hejsan svejsan i lingonskogen........

image917


Ja, inte blir det mycket uppdaterat här inte.........Har väldigt dåligt med tid just nu och nästan ingen datortillgång. Det är fullt upp med packning och kastning.......Shit vad man samlar på sig. För oss blir det lätt så att eftersom vi inte har körkort så är det svårt att köra iväg med skräp man inte vill ha längre och därför samlas det lätt i källaren. Det är det vi får ta igen nu......Inte kul måste jag säga. Det tar en himla tid.
Var iväg igår med stora sonen på en slags samtal om autismspektrumstörning.......Äntligen. Jag har kämpat för detta i minst tio år. Jag har blivit beskylld för att ha bundit honom för tätt inpå mig och att det är därför han är som han är.......Men äntligen förstod de......Vi får en utredning och det känns så skönt. Det är ju faktiskt hans framtid det gäller. Senare i december ska jag även få utredning på lillkillen......Han har förmodligen ADHD. Ni kanske förstår att jag har fullt upp med dessa två gossar.......Det känns inte så ofta som om de är tonåringar. Många gånger är det som att ha två fyraåringar:) Men,men......Goare pågar får man leta efter, även om jag ibland vill slänga dem i väggen;)
See you later......

Kommentarer
Postat av: Borthy

Du är jätteduktig som fixar allt och nu går du bara mot ljusre tider! Du har klarat det! Du är stark och bäst! kram

Postat av: ejmis

Vilken duktig mamma du verkar vara! Jag har erfarenhet av dessa diagnoser genom jobbet och jag vet vilket jobb du måste lägga ner för att få en fungerande vardag. Nu håller jag tummarna för att du och killarna får all hjälp och stöd ni behöver och vill ha. Kram!

2007-10-17 @ 21:12:53
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Elisabeth

Skulle vilja ge dig en stor stor bukett med de vackraste av blommor... för du är en av de absolut starkaste människor jag känner!!

När du berättar om dina söner... jag blir alldeles stum och slås än gång av vilken fantastiskt stark människa du är!

Du har lite rätt i din kommentar borta hos mig.. det är lite mycket nu! Du vet hur det är.. man ska försöka räcka till åt alla håll och kanter, och sen så ska man överleva själv också!

Men jag går neverever av, och det slår mig nu.. att det gör inte du heller!! Jag kan bara ge dig min respekt för den styrka du bär..min goda varma vän!

Varmaste varma kramar... alltid!

2007-10-19 @ 00:48:40
URL: http://himlastigen.blogspot.com
Postat av: Camilliondollar Baby

Kikar in för att önska en trevlig helg!

2007-10-20 @ 14:38:59
URL: http://BlogglosaCamilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback