Vad kul....





Wow så många som lämnat kommentar på förra inlägget =) Vad glad jag blir.... Tack.
Nu fick jag låna datorn en stund innan jag kilar till jobb...... Var tvungen att kika in en sväng ju =). Fast det lär bli lugnt i kväll så jag kikar säkert in senare eftersom jag inte hinner kika in till er nu =)
I dag har jag fått en massa idéer på armband..... Jag fick en jättefin låda med allt möjligt till smyckestillverkning när jag fyllde år men har inte haft någon större inspiration, men idag kom den =) Så lådan följer med mig till jobb idag. Tänker mig armband för det kan jag tänka mig att använda men annars bär jag nästan aldrig smycken. Lovar att visa resultatet sen.... Om det blir något ;)

Kommentarer
Postat av: majsan67

vilken bra idé att skriva ett inlägg o be folk kommentera som aldrig gör de. Men jag undrar jag hur många hundra som läser här hos dig som bara struntade i de ;)

Tråkiga dom e tycker jag...



Jag har sökt på internet efter inspiration när jag gjort smycken, gjorde ett ursnyggt armband till en tjej som tog studenten förra året, var riktigt sur när jag packade in de, ville haft de själv juuu ;)



Men jag kan ju alltid göra ett nytt ;), har miljoner pärlor och attiraljer hemma, köper o köper, men får liksom aldrig riktigt tummen ur. Snart får jag bygga ut huset, o skaffa ett eget pysselrum, det är faktiskt en dröm jag har. Lite enklare att få fart på sig då, när allt alltid finns på plats ;)



Jag håller på o jagar dator till mina tjejer, dom snor min hela tiden, o sitter o spelar Dora och Kalle Kunskap.. väldigt bra spel i o f, men JAG då ;)



Du behöver oxå en egen hör jag ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback