bloggande.....

image1388


God morgon
... så här på en söndag innan nyår=)
Jag satt och tänkte lite på det här med bloggande och som det förändrar mitt tänkande.... Alla ni underbara människor som jag "möter" genom min blogg hjälper mig att bli en bättre människa. När man har levt med panikångest i många år och därtill är en ganska ensam människa, då blir man lite ego.... Tänker mest på sig själv och sitt eget väl och ve.
Jag har alltid varit en människa som försöker vara vänlig mot alla och tänka gott om de flesta men ibland försvinner det tänkandet och man blir en bitter surkärring..... Jag måste erkänna att jag är det ibland. Svär och gormar åt folk som visar noll och ingen hänsyn i tex. trafiken eller affären. Men lika ofta tänker jag att "nämen A....Ge dig, tänk fina tankar istället". Det är inte lätt och jag blir irriterad på mig själv när jag blir så där irriterad. I alla fall.... Ni kära bloggande människor håller på att förvandla mig till en riktigt trevlig och vänlig själ =). Framförallt två mycket underbara människor jag mött i bloggvärlden hjälper mig något fantastiskt..... Trots egna svårigheter. Ni får mig verkligen att bli en bättre människa..... Jag känner att jag vill hjälpa hela världen. Jag vill verkligen ställa upp på människor på ett helt annat sätt än tidigare....... Jag älskar att jag började blogga..... Jag älskar mina bloggvänner..... Jag vill verkligen bli en bättre människa.... Tack för att ni hjälper mig bli det=)

image1389

Bilder lånade av
Evan

Kommentarer
Postat av: Annsingen

Ha en underbar söndag!

Postat av: Annsingen

Ångesten kommer nog för mej med ska du se:)

2007-12-30 @ 09:29:10
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: babla på

va kul hoppas det gäller mej med, att jag kan bidra med lite glädje till dej, du jag vet oxå hur det är att ha panikågren på nära håll .. det är över nu efter många långa år
med (hjälp) så nu får jag önska dej och din familj ett gott nytt år.

2007-12-30 @ 21:17:55
Postat av: A

Självklart gäller det dig med Babla på... Du sprider verkligen glädje=)

2007-12-30 @ 21:32:37
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: Borthy

Hej A!
Jag är också så otroligt glad att jag började blogga! Det är verkligen roligt och jag är glad för nya vänner, allt man lär sig lite här och där av alla och till alla tankeställare man får om var t ex energitjuvarna i livet befinner sig. Att vara grinig i onödasn är verkligen en sådan. Vi kämpar vidare! Tänk på allt bra du fixat här i slutet av 2007! 2008 kommer fortsätta i samma riktning. Små små steg frammåt och se allt positivt! Kram och tack för det fina du skrev om mig hos mig (och här!)

2007-12-31 @ 10:19:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback