Torsdag

Den här veckan ska egentligen vara min bästa jobbmässigt.....Enligt schema ska jag bara jobba två dagar men denna veckan har jag blivit bestulen på två dagar.....Det känns så trist för jag är verkligen trött och vill bara vila. I måndags när jag skulle vara ledig var det ju heldag på kurs och idag är det trist jobbmöte jag måste gå på:(. Det värsta med idag är att dagen blir så hackad......Det är ju inte så jobbigt att sitta på möte men när det är så där mitt på dagen så hackas dagen sönder.....slöseri med tid tycker jag.
Nåväl, det fina vädret bara fortsätter och det är ju skönt.....Har för en gångs skull lite planer för de närmsta dagarna. I morgon ska jag och dottern ha en dag ihop:) Vi ska åka till stan och shoppa och fika. Det ska bli jättemysigt. Sen i morgon eftermiddag ska grabbarna klippa sig.....Välbehövligt.
På lördag ska dottern och maken ännu en gång gå på match......Så jag kom på att jag kan ta grabbarna och hoppa på tåget till min mamsen......Kan vara kul för oss, framförallt som att syrran också bor där så grabbarna kan umgås med sina kusiner, medans vi andra skvallrar lite.......
Nu ska jag snart väcka några barn:/ slut på lugnet............

Ha det.......

OBS! Glöm inte snyggingen nedan ;)

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Det låter himla mysigt! Som man säger: Njut av livet, det går inte i repris!
Kram

Postat av: A

Tack.....

2007-04-27 @ 06:07:31
URL: http://amittilivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback