Bort...

Nu blir det nog paus här ett tag.... Reser bort en vecka och kommer väl att ha bättre saker för mig än att blogga ;) Kanske jag uppdaterar nån dag, annars återkommer jag på söndag......

Passar på att önska er alla ett gott slut...

Söndag....

Min stackars rygg...Maj gadd vad ont jag har i den =/ Sovit dåligt också inatt...Så till sist var det bara att stiga upp. Så här sitter jag nu och vill att tiden går så jag kan gå hem.

Idag ska jag och barnen till min mamma och fira lite jul....Ska bli kul. Några av mina syskon och syskonbarn dyker också upp =)

Äsch...sorry men kommer inte på mer att skriva..Ville bara klaga på ryggen ;)

Sjuttiosex...

...inlägg kvar till 5000. Inte illa pinkat på mindre än tre år va??? Men sista året har det väl varit något sparsammare bland mina inlägg. Tror inte någon mår illa av det =)


Måste bara tala om....I morgon firar jag 1år som rökfri =D...
*stolt som en tupp*

Säg gärna att jag är jätteduktig ;)


God fortsättning...

Tack för julhälsningarna =)

Jag lever och jag överlevde min ensamma julafton... Hade en stunds självömkan och grät för att jag saknade mina barn. Men jag mådde inte bra igår...Huvudvärk, illamående och allmän feberkänsla, så jag tyckte i det stora hela det var ganska skönt att vara ensam.

Idag har jag städat, tvättat och promenerat i regnet... Sen kom stora sonen och dottern på julmiddag =) Vi hade riktigt trevligt och jag färgade sonens och mitt hår svart..Han blev förvånansvärt snygg i svart hår.

Nu ska jag ta min stackars onda rygg och stoppa oss i säng för i morgon ska jag jobba...ända till söndag morgon. Hoppas verkligen ryggen pallar det =/

Puss och kram.....

Tomorrow it´s christmas...


Onsdag...Lille julafton, är det minsann idag. Jag har fixat det sista av julklappar och mat idag. Nu ligger klapparna under granen och jag har griljerat skinkan.
Känns lite tragiskt att sitta helt allena på julafton men samtidigt skönt. Ingen som helst stress finns i mig. Visst kommer jag att sakna barnen men jag träffar ju dem på fredag. Jag överlever säkert ;) Julmat ska jag ha i morrn i alla fall så det köpte jag lite idag. Men fasiken...skulle köpt en chokladkartong för nu är jag sugen.

Du är världens finaste och jag älskar dig så mycket....
Ses på måndag =)

Trötter...

Usch vad svårt det är med julaklappar.... Jag orkar ju helt enkelt inte vandra runt i affär efter affär....Sen när man ser köerna backar man ju ut fortare än kvickt. Jag är inte gjord för shopping.
Blir en liten sväng till i morrn...Men är nästan färdig nu =)

Eftermiddagen har jag ägnat åt städning och det behövdes verkligen mina vänner. Eller ja, disken svämmade över i alla fall. Hualigen vilken kass husmor jag är ;) Nu har jag dammsugning och golvtork kvar. Tror jag tar det i morrn...Efter lussebullsbaket =)

Nu ska jag äta lite....Hungry =)

Händer inget...

Idag jobbar jag...Från 9 i morse till 9 i morgon bitti. Dagen har verkligen flugit iväg. Älskar sådana dagar...Det är då jag trivs på jobb, när det händer något hela tiden. Strålande solsken och gnistrande snö har det varit så vi var ute en bra stund innan idag.
Nu sitter jag här och allt är lugnt.... Tänkte uppdatera lite om mitt superspännande liv ;) hahaha...

Igår var jag och fixade lite julklappar...Men får fortsätta i morrn. Fy fabian vad jag blir trött i kroppen efter bara ett par timmars spring i affärer. Har ont överallt.

Idag har det varit en del lyft på jobb och min rygg håller på att gå av..Känns det som alltså. Undrar hur länge jag pallar.

När jag gått hem i morrn har jag ett dygnspass kvar att jobba på lördag, julfirande hos mamma på söndag och sen har jag en veckas semester....Hos älsklingen =) Gött...


Today...

...is a new day ;)

Ska fara iväg på ettårskalas idag...Håll alla tummar och tår för att tågen går som de ska...Är det något som kan stressa upp mig så är det tåg. Ska försöka chilla ner mig ;)

Bäst jag slår in lite paket nu och väcker en grabb och hoppar i duschen....
Ha en fin lördag


Sluta nu snöa...

Hur jäkla mycket snö finns det i himlen egentligen??? För det första är jag orolig för att tågen inte går som de ska i morrn...Ska ju på kalas till brorsdottern och känner att jag verkligen behöver komma iväg. För det andra är jag glad att detta inte är en vecka senare för om vädret är så här nästa helg får jag lite lätt panik. Menmen..en dag i taget ;)

Väcktes inatt vid tretiden av en stor grabb...Mamma, vad ska jag göra? Han hade kräkts på golvet i sitt rum och på toa... Så där låg jag på golvet mitt i natten och hulkade mig...Blä och fy tusan för kräks. I morse hade han feber också men låg ändå i sängen och yrade om att han skulle på avslutningen i skolan. Han har haft tre veckors praktik och hade sett fram emot att träffa kompisarna igen... Men av det blev inget.

Nu känner jag mig själv en aning illamående men det kan ju vara psykiskt också..Hoppas det för jag avskyr att spy.

Nu ska jag i alla fall tvätta.

One week to go...

Hej alla (nåja) glada som fortfarande kikar in hit =) Puss till er.....

Jäklar vad det snöat här då.... Igår blev all snö slask men idag är det tack och lov kallt så än så länge förblir snön vit...Jag gillar inte snö men jag gillar ännu mindre slask.

Ska snart kila till jobb.....Kom till slut (elva) ur sängen och hamnade i soffan istället. Men nu har jag duschat och sminkat mig och ska ha på lite kläder. Tycker denna veckan segat sig fram...Är det för att jävlas???
En vecka kvar till jul och ingen stress....Känns skönt. Fast jag har lite smått ångest över att sitta själv hemma, samtidigt som det känns skönt. Lite annorlunda helt enkelt =)

Nä visst...Jobbet var det ju. Ha bästa dagen....Puss.

Förresten saknar jag dig och längtar ;)

Mittiveckan...

Fy fabian vilken latoxe jag är... Har ännu inte fått tummarna ur att komma ut. Skulle egentligen iväg och fixa julklappar idag men sängen lockade bra mycket mer ;) Har tid både söndag och måndag till det ju så jag hinner =)


Nu är jag i alla fall klar att ge mig ut i snön...
Fy fasiken vad det snöar =( Gillas inte. Tror faktiskt jag ska sola lite och så måste jag ha tag i en present till brorsdottern som blir 1 år på lördag. Tror visst sonen behöver skosnören också.

Hej då....

Dagen...

Idag var dottern här och hälsade på...=) Fast gamla mamma hade visst glömt att vi bestämde det igår så jag höll på att skita i böjsorna när hon ringde på och klev in ;) En trevlig stund blev det i alla fall och vi fikade kaffe och gick ut en sväng. Hon fick också sin chokladkalender med disneyprinsessor på som jag köpt =) Mina barn blir aldrig för gamla för sånt ;) hehe...

Sen har jag jobbat...Gick bra idag. Snöar gör det och det är inte bra,.... Jag gillar inte snö ;)

Nu ska vi snart äta..Pasta carbonara.

Puss....

This is not a fashionblog....

Nej...Detta är ingen modeblogg men vissa dagar när man känner sig extra fin är det ju kul att visa upp sig =) Så mina vänner....Idag är jag svart...Hehe.
Leggins och tunika från Gina Tricot och koftan Only....




Så var det måndag...igen.



Min julagran =)


En sån där slömorgon har jag haft. Var upp och väckte barn med bihang (flickvän) i morse...De skötte det kanonfint idag. Jag var nog supertrött för jag lyckades somna om trots duschande och hårfönande ;)

Sen sov jag och pratade i telefon om vartannat.... Fast vid elva tyckte jag att det fick räcka...Men det var svårt att dra sig ur sängen.Nu är i alla fall kaffet drucket  och min lekamen är renduschad.... Bara smink och kläder som ska till för att denna damen ska kunna visa sig bland folk ;)

Ska jobba i eftermiddag och direkt efter jobb är det planeringsmöte som gäller. Annars inget i mitt superspännande liv ;)

Snart är det jul hörrni... Jag har klätt julagranen men inte handlat en endaste julaklapp...Det blir onsdagens projekt. Och idag är det 13 dagar till jag varit rökfri ett år och 14 dagar till jag träffar älskling igen =)

Ha bästa dagen....


Happy Lucia...


Jaha...Så är det lucia och i skauneland snöar det.... Don`t like. Fast jag måste erkänna att det är bara liiite flingor än så länge.....
Har sovit bra inatt på jobb men känner mig ändå inte utvilad...Varför är jag så förbenat trött???
Hade funderingar på att fara iväg och handla lite julaklappar idag men förkastade den idén. Orkar inte trängas med galna människor en söndageftermiddag. Sparar dt till onsdag förmiddag istället då jag är ledig och förhoppningsvis de flesta andra jobbar =)
Så dagen idag ska spenderas hemma...Måste städa lite och slappa mycket ;)

Men först ska jag ha en kopp kaffe...=)

My back is killing me....


Fy fasiken vad jag har ont i ryggen.... Känns som den ska gå mitt av. Känns som det blir värre och värre så jag undrar hur länge till jag kan vara på detta jobbet?
Nåväl...än så länge går det ju. fast jag måste erkänna att jag vill inget hellre än byta jobb. Men jag som alltid varit en obotlig optimist känner mig så jäkla negativ...Inte fan vill väl någon anställa mig? Halvgammal trist kärring...Jomenvisst, lycka till.
Jag vill ha tillbaka den jag var...Jag vill vara obotlig optimist....Juh.

Fast jag måste erkänna att någonstans inuti mig finns hon ;) För fast att jag är så negativ så finns den gamla tanken där...Den som alltid säger "det fixar sig i slutändan"... Så, mina vänner...tydligen går det inte att ta ur mig det helt, bara tillfälligt ;)

Jag har en dröm...Och jag ger mig fan på att den ska infrias =)

Ingen bra dag...

Känner inte alls för att jobba idag....Fy bubblan vad jag är trött....Mentalt och kroppsligt. Vill krypa ner under täcket igen. Är en riktig sakna-dag. Jobbigt när det blir så.
Men jag får väl vara glad för att solen ser ut att titta fram =)

Nu är det väl bäst att jag kilar iväg antar jag....Ha en fin lödda ;)

Vingabröten...

O maj gadd....Min stackars, gamla kropp...Fasiken vad ont jag har. Rejäl träningsvärk i ryggen efter massage med triggerpunktsbehandling..... Har också förbenat ont i benen men det beror nog på för mycket promenerande. Fasiken att det inte finns något lagom med mig. Antingen latar jag mig totalt eller så rör jag mig för mycket. Äsch...jag känner att jag lever i alla fall.

Nu ska jag krypa i säng...Ska upp och jobba dygn i morrn....PuSs

Oj, så trött...

Sitter här nyduschad och längtar tillbaka till min säng..... Åh, denna eviga trötthet. En son har jag fått iväg till sin praktik och nästa ska nu upp ur sängen. Hmmm, lycka till ;)

Själv ska jag om en stund vandra iväg för att få en välbehövlig massage.... Ska bli så jäkla skönt och är väl värt att behöva stanna uppe nu =) Sen direkt efter massagen bär det av på skolmöte...Dessa eviga möten.

Ha en fin fredag....Kjam

Mmmhmmm...


Yes och jippie... Hade sådan tur att jag kan komma till massage redan i morgon bitti. Ska bli så jäkla skönt =)

Nu ska jag ner i tvätten....

Torsdag igen...

Jaha...tänk att det redan är en vecka sen jag for iväg..... Önskar det var idag ;)

I morse när jag kom hem från jobb dök jag ner i min säng och där stannade jag till halv tolv. Sjukt va? Jag sov inte hela tiden men det var mysigt att bara ligga där och filosofera. Men det är konstigt att jag, trots inga måsten, känner sådana skuldkänslor bara av att lata mig.... Tänk om man bara kunde sjunka in i det och acceptera att man har olika perioder i livet...Var period har sin tid. Men nejdå...Skuldkänslor i massor så klart.

Ska snart tvätta och jag tror bestämt jag ska försöka få en tid till massage för jag har så jäkla ont i nacken/axlarna.

Måste väl handla hem en massa också för idag kommer grabbarna bus hem. Då behövs det bröd, mjölk och en massa annat.

Aj äm tajerd....


Att luften bara kan gå ur en helt plötsligt.... Sitter på jobb nu och dagen har väl varit okej men nu vill jag helst bara hem och dra något över mig. Tycker helt enkelt det är för mycket nu.....

Ni som tror att jag deppar bara för jag inte träffar kärleken oftare har bara rätt delvis... Det är en hel del med barn som jag inte orkar ta här för det är utlämnande både för sonen det rör och för mig som mamma. Men det sliter i mig och det gör ont. Att orka med allt samtidigt är inte lätt och att ha det samtidigt som jag har pojkarnas funktionshinder och min egen saknad är skiiit.

Allt jobbigt privat bidrar till att jag inte orkar engagera mig i jobb och därför mest klagar när det är dags att gå hit.. Menmen....En dag kanske jag också får vara odelat lycklig =)

Kram fina ni.....

Jaha.....

Idag är det dags att jobba igen.....Dag och nattpass. Börjar dessutom med APT. Inte superkul kanske, men man gör vad man måste ;)

Vad jobbigt det är att sakna.... Det känns som att jo, nu fixar jag det.... Känns ju inte så jobbigt denna gången. Bara tre veckor till nästa gång vi ses. Men så räcker det med en enda liten pyttesak som påminner om något och längtan blir större än nånsin..... Nåja, nån gång kanske jag också blir vuxen och fixar det här med saknad ;)
Love you.....

Nä, om denna damen skulle ta och sminka sig idag och få på sig lite kläder..... Om inte annat att vara glad för idag så skiner i alla fall solen =)

Stövlar...

Gick en lång promenad idag....Till City Gross ;) Hehe....
Väl där blev jag glad......Hittade sååå söta, mjuka, gosiga stövlar....
Bäst av allt är att de är platta som sommarskor, det gillar långa jag =)

Se så fina.....
(fotat på dass med mobilkamera, bäst ljus där)


Hemma...

Ja, jag är hemma igen...Kom igår. Har haft underbara dagar och så klart hade jag gärna stannat men livet fortsätter ju.

Har idag varit iväg på utvecklingssamtal med stora grabben. Det lät bra där även om vissa saker kan bli bättre. Men de vill verkligen hjälpa och har förståelse för hans funktionshinder.

Annars händer inte mycket idag... Jag tänker snart gå ut och röra lite på fläsket för hualigen...Jag bara fortsätter att öka på vikten. Känns inget kul nu.

Annars vill jag bara säga...: Jag älskar dig N

Fy vad tidigt...

Oj, vad trött jag är...Det snurrar alldeles i skallen ju ;) Försöker pigga på mig med lite kaffe nu..... Snart duschingtajm och sen vidare mot tåget.

Ha bästa helgen....Det ska jag ha ;)


Ont i ryggen..

Ajajaj...Har jätteont längst ner i ryggen idag.... Hade konstig jobbställning idag på jobb och det var inte så bra. Men nu är jag ledig en hel vecka så jag kan vila..Om nu ryggen vilar så speciellt mycket när man sitter nästan åtta timmar på tåg ;)

Har en del att göra nu i kväll...Packa och diska och slänga ut sopor...Bland annat. Sen ska jag väl försöka komma i säng i rimlig tid....Ska upp vid tre-halvfyratiden.....Hualigen. Men det är det värt med tanke på målet =)

Denna gången tycker jag det känts som de allra längsta tre veckorna....Menmen, snart är det i morrn.

Nu ska jag jaga iväg ett par grabbar.....=)

Kallt...

Det är nog ganska kallt idag....frost på bilarna och taken i morse såg jag. Men än har jag inte varit ute....Brr, avskyr kyla =(. Om jag ändå hade en ordentlig vinterjacka..... Jaja, är man snål så är man ;)

Idag ska jag jobba och hinna fixa massa.... Pojkarna ska hem till sin pappa redan idag för lilla jag ska med ett tåg innan fem i morgon bitti.... Hualigen.

Nähä...Istället för att sitta här kanske jag borde göra mig i ordning då...Börjar jobba två och ska helst hinna lite innan det =)

Snart en dag till slut..

Idag var det något slags möte med jobb.... Nästan fyra timmar. Var inte jätteroad av det först men det gav lite klarhet i vissa frågor och peppade mig lite att sköta det jag ska.

Efter mötet kilade jag en sväng på byn...Hittade inget särskilt kul så det blev bara mat. Skulle behöva åka iväg till en större stad och handla...Julklappar mm. Jaja...Blir väl tid till det med, om jag pallar med allt folk =/.

Har hunnit städa lite också idag och jag fick upp en stjärna i vardagsumsfönstret....Så fint =) Nu är det bara lite slapp i soffan som gäller...


En dag kvar.....Längtar.