ingen bra dag.....

image657


Fy bubblan för denna dagen.....Jag har gråtit i stort sett hela dan......Känner mig totalt misslyckad gör jag. Jag skulle vilja att någon tog upp mig i famnen och sa till mig "Allt ordnar sig"......Men jag är tyvärr vuxen och måste fixa till mina misstag själv.......
Jag låg i sängen innan i dag och kände mig allmänt ledsen.....Lillkisen kom och kelade, kände nog att jag var nere....Då tänkte jag på mamma och jag tror inte att jag gråtit så mycket på jättelänge......Shit alltså....Jag skulle så gärna vilja tala om för henne vad jag går genom men det går inte....Inte just nu.....Jag skäms för mycket över mig själv.........Fan, jag skulle behöva tala om det för vem som helst.......Just nu funkar ingenting i mitt huvud. Att bära detta själv, förutom med man och barn, är så svårt.......Ingen vet ju hur vi har det........
Mycket gnäll har det blivit sista tiden....Men eftersom jag som sagt inte har någon att prata med så måste jag få ut det någonstans.....Jag väljer bloggen till det.....

I övrigt så grillade vi hamburgare till middag i dag.....Det blev riktigt gott:) Stora sonen tyckte det var jättesmaskensmums.......Talade om det ännu en gång när han gick och la sig :) Lillgrabben åt hos en kompis så han gick miste om det.......Pilutta honom ;)

I morgon ska jag jobba........Då ska vi ut och åka trampbåt......Kulidulkul....Ska bli spännande;)

image658

Sov så gottit nu alla goa.......See ya

image659

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Var precis på väg in i duschen när jag snabbtittade in till dig - kände att jag måste bara visa att jag finns här... just nu. Så du vet..!
Du är sannerligen en stark och insiktsfull människa! Så är det bara...!
Du har gjort fel som du skäms för.. och önskar det fanns någon som tog dig i famnen och sa: Allt ordnar sig!
Du... jag tar dig i famnen och säger: Allt kommer att ordna dig!
Hur kan jag säga det? Jo, för jag hör och ser mellan dina rader vilken otrolig styrka du
besitter - än om du inte ser det själv! Hur många tror du det finns som erkänner sina fel och brister, och sedan tar konsekvenserna av det? Bara en med insikt, styrka och ödmjukhet kan göra det... och du gör ju det!
Att det gör ont, att man skäms och mår dåligt - var rädd om den gåvan... att du kan känna sorg, längtan vemod, ånger och ilska - det är dessa känslor som är motvikten till glädje, skratt, trygghet, kärlek. Tillsammans, är det dessa känslor som gör oss till de människor vi är!
Tro inte för en minut att vi alla inte har gjort saker som vi skäms för... för det har vi!! Men du upplever antagligen att INGEN kan ju ha varit så dum som jag... eller? Men det har det visst? Jag lovar...! Men ofta skäms man så mycket så man faktiskt tror att det är så... att man är den ende i världen... men så är det INTE!!
Kramar om dig igen... jag finns här! Allt kommer att ordna sig, på något sätt! Jag lovar!
Många många varma kramar...
PS. Vet du hur stark du var bara genom att skriva det inlägg som du nu skrev? Så stark....!

Postat av: ejmis

Tack för att du delar med dig även av det jobbiga i livet. KRAM!!!

2007-07-13 @ 20:48:10
URL: http://ejmis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback