Mina grabbar...



Under sommaren har jag ju funderat lite på min stora son..... Har han verkligen högfungerande autism???? Ja, så har tankegångarna gått.... Om jag kanske gjort något fel som kämpade för utredning...... Men häromdagen kom jag på att jag hade exakt samma tankegångar förra sommaren..... Det är nämligen så att när han är ledig och inte har några som helst krav på sig så fungerar han mer "normalt"...... Så det är ju inte konstigt att jag börjar fundera. Men tittar jag närmare på hans beteende så ser jag ju att det stämmer..... Han fungerar helt enkelt inte som andra.

Lillkillen sen då..... Ja, det ska bli spännande att se vad som händer i höst på den fronten. Det blev ju som sagt skit med ADHD-utredningan i våras. Men när sommarlovet börjat fick jag ju veta att skolpsykologen ifrågasatte utredningen. Så jag kan tänka att något kommer att hända i höst för vi har världens bästa kontaktperson i skolan... Hon kämpar som ett djur för att alla ska ha det bra i skolan..... Det var hon som hjälpte oss så mycket med stora sonen..... Hon kommer inte att ge sig =). Jag fattar bara inte hur människan orkar.... Hon har ju egen familj också. Men tack gode gud att hon finns =)

Sen gäller det bara att få alla lärare att fatta att han faktiskt har dyslexi och har rätt till en hel del hjälp.... På de flesta plan fungerar det något sånär tillfredsställande men där är några lärare som säger " jag har inte tid" =O. What.... Det är din skyldighet...... Tur att rektorn är på vår sida =)

Kommentarer
Postat av: Gabbi

Fortsätt du att kämpa för dina söners rättigheter!!

Trägen vinner!!



Thanx..fast än ropar vi inte hej!!!

Postat av: Åsa.S

läser

Lämnar en stor styrkekram till dig!!!

2008-08-13 @ 10:20:44
URL: http://glansigyta.blogg.se/
Postat av: JOSEFINE

godmorgon :D

2008-08-13 @ 10:31:04
URL: http://josefiner.blogg.se/
Postat av: Lillaviola

TACK!!!! JAg behöver nog mer än någonsin läsa om andra familjer och deras situvation.

frö man känner sig stundtals så ensam och KNÄPP när man möte ett kompakt motstånd.

Jag läser dig mer än jag kommenterar,det ska bli en ändring.

Kram

2008-08-13 @ 13:15:21
URL: http://lillaviola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback