trött.....

image833


Det blev en lång dag på jobbet idag......Fast det egentligen inte hänt något speciellt så har det gått i ett hela dagen. Jag kom inte hem förrän sent, men nu har jag varit hemma ett par timmar och jag är supertrött. Ska snart uppsöka sängen och bädda ner mig. Söndagar är verkligen värsta dagen att jobba på. Jag har alltid ont någonstans då och idag har jag jätteont i ryggen och konstigt nog i händerna.....Har ingen riktig kraft i dem. Men en god natts sömn brukar göra susen.
I morgon åker dottern hem till mormor efter skolan för att stanna där en vecka. Det blir närmare för henne till skolan så hon slipper de jättetidiga morgnarna. Det blir säkert skönt för henne....Jag kommer att sakna henne men vet att hon har det bra.
För egen del innebär nästa vecka en hel del jobb. Jag ska jobba extra också då vi är kort om personal....Det blir ett par intensiva dagar men sen är jag ledig från torsdag till måndag......Ska bli skönt att bara slappa lite:)

image834

Vi fick minsann ännu en dag med sol idag:) Det är så skönt med ljuset och kan undras om vi får fler sådana dagar nu......Hoppas det.
Nej minsann.....Nu måste jag sova. God natt och sov gott:)

image835

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Sov så gott du med min vän...
Imorgon är en ny dag, med nya äventyr - och vi behöver alla energi för att möta alla drakar aom kan tänkas dyka upp..!!
En godnattkram... till dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback