fredag igen....

Det var den veckan det ja......Hu, vad tiden går fort. Idag är det då meningen att jag ska jobba igen.....men vet inte hur det blir med det......Får se hur jag mår senare.

Har precis läst igenom mina favvobloggar och en sak slog mig.......Jag tänker inte på folks ålder....Jag menar att helt plötsligt slår det mig att jag sitter och kommenterar och får kommentarer av bloggare som är i mina barns ålder utan att jag reflekterar över det.....
Jag tycker detta är ganska faschinerande......Jag menar att det finns ju inga åldershinder i bloggvärlden.....I alla fall inte för mig. Tycker det är kul att läsa vad unga människor tycker och tänker och ofta är det väldigt vettigt. Men så helt plötsligt upptäcker man att den med så vettiga tankar är 15 år.........Snacka om att man är fördomsfull........Men hur som haver så tycker jag det är jättekul att gränserna lite grann suddas ut......Att åldern faktiskt inte har någon större betydelse.
Jag bara älskar bloggandet.....Det känns ju faktiskt lite som om man har fått en massa goa vänner.....Det är så kul med detta utbytande av kommentarer:)
I like.....

Jaha....Ännu en gråtrist dag här i skåneland :( Sooolen.....var tog du vägen? Kom tillbaka.......

Tokiga katt.....Alltså min storebrorskatt....Han är helt enkelt för knasig:) Han ligger uppe på kylen......Ligger väl och väntar på mat.....Vill inte missa något ;)

Nä men fy vad det börjar snurra i skallen på mig nu......Måste vila lite:(

image251

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Hej..visst e de väl härligt, att man kan "umgås" så här på nätet oavsett ålder!!!

ha en bra dag å krya på dig!!!

Postat av: Åsa.S

Visst är det härligt! Man "pratar" ju med massa folk som man kanske (antagligen) Aldrig pratat med annars. Gissar att många av oss var mycket på olika chattar också för en 10 år sen... (?)

2007-05-11 @ 08:44:57
URL: http://glansigyta.blogg.se
Postat av: ejmis

Jag t o m längtar lite efter mina favorit-bloggare...

2007-05-11 @ 17:54:40
URL: http://ejmis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback