kvällskaffe :)

Sitter här med en god kopp kaffe efter maten........Det är så gott :). Känner mig inte längre så handlingsförlamad, tack och lov......Har varit och jobbat och spelat bandy och sen handlat, så nu är allt avklarat för denna dagen.
Idag var det verkligen skönt väder om än lite blåsigt.......Sååå skönt att cykla när det är varmt:)

Nu har jag två lediga dagar framför mig. Det ska bli skönt för trots att jag precis varit ledig så var ju hela familjen det också och jag behöver de här lediga dagarna där jag är helt ensam........Älskar tystnaden och lugnet.

De senaste åren har jag blivit lite av en eremit.......Trivs verkligen i tystnad och ensamhet. Men jag behöver också ha folk runt mig ibland så jag är inte helt asocial;).
Jag tycker jättemycket om att umgås med folk men helst då bara sitta och "skvallra" och ta en kopp kaffe eller något. Jag skulle behöva en vän (något jag tyvärr inte har) för då hade jag hittat den perfekta mixen av ensamhet och umgänge....Men som det är nu så umgås jag mest med familjen och arbetskamrater (på jobb), och det är lite trist...Men, men, jag dör inte av det.....Blir bara lite ledsen ibland när jag tänker på det.

Usch vad jag gnäller....Är egentligen en obotlig optimist men det är ganska skönt att skriva av sig..........

Ha nu en skön kväll......

Kommentarer
Postat av: julia

skönt att du är bättre , det låter gott med kvällskaffe , ska nog ta mig en jag med :)
ha det bra :D

Postat av: A

Tack....Ja det var jättegott:)

2007-05-02 @ 19:41:32
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: ejmis

Visst är det skönt att man kan tycka om både ensamheten och att vara "bland folk" ibland. Jag tycker så synd om människor som inte klarar av ensamheten... Tråkigt att höra att du saknar en riktig vän för det är värdefullt. Jag har några vänner som jag haft i många år och även fast vi inte träffas/pratar varje vecka och ibland inte ens varje månad så vet jag att dom finns...

2007-05-02 @ 21:48:46
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: A

ejmis: Ja det är skönt att kunna uppskatta ensamheten....Ta vara på dina vänner du....:)

2007-05-02 @ 22:12:29
URL: http://amittilivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback