Kväll

Nu har jag ätit smarrig kvällsmat....Pasta med skinksås, det var riktigt gott. Jobbat idag har jag också gjort. Idag var det innebandydags......det är alltid lika kul.

Känner mig något bättre nu än i förmiddags men bara lite.........Ska bli skönt att prata med mamsen i morgon när hon kommer. Behöver någon att prata med nu..........det blir lätt för mycket. Det tär som sören att se hur dottern mår.

Ikväll är det dags för ett nytt avsnitt av Lost........Tycker visserligen inte lika bra om det längre som jag gjorde i början. Hade hellre sett Grey´s men sönerna vill se lost så det blir som vanligt inspelning av GA......
( Japp...Vi är så konstiga att vi bara har en TV)


image86

Kommentarer
Postat av: Mari

Höör, när jag åkt tåg förbi så säger de alltid Höör så kul, segt å långdraget liksom.. så jag brukar alltid härma å säga "Hööööööör, Höööööör du vad jag säger" ;-)Dålig humor, jag vet ;-)

Postat av: Elisabeth

Vi är ännu mer konstig! I den här familjen har alla en egen TV. Hur sjukt är inte det??? Jag fattar inte riktigt hur det har blivit så...?
Jag förstår att du känner dig maktlös och förtvivlad när det gäller din dotter..! Vi vill ju skydda våra barn mot allt ont i världen - gud, om vi ändå kunde det alla gånger?? Kram på dig...

2007-04-18 @ 22:51:51
URL: http://himlastigen.blogspot.com
Postat av: saom

Så länge det funkar att spela in ett program och titta på ett annat så går det väl bra...

2007-04-19 @ 15:32:52
URL: http://saom.blogspot.com/
Postat av: A

Hej
Mari: Ja visst säger de Höööör roligt :)

Elisabeth: hahaha, mina barn hade nog önskat att vi hade vars en TV. Ja maktlös är rätt ord....

saom: Ja, det funkar alldeles utmärkt :)

2007-04-19 @ 15:48:55
URL: http://amittilivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback