundera på om jag inte behöver en paus från bloggen... Just nu gör den bara mig ledsen. Väldigt få besök.... Ännu färre kommentarer..... Tråkiga inlägg. Och ja... Jag vet att det blir mindre trafik på bloggarna när det är sommar och varmt. Men jag kan ju se med egna ögon att andra har ganska mycket mer än jag..... Får ta mig en funderare på detta för det var meningen att bloggen skulle vara bra för mig men just nu är det tvärtom.....
Ikväll grillade vi på balkongen.... På min fina elgrill =) Det blev fläskfilé som vi åt sallad till..... Mmmm, vad gott det var =) Nu är nog kaffet färdigt.....
I morgon är det så dags för årliga cykelturen ut på landet till våra gamla grannar.... Det blir en heldag där och det ska bli så skönt. Det är riktigt på landet =)



Nä fy..



Var ute en sväng för att uträtta några ärenden.... Det är så varmt att det knappt gick att andas.... Kan man ha "värmeastma"???? Fruktansvärt jobbigt..... Svettades som en gris med. När jag kom hem höll jag på att svimma och fick lägga mig på soffan..... Nu håller jag mig minsann inne.


Rosa....



Min nya fina klänning......
Den var alldeles genomskinlig
så jag var tvungen att sy i en kjol =)


Bilden är klickbar.....



Gårdagen....



Lite halvanonyma bilder från vår dag på Tosselilla.....
Visst är det härligt att se sina tonåringar leka =)


Överkörd....



Vem har kört över mig med en ångvält??? Shit vad jag har ont..... Överallt. Men det är smällar man får ta efter sådana heldagar som igår =). Hoppas bara att det försvinner till i morgon annars undrar jag hur dessa stackars ben ska kunna cykla =/. Hehe...
Så var det onsdag och ingenting står på schemat.... Skulle kanske behöva röja lite här hemma men det får jag ta lite allt eftersom. Ska mest bara slappa och vila kroppen. Nu är snart kaffet färdigt =) Mmmmm så gott det ska bli .....


Orkar inte mer....


Nu får det vara bra för idag..... Hoppar i säng =) Det ligger en lillkille i soffan och halvsover men inte ska han lägga sig i sängen inte... Hur kan jag tro något sådant ;) I morgon finns inget inplanerat utan det ska slappas innan det är dags för lååång cykeltur på torsdag.
Sov gott i natt mina kära =)


Trött eller trött ???



Kålmasken.....

Ja.... Jättetrött. Puh vilken dag det blev..... Först kånka rundor på tåg och buss och sen vandra, vandra och vandra..... Denna kvinna är inte byggd för sådant. Dagen på tosselilla började inte på bästa vis med gnälliga bråkiga ungar men sen har vi haft jättekul =). Naeäää jag badade inte.... Men jag ångrar faktiskt att jag inte tog med mig bikinin.... För det har varit så varmt att ett dopp kanske inte hade varit dumt. Jag åkte kålmasken med dottern och det är en barnbergochdalbana.... Men jag tycker den är jätteläskig så när vi åkte höll jag mig krampaktigt fast i kurvorna och skrek i lilla backen.... Och dottern skrattade så hon storknade =) Kul var det.......
Nu sitter jag här och väntar på mat..... Har ringt och beställt från pizzerian och snart ska det hämtas hem.... Jag ska äta fläskfilé =)


God morgon....



Här sitter jag och känner mig mörbultad.... Funderar på hur jag ska klara denna dagen =O. Ont, ont, ont..... Men som vanligt gör jag allt för mina barn ;) Benen och höfterna mår allt annat än bra.... Tur att man kan sitta och slappa på plats medan barnen roar sig =). Vackert väder är det i alla fall och jag har problem att välja kläder..... Hur klär man sig utan att få värmeslag? I går hade jag en tunn klänning men det rann av mig ändå.....
Jaja... Vad gör ni idag då?


Natti....



Jaha... Så bidde det till slut bestämt då =) Tosselilla får sig ett eminent besök av familjen stök i morgon ;) Allt tack vare stora syster och hennes pojkvän...... Syrran har nämligen aldrig haft konstiga tonårsfasoner om att vi är jobbiga eller pinsamma utan har alltid gladeligen följt med på allt. Skönt att en funkar normalt =). Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen...... Puh. Kanske att jag packar ner bikini.... Badhataren nr.1..... Hehehe.
Sov gott mina vänner.....Puss


Slut i planeten....



Denna värmen tar nog kål på mig..... Jag kan knappt andas när jag är ute och benen svullnar upp så det gör ont att gå. Ändå vill jag på något sätt att det ska vara så varmt..... Fattar inte hur jag ska palla fara iväg i morgon. Vi har fortfarande inte bestämt var vi ska åka..... Bakken eller Tosselilla???? Det återstår att se. Har ingen större lust att göra något med barnen.... Stora sonen är mest bara sur som ättika. Inget är bra just nu... Orkar inget och ska ha allt serverat. Men det är väl smällar man får ta =).
Vi hittade inte till läkaren idag =O. Irrade runt i Lund och fattade ingenting och inget telefonnummer hade jag med mig. Jobbigt var det i värmen.... Får ringa i morgon och få ny tid. Vi gick i lite affärer istället och sen åt vi på Burger King.


Undrar...





Sitter här och funderar på om något är fel..... Jag har ätit fruktansvärt mycket hela helgen. Massa godis och hamburgare på McDonalds plus mycket mer..... Ändå har jag gått ner i vikt =O. Fattar inte riktigt hur det går till....... Hoppas det inte är något fel med tanke på att jag är riktigt dålig i magen.

Monday bloody monday....



Morning..... Jaha, måndag igen. Fast en annan är ju ledig..... Det var inte så farligt det jag skrev i går kväll... Bara lite gnäll från min sida. Det var stora sonen som knorra här hemma för att han ska till läkaren idag och det vill han absolut inte.. Han är trött på att gå till sådana nu sa han. Det är oerhört svårt att motivera honom att det är för hans skull. Läkaren idag ska förhoppningsvis kunna hjälpa sonen med sömnproblemen.



God natt...



Jag är sur.....
Jag är trött....
Och jag vill flytta hemifrån =/
Trött på gnälliga ungar...
Trött på tjurig gubbe =(
Hata gubbstruttar,,,,,
Nu ska jag hoppa i säng....
Puss och godnatt....


Två och en halv timme...



Det var så länge jag orkade stanna på stranden....
Höll på att krevera hela tiden =O. Självklart fick jag hjärtinfarkt också ;). Hjärtklappning och jätteont i vänster arm....  Så jag anser att jag sysslat med terapi idag =). Hann bara komma fram så började det och första tanken var att kila hem igen. Men det gjorde jag inte.... Jag kämpade mig genom paniken =) Men hu vilken pina det är egentligen att ligga så i solen =O. Brun blev jag i alla fall =). När jag kom hem dök jag duschen och för en gångs skull var det riktigt skönt för jag var genomblöt av svett.... Shortsen såg det ut som om jag kissat i ;). Just nu njuter jag här hemma..... Har öppnat tvärdrag och är alldeles själv =). Det är så lugnt och skönt..... Nu ska jag byta nagellack =)

Nu drar jag...



Dags att packa ner vatten och annat smått och gott.....
Nu drar jag till sjön =)
Ha det gött idag....

Jo.. Det är sant. Jag dricker vatten när jag solar ;)



Morning....



Oj, vad jag var trött igår..... Det var verkligen en heldag och på kvällen låg vi här i sofforna och kikade på film. En riktig "klassiker"..... Drömkåken med Björn Skifs =) Ingen film jag hade valt kanske men lite småtrevlig att se när man är trött. Sen hoppade jag i säng tio. Skulle sova till åtta idag hade jag tänkt men såklart vaknade jag klockan sex =).
Om två och en halv timme går jag hem från jobb och sen är jag ledig lite mer än en vecka =). Sköööönt......
Idag tror jag att jag ska cykla till sjön och lägga mig.... Får väl se hur länge jag orkar ligga där. En sak som är jätteskön är att det blåser rätt bra här så värmen blir inte fullt så olidlig. Men färg behöver jag i alla fall =).


Morning hot saturday...



I dag är det jobb som gäller för hela slanten.....
Sen går jag på en veckas semester igen =)
Dagen kommer att tillbringas utomhus....
Jag har världens bästa jobb ;)
 Uppdateringar kommer i kväll....
om jag orkar =)



Platt.....Och god natt =)



Måste förresten berätta om en annan sak jag köpte idag......
Värsta söta plattången =)
 Miniliten är den och perfekt till kort hår....
Bara 200 kronor =).


Nu ska jag sova....
Har än en gång jäkla ont i magen och ska upp och jobba i morgon....
Sov gott sötisar =)


Trött....



Oj vilken dag..... Jag är bara så trött just nu. Men fin i håret är jag =) Och fynd har jag gjort..... Tre klänningar för 200 kronor. Det blev två av den sorten jag redan har i svart. En orange och en limegrön.... Två för 99:-. Och en alldeles underbar rosa klänning =). Tänk att svarta jag har köpt kläder med färg. Sen blev det lite annat smått och gott. Kan tyvärr inte visa något för kameran har fortfarande inte kommit hem.... Kommer i helgen =). Nu ska jag koka kaffe och sätta mig en stund i soffan. Får se om jag orkar färga håret sen för idag klipptes det gråa fram ;)

Hett....





Ett ärende avklarat =).
Snart ska jag hoppa på tåget till Hässleholm för nästa uppdrag......
 Det är hett satan i gatan idag....
Skönt men svettigt =)



Ibland är det bra att vara "gammal"







Vilken tur att jag inte är
ung.......



Sista dagen...




Idag jobbar sonen sista dagen på sitt sommarjobb.....
Tycker tiden gått skitfort.
I tre veckor har han klarat av att gå upp sju...
Det är stort och jag är superstolt över honom =).
För övrigt har han verkligen sett fram emot denna dagen ;)



Morning babes...



Äntligen fredag..... Äntligen lönedag =). Som sagt har jag fullt upp idag och det ska bli skönt på ett sätt men inte på ett annat. Jag behöver verkligen komma ut härifrån men sista tiden har jag haft väldigt ont i benen så ikväll blir dom väl inte nådiga. Kommer nog inte att vara en hit att springa på stan heller idag men det bjuder jag på.... Säkert massa folk =O.
Vackert väder är det i alla fall =) I like.......


Sova....



Dags att lägga sig tror jag.... Har så ont i magen att det går bak i ryggen nu. Magen är stor och uppspänd som en rejäl ballong.... Jaja, får nog ta en flytande dag i morgon. Morgondagen kommer att bli hektisk. Har ett viktigt ärende på förmiddagen och sen snabbt hem för att gå med stora killen till frissan. Hem och luncha och sen med mig själv till frissan och sen drar jag till Lund... Ska bara strosa omkring där ett par timmar för mig själv. Ska bli så skönt. Är ute efter en klänning på Indiska. Köpte en svart när jag var i Malmö på vår lilla bloggträff och älskar den... Nu ska jag se om det finns kvar sådana i andra färger =)
Sov gott i natt =)


Bloggberoende???



Klicka på bilden och testa hur beroende du är =)



Nudlar och vårrullar....

Det är vad jag precis stoppat i mig =)
Sitter här och planerar lite inför nästa vecka som ju är semester för mig.... Snacka om att ha valt rätt vecka =). Lite tråkigt med två grabbar som inte vill någonting..... I alla fall stora killen tycker att allt är sååå jobbigt. Vill ha något att göra på söndag men kan inte komma på vad.... Frågade stora sonen om han ville göra något då men nej.... Orkar inte. Får fundera vidare...... Är lite glad idag för tydligen kommer ganska mycket pengar att regna in i morgon =). Jag som var så orolig att pengarna inte skulle räcka till att göra något kul men nu slipper jag den oron.......Så skönt. Åtminstone 6000 kronor extra utöver våra ordinarie löner........ Snacka om att jag känner mig rik =)


Wow....



Vilken snygg son jag har =). Nyklippt och grann...... Lite mods över det hela och det passade verkligen honom. Rena fyndklippet var det också... En jätteduktig elev som klippte för 180 kr. Jag var snabb och bokade in mig själv till i morgon eftermiddag..... Ville först se hur pass bra hon var =) Äntligen ska jag bli av med kalufsen.......


Nä minsann...





Tror bestämt att det är dags att ta sig an de lurviga.
Har bara tagit halva benen sista tiden
men idag är det ju shortsväder så det är väl bäst att ansa ända upp ;)


Morning...



Idag
är solen här =). Jippie.... Snart ska jag ner i tvättstugan och samtidigt? ska jag ha upp sonen.... Hur nu det ska gå till ;). Idag är det lakanstvätt som gäller..... mmmm, ska bli skönt att lägga sig ikväll.
Visst är det gött med renbäddat?

Jaha...


Kanske dags att sova..... Trött och ont i mage och ben. Känns som om jag inte kan annat än klaga =/. Menmen.... Då är det ju tur att man kan krypa in i drömmarnas värld =). Det har mest blivit slöande framför TV-n i kväll.... Känns faktiskt riktigt bra att kunna ligga i soffan och bara koppla av... Brukar ju mest vara rastlös. I morgon ska jag gå och få lillkillen klippt.... Äntligen. Det är ett stort behov för just nu har han värsta peruken... På fredag är det stora sonens tur att ansa kalufsen. Måste se till att få en tid åt mig själv också. Ser bannemej inte klok ut i huvudet just nu =)
Nä, god natt på er där ute.... Puss och kram.


Tröööött.....



Tjolahopp vad jag är trött idag....
Skulle kunna sitta och somna här i detta nu =). Har hiskeligt ont i vänstra benet också..... Det nästan strejkade innan då jag gick en lång promenad. Men jag bara travade på...... Vad annat kan man göra? Kan ju inte stanna mitt ute. Hoppas det blir bra snart igen. Har precis ätit kvällsmat och är mätt och belåten.... Nu ska jag koka mig lite kaffe och sjunka ner i soffan.... Kanske somnar jag ;). Får väl snart lämna över datorn till lillkillen igen kan tänka. Ska bara få honom i duschen först =). Ha en skön kväll....

Men åh...


Oj, vad det blev stressigt nu då.... Var tvungen att springa ner och handla lite och helt plötslit är klockan dags att gå. Kastar i mig lite ätbart och sen tandborstning och sist rusning ;).
Och det där fina vädret de pratat om... De kan stoppa upp sina prognoser nånstans ljuset inte finns..... Mulet satan ta mig =(.
Ha en fin dag.....

Tacksamhet...



Det känns lite som om någon högre makt driver med mig..... Jag har gått här och väntat på pengar som inte kommit.... Sur och vrång har jag varit för att det kräver så mycket av en att komma på middagar med det lilla man har. Men så i morse fick jag ju en flashback från förra året och kände då en stor tacksamhet för det lilla vi har.... Vi har värme och ljus.... Vi har varandra. Och se där..... Nu var pengarna äntligen där =) Det får en att tänka till lite över högre makter...



För ett år sedan...



Helt plötsligt kom en tanke.....
Hur vi hade det för ett år sedan.
Det fick mig att känna stor tacksamhet för det vi har.....



Lyckan kan vara som en ton som klingar genom vardagen




Mittiveckandagen....



Jahapp.... Onsdag och jobbdag =). Jo, solen ser ut att skina så nu hoppas jag den blir kvar...... Nu börjar bara dilemmat med vad jag ska ha på mig.... Sista veckan har min mage återigen svullnat upp och ser gravid ut..... Ont gör det med. När det är tråkigt väder är det lätt att gömma sig i stora kläder men inte nu.... Hmmmm. Jaja, det löser sig väl sa rörmokaren ;)


Då var det kväll igen...



Ännu en dag till ända..... En ganska lugn och trist sådan... I morgon jobbar jag heldag. 9.30-17. Så snart ska jag krypa i säng =). Så.... Nu får vi väl se om sommaren kommer på riktigt i morgon... Hoppas det för jag har planerat att tillbringa en hel del tid ute med jobb.


Jaaaaa...






Solen behagade sig minsann hit idag =)
Sköööönt....



Mysteriet löst????

Sorry för mitt förra inlägg..... Kikade in på min sitemeter och blev något förundrad =O Massamånga besökare från andra länder..... Hur har de hittat mig????? Fattar noll. Men jag förstår ju att de inte kommenterar.... Kanske inte förstår vad jag skriver.
Hahahaha.... Jag tror jag dööör.... Kom på det nu =)
Har ju suttit och
kollat hur min design ser ut i andra webläsare...... Det står ju där att ett visst antal människor då går in på sidan och gör en printscreen.... Hahahaha. Dum dummare ;)
Sitter här med röda kinder..... Generad.

Jamen så kul...



Tjugo besökare som kikat in sen jag skrev senast och inte en enda har kommenterat..... Jippie.... Jag måste skriva skitdåligt.... Eller skittråkigt..... Blä på detta.
Jo.... Camilla kommenterade =) Puss.

Ångestfri....


Jag kom att tänka på att det är två år sen nu i sommar som jag slutade ta antideppressiva tabletter... Oj, vad tiden går fort. I över tio år levde jag med denna jäkla ångest...... Har under åren provat lite olika tabletter och visst har de hjälpt mig. Men när jag sen slutat med dem så kom ångesten tillbaka som ett ånglok efter ett par månader. Det gick så långt att jag fick hoppa av lärarhögskolan för att ångesten orkade inte åka tåg ;). Jag läste på om mediciner och begärde sen av en läkare att få en sort som anses ge väldigt mycket biverkningar men samtidigt anses effektiv. Jag tror att jag tog dessa i två år och bestämde sen att jag inte ville ta tabletter mer.... Jag trappade ner medicinen mycket långsamt för att slippa de värsta biverkningarna, som verkligen var hemska.... Gick som blixtar genom skallen. Men jag klarade det och i augusti är det som sagt två år sedan sista tabletten =) Ibland har jag känningar men det utvecklas aldrig till riktig ångest.... Att jag klarade av att genomgå förra årets alla helveten som hopade sig över mig utan att få ångest är väl bevis nog att jag är frisk. Att jag sen utvecklat en social fobi av ångesten är en petitess i sammanhanget för det jobbar jag med... Är ju tvungen..... Måste ju finnas för mina barn....
Visst hade det ultimata varit att få psykologhjälp när man mår dåligt i ångest men som vården ser ut idag är det inte prio ett... Man måste ligga på själv för att få hjälpen och har man ångest och social fobi ligger man inte på för att få hjälp till sig själv..... Många påstår att antidepressiva är beroendeframkallande men det kallar jag rent skitsnack.... Ja, man blir psykiskt beroende av dem.... det kräver mod att sluta men man får inga abstinensbesvär av det..... Man är således inte kemiskt beroende. Jag är i alla fall stolt över mig själv..... Jag tycker att jag själv gjort största jobbet genom att hänga på vårdcentralen för att få medicin... För att jag hängt på forum på nätet och därigenom fått information av folk som själv är mitt i skiten...... Jag är bra =)


Morning babes....



Då var det morgon igen..... Och jag känner mig mörbultad. Känns nästan som om jag håller på att bli förkyld...... Fast hoppas inte. Vädret ser inte speciellt trevligt ut idag..... Får hoppas det kommer i morgon som de lovat =) Snart dags för mig att kila hem, eller ja om tre timmar ;) Ha en fin dag där ute i svealand =)


Kvällen är till ända.....


Jaha... Det var denna dagen. Hemskt vad det gick undan då =) Nu väntar sängen på mig här bredvid.... Bäddad och klar. Ska bara ta mig en bloggrunda först. I morgon är jag ledig och hoppas på fint väder...... Och pengar. Man kan ju alltid hoppas att försäkringskassan fått tummarna loss =)
God natt och sov gott.......


Mätt och belåten...



Näääee.... Inte min mat. Jag fick ingen räksallad =(

Ja, det är man väl nu... Ingen upphetsande middag dock, bara korv och pommes. Men det är ju mat det med =). Nu ska jag koka mig lite kaffe och vänta ut tiden innan jag åter igen ska kila till jobb. Börjar åtta...... Här har det inte hänt något kul alls idag.... Livet går sin gilla gång. Har ni gjort något kul då?
Nä..... Kaffe var det ju =)


Förresten.... Jag saknar dig Anna(Gullan).... Tack för dina kommentarer =)
Hoppas allt är fint.......

Förresten 2..... Jag har lagt in lite roliga bilder i låsta bloggen =)
Det går fortfarande att få lösen om man frågar snällt ;)
Maila mig....


Hemma igen..



Jaha... Då var man ledig ett par timmar igen då =). Hur ska jag slå ihjäl dem då??? Sitter här och är lite förbaskad på försäkringskassan.... Av flera anledningar. För det första har de lurat oss på flerbarnstillägg ett par månader. Jag missade att skicka in en lapp om fortsatt flerbarnstillägg men ringde och pratade med en där som sa att nej... Det är registrerat så det behövs ingen lapp. Detta var i februari..... I april ringer jag dit igen och undrar vad som blivit fel och då helt plötsligt måste jag skicka in lappen...... Sen har det tagit hur lång tid som helst för dem att fixa det. Till råga på allt får jag bara retroaktivt från april.... Trots att det skulle vara från februari. Fick lapp förra veckan om att det var ordnat men inte sjutton kommer pengarna.... Vi går ju på knäna här nu...... Samma sak med vårdnadsbidraget jag sökt.... Har inte ens fått besked på att de påbörjat utredningen... Bara att de mottagit ansökan som jag skickade i början av mars. Detta är nog försäkringskassan i ett nötskal. Om man är återbetalningsskyldig till dem ja då ska det gå undan..... Men om de ska betala ut något så kan det förhalas i alla evigheter. Tvi sjutton....

Vinn...

Goa bloggvännen Sessan har sin första tävling =). Självklart tar jag chansen att vinna.... Det är ett fint myggnät till barnvagn och mugghållare... Skitfina grejer. Vill så klart vinna det till min lillebror som snart får sitt första barn =)
Tävlingen pågår till den 27 Juli....

 


See you later....







Nu drar jag iväg och jobbar ett par timmar =)
Ha det gott mina vänner......
Puss



Semesterplaner...



Semester nästa vecka ja.... Har lite planer =). En av dagarna ska vi ta en cykeltur. Det blir tredje året vi cyklar iväg till gamla grannar som flyttat ut på landet. Riktigt mysigt bor de och det är en go cykeltur på kanske 40 minuter. Sen ska vi iväg på något lite större en dag och jag har haft svårt att bestämma mig för vad. Bakken var ett alternativ men jag är inte jätteglad för nöjesfält precis. För ett par år sedan var vi på Tosselilla sommarland och det var verkligen hellyckat och barnen har velat dit igen. Problemet är att vi ju inte har körkort och tåget tar halva dagen och sen fick vi promenera en timme för att komma dit. Så klart var det skitjobbigt. I går satt jag och funderade... Tänkte att nog måste det gå bussar. Mycket riktigt.... Buss från Lund till Tomelilla och den stannar nästan utanför sommarlandet =) Så nu är det nästan bestämt att det är dit vi åker =). Annars blir det inte så mycket som händer.....



Morning...



Måndagen är här..... Sista jobbveckan för sonen =) Och sista veckan för mig innan jag har en veckas semester till... Jag har en jätteduktig son visar det sig. Han var hos bästa kompisen igår.... Han har varit bortrest så det var länge sen de sågs.... Så ringde han hem och frågade om han fick sova där. Jag bestämde mig för att lita på honom att han skulle komma upp idag. Nyss ringde han och sa att han var vaken. Bra, då vet jag att han kommer i väg till jobb =). Jag jobbar också idag.... 10-13 blir första vändan.... Sen tillbaka åtta ikväll för att ta natten =) Rätt jäsigt. Sen jobbar jag onsdag och lördag och sen semester som sagt.


Tavlor....

Några av dessa ska jag låta tryckeriet printa ut till mig......
 Att ha som tavlor =)
Fina va?
Möjligtvis ska jag modifiera några i PS först....

Bilderna är klickbara...

  


 





Mysterium...



Maken skulle just duscha.... Kallade på mig för att visa en sak. Min nescessär stod kvar på vasken och den var dyngsur.... Det dryper av den =O. Kollade genom den men inget läckte.... Undras vad det är? Börjar fundera på om det är en av katterna som varit uppe och pinkat i den.... Förmodligen lillkisen då för där är inte jättemycket plats att sitta där. Men fy vad äckligt om det är så...... Hon har fått konstiga "vanor".... Lämnar någon av sönerna sina kläder på golvet när de ska sova kan man ge sig sjutton på att hon har pinkat eller skitit på dem under natten. Det är så jäkla äckligt..... Men hu om hon pinkat i min nescessär..... Tandborsten låg där =(. Tvi....
Får tillägga att kattlådan står bredvid och är ren......



Fantasi...


...är det tur man har =). Dåligt med pengar ger många idéer.... Har precis ätit och jag använde gårdagens rester =) Pasta med köttsås.... Med skillnaden att jag blandade ihop allt i en form och strödde ost över och gratinerade det.... Smakade helt nytt =). Gott i gott gott....
Nu ska jag se stilpoliserna på TV......



Jo tjena...



Tror ni det blev någon promenad???

Nope.... Damen somnade i soffan =O.
Fattar inte hur jag kan vara så trött hela tiden....
Snart tvättstugan =)


Jajamensan...


När man bara sjavar omkring hemmavid så brukar det inte vara så noga hur man ser ut.... Eller hur man luktar =O. Hehehe... Nä... Jag luktar inte sååå illa, men jag gillar ju inte duschen ;) Men nu har jag minsann duschat och klätt mig i snygga kläder.... Bara för att =). Tror faktiskt att jag ska smeta lite smink i fejan också sen ska jag dra ut maken på promenad... Hoppas bara att det inte börjar regna. Här hemma blir man ju snart lappsjuk.....


Tankar och funderingar...

Som första projekt här hemma hade jag tänkt skulle bli soffgruppen =) Ni som följt mig ett tag vet ju att vi har tre omaka soffor.... Som dessutom är alldeles sönderslitna. Ska försöka få tag i ett naturfärgat tyg och sen får jag se om jag orkar formsy eller om jag bara gör det som enkla överdrag...... Sen ska jag måla om matsalsmöblerna... Vita tänkte jag och klä om sitsarna =) Sist är det att sy färdigt gardinerna till vardagsrummet... Började ju så duktigt när vi flyttade in men fortfarande är två fönster gardinlösa =O. Gör visserligen inte jättemycket eftersom det är blyglasfönster som är ett konstverk i sig själv, men jag vill ha gardiner där... Ska sy enkla hissgardiner =)


Snygga soffgruppen ;)



Matsalsmöblerna....



Inspiration...

Jag har ägnat senaste timmen åt att surfa runt på inredningsbloggar...... Åh, vad jag blir inspirerad. För en del år sedan hade vi sååå fint hemma. Men sen kom stressen och ångesten och tog upp all min tid. Men nu känner jag hur sugen jag är igen..... Så höstens projekt blir att måla, sy och besöka loppisar.... Jag vill ha den gamla stilen som jag hade förr... Gärna i vitt, svart och pasteller =) Vi får väl se hur det blir.... Kanske ska jag satsa på lite 50-tals stil i köket eftersom skåpsinredningen där är lite av original.....

Bilder lånade
här

Sååååå vackert =)

 

Allsång...



Som om det skulle vara det högsta målet i karriären att vara med i Allsång på Skansen...... Massa gnäll varje sommar från någon artist för att de inte får vara med. Jag personligen tycker att de ska vara glada om de slipper..... Det programmet börjar ju tappa sin tjusning och enligt tidningarna tappar de tittare också. Har ju blivit skittråkigt. Jag har bara tittat på ett avsnitt i år och det räckte för mig.

Klicka på bilden för att läsa om Kikki......


Död...


I går dog jag...... Eller nja, min hjärna sa att nu är det dags att dö =O. Hehehe.... Jag fick nämligen väldigt ont där hjärtat sitter.... Och det vet väl alla att det är hjärtinfarkt ;). Det är väl märkligt..... I över tio år har jag haft det så och inte dött en enda gång..... Ändå blir det samma sak vareviga gång =). Tur att jag var sååå trött att jag somnade från eländet.... Slapp således att få en panikattack. Vaknade i morse och insåg att jag lever =) Fast det är nätt och jämt det.... Ont i ryggen så jag blir knäpp.... Undrar om det inte egentligen är läge för ny säng.... Var jag nu skulle hitta de pengarna. Annars är det väl bra med mig =D Hehehe....


Vilken dag........



Jag tror att denna dagen har varit den allra tråkigaste i hela mitt liv. Fy så segt det varit....... Nu vill jag sova. Där é fan inget på TV heller ju. Har förbaskat ont i ryggen och benen..... Det strålar som knivar genom benen på mig. Usch vad jag är negativ då....... Men jag hoppas så klart att morgondagen blir bättre =). Jag tror faktiskt att jag ska hoppa i säng nu... Är förbannat trött.
Vad har ni gjort idag ?



Men va?????



Har folk inget bättre för sig egentligen...
Nu har upprörda läsare ringt
Aftonbladet och sagt
 att Dressmans skjorthängare ser ut som ett hakkors =O. 
Men alltså........
Jag tycker att vissa människor är idioter.


Hjärtat...


Dottern ringde precis..... Ända från Bulgarien =). En vecka har hon varit iväg och en vecka till har hon kvar..... Det var jätteskönt att höra av henne..... Har fått SMS innan men nu fick jag höra hennes röst =) Hon har det sååå bra och vill knappt komma hem =O. Hehehe.... Hjärtegrynet.



Hahaha...
Kolla värsta häftiga soffan =)
En sådan vill jag ha....





Fint....



Det är faktiskt ganska hyfsat väder här idag =).
Solen tittar fram lite emellanåt och det är bara vita moln....
tror jag ska dra ut maken på en promenad sen...
 Han är bara och jobbar nu.
Jäkla jobbande på den =O.

Hur är vädret hos er idag?



Bröllopsdag...



Idag har vi varit gifta i elva år.....
 Var blir tiden av??
Känns inte alls så länge ju =O.


Men åh...



Det var en dum idé att stiga upp så tidigt...
Ingen som uppdaterar ju.
Har alla i bloggvärlden tagit sovmorgon idag?
Får väl hitta på något annat så länge =)



Go´morron...


Jag vaknade med ett ryck 7.15.... Helt övertygad om att jag försovit mig =O. Fullständigt förvirrad. Jaha.... Det var ju bara att stiga upp.... Så här sitter jag nu =)

Sovdags.....



Himmelens trött idag.........
Ska snart sova =)
God natt och sussa sött


Jag fick något jättefint......

Jag var och hämtade ut paketet från Cajsa.... Kom hem och öppnade det. Jag fick en smärre chock =O. Där låg ett blockljus med mina barn på...... Helt otroligt =). Ni anar inte hur glad jag blev........ Och att det var en av mina absoluta favoritbilder på barnen..... På andra sidan av ljuset fins lillkisen =). Jag antar att hon kommit åt bilden på barnen från min låsta blogg =). Tusen, tusen tack Cajsa........... Jag blev så glad och rörd. Förresten tycker lilla sonen att det kan vi ju inte tända... Jag håller med ;)

Tog bilder med sonens mobilkamera som inte är vidare bra.........



Tjo vad det regnar...



Det öser ner till och från.... Tur jag hade paraply med mig =) Då var det avklarat och nu ska vi inte dit förrän skolan börjat. Fast i gengäld är det ju andra sonen som ska till sitt om lite mer än en vecka.... Ingen rast ingen ro ;). Nackdelen med att ha fått upp sonen tidigt är ju att jag har konkurrens med datorn....Grrr. Så nu är det väl bara för mig att lämna över till honom. Får se om det finns något kul på TV.
Jag fick förresten rolig post idag =). Från
Camilla..... Hon skickade mig en överraskning i form av ett skott från sin "Nattens prinsessa"..... En slags kaktus. Tack gumman =) Sen har jag fått något annat kul från hennes syrra idag med men det vet jag inte vad det är... För stort för brevlådan. Ska hämta det senare... spännande. Hon skickade något som tack för att hon fick en teckning av Kingston...... Tack till dig med =)
Jaha... Nu står grabbhalvan bakom mig och stampar.... Ses ;)


Ha...


Jag fick upp honom.... Fick i honom frukost =O Ja, det var kors i taket.... Han avskyr att äta frukost. Men om man lockar med färska bullar så =). Nu är det snart dags att dra till tåget..... Får se om jag får chans på datorn när vi kommer hem. Ha det fint idag.....


Då har det börjat...




Här var det stress... Har minsann redan hunnit handla så här finns lunch hemma till maken och stora sonen =). Nu har jag börjat med mission wake up =O. Jag sliter och drar... Skriker och tjatar.... Men vad händer? Jo, det ligger en död sill som varken ser eller hör..... Jag skulle kunna släppa en bomb utan att han vaknar. Man kan slita hur mycket som helst i den grabben..... Inget händer.
Nä.... In igen.... Nytt försök =)

Morning...



Så sitter man här igen =) Trött som attan är jag och ögonen är alldeles uppsvullna..... men, men, snart är det dags att gå hem =) Regnet öser ner här idag..... Mindre kul. Fast jag läste att solen ska komma nästa vecka =) Så det hoppas jag så klart. Nu är jag ledig fram till måndag.... Nu måste jag göra mig i ordning för snart ska jag hem och väcka grabben....



Sängen kallar....



Oj, vad jag är trött..... Somnade faktiskt en stund där hemma innan idag i soffan. Det var välbehövligt =) Men det tog lång tid att piggna på.... Inte förrän nu på kvällen har yrseln och skakningarna försvunnit. Men nu mår jag bra igen förutom att jag är himmelens trött.
I morgon väntar ett eldprov.....
Jag ska med lillkillen till BUP och det är tidigt =O. Jag ska med andra ord få upp honom innan nio.... Hur nu det ska gå. En riktigt morgonsur människa är han. Men oj vad skönt det ska bli att ha något att göra ett par timmar...... Komma ut lite =).
Vet ni.... På lördag firar jag och maken 11- årig bröllopsdag =) Inte illa va? Det ska vi fira med att grilla något gott kött på min nya grill...... Mmmmm, vad gott =)
Nä minsann....
Nu ska jag göra i ordning här och bädda sängen sen ska jag sova =)

Vila....


Ingen större förändring i måendet.... Fortfarande snurrar världen rätt bra =/. men inte låter jag det stoppa mig inte..... Nu ska jag vila en stund i soffan för ögonen går i kors..... Sen är det dags att kila till jobb. Ha det gott idag....


I love pink...

Även om jag själv sällan klär mig i rosa
så är den min absoluta favoritfärg......
Har alltid varit och kommer alltid att vara =)
 Hittade några fina klänningar.....


Gerri Halliwell


Megan Fox
Ursöt klänning.......


Miranda Kerr
Så jäkla läcker modell....

Dumma jag...

Nu vet jag ju inte om jag har rätt.... Men jag kom som vanligt på att jag glömmer mina förbaskade B-12 tabletter..... Det är säkert två år sedan jag tog dem regelbundet nu. Sökte på perniciös anemi och fick upp dessa symtom:

Om man har blodbrist kan man

  • känna sig trött och orkeslös
  • bli yr
  • bli andfådd lättare
  • få hjärtklappning
  • få huvudvärk
  • få öronsus.

Jahapp..... Nu är det ju så att det är exakt detta jag har och har haft ett bra tag..... Vidare finns några symtom som kan komma senare.....

Vid allvarlig B12-brist kan man få svårt att gå, minnesproblem, bli deprimerad och få försämrad syn.

Hur är det nu..... Jo, alla ovan har jag =O Nu vill det till skärpning. Har just fyllt på en dosett och ska verkligen ta varje dag....


Fy...



Det vill verkligen inte går över....
 Är så yr att jag fick lägga mig i soffan.
 Känner mig darrig inuti.

Fel...








Alltså.... Det måste vara nåt allvarligt fel på mig.
Åt precis några rostade mackor med mjukost på....
Och nu har jag hjärtklappning och blev alldeles skakig.....
Varför tål jag inte mat????




Kortslutning....



Så kom sonen iväg idag också..... Bara nästa vecka också sen får han sommarlov igen =). Det är kämpigt för honom att komma upp men han kämpar.... Kan inte vara lätt när man har sömnproblem. Tack och lov har vi nu fått tid till läkare och kan kanske få hjälp =).
Idag ska jag jobba igen.... Men börjar inte förrän sex i kväll så hela dagen är ledig =). Tror att jag kortslöt hjärnan igår med alla kloka ord jag hade att säga för idag verkar det inte finnas så mycket där inne ;)
Vad ska ni göra idag då?



Morning...


Det är torsdag morgon och jag hade gärna krupit ner i sängen igen.... Fy bubblan vad jag är trött och fy vad jag har ont. Den nästan värsta smärtan som finns är när hela huden ömmar..... Det känns som om hela kroppen är ett blåmärke och det är hopplöst att ha kläder, för att inte snacka om BH... Så är det idag. Men annars är väl allt bra =) Nästan...hehehe


Time to sleep......




Natti, natti......
Ses =)



Min mage...



Fasiken... Det är något fel på min mage. Ont som satan gör det och jag blev plötsligt illamående..... Innan ikväll högg det till rejält i levertrakten någonstans.... Fy vad ont det gjorde. Kanske gallan? Till saken hör att jag under flera veckor nu hållt mig till en relativ strikt diet och inte ätit en massa onödigt godis och så, men i ett par dagar nu frossat..... Jag har stoppat i mig allt i min väg och det är inte bra för min mage..... Tyvärr blir jag så när jag deppar... Värsta ätattackerna får jag då och kan inte sluta äta.... Är väl därför jag har så ont nu.... Synden straffar sig ;)


Grease....



Satt och zappade runt på TV-n och hamnade på tv 4 film..... Där var det minsann Grease =) Jag fastnade såklart där.... Ganska kul med tanke på vad jag skrev om 50-talskläder innan =) Och för att inte tala om nostalgin.... Jag menar,hur ung var man inte då man såg den första gången? Sen har man sett den ett antal gånger till i sitt liv...... Kul=)


Rastlöst tänkande....

Jag har verkligen funderat och tänkt idag..... Först är det ju detta med att inte alltid jaga nya äventyr eller nya saker. Jag kanske framstod som en perfekt människa i mina förra inlägg.... Men det är jag långt ifrån. Vi lever i ett samhälle där pengar och konsumtion betyder allt. Man ska ha det senaste och man ska ha ett stort umgänge med massor att göra. Jag kan visst gå ut en dag och handla kläder och känna mig glad och nöjd. Men jag ställer mig också frågan Varför??? Varför måste jag ha nya kläder när jag har allt jag behöver? Vad är det i handlandet som gör en så lycklig? Jag vill verkligen jobba bort detta..... Jag vill kunna vara tillfreds med vad jag har..... Man tittar runt i modebloggarna och blir så sugen på nytt....Men jag vill inte leva så.... Jag vill kunna leva i det lilla där saker inte betyder något..... Känna att jag duger som jag är..... Egentligen har jag en stor dröm. Låter säkert helt galet sjukt =O. Jag vill bo i en stuga mitt ute i ingenstans och vara så gott som självförsörjande..... Jag vill bli en liten gumma som lever som förr..... hehehe. Jag har aldrig påstått att jag är klok ;).
Efter att jag funderat på detta så rev jag fram en massa roliga böcker ur gömmorna.... Började med en meditationsbok och då vill jag så klart genast börja meditera =) Sen tittade jag i en kul bok om månmagi..... Detta ledde mina tankar vidare på mode =O. Idag har jag på mig en vid tunn svart volangklänning. När jag gick ut satte jag på mig en ljusrosa liten kofta och genast såg det ut som rena rama 50-talsklädseln..... Rev fram en gammal bok om klädhistoria och började kika i den.... Så mina vänner, nu har jag fått för mig att jag ska klä mig i 50-talskläder =). Sen vidare i bokhögen....hittade roliga inredningsböcker. Det var länge sen jag orkade bry mig om inredning men nu ska jag bannemej sätta lite fräs igen.....
Ja, som ni ser är det inget större fel på tankeverksamheten här idag.... Möjligtvis att den är något splittrad ;)


Alltså.....



Detta var inte bra för min hjärtverksamhet...... Mår fysískt illa av att ha skrivit det jag skrivit =O. Ja, jag är fruktansvärt konflikträdd..... Bra terapi detta =). Men eftersom jag nu ska lämna ifrån mig datorn ett par timmar vill jag ha något annat överst i bloggen ;)
Kanske dags att handla lite.... Jo... Jag går ut jag med =). Hehehe..... Sen slappa i soffan...Kanske. Skriv massamånga kommentarer nu till mig =) Puss.....


Tydlig....otydlig ?

Nu ska jag berätta en sak.....
Idag har jag gjort två inlägg som inte är likt mig..... Jag är en försiktig general och är alltid rädd att någon ska ta illa upp. Jag har lärt känna mina bloggvänner väldigt väl.... Jag lägger allt på minnet om hur ni är och ofta vad ni gör eller ska..... Detta gör att jag väldigt ofta inte gör några inlägg som kan tolkas som kritik mot er eller mot någon annan. Fegt....Ja, jag är feg. Bara att konstatera. Men jag är stolt över mig själv idag... Att jag faktiskt skrev det =). Skriven text är ofta svårtolkad... Vad menar människan egentligen?
Vad jag mest vill ha sagt är att även om jag har mina åsikter om saker och ting så är jag väldigt flexibel också... Jag är en människa som har väldigt lätt för att sätta sig in i hur andra tänker och känner... Och jag fördömer ofta ingen för att de tänker annorlunda än mig. Eller jag kanske ska säga så här.... Jag kan fördöma folk för deras åsikter vid första tanken, men om jag sen tänker efter lite så kan jag mycket väl förstå varför någon tycker och tänker som hon/han gör.....
Som vanligt blev detta lite svammel från min sida... Hjärnan fungerar ofta inte som jag vill och orden kommer lite hur som helst. Det viktiga med detta var att alla ska veta att jag är en fegis och att jag gillar er =)

Tänkardag...


Mycket tankar idag.... När man kikar genom bloggar och hör vad vänner och bekanta berättar så händer det något hela tiden.... Ingen klarar av att "bara vara"..... Varför är det så??? Är folk rädda för att möta sig själv? Det är så mycket shopping varje dag eller det ska faras på en massa olika aktiviteter så fort man är ledig. Ibland tänker jag att mitt liv nog är det ideala..... Ja, riktigt tråkigt de flesta dagar då jag inte har råd att fara omkring och strö pengar omkring mig. Jag sitter mest hemma för mig själv och med mina tankar..... Jag är i alla fall inte rädd för att möta mig själv. Vad är det som driver folk? Varför måste man ha att göra varje vaken minut? Jag säger alltid till mina barn att för att uppskatta det som är kul måste man lära sig att ha tråkigt...... Det gör att om vi åker till Tivoli en dag under sommaren så är det en riktig höjdpunkt för dem...... För under resten av årets dagar har vi inte råd...... Jag säger nu inte att det är fel att göra saker om man har råd.... Men ibland borde man ta sig tiden att bara umgås med sig själv... Ta det lugnt.... Bara vara.



Just nu läser jag en underbar bok som jag tror jag läst ett tiotal gånger redan.... Jag älskar den och den får en att tänka till över meningen med livet..... Tisdagarna med Morrie av Mitch Albom. Fantastiskt bra bok som jag varmt rekommenderar till er som inte läst den. Varje gång jag läst ut en bok och inte har någon ny att ta till går jag till bokhyllan och plockar fram denna..... Det finns så mycket livsfilosofi att man behöver läsa den om och om igen för att kunna ta den till sig.
LÄS DEN......


Filosofera...



Hittade lite roliga frågor i Aftonbladets söndagsbilaga......
Det är bara att sätta igång att filosofera över dem nu =)



Hur hade man kunnat skicka SMS om telefonerna fortfarande hade nummerskiva?

Vem satte stopp för de lösa ölringarna så att flera generationer sluppit undan att tvångsmässigt sätta ihop dem till draperier?

Angående stenåldersdiet, hur vet man att stenåldersmänniskorna var smala?

Vilka är människorna som påstår sig ta ett glas vin till sommarens grillkvällar?

TAR de också bara ett glas?

Varför???

Om ingen uppfunnit fjärrkontrollen, hur många gånger hade man då varit tvungen att resa sig från soffan?

Hade man hämtat en macka i köket varje gång då också?

Hade vi kanske varit tjockare utan fjärrkontroll?

Hur vet man att man inte gillar något som man aldrig smakat för att man inte gillar det?

Om man inte tycker det är rätt att någon städar hos andra för att man ska ta hand om sin egen skit, vad ska man då säga om fotvård?



Tankar och funderingar...

Sitter här och funderar lite.... Det har ju varit lite "prat" om vett och etikett i bloggvärlden nu. Ja, inte mycket men jag har stött på det i två bloggar i alla fall..... Jag håller helt och hållet med om att man läser genom ett inlägg innan man kommenterar... Hur pinsamt är det inte att kommentera ett känsligt inlägg med " Kolla mig" eller nåt. Eller alla dessa som ständigt bara ska göra reklam för sig för att kunna hamna på aktiva listan. Jag har svårt att se vitsen med att hamna på den listan... Har själv legat där ett antal gånger och visst kanske en eller två nya läsare fastnar men oftast är det ju bara tråkkommentarer man får..... Ingen som läser det jag skriver. Jag uppskattar mycket mer kvaliten i kommentarerna än kvantiten.  Sen har vi det där med att svara på kommentarer.... Jag tycker också att man gör det så mycket man kan. Men jag måste säga det också att ibland har man inte tid just då och sen glömmer man.... Så är det för mig i alla fall.... Jag försöker så mycket det går att svara men ibland kan jag tycka det blir för mycket som vissa gör..... Ta mig inte fel nu för ni får visst ha långa samtal era bloggar emellan men ibland blir jag rädd att ni förväntar er att alla ska vara så.... Jag orkar inte det..... Jag älskar bloggandet som inget annat och det har gett mig jättemycket..... Jag uppskattar verkligen de besökare jag har och allra mest uppskattar jag er sötnosar som oförtrutet kommer in här och läser mina ofta skittråkiga inlägg.......... Och dessutom kommenterar dag ut och dag in =) Love you.......

Still here....



Hoho.... Jag är kvar =).
Tur det finns något att glädja sig åt....
Nu har jag käkat frukost och ska snart ta en kopp kaffe.
Gott =).
 Sen ska jag sätta mig ner i lugn och ro en stund....
Vad gör ni?



Snart hemgång....



Nu ska jag stänga av datorn sen är det dags att gå hem om en stund =)
Får väl se om det går att blogga hemma sen....
Det vet man aldrig ;)
Vi ses när vi ses......


Nu é det onsdag....



Morning darlings.....
Då var det onsdag och om ett par timmar är jag ledig =).
 Men först "hårt" arbete.....


Sent....



Usch vad sent det blev nu då... Borde verkligen lägga mig nu. Men något tar emot...... Känner att för mycket tankar kommer när jag släcker lamporna.... Jobbigt det är sådana dagar. Men jag får göra ett försök för här får jag bara ont i ryggen av att sitta ;)
Natti, natti hjärtevänner..... Dröm sött.


Goder afton....



Nu är jag trött...... Oj, vilken dag det varit. Vi har verkligen haft tur med vädret får jag säga. Varmt och skönt och solen tittade fram lite och då brände den rejält =). Jag trodde det skulle bli regn men det kom inte förrän på kvällen. Vi har varit på utflykt...... Åkt tåg och sen turistbåt =). Riktigt mysigt. men det tar på krafterna.
Har varit ganska deppig idag och haft nära till tårarna flera gånger men när man jobbar får man skärpa till sig =). Det har varit lite mycket nu sista dagarna som tagit musten ur mig men det blir säkert snart bra igen...... Nu ska jag snart hoppa i säng. Men först en liten runda i favvobloggarna =)
Puss.....


Redo....



Då var man klar att kila iväg då..... Väldigt dubbla känslor nu. Vill komma hemifrån för jag är trött på att gå här nu men samtidigt är det jobbigt att gå iväg..... Känns säkert helt OK när jag väl kommer till jobb =). Kanske kikar jag in i kväll om jag hinner och orkar.... Ha en fin dag nu mina vänner......=)
Photobucket

Morning...


Jobbdag och skitväder..... Tvi. Ja, inte känns det speciellt lyckat med detta vädret. Har inplanerat en del uteaktiviteter och hade ju hoppats på fint väder. Fy vad detta sänker mig =(. Fast det är bara att hugga i och låtsas att det regnar...*fniss*.


Sick and tired....





Japp.... Känner mig lite trött på detta. Ja, bloggen alltså.
Kan bli rätt skönt att jobba för då har jag ingen större chans att sitta här. På nåt sätt dras jag hit hela tiden......
Snart dags att sova. Trött nu och har huvudvärk.... Kvällen har tillbringats framför TV-n. Vad har ni pysslat med?

Förberedelser...


Lite effektiv har jag allt varit idag. Jag har förberett mig för det verkliga livet igen =). Fick ett ryck och skrubbade ansiktet och plockade ögonbrynen..... Sen smorde jag lite BUS i ansiktet som nu är blekt som ett kalkbrott.... Sen har jag målat naglarna... Denna gången blev det aprikos. Senare i kväll ska jag ta ett fotbad och fila till lite =). Sen ska jag nog vara redo att börja jobba igen.... Tror ni inte?


Tråk...


Men hu vilken skittråkig dag detta verkar bli..... Men jag har i alla fall inte ont i ryggen längre =) Tack för det..... Vädret har som vanligt svårt för att bestämma sig... Regn, moln och sol om vartannat. Jag blir toookig ;) Det är ju nästan så man längtar till jobb =O.


Skicka vidare....

Klicka på bilden för att läsa handlingen....


Jag är lite sur nu.... För ett par år sedan läste jag en alldeles underbar bok som heter "Skicka vidare". Sen blev boken film och jag har hela tiden glömt att jag skulle se den. men nu i helgen blev jag påmind om den. Så jag testade för att se om den fanns i Telias utbud av hyrfilmer som man kan ta hem. Men nej då..... Just när jag för en gångs skull ville sätta mig och se film. Pank som en kyrkråtta är jag också så det går inte att hyra den som vanlig film idag. Och nu blev jag sugen på att läsa boken också.... Måste ner i bokhandeln och se om han har den där... Annars får han beställa hem den till mig =)


Fina Lina....

När jag var barn var jag livrädd för hundar...... Det fanns bara två jag inte var rädd för. Fina Lina var världens finaste och hon fanns i mitt liv från jag var tre tror jag och levde ända till jag var sexton.... Hon var världens snällaste hund.... Sen var det mormors och morfars hund Pia.... Hon var också kanonfin. Men hon avskydde smällar... Det gick inte att tugga tuggummi i hennes närhet. Då visste hon att risken var stor att man skulle smälla =). Om jag inte minns helt fel så kom Lina till oss efter att ha blivit svårt misskött och misshandlad..... Att hon sen kunde bli en så snäll och fin hund är fantastiskt... Mamma gjorde ett fint jobb =)


Lina....


Pia och Lina.....


Fy fan....




Jag blir så
jäkla arg......


Måndag...



Morning alla..... Då var det måndag igen. Nu var semestern för denna gången slut... Börjar jobba i morgon. Alltid skönt att börja efter semestern med en ledig dag ;). Sista semesterdagen var alltså i går. Nu jobbar jag två veckor sen har jag en veckas ledigt till =). Men jag har ettt förbaskat bra schema.... Blir lätt så när man själv lägger det och kan bestämma när man vill jobba =). Idag ska jag som sagt slappa igen.... Riktigt känna att jag är ledig. Ryggen känns inte mycket bättre idag.... Jäkla skitmög. Hoppas verkligen det är bättre i morgon för det blir lite slitigt annars.
Så.... Vad hittar ni på med idag?



Nighty night........


Nu ska jag snart ta min onda rygg och hoppa i säng........ Trött nu. I morgon är sista lediga dagen för denna gången.... På tisdag hoppar jag på att jobba ett dygn. Så morgondagen blir ännu en slappdag =).
Sov gott mina änglar........ Vi ses när vi ses =) Puss......


Premiär....



Nu har jag grillat på min nya fina grill =). Det blev korv med bröd..... Lillkillen hjälpte mig. Det blir ju inte riktigt samma sak som att grilla på kol men det är ju bättre än inget =) Skönt att sitta på balkongen och bara mysa.....


Sådan här fin grill fick jag =)

Nähänä...



Inte har det blivit mycket bättre i ryggen precis men det kan jag väl leva med.... Lite svårare att leva med att jag bara frossar idag =/. Kakor, kakor och åter kakor åker ner i gapet idag och jag mår därefter.... Jag får fruktansvärda "sockerkänningar". Blir skakig och trött.... Har sovit en stund i soffan och nu är jag äckligt groggy. Armar och ben domnar på mig och jag är rastlös och uttråkad..... Hehehe... Vilket inlägg ;)
Någon som gjort lite roligare saker än mig idag?



Jäkla rygg...


Uj, vad jag har ont i ryggen..... Ajajaj.... Ska ta en värktablett och slänga mig i soffan. Hoppas det blir bättre sen för jag tänkte faktiskt ta en promenad.... Men det går inte nu.... Gör för ont att gå.


Sweet sexteen....


Chansar på att jag inte är mig så lik ;)


Ung och oförstörd........


Jag...



Lite smakprov på mig som barn.... Hehehe.
Dålig kvalité men de är ju ganska gamla.....


Ettårsåldern......



Michael Jackson....
Släng dig i väggen ;)



Ja.... Vad säger man =O



Fyraårsåldern......
Värsta frillan =)



En mycket vanlig syn när jag växte upp....
Tjurskallen nr.1......

Prata allvar....



Satt och pratade med sonen igår..... Om hur det kändes när han var borta. Han tyckte det var självklart att vi skulle fatta var han var..... Skakade bara på huvudet och tyckte jag var dölöjlig. När jag sa vilka olika funderingar som gick genom huvudet så sa jag bl.a. att han kunde ju vara på fest eller vara död.... Han sa då, vad skulle jag göra på fest??? Jag tycker ju inte ens om öl =O. Hehehe.... Och att han skulle vara död var ju bara sååå kul.... Det var väl bara så självklart att de sov hos kompisen. Man blir lätt knäpp ;)

Bilder...



Jag fick något jättekul av min mamma igår.....
En CD-rom full med bilder från min barndom =).
 Skitkul att titta på ju....
De har skannat in gamla diabilder på datorn.....
Och sen lagt det på skiva.
Funderar på att lägga ut några här sedan =)
Ljuva 70-tal.......



Söndag morgon...



Snart dags för mig att dra ner i tvättstugan...... Maken har redan varit ner och kastat i en omgång tvätt, sen stack han iväg. Idag känns det som om jag blivit misshandlad eller något. Har bannemej ont överallt. Höfterna värker fast jag sitter och när jag går ska vi inte snacka om..... Nacken känns som om där sitter något i vägen.... Stelopererad eller nåt =O. Också benen sen..... Massa klag blir det idag =). Fast jag får ju vara glad att jag faktiskt har mått ganska bra en längre tid nu.... Nästan så man blir lurad att tro att det är på väg att försvinna..... Men tji fick jag =/.. Nåväl..... Det som inte dödar en stärker en... Är det inte så man säger??? Hehehe.... Fint väder är här i alla fall =). Så något att vara glad för finns ju.
Vad gör ni för kul så här på en söndag?



Snart sängen....



Har inte alls orkat med datorn idag...... Tänk er jag va =O. Hehehe... Jodå, det finns sådana dagar för mig med =). Det var ett trevligt kalas idag. Fick en jättefin elgrill så nu kan vi grilla på balkongen =). Av min syster fick jag en jättefin hink med stora fina solrosor att ha på balkongen.... Sen blev det lite annat smått och gott =)Enda nackdelen med kalaset var att jag fick någon slags sockerchock... Blev alldeles skakig och yr efter kakorna.
Kom på också att jag ska tacka jättemycket för alla söta gratulationer jag fick här på bloggen igår =) Jag blev jätteglad..... Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig..... Sov gott =)


Trött...



Känner mig bakis...... Yr och trött =/. Men här är inte tid till rast och ro..... gästerna kommer två. Här städas oh fejas och jag har varit och handlat. Grabbhalvan är hemma nu i alla fall...... Han "glömde" ringa =O.
Vill säga att detta är killen med högfungerande autism.... Han funkar inte riktigt som andra sextonåringar..... Säger någon åt honom att göra något så gör han det.... Smällar man får ta. Nu ska jag koka mig lite kaffe och hjälpa maken med städet..... Vila får jag göra sen =)
Jag har inte orkat gå in till er idag....... Kommer ikväll =)


Morning...



Nu vet jag var han är...... Fy fan vilken jäkla natt.  Satt uppe i soffan till sex, då somnade jag där...... Vaknade precis och kände att jag fick ringa kompisens föräldrar. Vad händer då??? Jo, där ligger de tydligen och sover i godan ro. Mitt hjärta slog ett hårt extraslag...... Fy fan vad många scenarion som gått genom detta huvud. Mår skit nu......

Oro...




Sitter här mitt i natten och är orolig..... Stora sonen och en kompis gick ut en sväng tidigare ikväll. De är inte hemma än =(. Vet inte vad jag ska ta mig till.... Så brukar han aldrig göra..... Var är han????? Ingen mobil har han med sig...... Tusen tankar på vad som hänt. Hoppas han bara har fått för sig att gå hem till någon.... hemska tanke om han ligger någonstans..... Min gosse.
Maken och jag har gått en lång runda och letat och nu gick maken ut en sväng till med lillkillen.......


Kväll....



Snart denna dagen också slut.... Egentligen är jag inte 40 än =). Om tre timmar fyller jag..... Hehehe, om man nu ska vara noga ;) Är född 23.50...... Det har varit en fin dag med många överraskningar =). Men samtidigt har det varit vemodigt.... Fråga mig inte varför??? Kan tänka funderar ni på vad jag fått av maken idag? Då får jag väl berätta att eftersom vi har det som vi har det ekonomiskt är det ytterst sällan vi köper något åt varandra.... Det är en överenskommelse vi har. Vi har valt att lägga pengar på barnen istället när de fyller år..... Han funderade på att köpa ett fint armband men trodde sen att jag kanske inte skulle använda det. Måste ju säga att han känner mig nog rätt bra =) Jag använder ytterst sällan smycken.... Nä, jag är nöjd med lilla söta lappen från i morse......
Hualigen vad varmt det är här..... Dagen började med värsta regnovädret men sen har det klarnat upp mer och mer under dagen och varit riktigt varmt och skönt =) Just nu är det nästan olidligt.... Balkongen nästa =).
Vad gör ni ikväll?



Men alltså...



Jag har bannemej fått en bukett blommor till =).
Tack söta
Gabbi.......
 Idag är jag mållös......
En underbar blågul bukett....
Med en solros i =)


OBS. Inte den på bilden..... Har ingen kamera just nu.


Rörd...



Jag har helt underbara vänner här i bloggvärlden..... Fick en paketavi i morse men utan avsändare.... Kunde hämta efter fyra. Hämtade den och slet upp paketet för att se vem det var från...... Tack
Ejmis =). Jag gick där på vägen hem med tårar i ögonen.... Tur jag hade solisar ;). Jag fattar inte att ni vill lägga pengar på lilla mig..... Jag blir sååå glad att ni inte fattar.
Vad som fanns i paketet? En liten paket apelsinkaffe och praliner..... Ska bli jättespännande att prova kaffet. Bilder kommer om jag hittar webcamen.... Vanliga kameran snodde dottern med sig =)


Miljoner tack....



Det kom ett telefonsamtal......
Från blomsteraffären =).


 Tack
Åsa....... Sååå glad jag blir =D
Alldeles underbar bukett.......


Borta....



Kom precis hem efter att jag vinkat av dottern vid tåget...... Usch vad ledsamt det är =(. Hon åker till Bulgarien i kväll och är borta två veckor. Konstigt att det känns så här..... Jag menar, hon bor ju ofta hos pojkvännen två veckor i taget och då är det inget konstigt men nu blir jag tårögd. Kanske är jag extra blödig idag ;).
Hoppas du får det riktigt fint gumman.... Älskar dig


Jag fick paket....




Titta så fint.....
Från dottern =)






Minsann...






Jag tror bestämt att solen försöker tränga sig fram....
Ja, det blir säkert inte fint väder men det värmer lite
 och det är en hel del ljusare =)
Nog blir man gladare av ljus....

Nu kom dottern med paket till mig =)
Visar sen.....



Roligaste sökordet....







Hahaha....
Jag kan se vad folk googlat på innan de hamnar hos mig....
Roligaste idag måste vara: Hunden gungar med kroppen.....



Måste visa...



Titta vad som låg på datorn i morse när jag kom upp =)
Från maken.....


Bäbis....



Satt och tittade vad för bilder vi har i datorn....
Hittar massor av bilder på Doris som dottern tagit =)
Tänk att det är två år sedan hon kom vandrandes utanför oss.....
Lilla bäbis =)








Usch och fy...





Vilket väder det är här.....
Riktigt grått..... Jämntjockt =(
Regn, regn och åter regn.....
Tvi....


Idag är ingen vanlig dag.....





....För idag är det min födelsedag =)
Fy bubblan........ Fyrtio år =O
Hehehe......


God natt....



Om en liten stund hoppar jag i säng.....
Sätter in en ängel här som vakar över er =)
sov sött hjärtevänner......

Photobucket

Blä...



Känner lite ångest just nu..... Känner på mig att bredbandet är borta i morgon.. Vet inte vad jag ska trolla ihop til kalaset på lördag med de pengar jag har. Tack och lov är det bara mamma och syskon som kommer så det behöver inte vara storslaget. Men magen vill inte mer nu..... Oro och ångest äter mig. Ibland bara hatar jag mig själv...... Tur att det brukar gå över snabbt =/. Varje sommar är det samma sak med pengar.... Tror det beror på att det går mer mat här hemma. Mat är dyrt...... För vi gör ju inget. Jaja.... Lyssna inte på mitt gnäll ;)
Snart dags att sova..... Sen när jag vaknar är jag fyrtio.....Fyrtio =O. Hehehe... Gamla tanten =). Fast egentligen inte förrän tio i tolv i morgon kväll.... Det är då jag föddes.


Var är alla?


Sitter här på balkongen och hör musik.... Tydligen någon slags allsång en bit härifrån.... "I min lilla lilla värld av blommor" sjunger de nu =) Undrar lite var alla håller hus idag..... Jag vet att jag är paranoid eller något men när jag får så lite besök på bloggen som jag haft idag blir jag konfunderad..... Är jag tråkig eller är det något annat???? Jaja..... Snart ska jag se TV... Skinny någonting.


Överraskningar...





Ibland blir man överraskad.... Jag blev det idag =). Tog fram mat från frysen och var helt säker på att det var någon form av gryta som jag tänkte ha ris till. Men när det tinades upp visade det sig vara kassler med potatis och sås.... Någon slags gratäng. Men det gick ju också bra =).. Så nu är jag nyäten och mätt..... Sitter och väntar på efter maten kaffet. Egentligen var det väl meningen att jag skulle sätta fräs på dammsugaren nu men jag pallar inte.... Är trött nu på att jag hela veckan fått stå för all jäkla markservice här hemma för att maken hjälper min bror renovera badrum..... Nu tycker jag att det är hans tur att städa lite så jag sparar dammsugningen till honom ;). Det är ändå inte förrän på lördag jag ska ha kalas...... Det var förresten en skön promenad dottern och jag fick innan idag... Gick och satte oss i en park och solade en stund. Nu har hon resnerver stumpan.... Har aldrig flugit förr =). Förbaskat snällt av pojkvännens föräldrar att bjuda med henne =).

Ren & len....



Nu har jag röjt undan en massa i köket och diskat en maskin..... Resten tar jag i kväll. Är alldles för varmt att städa idag ju. Har precis hoppat ur duschen och nu känner jag mig i alla fall fräsch =). Ska ut en tur på byn med dottern...... Hon ska växla pengar. Sen ska vi bara strosa runt och kanske sätta oss någonstans och bara njuta.....


Gott...


Det blev havregrynsgröt till frukost idag.... Det är förbenat gott faktiskt =). Känner att huvudvärken släpper lite också nu.... Då kanske det är dags att sätta fräs på städningen här hemma..... Snabba på med det och sen dra ut en sväng. Ganska fint väder idag och jag skulle verkligen behöva lite sol =). Får väl dra med mig dottern för i morgon drar hon utomlands med pojkvännen och hans familj.... Sen ser man inte henne på två veckor. Ja.... hon har mage att åka iväg på sin mammas 40- årsdag ;). Hehehe....


Hoho...



Här är jag
Ann ;)

Dåligt med uppdateringar från mig idag ja.... Har suttit och pulat med en bloggdesign. Då snöar man in på det så himla länge.... Fick huvudvärk. Nu ska jag äta =)


Grattis......



HURRA,HURRA....

Idag gratulerar jag lillebroren som fyller 26 år......
Tänk vad tiden går =)


Morning....


Torsdag..... Snart har ännu en vecka försvunnit. Tiden springer och på tisdag är det åter dags att jobba.... Fast så värst betungande är det inte. Stod och kollade hur jag jobbar nästa vecka och såg att det bara var vid två tillfällen...... Inte mycket inplanerat idag heller förutom att jag måste städa ordentligt. Ska ju ha kalas på lördag så då måste det väl vara rent och snyggt =).
Vad ska ni göra idag?




Äta- dag.......





Idag har jag haft en äta mycket dag..... Kände redan i morse att jag var både hungrig och sugen. Började dagen med knäckemackor och fortsatte med ett par bitar av gårdagens pizza. Sen inte så mycket under dagen utan två rejäla portioner pasta och sås till middag och sist två jätteportioner glass =). Det känns ganska bubbligt i magen nu.... Är väl all mjölk från glassen kan tänka. Men det är bara idag det ska ätas på det viset..... Fast visst måste man ta sig en rejäl ätardag ibland?
Snacka om att jag är trött idag...... Sitter nästan här och somnar nu.
Jaha... Nu bråkar sönerna om katten =O. Alltid är det något... Vem tycker katten bäst om???? Det är vad de bråkar om......

Somnade visst...



Oj, vad jag är trött.... Satte mig en stund i soffan innan. Sjönk längre och längre ner tills jag låg ner =) Sov visst en och en halv timme där...... Seg som attan var det bara att tassa ut i köket och göra kvällsmat. Det blev inget revolutionerande idag.... Spagetti och creme fraicesås... Gott i alla fall =) Det känns som om jag inte sovit på evigheter. Fick plötsligt väldigt ont i kroppen också.... Det var ju ett tag sen nu. Benen krånglar och armarna känns tunga. Hoppas det bara är ett tillfälligt bakslag =). Nu ska jag ha en kopp kaffe.....


Tomt...



Händer visst inte så mycket i denna hjärnan idag..... Känner mig rejält uttråkad. Två förbaskat svårväckta ungar är här med...... Fasiken vad de kan sova. Stora killen kom hem innan från sitt jobb, satte sig en stund vid datorn..... Sen sa han att han var trött men inte skulle han vila inte. Kunde ju gå miste om datortid =). Lustiga är de..... Nu får jag se till att få liv i dottern så jag kan dra med mig henne ut en stund.... Detta håller inte, att bara sitta här och åketråka ;)


Senaste...




Här är de
Gabbi.....
Hehehe.
Crocs med klack =)
Kan det vara något????


Jahopp.....




Det bidde blått =D


Kunde väl tro det....



Nä.... Inte kunde det bli fint väder inte. Nu hopar sig molnen här utanför.... Blähä! Grabben kom iväg ja.... Duktig han är =). Nu tror jag att jag ska sätta lite färg på mina naglar... Har bara svårt att bestämma mig för om de ska vara blå eller aprikos? Får fundera en stund =)


Morning....





Här skiner lite sol idag.... Men vet inte om man vågar hoppas..... Det får ju gärna vara fint väder idag =). Nu ska jag in och väcka grabbhalvan.... Alltid lika spännande. För övrigt så ser denna dag ut precis som alla dagar.... Alltså alldeles tom... Den får fyllas i under dagens lopp =) Vad ska ni göra idag?



Natt, natt...



Dags att sova.......
 Undrar om jag får en dag till?
 Vi ses när vi ses =)


Inte fel....

Två favoriter i samma avsnitt =)
Passar mig utmärkt....




Tårfylld middag...



Bra idéer man kommer med ibland..... Det var jag, dottern och yngsta grabben som åt middag idag. Då fick vi för oss att visa
filmen från förra inlägget för lillkillen...... Men det slutade i en tårdränkt historia.... Där satt vi alla tre och grät så tårarna sprutade..... Inte blev det bättre för min del att se min lilla tuffa kille gråta så hjärtskärande. Till saken hör att vi fick tankar på vår söta hund som vi var tvungna att sälja innan jul..... Så nu har vi bestämt oss för att ta kontakt med dem som köpte henne.... Vi vill träffa vår söta fina hund igen =)


Måste ses....

Dottern visade mig denna....
Man kan bli tårögd för mindre....

"Christian the lion"


The secret....



Nu är ni några stycken som undrat över hemligheten med mina naglar..... Har svarat några av er men så tänkte jag att jag tar det här. Hemligheten heter Trind nailrepair..... Världens bästa lack =) Jag har använt det förr och får alltid samma fina resultat. Man ska bara orka hålla på rätt mycket. Första veckorna ska det målas nytt varje eller varannan dag och sen kan man göra det mer sällan. Naglarna blir jättehårda och jag tycker att de växer fortare också.... Det kostar en bit över 100 kronor men det är det väl värt =)



Vet ni...




Blev förbenat mycket kassler över igår.....
Vet ni vad man gör då?
Jo....
 Man skrapar av såsen och strimlar det....
 sen gör man pizza......;)



Kalla mig sjuk....





Jag kom på värsta grejen igår...... När jag dör ska jag kremeras och nu kom jag på att jag vill att mina barn ska dela upp mig i tre delar och ha vars lite jag hemma hos sig =). Knäppt va? Det gör inget om de stoppar undan mig i en garderob eller något (snacka om skelett i garderoben *L*) bara jag får vara en del av deras liv..... Då jag berättade för dottern om min idé var hennes största bekymmer att det inte skulle gå att tappa ut mig =O.
 Då sa jag : "Stoppa mig i en pepsiflaska"..... Hehehe.

Irriterande...



Som jag stör mig.... Nu har jag tagit mig tid att göra mig "fin"..... Då kommer givetvis värsta skyfallet. Jag är seg och kommer oftast inte igång före tolv. Men nu var jag ju färdig att möta världen.... Måste handla nytt pålägg.... Det går åt som smör i solsken här hemma ju. Sluta regna nu....


Inte jättetydligt...



Här är mina naglar....
Tyvärr inte någon jättebra före-bild men den får duga.
Man ser i alla fall skillnad =)


Jahopp....






Då kom regnet till Skåneland också...... Enda trösten är väl att det är 20 grader =) Det formligen öser ner just nu och är mörkt som i graven. Men, men.... Man överlever väl det med;). Har suttit här och fixat lite med naglarna.... Har slarvat sista veckan med det och jag vill ju behålla dem långa och fina som de ju blivit nu..... Fast i förrgår stod jag och skar sallad.... Då skar jag av tumnaglen också =O. De är liksom lite i vägen när man inte är van vid långa naglar =). Ska ta en bild och visa före och efter på naglarna sen....

Dum, dummare....





Alltid ute i sista minuten..... Som vanligt. Hittade aldrig lappen med BUP-tiden så jag ringde precis för att kolla vilken tid vi skulle vara där.... Var nästan säker på att det var i eftermiddag. Jo, tjena..... Om mindre än två timmar skulle vi vara där och jag säger bara lycka till att hinna det. Först få upp grabbhalvan..... Få i honom frukost, rusa till tåget och sen hinna med en buss.... Det fick bli en avbokning. Ibland blir jag bara sååå trött på mig själv......


Sömngångare...




Han kom iväg idag med min lilla sömngångare.... Ja, man skulle kunna tro han var en zombie ;). Tar väl ett par dagar för honom att inse att man måste lägga sig något tidigare om man ska upp sju på morgonen =). Jag är rädd att det kommer en dag då han vägrar att stiga upp...... Inte lätt att motivera med pengar som kommer i augusti. Men, men... Den som lever får se ;)



Tisdag...


God morgon.... Ser ut att bli ännu en fin dag =). Inte allt för många moln på himlen..... Snart dags att väcka herr nattramlare ;). Får se om det är lika lätt att stiga upp idag..... Senare idag ska jag och lillkillen till BUP.... Om jag bara hittar lappen där tiden står för jag har ingen aning om när vi ska vara där. Annars som vanligt inget inplanerat =). Nu är det bara tre dagar kvar...... Till jag fyller år =). Hehehe......




Känns i ögonen...





Nu börjar det kännas att jag var uppe tidigt idag.... Kanske dags att tänka på refrängen. Jättetrött..... I morgon ännu en dag då det inte händer så mycket. Dagen har visserligen varit riktigt trevlig tack vare att jag fick väckt dottern så tidigt. Har tillbringat mesta dagen med henne.... Varit och handlat, tvättat och handlat igen. Suttit och snackat om bloggar mm. Kul att kunna diskutera bloggar med någon =). Vissa läser vi ju båda två.... Så nog har det varit en bra dag =). Förutom magen då.... Men jag dör ju inte....Hoppas jag ;) Hehe..... Hoppas nu att morgondagen blir lika trevlig och att solen visar sig även då =). Har ni haft en bra dag?



Tio minuter....





Så länge varade regnet..... Tio minuters störtskur, två knallar och sen var solen tillbaka =). Så inte störde det något..... Maten var förbaskat god kan jag meddela =). Men jag är hiskeligt konstig i magen...... Har varit körig ett par dagar nu och man kan kanske snacka om "sprutlackering" .......;) Hehe...
Nu är det dags för bloggrunda =)


NU....



...... Kom regnet.
Känns som om det är åska i luften..... Inga nådiga vattendroppar =). Men det gör inget för jag har hunnit med det jag skulle idag. Snart dags för sista rundan i tvättstugan. Sen dags att laga mat.... Tänkte göra något med kassler idag. Skiva den och sen blanda lättcreme fraice med goda kryddor och hälla över sen strö ost på och in i ugnen.... Till det blir det potatis =). Ska bli riktigt gott. Jag är lite fixerad vid mat just nu.......
Så...... Vad sysslar ni med idag då????


Ojojoj....





Precis hemkommen från en tur med dottern.... Hon behövde nya flipflops och allergimedicin. Men oj vad det är för varmt att vara ute nu..... Hela jag är alldeles fuktig. Jätteglad för värmen men ändå kan det bli lite mycket..... Nu dags för tvättstugan =)



Förresten....



Vill bara retas lite.....

SOLEN skiner från klarblå himmel =)



Hehehe.....



Kul...



Tack tjejer för pratstunden på MSN.... Jag vet att jag är fjantig som fortfarande döljer mig där ;)
Nu tror jag att dottern vill låna datorn lite.... Jag var tvungen att väcka henne tidigt idag för stora katten smet ut i trappen och vägrade gå in... Men hon kan bära tjockisen ;) Så eftersom hon steg upp i en hast och hjälpte mig får hon väl låna min dator =) See ya....


Lyx.....?



"Jag tror faktiskt att jag ska vara lite lyxig....... "
Sa dottern precis.


Och plockade fram havregrynen =O




Så ja....



Det gick ju bra det där.... Har precis varit iväg med sonen =).Jag vet inte om det anses fjantigt att mamma följer med en 16-åring men det gjorde jag..... Jag vet ju hur osäker han blir. Jag behövde aldrig följa med dottern så det är ju olika. Men när vi kom dit stod där en förvirrad kille som inte visste var han skulle bli av så jag hjälpte ju honom med. Sonen hade inte alls lust med detta men nog hägrar lönen alltid. Han kommer ju att tjäna nästan 4000 kronor. Mer än han någonsin haft. Det är bannemej varmt så det snurrar ute..... Jag fick nästan ett svimmningsanfall när vi stod där..... Blir så ibland när jag är för varm. Sol och moln varvas om vartannat här.



Morning....


Still here....=)
Trött som attan är jag..... Var ju ett tag sedan jag steg upp så här tidigt. Sonen börjar jobba idag och jag får den stora äran att väcka honom.....
Det mina vänner blir inte lätt. För övrigt är här alldeles grådassigt väder.


Säger god natt...


Passar på att säga god natt till alla nu.... Om jag somnar eller inte orkar blogga mer senare =). Sov gott med er och tänk på att om jag inte syns till så återkommer jag om ett par veckor =) Puss.....


Näääe....





Det vill inte ge med sig.... Fruktansvärt bultande huvudvärk. Nej, jag dricker inte tillräckligt.... Jag vet att jag slarvar med det. Avskyr verkligen vatten och sparar på pepsin så det blir mest kaffe..... Smart va? Vattendrivande och allt ;)
Tack jättemycket för att ni bryr er...... Orkar inte gå in till var och en nu och kommentera. Nu ska jag ta ett stort glas (äckligt) vatten.....=)


Buhä...





Mår inget vidare idag.....
 Mår illa och är yr......
 Ont i magen har jag med.
Hoppas det bara är något tillfälligt.
Svettas gör jag också förresten...
Det är äckelvarmt.
Nu ska jag lägga mig en stund.....




Oj....



Sitter just nu på balkongen....
Konstigt väder =O.
Solen bränner mig på fötterna =)
 Massa vita moln på himlen och ändå bränner solen.....
Skönt.


Det kryper...





Uäck.....
Det känns som om jag har hela
kroppen och knoppen full av småkryp =O
 Det kryper ju överallt.....
Duschen nästa.



Åke tråk....





Denna dagen går till historian som en riktigt trist dag.... Blähä. Det är grått och trist ute och så varmt att jag väntar på åskan.... Gillar inte åska. Har inget att göra.... Jo, såklart städa men vem i helskotta har lust att städa???? Inte jag i alla fall ;). Sen funderar jag på min bloggning...... Jag tycker det är obehagligt att folk som känner mig läser här och inte säger det. Jag lämnar ändå ut mig något oerhört här och jag skäms inte men vill självklart veta om någon vet...... Vill bara säga att jag vet nästan vem det är........ Nog om det!
Får väl städa ändå =( Något måste jag ju göra........ Fasiken, vill ju bara tjattra med någon.......


Nominering....



Jag har fått två nomineringar =)
Från
Ejmis och Gabbi .
Jag blir sååå glad =)
Update.... Fick av Camilla också nu =)
Puss....

Reglerna är som ni säkert redan förstått att kopiera loggan
 och att sen själv nominera 7 favoritbloggar som ni länkar till.

Mina nomineringar går till.....

Elisabeth

Gabbi

Ejmis

Åsa.S

Sessanochprinsessan

Annsingen

Mira

Sjävklart har jag fler favoriter..... Önskar att jag kunde ge till alla....
Fast egentligen gör jag det =).
De jag brukar kommentera hos är alla mina favoriter ;)
Och ja, jag väljer att skicka tillbaka till de jag fått av för de är verkligen favvisar =)



God morgon alla glada....



Vaknade av att jag "simmade"...... Det är inte klokt vad man kan svettas ibland... Det är nog det värsta jag vet, dessa nattsvettningar. Men nu sitter jag här med mitt kaffe... Har bara vaskat av mig det värsta..... Duschen får vänta =). Det har regnat i natt..... Massa moln på himlen men varmt och gott är det nu. På tal om varmt.... Satt på balkongen klockan tolv i natt och då var det 23 grader..... Ungefär vad det är nu också. Ännu en dag med inget planerat.... Ser ju inte ut att bli något med stranden i alla fall.... Får se hur vädret artar sig =)
Har ni något särskilt planerat idag?



Trött....



Precis hemkommen från en timmes kvällspromenad..... Shit vad varmt det fortfarande är här. Säkert 25 grader..... Svettades som attan när vi gick. Men nu är jag trött, trött, trött..... Om det blir fint väder i morgon med ska dottern och jag cykla till sjön... Japp, hon behagade komma hem idag =). Får se om hon lyckas locka med sina bröder också..... Hade ju inte skadat dem. Inte är det mycket de varit ute detta sommarlov...... Sitter vid datorerna. Nu ska jag snart sova.....
Natti, natti..... Sov gott =)


Tydlig skillnad....


Oj, vad det märks när det är fint väder...... Har nästan inga besök alls på bloggen just nu. Jag förstår ju att folk vill ut i solen =). Men lite trist är det allt... Inte bara att besöksantalet sjunker utan även att ingen uppdaterar sina bloggar.... Då finns det inget kul att läsa och jag tappar lusten att blogga själv....... Jaja, tids nog är vintern här =)



Slappedag...




Idag har jag mest bara slappat och tagit det lugnt. Fast jag fick den briljanta idén att ta en lång promenad innan jag gick till affären. Inte smart...... Gick nog en halvtimmes tid men det var alldeles för varmt att gå då.... Solen gassade och jag var till sist svimfärdig. Stannade till vid Statoil och köpte en kall pepsi =). När jag gick såg jag ett stort svart rökmoln från ett villaområde...... Sen hördes sirener.... Usch för brand. Det visade sig att ett kedjehus brann för fulla muggar. Stackars dem.
Till mat idag gjorde jag hemmagjorda hamburgare av nötkött..... Jag älskar nötfärs =). Hade fullkornsbullar till och massor av grönsaker och hemmagjord nyttig dressing. Men det var svårt att äta så jag fick ta med kniv och gaffel =). Gick lika bra det...... Snart kommer maken hem..... Han har som vanligt varit iväg och hjälpt broren min med hans badrum. När han har ätit ska jag dra ut honom på en långpromenad...... Lite svalare nu kan tänka.
Vad har ni gjort idag?



Kära tider....



Oj vad det är varmt idag..... Stod ute innan och höll på att bränna sönder fötterna =O. Gjorde riktigt ont. Har varit iväg och deltagit vid en lägenhetsbesiktning...... Ska ingå i makens nya jobb och jag ska då vara med och kolla in städning och så. Ganska kul, men varmt en dag som denna..... Det drog ut på tiden också för det ska snackas så mycket. De säger att fruntimmer är snackiga men här var det två karlar =O. Jag förstår mig inte på sådant.... Snabbt och effektivt är det som gäller.... Inte en massa snackande om en massa annat. Jag är nog en karl i kvinnokropp ;) Hehe.... Är inte så mycket för chitchat..... Var så dum att jag inte åt innan vi gick dit så till sist var jag ju svimfärdig...... Kom inte hem förrän halv ett ju. Men nu har jag fått i mig lite och ska ta en kopp kaffe.

Morrn...



God morgon lördag.......
Idag har jag en sak inplanerad på morgonen
 sen vet jag inte vad jag ska göra....
Antagligen ut och röra på mig =)
Måste en vända till apoteket i alla fall....
Ska ni göra nåt kul idag?


Natti, natti.......



Sov gott sötisar...........
Puss...


Vill sova.......



Trött och sur........ Dagen har inte varit världsbäst precis. Eller egentligen inte så farligt.......... Mest bara depp. Men nu har jag så ont i käkarna efter all spänning som blir där när jag mår dåligt....... Tuggar!!! Vill bara sova nu men är inte så trött. Väntar en stund till =) Någon läser min blogg.......... Som nog känner mig. Ge dig gärna till känna =)


Röj....


Nu stängde jag in katterna med lite mat och öppnade upp båda balkongdörrarna =) Så nu är det fritt blås genom hela våningen..... Skönt. Nu ska jag ut på stora balkongen och röja lite så vi kan sitta där och inta kvällsmat idag =) Jag ska ugnsgrilla fläskfilé och potatis...... Ska bli sååå himla gott.
Vad pysslar alla med idag? Ute i värmen kan tänka.... Att ni orkar.


Hett, hett, hett.....




Puh..... Var iväg och hämtade min tårta på ICA.
Det är alldeles för hett att vistas ute ju.....
Höll på att svimma.
 Får väl sitta i skuggan på balkongen nu......



HA.....



Jag kom in i duschen idag med =O.
 Så nu är jag len som en babystjärt och doftar gött ;).
Dags att sätta igång med dagens göromål.....
Of we go =)



Fredag var det ja....






Så vad händer idag då? Hos mig händer det inte så mycket..... Orkar inte cykla till sjön igen så det blir väl till att sitta instängd här. Ska fylla i lite papper och springa till kommunen och lämna dem så ut kommer jag ju =). Annars inget. Hade det bara hänt något kul här men nej då..... Bara skittrista byn.
Vad gör ni för kul idag då?



Nähä.....




Hehehe.... Jag är kvar ett tag till =D.
Godmorgon......


Sleep..........








Dags att sova........
Ses kanske i morrn.... ;)
Suss sött.




Utmanad..........

Jag har blivit utmanad av Anna

Skriv ner 10 saker om dig själv som inte andra vet om :

1. Jag har nästan dött två gånger i mitt liv... Båda gångerna satte jag fläskasvål i halsen. Morfar fick vända mig upp och ner =)

2. Jag har skolios.... Mellan 10 och 16- års ålder hade jag korsett.....

3. Höll på att bli alkis i tonåren.... Att få barn räddade mig.

4. Jag var jättetjurig som barn..... På de flesta foton från barndomen sitter jag i ett hörn och ser sur ut.

5. Har flyttat 11 gånger sen jag flyttade hemifrån.

6. Har inte träffat min pappa sen jag var fjorton.........

7. Jag kan spela "tryggare kan ingen vara" på piano =)

8. Spelade tvärflöjt som barn......

9. Ville bli designer en gång i tiden.....

10. Är ganska knasig ;)

Jag utmanar den som känner sig manad =)


Kanske försvinner.....


Här sitter jag i soffan och slappar..... Kollar på Ghost whisperer =). Det kan hända att jag försvinner från bloggen ett par veckor....... I värsta fall redan i morgon. Bara så ni inte undrar var jag blir av =). Så är livet ibland...... Mat och hyra går först och ibland finns inte pengar kvar till nöjen..... Just det, har inte kunnat betala bredbandet =/. Kanske kan vara rätt skönt att slippa skiten ett tag.... Vad vet jag. Hoppas bara ni finns kvar när jag återkommer =). Kanske, kanske kan jag mobilblogga någon dag....... Puss.....
PS. Detta var ganska pinsamt att berätta.....DS.


OMG....






Shit.... Jag är svimfärdig nu. Orkade ligga två timmar på stranden sen fick det vara nog.... Orkade knappt med cykelturen hem ju. Det är ändå tjugo minuters cykeltur. Känns alldeles snurrigt och ändå har jag druckit mer än en liter vatten.... Jaja, lite färg fick man väl i alla fall =). Nu ska jag bara koppla av......


Klantarsel.....





Jo men grattis....
Jag har lyckats med konststycket att göra av med min bikinitop......
Ja, jag äger bara en bikini.
Bye, bye solning......


Jag hittade den =)
Men vem la den på hatthyllan???




Hualigen....





Nä du gamla dam..... Jag alltså ;)
Dags att ta itu med det där samtalet som det velas med =).
Vill ju ringa........ Fegis.
Löjlpelle......


Update.... Jag gjorde det =)
Fast ingen var hemma......

=(






Varför?





Jag undrar ibland hur jag fungerar..... Japp, jag är en konstig människa på alla plan. Det är jag den första att erkänna ;). Ofta, ofta kan jag gå här hemma och längta efter att maken ska komma hem.... Jag längtar efter en kram eller mer...;) Men när han dyker upp i dörren då är jag världens surkärring =O. Jag är snäsig och otrevlig....... Fast jag egentligen inte vill.
Varför är jag sådan???? Fattar inget.

Torsdag idag....



God morgon... Åh, vad solen skiner där ute =). Hur skönt som helst..... Idag bara måste jag komma hemifrån. Måste ju underhålla solbrännan som snart är ett minne blott ;). Så det blir väl en liten cykeltur till sjön sen......
Vad gör ni idag?



Dagen har gått...





Nej, det bidde ingen solning på stranden idag.... Jag fick ett humördipp och satt bara och var ledsen. Fick upp grabbarna i anständig tid men de var så trötta att de bara gnällde och bråkade......... Nä, de skulle minsann inte bada idag. Fick i alla fall med dem att titta på skor. Lillkillen hittade ett par......... Sen handlade vi mat och de hjälpte till att bära hem varorna =) I kväll gick maken och jag en timmes promenad......... Mindre än en timme efter att vi varit i en liten affär här utanför och handlat var det bannemej ett rånförsök där =O Hade det hänt när vi var där hade jag dött.......... Men tydligen var där fyra personer i affären som stoppade rånaren och höll honom fast till polisen kom.......... Att de vågade...... Han hade pistol.......


Säger du det.....




Kräftan



horoskop_cancer

Juli börjar med två härligt passionerade veckor. Det mesta cirklar kring kärlek, känslor, erotik och närhet. Du har goda chanser att blåsa ny glöd i en relationer eller att inleda något alldeles nytt. Andra halvan av månaden blir lite svalare och det beror huvudsakligen på att du lägger ner mer tid på nöjen då. Kanske gör du en resa eller något annat som kostar mycket tid och energi. Roligt har du i varje fall, och det ger inga kärleksproblem. Det bara dämpar passionen något.

Bästa chansen: Oxe, Lejon, Våg, Vattuman.

Bästa stället: Överallt.

Bästa datumen: 2-3/7.



Jaha ja.... Då gäller det att skynda på nu då om det ska ske i början av Juli ;) Förbaskad tur förresten att maken är våg.... Annars vet man ju inte var man hamnat =O


Så är det.....




Jag är härmed ren ;)







Men åh....



Kommer ju aldrig iväg......
Måste först duscha och som ni vet avskyr jag det ;).
Därför dyker det hela tiden upp nya saker att göra.....
Röja lite och fylla på diskmaskinen.
Röka kanske och såklart kolla bloggen =).'
 Men vet ni??
Nu kilar jag in i duschen....;)


Kaffe....





Hugaligen..... Nu tog jag sista kaffet. Måste snart göra mig i ordning och kila iväg för att köpa nytt. Jag bälgar i mig massor av kaffe på morgonkvisten. Var nere i går kväll för att köpa hem men Konsum hade baskemej slut på det =O. Vi har värsta sämsta affären här... Alltid är något slut. De får väl se till att hålla koll på hur fort saker tar slut och sen beställa hem så det räcker till nästa leverans.... Förstår inte hur de tänker. Så nu får jag väl kila på långpromenad. Skitaffär.....


Om att ge....



Ofta får jag frågan om jag tar betalt för att göra bloggdesign och nej, jag gör inte det..... Jag ska förklara hur jag tänker. Jag är inte rik..... Ofta har jag inte råd att ge bort något. Men jag älskar att hjälpa till och göra folk glada =). Jag har också väldigt svårt för att värdera mig själv...... Kan inte med att ta betalt för sådant som jag gör.... Som mina teckningar... Skulle inte falla mig in att ta betalt då jag inte tycker det är något att betala för. Min man och jag är nog de dumsnällaste som finns i hela världen ;) Vi hjälper och hjälper folk hela tiden utan att ta betalt för det... Visst hade det varit bra att tjäna lite pengar någon gång men jag älskar verkligen att hjälpa..... Att kunna göra något för någon annan... Det betyder mer än alla pengar i världen =).


Äntligen....





God morgon..... Nu har äntligen solen kommit hit =). Helt underbart måste jag säga..... Inte ett moln på himlen. Idag ska jag skicka mina grabbar till badhuset så de får rasa av sig lite.... Nu tycker jag att de suttit inne tillräckligt mycket detta sommarlov. Själv vet jag inte vad jag ska göra men bada ska jag inte..... Möjligtvis sticker jag iväg till sjön och solar lite =)
Vad gör ni idag?




Kväll...


Då var snart denna dagen också slut då....... Snart dags att dra ut maken på en promenad i det vackra vädret =) Försöker få till det varje kväll om vi orkar.....
Annars har väl dagen flutit på.... Gjorde pizza till kvällsmat idag. På fullkornstortillas..... Blev riktigt gott =). Ta bara lite tomatsås på bröden..... fräs upp köttfärs med kryddor och strö över sen lite färsk svamp och lök..... Sist riven ost.  Lätt och gott...... Pratade med stora sonen idag..... Han somnade inte förrän framåt sju i morse och då hade han legat minst fyra timmar och försökt sova. Han får nog snart panik på det...... Jag lovade honom atarax ikväll.... För att få in honom i bättre dygnsrytm. Det är en slags allergimedicin som används som lugnande medel och inte anses beroendeframkallande....Han har tidigare testat det och tyckte det var jätteskönt att kunna somna.... men jag vill inte ge honom det regelbundet. Men ikväll ska vi göra det..... Bara för att det dröjer så himla lång tid att få honom till en läkare som kan hjälpa honom. Nästa vecka börjar han sommarjobba och måste ha kommit i rytm...... Nog om det.
 Ha en bra kväll =)


Utmanad....



Jag har blivit utmanad av
Ejmis

Varje utmanad börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utvalda ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna. (dessa)Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit valda och att de ska läsa ens egen blogg för mer information...

Här kommer då alltså sex egendomliga saker om mig.

# Jag avskyr att ha BH...
Hinner nätt och jämt innanom dörren innan den åker av =)

# Jag mår som bäst när jag inte äter......

# Jag sover med tänd lampa.... Restsymtom från min panikångest.

# Jag avskyr att duscha och bada.... Trots att jag är kräfta ;)

# Mina fingrar och tår är aldrig stilla....
Får nästan panik om jag måste hålla dem stilla.
Så har jag alltid varit......... En "tåviftare".

# Jag "tuggar" alltid...... Kan inte hålla käkarna stilla.

Jag utmanar:

Åsa. S
Gabbi
och
Camilla



Det var gott...





Nu har jag precis avslutat lunchätningen...... Havregrynsgröt =) Gott som attan faktiskt. Nu håller jag mig förhoppningsvis till kvällsmaten =). Det är väl bäst att göra sig i ordning nu och göra lite nytta också idag.... Måste komma ut lite i värmen. Ja, det är varmt idag..... Gött =). Ha det bäst.....



Nu har det gått för långt...



Men alltså... Nu vill socialstyrelsen registrera alla barns vikt och längd för att hålla koll på övervikten.... men hallå!!!! Helt otroligt alltså... Ska de inte bestämma sig för också att de lika bra kan äga alla barn??? Jag tycker det gått för långt med vikthetsen i Sverige..... Detta med att BVC är så snabba nuförtiden med att anmärka på om ett barn är minsta lilla överviktig. Min stora son var väldigt rultig som liten men idag är han mager som en skrika..... Då skulle de alltså sagt till mig om det på BVC om det var idag..... Nä, någon måtta får det vara. Men som en liten parentes vill jag säga att visst är det inte bra att vara överviktig men det måste finnas andra sätt att lösa det på..... Angående socialstyrelsens förslag så sa datainspektionen nej till det med motiveringen att det skulle vara integritetskränkande.... Tack och lov.

Läs mer
här



Bild....



Någon skickar bildmeddelanden till mig...... Min skitdåliga mobil kan inte ta emot dem och den meddelar inte heller vem det är från...... Har frågat maken och det är inte han..... vem fasiken är det då???? Känner ju inte så många...... Visst kan man bli lite konfunderad?



Missat samtal....



Kollade precis min mobil och kunde konstatera att jag missat två samtal..... Eftersom jag inte visste vem det var så kollade jag på
Eniro...... Det var från en skogsavverkningsfirma mitt ute i ingenstans =O Norr om Motala....... Nej, jag har ingen skog att avverka...... Nej, jag känner ingen där....... Helkonstigt =)


Ändrat...



Jag hade redan tröttnat på min design.....
Kände för att ha rosa =).
Så nu är det så.......
Hehehe.... Ser ni min mailadress?
Jag kan inte göra "sabelA" knappen är knasig......

Morrn.....





Jaha..... Tisdag idag och ännu ett oskrivet ark. Kan undra om det ska bli sol eller vad..... Det finns tyvärr moln där ute. Får väl se.... Blir det ordentligt fint ska jag nog ta en lång cykeltur idag annars vet jag inte vad som händer.....