Den stora jakten...Jag stör mig ganska mycket på det nya systemet som blogg.se har... För att hamna på mest aktiva listan gäller det att få så många kommentarer som möjligt..... Därför får man jobbiga "fin blogg"-kommentarer som man förväntas svara på.... Men nej... Jag svarar på de kommentarer jag vill.....
Jag förstår inte hur man orkar ränna runt och ge en massa kommentarer överallt.... Jag kommenterar själv bara sådant som jag tycker är relevant.....  Måste läsa genom hela inlägget först och är där inget jag har att säga så gör jag inte det heller..... detta gör ju att jag inte har tid att sitta och jaga kommentarer... det tar ju jättelång tid att läsa genom inlägg =)

Jag har inga som helst ambitioner att hamna på listan själv..... Inte därför jag skriver detta. Jag har varit på listan och tycker att man då får mest en massa skitkommentarer från folk som själv jagar plats på listan. Nej.... Jag vill hellre ha ett fåtal bloggvänner som jag har en närmre relation till och som jag "känner" väl......,.
 Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Cajsa

Håller med dig fullständigt. Bättre att ha ett fåtal som man lär känna än att ha hundra opersonliga besökare. =)

Postat av: jayne

Ja du...håller med dej, men jag saknar det gamla söksystemet på bloggen. Nu kan man liksom bara hoppa runt genom aktiva listan och senaste inläggen.

Är man då me dpå aktiva listan själv så ja man får en del struntkommentarer men också en del mer seriösa...så...ja.

Men klart man ska läsa och skriva ngt som är intressant inte bara..hej fin blogg.

Ang mitt gående..jag är en periodare i nästan allt jag gör... gör det intensivt ett tag...sen..japp...brukar det ta vid ngt annat. Så får se hur länge jag håller på denna gång. ;)

Kram

2008-08-17 @ 15:18:31
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: Åsa.S

Trist är också att förr var det ju bRA bloggar som hamnade på aktiva, lätt att hitta nya roliga bloggar då.. nu är det ju bara fjortisar, som orkar ränna runt och jaga kommentarer, eller nån med nån "om-du-länar-massa-kommentarer-kan-du-vinna"-tävlingar...

Ha det fint o lycka till med brödbaket!

2008-08-17 @ 15:57:46
URL: http://glansigyta.blogg.se/
Postat av: Lillaviola

Jag har ju inte ritigt kommit på hur lista funkar och det är väl lika bra det.

Att kommentera " fin blogg" funkar inte för mig heller då jag ofta vill säga mer...Jag är nöjd med min blogg och till dem man når.

Det kan vara npg stressigt ändå att göra "återbesök".En del vill väl bli en bloggare som kan håva in lite stålar. Själv är jag väl ett ego som tar min chans att skriva av med.Tjena så länge!

2008-08-17 @ 16:42:02
URL: http://lillaviola.blogg.se/
Postat av: Lillaviola

Får väl berätta lite att när jag först läste ditt inlägg och samtidigt hade dottern intill så trodde jag att du skrev om Stystembolaget.Snacka om att jag blev fundersam om listan och kommentarer. För det har inte jag sett på systemet;-)

2008-08-17 @ 16:43:49
URL: http://lillaviola.blogg.se/
Postat av: Ann

Håller med fullständigt!

2008-08-17 @ 16:48:38
URL: http://lillanslilla.blogg.se/
Postat av: sessan ❤

Gud vad jag håller med dig!!!Jag är så trött på att jaga runt & helst varje dag eller flera gånger om dagen & SMÖRA..... Nej jag sätter pris på att mina läsare skriver en seriös kommentar & då gör jag desamma tillbaka.Vet inte hur många kommentarer från tillfälligt förbipasserande som lyder "Fint" jag får... så tittar man in till personen som visar sig vara 16 år typ & förmodligen inte har något som helst intresse av min blogg.Du fick verkligen sagt det fnissLycka till med bakning & åhhhh vad lust jag fick på nybakat bröd!!PUSS hjärtat

2008-08-17 @ 18:11:24
URL: http://www.sessanochprinsessan.com
Postat av: Camilliondollar Baby

Håller med dig!Kram

2008-08-17 @ 19:08:29
URL: http://blogglosacamilla.blogg.se/
Postat av: Åsa

Ja man kan verkligen kalla det hysteri. Kommentarhysteri... Varenda blogg på den sk aktiva listan fiskar hela tiden efter fler kommentarer genom tävlingar och annat. Tycker att bara detta drar ner på bloggarnas kvalitet. Det blir ju inget roligt att läsa dem när det blir för mycket av den varan.Angående kommentarer som bara gör reklam för sin egen blogg så lägger jag inte ut dem. Mycket roligare när folk kommenterar det man skrivit om. Tyvärr tycker jag att det verkar vara ovanligt att folk gör det...

2008-08-17 @ 19:20:25
URL: http://asaleh.blogg.se/
Postat av: Helena

Instämmer till 100%

2008-08-17 @ 19:56:38
URL: http://helu76.blogg.se/
Postat av: majsan67

jag skriver under på det ;)

jag blir så supertrött på dessa meningslösa kommentarer , " vad gillar du min nya outfit", snygg blogg, fräck header" bla bla bla...Jag klickar inte ens upp vederbörandes blogg, då det inte känns meningsfullt. Och hur mycket tid har man??

Jag vill alltid svara på det bloggskrivaren skriver om, vad är det annars för mening?

2008-08-17 @ 20:51:19
URL: http://majsan67.blogg.se/
Postat av: Micaela

Tyvärr så vet jag inte hur det känns eftersom jag har en helt annan bloggsida. men jag kan tänka mig att det är jobbigt. Jag struntar i det där med topplistan. Jag skriver för mig själv precis som du för att jag mår bra av det.

2008-08-18 @ 11:09:09
URL: http://www.gbgstudent08.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback