kvällen nu...

Jag kom till sist iväg och köpte godis.....Men fy vad det skvalade ner regn....Tur att jag hade full regnmundering:) Men bäst hade varit om jag inte köpt något godis alls.....Då hade jag sluppit må så tjyvtjockt som jag gör nu.....Alltid ska jag äta för mycket.

image538

Det har just varit ett herrans liv här....Gossarna bråkade och klirr....där gick det glaset. Krasch, bom, bang bara....Snälla tider vad det är trist ibland....Men nu sitter de som tända ljus i soffan under hotet att de åker i säng, så nu blev det lugnt igen:)
image539


Ska jobba i morgon så jag flyger nog snart i säng.....Jag är jättetrött. Dottern kom hem i dag....Har varit flera dagar hos pojkvännen....alltid trevligt att ha henne hemma. Fast nu är det ännu en att slåss om datorerna med;) Två datorer på fem personer är ingen lätt ekvation. Men det går det med och jag försöker verkligen få killarna att sitta mindre....De måste göra annat också.
Ses sen:)

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Jag skrattar när jag läser ditt inlägg! Vilket härligt herrans liv du har - med dina pojkar... de små ljusen..!
(Min mamma brukade säga:"Det är rart med barn när man inga har"...sa hon när vi var jobbiga, och det var vi ju emellanåt, som du vet!)
Kram på dig...
Ps. Vad roligt att din dotter kommit hem..!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback