.....

 
 
 
 

Långledig....

Både skönt och jobbigt att vara ledig... Himla skönt ju att skrota omkring som man vill men trist att jag egentligen skulle ha varit i norr nu :/
 
Har i alla fall fått tag i en cykelkorg till min älskade cykel så nu handlas det och cyklas för fulla muggar.. I love it :)
 
 
 
Idag var jag till Erikshjälpen och fyndade lite kul... En ljushållare som e lite kitchig och en tunika som sitter som en smäck.... Blev en tavla med nåt helgon också..... Sen var jag in i en flumbutik och köpte lite rökelse.
 
 
 
Snart ska min stora grabb o jag smaska i oss kräftor...*slurp*. Lillgrabben gillar inget som har med havsmat att göra så han ska få annat gott att äta...... Åh, så gott det ska bli :)

Jobb o jobb...

Är hemma på timmar... Har jobbat sen åtta i morse och jobbar sen till halv åtta i kväll.... Lite lagom trött nu och hua, vad ont i ryggen. Jag är ju fördelad på två arbetsplatser och där jag e idag får jag alltid så förbenat ont i ryggen... Tur jag e där minst :)
Sen jobbar jag bara kort dag i morrn innan det vankas fyra dagar ledigt.... Skönt med ledigt men mindre skönt att det är helgen jag skulle vara hos min man :(
Men eftersom jag kom hem i måndags och behöver spendera lite tid med grabbarna bus bestämde vi att det ska gå en extra vecka innan vi ses nästa gång :O. Hualigen.... Hur ska jag stå ut??
 
Hur som haver ska det bli sååå skönt med ledigt och härliga sovmorgnar :)
 
 
 
Jag en dag på semestern....
 
 
 

Hej...

Vardagen är här igen.... Skönt egentligen men mindre skönt är ju att vara över hundra mil från sin kärlek...
 
På semestern lämnade vi in min gamla cykel på lagning... Den har stått i typ fem år trasig. Tack älskade N..... Idag tog jag en tur på cykeln och bredare leende får man leta efter tror jag... Kände sån jäkla lycka över att sväva fram så... Gudarnas vad jag kom snabbt fram :)
 
Annars har jag inte så mycket att skriva ikväll... Har massa semesterbilder jag skulle kunna visa men ni kanske tycker det är blaha-tråkigt? Har sett så mycket fint... Har verkligen sugit in alla intryck av naturen.... Ibland när jag står där mitt i det vackra gör det nästan ont i själen... vet inte var jag ska göra av känslan helt enkelt.....