äntligen kväll

image465

Oj, vilken dag......Det är hur mycket pappersarbete som helst på jobb.....Smart av mig att sätta mig med det när hjärnan bara går på halvfart....Men det måste bli gjort ju. Massa tänkande, skrivande, suddande och skrivande igen..Med blyertspenna....på det "old fashion way"....Så nu har jag någon slags träningsvärk i höger arm:) Alltså började jag dagen med förlamade armar och slutar dagen nästan likadant;)
Jag höll på att inte komma hem i dag....Har under en längre tid haft problem med vänsterbenet, att det känns tungt och jobbigt att gå på. Men jag har ändå funkat ganska bra....bara haltat lite emellanåt. Men i dag när jag cyklade hem så kom det en skärande ilning genom underbenet och det gick knappt att cykla...Fick trycka på extra hårt med högerbenet för att ge rejäl skjuts till cykeln utan att behöva anstränga vänstern för mycket......Jädrans kropp som inte vill med mig.
Varmt och gott är det ju i alla fall.....Sitter just nu inne i soffan men vill gärna sitta ute.....Men ryggen vill ju sitta här....Kan jag kanske flytta ut soffan i trädgården? Hade varit kanon......

Kommentarer
Postat av: Missankre

usch för gammalt arbete :(
lycka till :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback