ajamen hallå.......

Vad är det för märkligt väder vi har här i Skåneland???? Ena sekunden strålande solsken och nästa sekund ösregnar det för att snart vara sol igen..........Hur jobbigt är inte sådant väder på en skala??? Nåväl......Måndag igen då. Jobbedag som vanligt och lönedag, thank god.....Inget speciellt annars....Samma tråk hela tiden, händer ju inget kul här inte.

image766


Förresten så är jag just nu en syn för gudarna.........Ja, tro mig när jag säger att jag ser rent av stollig ut ;) Har inte klippt mig sen maj och nu står håret åt alla håll och kanter......Jag har som jag tidigare skrivit om ett väldigt tjockt mössliknande hår och lägger man sen till självfall på det så blir det inget kul:) Blir ju aldrig färdig att beställa tid hos frissan.....Måste först se till att få barnen klippta......Och det är minsann inte lätt att få ihop tiderna så alla kan få bli klippta.....Får ta mig tid att ringa i morgon..... Så där ja, en liten inblick i mitt hårhelvete:)

image767<---------Så ser nästan håret ut ;)

Ha en bra dag.....

Kommentarer
Postat av: ejmis

Avskyr när håret blir för långt. Kommer du ihåg hur Bobby Ewing såg ut i håret? Så blir mitt hår när det blir för långt, växer utåt istället för neråt...

Postat av: Camilliondollar Baby

Ja, måndag igen! Dock inget regn, men kallt imorse. Hoppas din dag har varit underbar! Kram

2007-08-27 @ 18:59:34
URL: http://blogglosacamilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback