blogga....

image1909


Japp, blogga.... Vem är det till för? Enligt mig är det till för alla...... Men väldigt ofta händer det att mina bloggvänner får kommentarer om att det är pinsamt att vi "gamla kärringar" bloggar.......Och alltför ofta får de unga tjejerna kritik för att de tar plats...... Varför ska det behöva vara så. Till de unga som tycker att vi är pinsamma vill jag säga att en dag sitter ni där själv och är 30+...... Då kommer ni att upptäcka att man faktiskt inte blivit äldre inuti.... Jo, man har mognat (förhoppningsvis) och fått en herrans massa erfarenhet, men man är samtidigt samma femtonåring inuti som man en gång var.... Till de som retar sig på de unga vill jag säga att de ju gör det vi önskat funnits när vi var unga...... Det är ju egentligen skitbra att unga tjejer ta plats..... Det enda som finns att önska är att de gör det med ödmjukhet...... Ofta tar de ju plats på bekostnad av någon annan....... Kritiserar varandra hit och dit..... Min önskan är väl att de unga kunde lära sig att vi gamlingar inte är så farliga och att man faktiskt kan ha nytta av vår erfarenhet.... Och att vi gamlingar kanske lär oss ta plats som de unga.
Jag vet att det finns massor av unga tjejer som gillar oss gamlingar så jag drar inte alla över en kam här.... Ville bara ha fram en åsikt....... Förresten tycker inte min artonåriga dotter att jag är pinsam som bloggar =) Hähä....


image1910

Kommentarer
Postat av: Camilliondollar Baby

Jag tycker ungdomarna har blivit så kaxiga, inte var man själv så när man var i deras ålder! Åldern har väl ingen betydelse när man bloggar. Jag vill inte läsa en blogg som en sextonåring skriver, för de handlar oftast om dagens outfit och sånt!

Postat av: ejmis

Bra skrivet!!

2008-02-17 @ 13:31:46
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Christina

Nätet är till för alla, unga som gamla och det är väl fint.
Man behöver ju inte gå in på en "kärringblogg" om man inte vill, själv undviker jag unga tjejbloggar för de tilltalar mig inte alls.

2008-02-17 @ 13:43:39
URL: http://qinna.blogspot.com
Postat av: Anna

Jättebra skrivet, förövrigt så tycker min dotter som också är 18 att det är lite coolt att jag bloggar, men jag får ABSOLUT inte lägga ut bilder på henne eller skriva om "hennes" privatliv ;-)

2008-02-17 @ 13:49:30
URL: http://annalexing.blogg.se
Postat av: Helena

Kul att du är med i tävlingen! Ha en skön söndag!

2008-02-17 @ 14:08:51
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Annsingen

Jättebra inlägg!

2008-02-17 @ 14:13:20
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Christel

Har aldrig märkt av det du skriver om. Är ju en "käring" men har inte fått några nedlåtande kommentarer. Men visst har du rätt i sak, bloggandet kan ju alla göra, eller som du sa "till för alla"
Många av ungdomarnas bloggar är otroligt bra. Dom enda som är lite tråkiga är ju de som bara handlar om mode och utseende.
Fortsätt i din stil, det är alltid roligt att läsa hur du har det:0)

2008-02-17 @ 15:08:23
URL: http://kottenliv.blogg.se
Postat av: Åsa.S

Så sant!
Visst är det kul när man finner gemenskap över generationerna!

2008-02-17 @ 20:14:54
URL: http://glansigyta.blogg.se
Postat av: Helena

Mycket att fundera på. Mina ungar (14 och 16) tycker att det är lite kul med min blogg. Men jag får inte skriva om dem. Framförallt inte om 16-åringen. Killen som är snart 14 bryr sig inte så mycket. De vill inte vara med på bild. Och det tycker jag är OK.

2008-02-17 @ 23:07:23
URL: http://gutta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback