nyduschad.....

Sitter här och känner mig så härligt ren......Precis duschat och det är sååå skönt:) Snart dags att fara hemåt.......Trist att dottern inte ska vara hemma i dag för vi hade egentligen bestämt att vi skulle ut och åka "rollor" i dag.......Menmen, hon ska visst till en kompis i Kristianstad....Sista dagarna nu på Kristianstaddagarna ju, så hon får passa på.....Och rollor kan vi ju åka en annan dag.....Ska bli himla kul. Jag är lite fjantig om någon nu undrar....Vill inte gärna ge mig ut själv, känns lite pinsamt ju ;)

image676



Ha det nu så bra mina vänner.......Vi hörs i morgon :) Kramizar till er.....

image677

Kommentarer
Postat av: ejmis

Ha en bra dag!

Postat av: maria

Hm, ja, vill du se på något pinsamt så skulle det vara jag på rollerblades... Kan ju knappt hålla balansen gående så det skulle nog vara en härlig syn....
Ha det gott och rolla försiktigt!

Postat av: Mija

Kramis till dig!!!
Och tack för ditt stöd ♥

2007-07-14 @ 14:36:05
URL: http://mammamija.blogg.se
Postat av: Elisabeth

Och jag hänger på maria - det vore ju det ultimata gänget... har aldrig i mitt liv åkt rollerblades.. En som kan, och 2 som balanserar med livet som insats... jag tror inte du vill ha oss med!!
Ha det gott... du MODIGA människa..
Kram.. vännen

2007-07-14 @ 16:53:27
URL: http://himlastigen.blogspot.com
Postat av: A

Hahaha....Jag är nog inte så himla bra på att åka heller....Länge sen jag åkte. Men hiskeligt kul hade det allt varit med oss tre farande på gatorna :)

2007-07-15 @ 23:50:23
URL: http://amittilivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback