Lugnt....



Har en lugn dag... Nån timmes jobb senare bara....
Ska snart kila ut i snöen och handla toapapper...
Oj, ett måste ju ;) Sen röja lite...som vanligt.

Stilla undrar jag hur det ska gå i morgon....
Försöker att inte noja mig för mycket över snön.
Tidningarna skriker ut att det är snökaos här i söder
och att tåg är inställda och sitter fast.
Men tittar man närmre så är det vid kusten.
Förra vintern hade jag ju jättetur med alla resor
 så därför tror jag att jag är född under en turstjärna ;)
Hahaha....

Alltså....
Mina tåg går som de ska i morgon
och bussen uppe i norr halkar inte av vägen ;)
 Så...Nu var det bestämt.....

 

 


Advent...



Urk...varje gång jag ätit mår jag illa =( Undrar varför det är så? Har just käkat pasta carbonara och således mår jag illa..... Tsss.

En annan jobbig sak är att jag fått en konstig kroppsklåda =/ Först började det under foten..... Kliade nåt kopiöst. Sen har det kliat lite här och där.... Handflatorna har det också kliat i. I morse kliade det så mycket på överkroppen att jag fick kliva upp redan vid halv sju och bara lääängtade hem från jobb. Fy fabian vad jobbigt det är.

Annars tog jag en uppfriskande promenad i snön idag till City Gross..... Blev 9000 steg bara av det. Handlade några småsaker där och sen hem för att få upp ljusstakar och stjärna här hemma. Så nu är det gjort.

Ska snart jaga iväg grabbarna för en pappaperiod..... Dags för gamla mamma att vila lite.....

All workwork.....

Snart...om en natt typ, går jag av denna veckans varjedagsjobb.... Det blir typ sju arbetsdagar på raken (eller sex plus en natt om man ska vara noga).
 Kanske inte så mycket för andra men för mig som är van vid två-tre lediga dagar per vecka är det ganska mycket... Men nu ikväll, med facit i hand kan jag väl säga att det inte var så farligt ändå =)
Nu är jag ju ledig i morrn, jobbar ett par ynka timmar på måndag sen kommer min belöning ;) En veckas ledigt med min älskling =) Gött......

Är ganska trött nu efter en intensiv dag och ska snart stoppa mig i säng... Ska bara njuta av lugnet och tystnaden först..... Hehe.
Och ringa   så klart ;)

Najtinajti söta.....

Städat lite...

Ja, har ägnat en stund åt att röja undan.... Framförallt kök och hall behövde en uppryckning ;) Orkar inte fixa med nåt pynt nu så det får vänta till söndag...Jobbar till sent ikväll sen ett dygn i morrn så tiden finns inte riktigt.... Men på söndag när jag kommer hem från jobb ska här fram lite stakar och stjärnor...

Nu måste jag snart dra mig in i duschen och sen ut på byn och fixa till grabbarna så de klarar sig matmässigt i helgen....Planera??? Va é det??? Börjar jobba fyra så än har jag lite tid ;)


Torsdag kväll...



Ibland går tiden undan...Ibland inte. Tycker denna veckan har gått fort och skönt är ju det. Betyder att det snart är tisdag juh ;)

Nyss hemkommen från en bra jobbdag då jag fick gjort en del..... Och nu är snart maten på G.

Vi har fått massamycket snö och minusgrader... Vet inte vad som tagit åt mig, gammal snöhatare som jag är...Men jag gillar det minsann =) Ja, inte så mycket som jag gillar sommar men bättre än slasket för en vecka sen. Behöver bara ett par bra vinterkängor...Hmmm, hoppas man kan hitta billiga.

Tror jag håller på att hungra ihjäl...Måste checka maten.


Idag....

....var jag uppe sju för att tvätta. Ujujuj, vad det kändes ;) Men jag kröp ner under täcket i väntan på nästa maskin... Så även om jag inte somnade om var det ju lite myspys.

Sen när tvättandet var klart i eftermiddag bar det iväg till jobb och idag gick det lugnt tillväga... Haha, ibland alltså gör jag inte många knop ;) Sen till affären för några inköp... Hem och fixade mat som blev köttfärsbiffar och pommes.

Nu sitter jag här...Trött som attan men ska fixa lite kaffe tror jag. Sen krypa upp i TV-soffan.... kanske ;)

Jo men jippie...Vilken kanonspännande dag ;) Hahaha.... Men faktiskt har det varit en hyfsad dag =)

(6 dagar)

Regn & snö...Slask & tö....

Fy vilket skitväder rent ut sagt....Bara blött och kallt... Inget skönt att bli våt bara man visar sig utanom dörren =/ Hoppas det fryser på lite nu för allt är bättre än detta.

Än så länge känns jobbveckan okej och jag tror det kommer att gå galant att jobba så mycket. Det lilla ståhejet från i fredags har tack och lov fixat till sig så magen mår bra igen ;)

Det känns också att det närmar sig resdax...Känner mig något gladare och längtan gör att dagarna känns lättare. Längtarlängtarlängtar


Nu ska jag ha kaffe på maten =)


Svett och fulla gubbar....


Jäkla tur att jag ska dra iväg till jobb snart för nu har min galne granne, som är periodare, satt på sin jäkla musik på högsta volym igen....Gaaah, gubbskrälle.

En sak som jag tycker är urjobbigt är att jag svettas som fasiken....Har nyss kommit ur duschen men det känns bannemej inte så nu =/ Jäkla fetma......eller klimakterium? Eller både och ;)

Nä, nu ska jag hoppa i lite kläder då och svettas bort till jobb.
Ha det bäst =)

Sunday...

Idag har inget särskilt hänt...Gått en promenad och ätit typ ;)
Första delen av dagen bara regnade det och jag kände inte för att gå ut men sen blev det uppehåll så jag kom ut en sväng i alla fall.
I morgon startar min tuffaste jobbvecka på nya schemat....6 dagar (+en natt) i streck.... Antar att vissa inte tycker det är nåt men för mig är det en hel del...Dessutom ska jag tvätta en morgon i veckan med...Gulp.
Äsch...jag fixar det. För efter tuffaveckan åker jag ju iväg ;) Gött.....


Men alltså...


Nu behöver jag verkligen en uppryckning......Så jäkla nere =(
Fast mest beror det nog just nu på en oerhört trist incident på jobb igår.... Fy fasen för vissa människor alltså. Hela min helg är förstörd för att jag inte kan sluta älta.....
Men allt känns verkligen trist...Grått och kallt...Ensamt. Varför vill jag bara äta när jag mår så här? Låt det snart bli natt.

Sorry...Var tvungen att få tjurigheten och deppet ur mig.

Inget kul...

Nu tycker jag inte det är kul längre med denna eviga trötthet som övermannat mig =( Tog mig ju knappt ur sängen idag.... Det gick på ren viljestyrka men hu, vad jag är hängig. Nu är det bråttom för jag har ett tåg att passa...Ska på skolmöte.

Ospännande....

Har inget att delge idag...Oerhört ospännande liv denna dam lever ;)

Fast jag é ganska glad att jag é ledig i helgen och é ganska glad att det flyter in pengar på kontot i morrn...Och jättemegaglad att det bara är typ 13 dagar till det bär norrut till älsklinen igen ;)


Ge mig energi...

Är så in i bombens trött på att vara trött och slö..... Men har ingen kraft att ta tag i det. Jag bara fortsätter sitta här och nästan somna. Örk.... Men nu ska jag i alla fall kila till jobb.

Fick förresten ett samtal från stora grabbens lärare igår.... Känns inte som det fungerar för honom =( Han går i vanlig gymnasieklass och har fått anpassad skolgång men det fungerar inte ändå... Hans märkliga beteenden som han tidigare bara visat i sin specialklass visar sig nu också...Inte bra för honom alls. Så igår plockade jag fram alla böcker jag har om Högfungerande autism och aspergers för att få lite tips och råd och sen blir det skolmöte på fredag.... Gaaah, vad frustrerande det är =/

Nä...sorry, måste kila nu. TjInG

Going out....

Maj gadd vilken jäkla slöfock man é.... Ledig idag och har än så länge inte gjort ett skit mer än druckit kaffe och käkat ägg.....Hatar att jag inte gör mer om dagarna..... Men fan...Än är dagen inte slut ju ;)

Ska ge mig ut på en promenad nu och sen handla mat (har ju grabbarna bus här nu). Sen vet jag inte om jag kanske städar lite...Köket behöver sig en liten upprustning ;)

Meeen, först måste jag fixa till mig liiite så jag inte skrämmer slag på folk med min uppenbarelse =)


Ännu tröttare...

Har jobbat idag....Urk, vad tröttigt det var att kliva upp i morse. Men jag känner att jag levefr i alla fall...Länge sen jag var så här sömnigt trött. Gårdagen var ju inte så ledig trots ledighet för jag tvättade ju...Men i morrn är jag bannemej helledig =)

Just nu har jag en ung son i vardagsrummet som försöker rengöra min matta...Går lite sådär =/ Fattar inte varför jag har en beige matta när vi é så snafsiga...Hehe. Kaffefläckar och diverse annat.... Men jag ger honom chansen...Inte varje dag de känner sig manade att självmant städa ;)

Men åååh, låt det va kväll snart..Vill sova =)

Förresten så har jag inte ens orkat tänka på sju grejer om mig så utmaningen får vänta ett tag...

Tröttast...


Urk vad slö jag är idag...Sen jag kom hem från jobb i morse har jag mest bara suttit här framför datorn och häckat =/ Men jag är in i dödens trött och känner mig duktig som ändå inte lade mig att sova.....För det hade varit gött ;) Men nattsömnen känns viktigare så jag spar mig =)

Men nu är det slut på slöerierna...Tvättstugan väntar om en stund och sen ska jag ta en promenad.... Måste ju göra något i alla fall... Men sen ikväll är det slött igen för i morrn vankas jobb hela långa dagen.....

Återkommer senare idag med en "utmaning" Jag fått av
Åsa =)

 


Boring...boring....

Fredag och alla tar helg...Eller de flesta ;) Här vankas jobbhelg.... Jag gillar mitt jobb jättemycket men ändå vaknar jag jättetidigt om morgnarna och kan inte somna om för att jag ältar och känner rent av ångest för att gå till jobb...=( Fan vad jag hatar det......

Äsch.....Ha en bra dag.

Det blev en bra dag...


Oj, vad tiden ibland går undan.....Redan torsdag liksom. Fast jag tror att mitt nya jobbschema kanske hjälper till.... Har ju nästan inga lediga dagar längre. Tiden går alltid fortare när man har att göra...Eller ja, jag vet att det bara känns så..Tiden är ju konstant ;)

Idag blev en bra dag.... med ett bra besked =) Något har varit felräknat innan och jag kommer att ha mer än två tusen kronor mer i månaden att leva på nu.....Inte konstigt jag har haft ångest och undrat om jag är så jäkla fel på det.....Det är mycket pengar det där för en som inget har.

Nu ska jag snart käka lite...Kyckling, keso och avocado var det tänkt =) Smaskens.....

Mittiveckan....

Onsdag redan....Knepigt. Sov som en gammal kratta i natt och vaknade jättetidigt i morse men ville ändå inte kliva upp. Att jag sover så himla mycket bättre nån annanstans ;)

Har varit iväg på APT ett par timmar..... Smet hem en sväng innan jag börjar jobba två. Var ju tvungen att få nåt i magen och hade ingen lust att stoppa i mig sockerkakan som bjöds =) Ska passa på att ta en kort promenad också innan jag börjar.

Annars ingen nytt....Grått och trist är det ute och regnet hänger i luften =(

Ha det bäst...

Inget att blogga om...

Kikar in här en snabbis... Tanken var väl ett nytt inlägg men har inget att blogga om.

Är i alla fall hemma i skauneland igen och lite ledsen för det så klart....Dags att räkna ner igen ;)

Känns som jag blir mer blind för varje dag som går... Jättejobbigt att skriva här för jag blir alldeles yr av alla bokstäver. Tycker nästan det är det värsta med att bli gammal...Jag har alltid haft perfekt syn och detta är urjobbigt...Blä.

Menmen... Ska jobba senare så jag får kanske göra lite nytta??
Pussokram....

Lugnare och lugnare...



Jag märker hur jag blir lugnare....Sakta visserligen men om jag inte fokuserar på att jag ska klara saker så går det bättre....

Som att jag numera läser böcker igen...Det går inte undan som förr men ändå. Jag har börjat se på TV igen...Visserligen helst löjliga såpor som kräver minsta möjliga engagemang..Men jag sitter ner i lugn och ro och tittar.....

I tisdags upptäckte jag ytterligare en sak som känns stor...Jag slumrade till och från hela dagen på tåg och bussar... Vaknade till av mina egna snarkningar flera gånger ;) *pinsamt* Haha.... Men alltså, jag sov!!! Fattar ni vilken grej? Jag som måste se allt och koncentrera mig på att allt går rätt till....Jag sov liksom =)
Ja...det finns hopp....Även för superstressade jag =)

Lev väl....

Tidigt...

Urk vad tidigt det är..... Sovit lite mer än två timmar. Men det är okej för jag vet ju varför jag är uppe så tidigt =)

Min jäkla granne höll på att spela knepig musik med hög bas på högsta volym i går kväll men slutade innan halv tolv!!! Meeen, när jag lagt mig för att sova och klockan var närmre halv ett började fanskapet gapa och fylla badkaret.... Ja, han har en (o)vana att bada mitt i natten =/ Men jaja...jag somnade ju till slut.

Meeen, nu ska jag bort härifrån ett tag.... Ska rusa i duschen nu och sen ut med soporna sen väntar tåg/buss dagen lång..... I´m happy =)


Skitmage....



Ja, bokstavligt talat *fniss*.... Min mage jobbar konstant och just nu är den jättegasfylld =/ Tror för det första att jag åkt på en rejäl magkatarr och sen nåt skit i tarmarna för så fort jag äter sätter det fart och det blir akut toabesök.....Jaja, ursäkta skitsnacket ;)

Har nästan packat färdigt i alla fall...Urk, vad jobbigt det är att packa..... Jag använder nästan aldrig allt jag tar med men ändå tänker jag "om ifall att"....

Ska snart röja undan här hemma så det är fint tills jag kommer hem igen....=(

Sen lite middag och en dusch innan sängen kallar..... Ska ju upp i ottan liksom =)