Krasch, boom, bang...

Jäklar i min lilla låda vad det åskat här nu på kvällen..... Shit, blixt och knall kom exakt samtidigt och värsta skyfallet samtidigt =/ Och här sitter jag på jobb och är något pytterädd för åskan... Haha. Men det gick bra =) Annars går väål mitt liv sin gång.... Stressad som satan så klart men jag känner något mer struktur i skiten idag... Har t.o.m. hunnit ner en sväng i grillen idag... Har ju totalt missat att vara ute i det fina vädret så jag var ju knallvit =O Jag är så trött idag att jag hoppas jag slocknar snabbt... När jag är på jobb slipper jag ju vänta ut mina söner. I morgon fortsätter städet och röjet... Undrar när jag ska hinna ställa i ordning i nya lägenheten??? Ser ut som kriget ju.... Får bli när jag kommer hem efter semestern =)

Liten stund...

Sitter på jobb nu och har en pyttestund över nu.... Behöver skriva av mig känner jag. Vill väl mest bara gråta .... Så slutkörd jag är. Satt nyss rakt upp och ner och kände hur jag var på väg att somna... Det gäller bannemej att inte känna efter för då rasar jag...... Jag är flyttad nu i alla fall men har 180 kvm att städa till onsdag samtidigt som jag ska jobba. Idag har jag städat nästan hela köket men hallååååå.... Hur fan ska jag hinna resten då??? Ska tillbaka efter jobb och städa vidare.... Får väl ge grabbarna bus pengar så de kan fixa mat själv för jag hinner inte. Dottern kommer och hjälper mig lite i alla fall och det känns ju bra =) Känner så stor sorg också just nu för jag har nyss ringt och beställt avlivning på gammelkatten =( Trodde inte jag skulle reagera som jag gjorde men åh vad jag mest bara vill gråta.... Har ju ändå haft honom i 14 år. Men han har tacklat av i det sista...... Ni anar inte som jag längtar efter min semester.... På lördag reser jag från skiten.... Ska bara lata mig då.... Om jag lever så länge ;)

Söndag.....

Fy bubblan vilken natt.... Kom i säng vid tolv tror jag för att sen vakna av brandbilen vid tvåtiden... Storbrand på gång =O. Men som tur är ( för mig alltså) brinner det inte precis utanför mig utan jag lägger mig efter en stund igen och somnar om.... För att sen vakna vid fyratiden av tjattrande tjejer utanför mitt fönster =(.

Vaknade sen igen vid åtta med alldeles svullna fingrar och geggiga svullna ögon.... Fattar ingenting. Nu känns det som jag håller på att få värmeslag och jag måste fortsätta packa, vilket ger mig lite panikkänslor =/.

Som sagt innan så kommer jag inte att kunna uppdatera här inne så mycket de närmsta veckorna.... Något lite på jobb i veckan kanske men sen är det semester en vecka... I alla fall hoppas jag att ni återkommer till lilla "jags" blogg ;)

Kramen.....


Jag håller sakta på att dö.....

....Känns det som ;)

Fy fan vad jag är tröööött....... Har hållt igång hela dagen med avbrott för telefonsnack och ätande. Jag har burit tungt så ryggen skriker. Men åh, vad jag är duktig =) Vi har idag flyttat en hel del av de tyngsta sakerna till nya placet så ikväll finns det bara en fåtölj att slåss om i TV-rummet =) Hahaha... Lite kul.

Nu ska jag och sönerna gå iväg och käka pizza/kebabrulle.... Det har vi förtjänat =)

Förresten.... I morgon flyttar vi allt så då kommer jag att uppdatera väääldigt dåligt. Med lite tur har bredbandet flyttats inom två veckor..... Vi får väl se =)


6 månader......

Ett halvår idag......
Sanslöst =)


Ätit och ätit ännu mer...

Puh... Jag spricker nog snart... Har ätit som en gris hela dagen. Antagligen behöver kroppen det när jag "jobbar" så hårt men jobbigt är det med en mage som ser höggravid ut ;) hehe...

Nu ska jag försöka komma i säng.... Försökte ligga i soffan innan och koppla av lite... Kanske sova, men nehej... Meningslöst. Ögonen värker av trötthet men inte fasiken vill de blunda.. Tänk om de missar något ;)

Nä... Nu ska jag jaga yngstakillen från mitt sovrum. Hmmm.... Efter onsdag finns inte datorn i mitt sovrum längre.. Skööönt =)

Natti, natti sötisar.....


Slut i rutan...


Fy fan vad jag är trött.... Idag har jag städat, packat och storgråtit om vartannat =(. Det är superstressande att ha pressen på mig att vara utflyttad till onsdag så det har gjort att jag flera gånger idag har satt mig ner och bara storgråtit... Skitjobbigt. Jag får ju ingen reda i allt... Till råga på allt hade jag så klart tvättid idag.... Just nu har jag inga krafter alls kvar i armar och ben men jag känner ändå att jag måste fortsätta lite till.... Har just stärkt mig med geléhallon och choklad ;)

Ha bästa fredagskvällen..... Och förresten, i morgon är det 6 månader ;)

Snacka övertrött...


Jag tror min hjärna snart kokar.... Den är överhettad nu.
Jag gick in i sängen nyss för att försöka vila lite. Kände mig verkligen trött. Men så fort jag la mig i sängen var jag klarvaken och det bara for en massa tankar kors och tvärs =/. Ingen rast och ingen ro med andra ord... Låg ändå kvar en stund och myste.... Men jaja, blev kissinödig ;) Så nu sitter jag här igen och hoppas jag kan sova i natt.....

Orkar inte....=(


Jag hatar att vara en hamster...... Fan vad grejer jag samlat på mig sen sist jag flyttade..... Jag vet inte i vilken ände jag ska börja och just nu har jag så ont i ryggen att det känns som den ska gå mitt av. Känner mig gråtfärdig och svettig och jag vet inte vad. Hur i hel*ete ska jag orka????

Saken är den att jag ska städa i nya lägenheten innan inflytt... Ja, jag får betalt för det. Men samtidigt ska jag packa och städa och röja här hemma..... Massa andra saker jag måste tänka på är flyttanmälan, flytt av telefon m.m. Jävla skit.

Nu skiter jag i det för idag... Orkar inte ta ett steg till =(

Gråtfärdig...

Hemma en sväng.... Det visade sig att jag fått lägenhet och att jag flyttar vid månadsskiftet =/. Jätteskönt på ett sätt att det går så fort men jag vet inte hur jag ska orka...... Sitter och har redan ont överallt och känner att all ork bara försvunnit =(. Men det är bara att köra hårt...... Har inget val.


Ja, det kan tyckas konstigt att det är så kort varsel men det är lite knepiga människor jag har att göra med.... Fan vad jag längtar efter nästa helg då allt ska vara klart och jag har semester =)

Nä.... Nu måste nog denna damen sätta lite fräs om jag ska hinna med allt. Tjingeling....


Skitblogg då...

Va fan är fel med bloggfan???? Har strulat flera dagar nu. I alla fall är det lagom lugnt och trist här på jobb.... Vet knappt inte vad jag ska ta mig för ju. Ibland är mitt jobb fööör lugnt =/ Och jippie.... Många bilder man kan lägga in då..... Skitblogg.se =(

Lugnt...

Idag har jag inte gjort många knop.... Tog sovmorgon och steg upp vid tio. Sen har jag hunnit dricka kaffe, prata i telefon och jag har varit i kärringgrillen en sväng.... Föredrar det mot att ligga och plåga mig i solen ;) Nu har jag precis klivit ur duschen och är slät om benen igen.... Käkar lite honungsmelon och ska snart kila till jobb och stannar sen där till i morgon bitti =) Sen är jag ledig i fyra dagar... Skönt =)


Hemma...

Nu är jag tillbaka.... Om någon nu är intresserad ;)


Känns som mitt liv är den berömda ketchupflaskan...... Man skakar och skakar och inget händer men plötsligt kommer allt på en gång. Kom hem vid elva i går kväll efter en underbar minisemester..... Här stank "myspys" kattpiss och sopor som inte blivit utburna...... Orkade knappt inget alls då utan lät faktiskt skiten vänta. Hade fått meddelande på telefonsvararen från hyresvärden om lägenhet. I dag skulle jag jobba 9-19 och blev i morse uppringd igen av värden om lägenheten..... Så snart är det flyttdags också. Så jag ska packa, städa fixa och dona närmsta tiden för att hinna med allt... Däremellan ska jag jobba. Måste ringa värden i morgon igen för att kolla läget lite bättre.... Känns som det kan hända närmsta veckorna med flytt. Ska bli jäkla skönt att börja om.... I något nytt och eget =)

Jobbdagen idag har gått bra... Lugnt. Men efter jobb var det en sväng till affären som gällde. Hade alldeles tomt i skåpen här hemma. Har ju inte handlat på en vecka nu..... Kom sen hem och har stoppat i mig lite mat, keso, räkor och honungsmelon, det var gott.....Nu tänkte jag försöka uppdatera er på mitt liv innan jag måste sätta lite fräs... Städa en styck kattlåda *tvi* och kasta ut sopor.... Till att börja med. Får se om jag pallar något mer idag.

Förresten har äntligen sommaren kommit till Skauneland.... Strålande sol idag och alldeles underbart skönt =)



Bloggpaus....


Hjälp vad jag är trött.... Har nog knappt sovit tre timmar för allt oväsen utanför. Men jag vaknade i alla fall när klockan ringde.
Nu tar jag ett par dagars paus härifrån..... Ska resa bort och bara vara =)
Återkommer måndag eller tisdag.... Ha en fin midsommar.


Jaja...

Mår väl bättre nu antar jag.... Inget större fel fysiskt i alla fall och det psykiska känns väl bättre med nu. Men jag har blivit jagad idag av en bitter fan och det tar på mig.... Har helt enkelt varit en pissdag. Men jag ska ta min mammas ord med mig.... "önska dem en bra helg och njut sen av din egen lediga tid"....... Tack, jag ska göra mitt bästa.

Jäklar vad det ska vara jobbigt att packa.... Känns som jag vill ha hela garderoben med mig. Jag vet väl inte hur jag känner mig den eller den dagen och ,måste således ha kläder för alla sinnestillstånd ;) Hehehe.... Inte lätt med så värdsliga problem....

Jag och grabbarna bus har i alla fall ätit nudlar till kvällsmat och det föll dem i smaken.... Tror det är deras favorit. Men när vi satt vid matbordet kom vi att prata om hemgjord pasta... Jag berättade om en kompis när jag var barn vars mamma gjorde egen ravioli.....
Då blev grabbarna sugna på det så jag kilade ner i affären och köpte hem två burkar. Kan de ha till middag i morgon =)

Nu måste jag bannemej fortsätta med mina göromål... Känns som jag slappat för mycket idag så nu hopar sig allt =/. Nåväl... Så länge jag är klar till i morgon bitti är allt frid och fröjd =)


Fasiken.....


Huvudvärk..... yrsel....... illamående =(

Don´t like


Men det går över.....

Frukost....

Eller vad man nu kan kalla det för... Har alltså precis lyckats få i mig dagens första mål. Blev keso med banan och russin. Har helt enkelt inte riktigt känt för att äta innan. Känner mig mest bara irriterad på en viss gnällig människa. Fy för bittra människor som inte kan gå vidare.....

Nåväl, det är tisdag och jag har en hel del att fixa med. Måste planera för grabbarna bus och att allt stämmer här hemma innan jag åker iväg i morgon. Sen måste jag röja lite och packa och en hel del mer.

Men nu har jag i alla fall fått något i magen och ska snart ha kaffe med.... Sen är det full fräs ;)


Gammal...

Yngstasonen tycker det är lite häftigt att jag snart levt hälften av hundra år....... Ja, hans tidsbegrepp är kanske inte det bästa om han tycker att jag som fyller 41 snart blir 50.... Haha.

I alla fall har han mycket svårt att förstå hur jag kan vara nöjd och belåten med att faktiskt vara "gammal". Ja, hur kan man vara det????

Jag bara tycker att det känns skönt och jag känner mig ju inte så gammal och om jag tittar mig i spegeln så ser jag i alla fall inte ut som något hunden släpat in ;)
 Är faktiskt för det mesta nöjd med hur jag ser ut..... Inte tycker jag i alla fall att jag ser så värst gammal ut.

Visst finns det en del att önska när kroppen börjar förfalla men jag är ändå nöjd i det stora hela....
Så femtonåriga sonen som aldrig vill bli äldre.... Det är ganska skönt att vara "gammal"......


Galenskaper....

Någon som vill köpa en femtonårig son billigt??? Han är rastlös och håller på med ljud och jäkelskaper ;) Jag blir gaaalen......
Själv är jag nog ganska rastlös också.... Men det märks inte så mycket. Tvätteriet går galant och nu är jag lagom uttråkad. Menmen.... Skit samma.


Klokt.....


Välbehövligt?


Var nog en aning trött..... Gick upp sju i morse för att få iväg sonen till jobbet. Gick och la mig igen vid åtta och vaknade halv elva =O Känns som det var välbehövligt  eftersom jag lyckats sova trots allt väsen utanför fönstret......

Solen som vi lovades idag syns dåligt till =(. Mest bara massa moln.... Men visst, solskrället tittar fram då och då......

Nu ska jag minsann ha kaffe =)

Urk...


Rastlös...... Uttråkad och ledsen.... Fy vilken jobbig kväll. Nej, egentligen inte värre än vanligt men ändå en klump i halsen.... Längtan. Blir så rastlös....... Åh, låt det vara läggdax snart. Vill ha en ny dag och ännu en ny dag och vill ha onsdag =) Jaja.... Tids nog.
Miss you <3

Hejsa svejsa...


Ännu en jobbdag avverkad =) Nu har jag en veckas semester.... Så skönt. Dagen idag har faktiskt bjudit på solsken här i skauneland och ni anar inte hur skönt det varit efter alla regndagar. Inte för att det varit supervarmt eftersom det blåser storm men soool är alltid sol ;)

I morgon blir det minsann ingen sovmorgon trots sommarlov.... Stora grabben börjar sommarjobba och ska upp vid sju, så mamma får väl vackert stiga upp och få upp honom..... Sen är det tvätt för denna damen i morgon eftermiddag. Måste ju ha lite rena kläder.

Nu ska jag vila mitt stackars huvud..... Har haft mycket huvudvärk sista tiden och trodde det var datorn som  gjorde det men hallå... Har ju inte suttit vid datorn idag men ändå ont..... Så, vila var det ja.

Natti...

Har inte hänt ett skit idag.... Därför inget nytt på bloggen =) Jobb i morgon igen........
God Natt och sov gott sötisar =)


Regn och åter regn...


Uscha mej vilket tråkigt väder det är idag då =(. Fast lite speglar det ju min sinnesstämning.... Känner mig som vanligt lite nere men inte värre än att jag står ut ;)
Ska iväg och jobba snart och jobbar till i morgon bitti..... Känns helt okej med tanke på att jag sen jobbar söndag också innan jag går på en veckas semester =) Skönt......
Nu ska jag sörpla lite kaffe och packa jobbväskan. Puss på er.....

Konstigt...


Idag är det exakt en månad till jag fyller år...... Tycker det är konstigt vad tiden gått fort. Tänk att jag för ett år sedan passerade 40-strecket och tänk vad mycket som hänt sedan dess....... Jaja.... Det  är ju i alla fall en hel månad till ;)

Nu har jag faktiskt, trots dunkande huvudvärk, städat =) Kalla mig gärna lite duktig i alla fall...... Har ju t.o.m. dammsugit. Fan... Ibland är jag ju rätt bra ;)


Det bidde...

...... en promenad =)
45 minuter ungefär var jag ute och gick...... Jättevarmt och skönt blev det också fast nu börjar det nog regna och det ska ju bli riktigt busväder i Skåne. Så det var ju tur jag gick när jag gick ;)
Nu ska jag sitta en stund med en kopp kaffe sen ska jag faktiskt...... Jo, faktiskt städa ;) hahaha...Kors i taket eller????


Fatta...

Jag måste börja lära mig att tonåringar ibland säger och menar olika saker..... Sluta ta åt mig om mina barn är snäsiga mot mig. Fatta för fasiken att det hör till frigörelsen.
Idag var jag inte på yngsta sonens skolavslutning =(. Han var väldigt otrevlig mot mig häromdagen när jag pratade med honom om det men hade ändå planerat att gå dit idag. Men i morse då jag vaknade måste jag ha hamnat på fel sida för jag var mest bara sur. Alltså skippade jag att gå dit.......
Men åh, lilla gubben hade ju saknat mig där =(. Han undrade varför jag inte ringt i morse....... Fy vilken hemsk mamma jag känner mig som. Jag struntade i hans sista avslutning bara för att jag var sur....... Vad är jag för människa???
Nåväl, han har varit här hemma en stund nu och pratat lite och visat sina betyg och ett diplom. Min stiliga son i sin fina nya kavaj. Vi fick minsann en riktigt trevlig stund här och minsann tror jag han börjar bli vuxen han med.... märks på hans sätt att kunna sitta ner och prata en stund.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra...... Kanske promenera eller kanske städa eller kanske bara slappa..... Äsch, slappa är ju mitt konstanta tillstånd numera känns det som =/ Kanske ändå bäst att jag städar..........

Nä minsann...

Nu ska denna gamla damen klä på sig och gå ut på en promenad.....
Snacka uttråkad ;)


Glad student...

Så här i studenttider..... Jag har också, en gång i tiden, varit student ;) På det glada åttitalet minsann..... Närmare bestämt 1986..... Maj gadd, det är läääängesen.....haha.

Ganska glad i hatten.......


......




Åke tråk i repris.....

Har varit iväg en stund upp om jobb för att planera lite sommaraktiviteter..... Nu kom jag hem och så klart gick luften alldeles ur mig..... Vad fan ska jag göra nu.
Jaja, städa kan jag ju alltid göra.... Det är ju ett jobb som fan aldrig tar slut. Kallt som fasiken var det nu också.... Innan jag gick till jobb var jag ute på en promenad och höll då på att svettas ihjäl (typ) men nu är det bara kallt..... Brrrrr.
Ska i alla fall ha lite kaffe och sen fundera på vad jag ska göra........ Fan vad jag vill vara rik ;)


Grådag......

Känner mig så här vacker idag ;)



Jäkla morgon.....


Vaknade brutalt klockan sju i morse av att en byggnadsställning ställdes till rätta utanför mitt sovrumsfönster. Jippie för att ligga kvar där då till full beskådan eftersom jag ingen gardin har. Blev faktiskt skitsur för jag har inte fått förvarning om att det skulle ske =(

Jag tog täcke, kudde och öronproppar och placerade mig i soffan istället. Efter många om och men somnade jag igen..... Vaknade sen vid tiotiden av att jag låååångt borta hörde telefonen ringa..... Men hallåååå, fick fan inte ut öronproppen ur örat =O Hahaha.... Fick svara i telefonen men sa "vänta ett ögonblick" =) Fy fasiken vad läskigt det var.... Fick inte tag i den med fingret helt enkelt...... Förresten får jag förbaskat ont i öronen av att använda dem men vad gör man då man inte kan sova????

Fy fan vad jag vill flytta här ifrån.... Orkar inte med alla ljud längre. Jag slutar mina dagar på ett dårhus om jag inte kommer här ifrån =(

Nu ska jag nog gå en promenad.....

En bild......


Gaaaaah....



Här sitter jag och äter äpple och dricker kaffe.....
Håller på att bli gaaaalen av sötsug.
Är fruktansvärt sugen på något men nu är det slutätit.....

Gagagaga....


Skit....

Vad fan har jag gjort fel?????




Äsch....

Jag är bara en ensam tramsig mamma...
Skit i mig


Åke tråk.....


Vaknade i morse till strålande solsken från klarblå himmel........ Inte ens jättepåsarna under ögonen gjorde så mycket då. När jag gick hem från jobb vid nio var det fortfarande soligt och det var ganska varmt. Sen har det bara molnat på mer och mer och jag har så klart inte fått tummarna ur häcken än.... När jag väl fått loss dem och gett mig ut på en promenad är det säkert regn... Men då är det mitt eget fel antar jag ;)

Annars är det en hiskeligt trist dag..... Jag har absolut inget att göra och är alldeles superpank så inget kul kan köpas heller.... Inte ens en stund i kärringgrillen eller en kul tidning. Men jag överlever väl det med. Fan vad jag hatar att vara pank =(. Fast det framkallar definitivt inte lika mycket ångest numera när jag inte behöver köpa cigg. Bra va?

Jaha..... Ja, jag vet. Livet blir vad man gör det till ;) Jag är på väg att skaffa ett bättre liv men just nu lever jag i limbo vet ni. När inget händer går jag ner mig..... Tur jag ska tanka ny energi nästa vecka =)

En timme.....

Ja, alltså.... Jag har nyss kommit in efter en timmes promenad i regnet =) Guuud, vad jag känner mig duktig när jag får tummarna loss ;) Nu ska jag ha en go´ kopp kaffe medans jag vilar benen, sen bär det av mot jobb.......


Morning darlings...

Så kom denna damen också ur sängen till sist...... Vaknade redan vid sju idag och hade lite svårt att koppla av.... Det är ju svårt att lära gamla mammor tänka om, tänka nytt. Stora grabben skulle på klassresa idag och han sov ju hos pappa. Gissa om jag var nojjig i morse att han inte skulle komma iväg och inte ha med sig vad han skulle. Men jag bestämde till sist att koppla bort det. Det ordnar sig säkert =)
Sen pratade jag en pyttestund i telefon vid åttatiden innan jag åter igen somnade. Vaknade nyss och har gjort kaffe..... Dagens väder är inte speciellt trevligt och lockar inte till utevistelse.... Gör inte jättemycket då jag ju ska jobba eftermiddag och natt.
Nu ska jag njuta mitt kaffe och kika i bloggar =)


Jag hittade det...


Slarvmaja nummer ett.... det är jag. Men till sist hittade jag mitt röstkort =) Har varit i valet och kvalet om jag skulle rösta eller inte...... Fattar egentligen inte mycket av det men har kommit fram till att jag ska rösta efter parti och inte efter person för jag orkar inte sätta mig in i vad varje människa säger. Heltråkigt ju...... Men nu kan jag i alla fall rösta eftersom jag hittade kortet.

Tråkigt väder här idag men en promenad i samband med röstandet lär det väl bli i alla fall..... Förresten, jag hade supersovmorgon idag... Knappt jag tror det är sant. Halv elva vaknade jag =O Maj gadd.....

Hoppas ni får en fin söndag.... puss


Sveriges dag...


Jaha.... Vaknade till strålande solsken som bara försvann..... Det molnar på mer och mer. Har inget planerat idag men tänkte i alla fall ta mig en promenad för det är hemskt vad jag ätit i det senaste. Börjar ju snart rulla om jag inte rör mig lite ;) Annars inga planer. Orkar inte med att fira någon fjantig nationaldag...... Jo, jag tycker det är fjantigt.

Ha bästa dagen sötisar =)

Ledsen fredag...


Känns inget vidare just nu..... Dagen idag har varit känslomässigt jobbig och nu känner jag mig bara ensam. Jätteensam =(
Inga barn hemma och ingen att vara med...... Har precis pratat med min mamma och det framkallade en massa tårar för vi pratade om jobbiga saker..... Men jag har skrattat lite också med henne.... Lite kul i sorgen får man ju ha.
Jag jobbar jättemycket med att jag ska må bra och att mina barn ska må bra men hela tiden kommer det bakslag..... Jag vet att i slutändan fixar jag det.... Det är bara jobbigt när man är mitt uppe i det.

Nu ska jag ha lite glass och läsa min bok om att ta sig ur depression ;)
Puss på er.....



Jag åt förresten bruna bönor idag =) Gott.....


Dilemma...

Ska jag äta bruna bönor eller ärtsoppa till middag.....?






Ja, något udda fredagsmat kanske men jag är barnfri idag och kan äta precis vad jag vill =)

Förutfattade meningar...

Jag är så grymt trött på att det finns förutfattade meningar och att man döms efter vad andra säger...... Varför är det så att en väldigt trevlig man inte kan slå på sin fru??? Varför är det så att en kvinna som går från en trevlig, social man måste vara dum.. Hur kan hon lämna en sådan bra man??? Varför frågar ingen sig varför en kvinna som en gång var väldigt social nu är tråkig och tillbakadragen??? Ingen som kanske kan se ett samband med en väääldigt trevlig man och en himla tråkig kvinna??? Nä, mannen måste ju vara ett helgon som står ut med den där tysta tråkiga kvinnan......

Varför är det så att en man kan strunta i sina barn under ett äktenskap men så fort kvinnan vill skiljas så ska han minsann också ha barnen boende hos sig... Ingen som frågar sig om han kanske bara missunnar kvinnan (och barnen) några korvören....... Varför kan han lämna över allt ansvar under ett äktenskap på sin fru och sen efteråt skylla på enbart henne om något blir fel.... Är det inte lika mycket mannens fel som inte ville ha något ansvar???? Varför kan mannen vara otrogen i sitt äktenskap och sen säga att det inte räknas när kvinnan vill skiljas???? Är han så jävla förträfflig att han får göra exakt som han vill????

Varför tror folk att han är så jävla bra?????

Själv tror jag på KARMA.....


Jodå.... jag kan

Hade ett litet irritationsmoment här innan som retade upp mig och gjorde mig ledsen men fick sen pratat med en vän och lugnade ner mig.
Sen var jag ner i tvätten och stoppade in i maskinerna. När jag sen kom upp igen blev jag duktigt irriterad på mig själv och mitt slarv så jag satte igång att röja...... Jag är glad att ingen sett hur här ser ut hemma men samtidigt hade det ju varit kul att visa hur jäkla effektiv jag faktiskt kan vara om jag sätter den sidan till. Det går undan i knutarna minsann och jag har redan röjt undan hela köket och ska bara städa golvet... Vardagsrummet är också relativt röjt nu och hallen.... Och allt det på mindre än en timme. Nu kanske ni tycker det är lång tid och det är det jag menar med att jag skulle vilja visa hur slarvig jag är..... Då hade ni fattat effektiviteten. Nu måste jag bara försöka fixa mig en skurspann för häromdagen fick stora grabben ett utbrott på sin bror och krossade spannen totalt. Det är det som är dilemmat med hans funktionshinder....... Men, men... Måste väl ner i tvätten nu då och sen städa vidare.....


Vet ni förresten hur äckligt det är med kaffe efter man tuggat tuggummi????


Redan fredag....

Det har redan gått en hel vecka sen förra gången det var fredag... Sanslöst ;) Men jag gillar att tiden springer......hehe.
Dagen igår gick i alla fall bra och vädret höll i sig fram till kvällen då det kom någon kort skur..... Men då satt vi inomhus =)
Idag är det full rulle utanför mina fönster där de håller på att slipa av gammal färg från fönsterbleck.... Skitjobbigt. Just nu har de nog kaffepaus så jag kan sitta här lite..... Kanske jag smiter in i sovrummet med proppar i öronen och läser lite. För jag blir duktigt irriterad på sådana ljud.
Ska tvätta senare idag.... Kul va? Blir barnledig ikväll med och en vecka framåt..... Jobbigt och skönt =/. Vänjer mig säkert snart vid det. Får se vad jag hittar på ikväll.... Kanske gör jag som en vän sa åt mig.... Ringer en annan vän som också är nyskild och ser om hon har tid att ses... En riktig tjattermaja som passar en tystis som mig utmärkt att umgås med ;)
Nu ska jag lägga mig och läsa en stund........


Otroligt...


Solen skiner från klarblå himmel..... Knappt man tror det ju. Det blåser visserligen men det regnar inte i alla fall och det är det som är viktigt.

I dag tar nämligen dottern studenten =) Och klart är det trevligare med fint väder då...... Jag själv har avsagt mig arbetet och lämnat över det till hennes pappa och trots lite dåligt samvete så kan jag ändå inte tycka att det är mer än rätt när man betänker allt jobb jag lagt ner under åren.... Hög tid att jag får koppla av lite, eller?

Så snart ska jag kila in i duschen och göra mig klar för en runda på byn innan jag sätter mig på tåget för avfärd mot Malmö.....

Grattis till studenten stumpan och hoppas "den ljusnande framtiden" är din....

Smart...

Jag är mycket nära att spricka.... Har bannemej inte gjort annat idag än ätit. Varje gång jag slutat äta har jag blivit röksugen och varit tvungen att äta ännu mer. Så ja, det känns som jag ska spricka.


Men...


Äsch... Jag är ju klantig. Raderade ett helt inlägg nyss. Bara klagande på brösten så det var inget mästerverk jag skrivit ;) Nu ska jag ha kaffe....

Förresten.... Jag är lycklig =)

Jo.....

I  U

Hmmmm.....

Åh, vad skönt det är..... Att vaxet verkar fungera till belåtenhet för sonen. Så denna gången funkade det minsann med budget =)

Nu kom det visst lite regn... Skit, fast väntat. Ska iväg och jobba senare ett par timmar annars händer det som vanligt inget i mitt liv. Fan vad jag är spännande va???
 Fast kanske det är skönt för andra att läsa om någon som lever så jäkla händelsefattigt som jag... Får livet att verka lite mer spännande, vad vet jag? Folk återkommer ju hit och läser så något fängslar väl ;)

Men usch.... Vad jag är negativ idag då. Sorry...... Det är bara så just nu. PMS kan tänka. Mycket tankar och funderingar och det är jobbigt ibland att tänka för mycket. Jag önskar jag kunde vara som förr..... Spontan och impulsiv. Skit i alla konventioner eller nåt. Men nej..... Man är ju vuxen gud bevars.

Okej... Slut med trams nu.
Jag är glad....Jag är nöjd.......Jag är rent av lycklig.



Förresten känns ryggen bättre idag =)
Alltid något ju....hehe

Håll tummarna....


Ja, för att sonens vax fungerar..... Var nämligen just ner med honom i konsum för en budgetvariant. Jag vet av egen erfarenhet att de där vaxerna fungerar dåligt i jämförelse med de dyra varianterna man köper hos frisörer. Men denna månaden finns inget utrymme i budgeten för 200 kronorsvax. Så nu hoppas jag ni håller tummarna att det funkar för annars blir det väl något kul utbrott ;)

Nu är jag i alla fall hemma efter jobbmöte och det gick ju bra, även om jag stundtals blev lite irriterad på chefen... Snacka om att dra ut på ett samtalsämne i evinnerlighet när man kan ta det på en minut. Blähä för inkompetens =(

Nu är det kaffedax....

Läskigt...

Nej, det var inte helt bekvämt att sitta där. Men jag hade nog suttit en stund till om solen varit där men nej, den är på andra sidan huset.... Men jag sätter mig nog en stund där ikväll när solen kommer dit. Om nu solen behagar stanna kvar =/. Ser liiiite mulet ut nu.


Ännu mer aj....


Nähä.... Hjälpte inte alls med promenad idag. Jag tror jag sett ut som en pensionär idag ;) Kan knappt gå ju...... Men jag kämpade på, en promenad som kanske kan ta en halv timme tog idag femtio minuter.

Det är förbaskat skönt väder idag och på något vis gör det mig ledsen för att jag inte utnyttjar det fullt ut =(. Men det är så typiskt mig... Jag tror ju att folk tycker jag är konstig om jag sätter mig själv ute någonstans..... Därför blir det att jag vistas ute om jag ska något och annars inte.... Ja, jag är knepig ibland. Men jag håller på att "växa" från det nu tror jag ;)

Om en timme är det möte på jobb så nu ska jag ta en kopp kaffe och sätta mig på balkongen som vätter ut mot torget =O Där känner jag mig extra uttittad.... Det är sådant som kallas kognitiv beteendeterapi ;) Att utsätta sig för sina värsta fasor....

Aj som fan.....


Gick och la mig i sängen idag igen efter att grabbarna gått iväg..... Jag har jävulusiskt ont i ryggen och vet snart inte var jag ska bli av =(
Det började igår men kändes relativt bra när jag rörde mig. Gjorde mest ont när jag reste mig upp efter att ha suttit. Men idag är det sju resor jävligare och det känns som att ryggen håller på att knäckas mitt av...... Men jag har inte varit ute och promenerat än så min förhoppning är ju att det även idag ska kännas bättre när jag rör mig. Det är jobbigt att ha ont.

Idag är det åter igen fint väder och jag känner att det ska utnyttjas för tydligen ska det bli typ en veckas regn sen =/. Inget kul alls om jag får säga det... Nu blir man ju bortskämd av detta vackra, varma väder. Hoppas bara det kommer igen... Typ till midsommar eller så ;)

Nu ska jag väl försöka bestämma mig för om jag ska ha mer kaffe eller om jag ska klä på mig direkt och komma mig ut.... Svårt =/

Please...

Kan inte någon bara komma hem här och städa till mig????


Denna dagen... ett liv

Så har halva måndagen gått... Första Juni. Inte klokt att vi redan är där, men skönt. Idag är det underbart väder och det gäller att njuta av det så länge det varar.
Idag gick jag och la mig igen när grabbarna gått till skolan.... Låg kvar och slumrade till vid halv tio. Då gick jag upp och satt sen i telefon en bra stund. Efter samtalet klädde jag på mig och gick ut en sväng.... Var väl ute en timmes tid men det är så jobbigt att promenera i denna värmen för hela jag svullnar upp som en ballong. Gör ju ont i fötterna =(. Men jag kämpar på.
Nu har jag precis tagit en riktigt skön snabbdusch och ska snart kila till jobb.