lättad....och ledsen.....

image1779


Nu är vi tillbaka från Lund och jag känner mig ganska omtumlad............
JA, nu har vi fått diagnos.............. Högfungerande autism....... Det är inte mig det är fel på, jag är ingen dålig mamma....... Jag höll på att börja storgråta när de sa det...... All denna kamp var inte förgäves. Alla dessa år då jag känt mig totalt misslyckad som mamma.... Så jäkla bortkastat........ Ni kan inte ana hur det känns...... Tårarna rinner och jag vet inte riktigt vad för känslor det är som far omkring i kroppen just nu... Den största känslan är nog att YES.... Jag var inte helt ute och cyklade, jag hade rätt i att något var "fel". Jag är så glad att jag aldrig gav upp...... Tänk, jag har fått höra att han är som han är för att jag bundit honom för tajt till mig.......... Detta sa de på BUP =O. Nu väntar en massa annat.... Bl.a. vill de testa honom för ADHD också eftersom dessa diagnoser ofta finns paralellt...... Sen ska maken och jag gå "kurs" för att lära oss mer............ Som jag just sa till maken så vet jag ju redan det mesta men känner ändå att det är bra att lära om.... Ja, det är mycket just nu och jag måste smälta det nu.... Sonen får vara hemma idag, för som han sa " Jag vill inte vara CP"....... Kan förstå att det inte är kul att få svart på vitt att man är annorlunda.


image1780


Kommentarer
Postat av: ejmis

Nu gråter jag också en skvätt...Vad skönt att äntligen få ett besked! STOR KRAM!!

Ang.sko-tävlingen så är mina favorit-party-skor svarta och platta men det är ju tillåtet att drömma och googla
;)

Postat av: Åsa.S

Jag kan förstå att känslorna är kluvna... skönt att få en diagnos och veta att det inte är er det är fel på. Samtidigt svårt att få en "stämpel". Hoppas det känns bättre när allt legat till sig.
Kram på er!

2008-02-06 @ 12:05:00
URL: http://glansigyta.blogg.se
Postat av: Satu

oooh,såg precis ett program av OPRAH SHOW som handlade om Autism. Mkt intressant. Se repisen! (eller var det där reprisen?)

skönt att veta,för då kan ni få behandling eller information om hur ni ska kunna hjälpa sonen.

haha nä du är inte sämsta säljaren EVER,tro mej!

puss

2008-02-06 @ 12:24:18
URL: http://satuelisa.blogg.se
Postat av: Gabbi

Kan förstå att det är svårt att få det "svart på vitt", men så skönt, vilken lättnad det måste vara både för er å sonen!! Å inte behöva gå runt å tro att man e "cp"!! Det finns hjälp att få, så att både du å sonen mår bättre..
Kram i massor

2008-02-06 @ 13:43:10
URL: http://www.mamsen71.blogg.se
Postat av: Annsingen

Låter som något liknande som min svägerskas son har..
Förstår att du är lättad samtidigt som det känns tungt!
KRAM!

2008-02-06 @ 14:46:27
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: babla på

okej livet kan vara grymt ibland men av kriser växer man och kan gå vidare..det fixar sej jätte bra nu när ni vet .... jag har jobbat på dc=daglig verksamhet där det var människor med AUTISM så lite kan jag om det ska du veta och sen var det konstigt att just idag var jag på biblan och skulle låna en bok om en kvinna som har autism och skrivet den om hur hon upplever vårt levande och vår kommunikation till varan .... kram vi hörs

2008-02-06 @ 18:57:40
URL: http://http://barnhemsbarn.bloggagratis.se/
Postat av: Borthy

Skönt men jobbigt. Förstår honom och dig. kram till er båda. bra ni ska få gå kurs!

2008-02-07 @ 10:29:05
URL: http://borthy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback