Goder afton...

Nu är maten uppäten och kaffet upphällt =) Sitter och njuter av mitt kaffe nu...... Idag letade jag fram lite rester som jag lagade till. Potatismos, korv, pommes och schnitzel bjöd jag på..... det var gott men mättande. 
Just nu har jag en väldigt trevlig son hos mig =) Det är lillkillen som diskuterar lite och det känns bra. Han t.o.m. pratar lite om sin brors funktionshinder och att det måste vara jobbigt att ha...det har han aldrig erkänt förr..... Sen frågade han vem av de tre syskonen som ärvt klokheten eftersom han ärvt skönheten och musklerna =) Hahaha... Jag sa att skönheten hade han fått av mig och det stämmer ju eftersom han är lik mig =). Men han tyckte inte han ärvt musklerna av pappa....hehe, han tycker han har större och bättre muskler än honom ;)
Han är allt bra go ibland min minsting =) Nu försvann han med ett glas O´boy...... Och kvar sitter jag...Ska dra mig ut på balkongen och förgifta mig lite ;)


Kommentarer
Postat av: LillaNisse

Kul din son verkar vara....undrar vad det är för sug som drar nu då, kan ju inte va nåt annat är cigarettsuget....

Skulle du inte sluta att röka?

Kram

Postat av: Maria

Dem är otroliga våra barn, spontana och charmiga..

Hur gamla är dina barn ?



Ha en skön kväll !

Kram

2008-12-11 @ 20:28:07
URL: http://hippamorsan.blogg.se/
Postat av: Pia

Visst kan de vara goa våra tonåringar, lika goa som de kan vara lika "vidriga". Men de stunder man får av dem när humöret är på topp, de stunder är värdefulla. Min 17-åring brukar kalla mig för "lilla mor" när han är på riktigt gott humör, vilket han tydligen är på idag eftersom han kallat mig för det vid tre tillfällen idag eller så vill han åt min plånbok ;)

2008-12-11 @ 20:47:00
URL: http://zanahoria.blogg.se/
Postat av: Nettan

Va gullig sonen var !

2008-12-11 @ 23:40:53
URL: http://hasselby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback