nätmobbing....

image90


Det skrivs mycket i Expressen nu om det utbredda näthatet......Bl.a. Linda Skugge har uttalat sig om att hon slutat skriva blogg på grund av detta. Det är så förbaskat tråkigt att folk inte bara kan sluta vara så bittra....Fattar inte att de orkar. Jag läser ganska många bloggar och blir alltid så ledsen när jag ser vilka kommentarer vissa får. Att de orkar fortsätta blogga är för mig obegripligt......Ni är starka tjejer som inte låter dessa bittra, sura människor skrämma iväg er.
I dag skriver de i
Expressen om en tjej som råkat ut för mobbing över nätet och det är just på detta vis min egen dotter drabbats. Dv.s. att folk man känner trakasserar en över nätet......Det är skrämmande att de orkar hålla på...De här vedervärdiga människorna borde skaffa sig ett liv med mer värdighet och kanske ägna sig åt saker som ger god karma istället.......Jag förstår inte varför folk idag och framförallt unga människor försöker lyfta sitt eget dåliga självförtroende genom att trycka ner någon annan......
                               

Kommentarer
Postat av: Karin

bra sagt:)

Postat av: Ellenor

Jag håller med dig. Jag bloggar inte själv men läser gärna andras. Att bjuda på sig själv så som bloggare gör tycker jag är fint.
Sedan gäller det ju att välja en blogg som tilltalar en. Alla har vi olika smak då det gäller det. Så då förstår jag inte varför man lägger ner energi på att vara jävlig på en blogg man inte gillar.

2007-05-06 @ 15:00:10
Postat av: ejmis

Ja vad är det som gör att vi har så många bittra och arga människor som bara vill vara elaka mot andra. Vad kan dom ha varit med om....??
Ödslar man tid och energi på bloggar man inte gillar så är det något som inte stämmer!!

2007-05-06 @ 15:45:07
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: A

Karin: Tack:)

Ellenor: Visst är det konstigt att de orkar engagera sig så i något de inte gillar:/

ejmis: Håller med dig....

2007-05-06 @ 16:20:17
URL: http://amittilivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback