Min pojk....

Idag fyller min stora, lilla son hela 20 år......

 Hipp hipp hurra älskade sötnöt


Ytligheter...

I brist på något kul att skriva så kommer här en bild på hur jag sett ut idag.... Minus huvud (så klart)

(Man får trycka på bilden så blir den större)
Ha det fint mina vänner.....


Kanske svårt att tro det.....

....men detta har alltid varit mitt tänk. Varje gång (ja, det är ofta) jag mår riktigt dåligt vill jag ju ändå veta vad som finns runt hörnet....


Usch vilken dag...Jag har förstört en hel natt och nästan en hel dag hos älskade N på att gråta :(

Fy bubblan vad jag varit ledsen...... Jag känner mig så misslyckad och det enda jag kunnat tänka på är att jag helst vill dö för att slippa all ångest.... Men missförstå rätt, jag vill ju inte dö för så fort jag tänker den tanken störtgråter jag, men jag vill inte heller ha denna stora ångestklump i magen jämt.

Jag vill ha ett liv och just nu känns det inte som jag har det... Jag svävar i ett jäkla limbo. F*A*N....

Jag skyller allt på mig själv och mina jäkla skulder.... Och att jag är en människa som ingen tycker om, så hur ska jag kunna få jobb? Nä... För evigt dömd att resa framotillbaka........

Orkar inte

Fem hela år....Gratti
s säger jag till min blogg idag.... För fem år sedan skrev jag mina första darrande rader här och hujedamej vad kul det varit och så många jag lärt känna, och en alldeles speciell N att älska....

Jag är ju en liten blogg och har som mest haft kanske 100 läsare om dagen under min storhetstid ;) Men ska väl avslöja att jag numera inte ens kommer upp i 15 om dagen.....Men vad gör väl det? Jag har mina trogna läsare och ni är så söta :)

Får väl se om jag lyckas blogga i fem år till..... Eller jag kanske en vacker dag stänger ner denna och fixar en icke anonym blogg.... Time will tell...


Sunday....Fortfarande
fattigare än en kyrkråtta men i alla fall några dagar närmare att åka norrut :) Bara 4 ynka dagar till.....

Jag har just jobbat färdigt för denna helgen... Drygt var det men skönt nu när det är gjort. Hua, vad jag får ont både här och där när jag jobbar helg... Mest i ryggen (ajajaj) men också i händerna :O Men jaja... Nu är det tre veckor till nästa gång.

Ledig i morgon... Känns så lyxigt. Snacka sovmorgon.....:) Och sönerna befinner sig hos kompisar så nattsömnen lär slippa bli störd om inte nån granne bestämmer sig för att bada eller nåt ;)

I morse när jag vaknade var det massa snö ute.... Från nästan barmark igår till omkring 10 cm. snö idag. Inte värsta roliga kanske......


Alltså....

De här jäkla deppdagarna.... Är faktiskt infernaliskt trött på det nu. Har varit nere sen i måndags nu och det känns ju som att allt är kört. Fattar inte varför det kommer om och om igen?
Jag vaknar med hopplöshetskänsla och jag kan stå på jobb och bara känna mig gråtfärdig :( Ja, även hemma eller i affären... Helt plötsligt kan jag börja gråta.

Jag försöker verkligen fokusera på det som e bra men det är inte lätt när det inte finns nåt bra att fokusera på... Eller att det mesta är negativt i livet..... Som nu.... hela 200 :- kvar till lön.... Visst är det nåt positivt att fokusera på???
Äsch... Jag bara gnäller. Men kanske bättre jag gör det här än i verkligheten???

Positivt i livet just nu:

Stora sonen har börjat en kurs... 10 veckor
Jag åker iväg om en vecka.....

Ja.... Annars inget.

Feeling sad.....


Full...

Ett uselt försök att fota den vackra månen....


En sån dag....

Vaknade tidigt i morse och kände direkt att detta inte va nån bra dag.... Grubblet startade genast, typ sådant jag inte ens var medveten om att det var dags att grubbla på.... Således omöjligt att somna om.

Som vanligt är det grabbarna som upptar min hjärnverksamhet :/
Det är så jobbigt att veta att de inte är redo för vuxenlivet och att det är jag som måste hjälpa dem dit eftersom de har en pappa som bryr sig noll.... Gud vad det stressar mig. Tydligen har kära far och hans sambo tjatat på stora sonen om att ringa och söka jobb!!! Alltså, vet man inte om att ens son får ångest av att lyfta telefonluren?? Som knappt klarar att ringa kompisar..... Tänk om gubbf*n kunde ringa mig och kolla vad som händer i sonens liv gällande arbetsförmedling o.dyl. Men neeeej, varför besvära sig???

Nu har jag i alla fall fått tummarna ur och beställt en läkartid åt honom för att utreda hans arbetsfömåga, för tydligen räcker inte hans diagnos på högfungerande autism för försäkringskassan!!
Och i veckan börjar han på en kurs i samarbete med arbetsförmedlingen som är för unga vuxna med hans problematik. Är nån projektkurs..... Får väl se om det kan leda till nåt.

Jag känner mig själv något lugnare nu än i morse... Men det är ju för att jag tagit tag i några grejer..... Tän att det sitter så långt inne :(
Jobbigt att vara jag......

I morgon ska jag på föresläsning.... PÅ min enda stackars lediga dag :( Och det är obligatoriskt.... Först tänkte jag sjuka mig men kom sen på att det ju är ett ypperligt tillfälle att få klä upp sig en gnutta ;)
Ytterligare en obligatorisk föreläsning infaller på onsdag.....
Dessutom måste jag dra iväg en sväng med stora sonen för att kolla upp var hans kurs ska vara... Ett måste för att han ska gå dit... Han måste visas exakt var han ska för att det ska fungera.... Pust alltså.....

TJiNgELiNg

Solkallt.....

Kallt och klart e det idag... Fick så ont i knäna av kylan när jag gick till jobb... Men vi har ju "bara" 13 minus här i jämförelse med runt 30 minus hos älskade N.... Ska väl vara gla´för det lilla ;)

Nu har jag ledigt i två dagar och jag har verkligen längtat efter sovmorgon :) Vilken latoxe va? Äsch... Oftast sover jag inte så länge men det är så skönt att veta att man bara kan ligga kvar i sängen och dra sig.....

Annars händer det inte så mycket under solen..... Samtidigt som jag gillar att vara själv och bara vara så kan jag vissa dagar längta efter nåt annat.. Ni vet så där att man vill kunna klä sig i sina fina kläder och ta på lite smycken.. bara känna sig fin. Men i det lilla livet blir det inte så.... Bekväma kläder och inga smycken på jobb och hemma åker ju mysmunderingen på.... Får väl ta och skaffa mig ett liv ;)

I alla fall ska jag njuta av idag för i morgon kommer grabbarna bus hit igen och då åker väl irritationen på mig igen... Uuuuh, måste andas......
Tråk....

Undrar ibland vad som är meningen.... Jag måste ha varit hemskt ond i mitt förra liv.....

Jag orkar inte