jomenvisst.....



Enligt dagens horoskop i
aftonbladet så händer följande mig:

image1568

KRÄFTAN

22/6-22/7

En bra dag för romantik, särskilt om du lägger ner
 lite extra tid på stämning och miljö. Mysig afton.



Jo visst...... Feta chanser för det =O Jobbar i kväll och i natt ju.........Ingen direkt romantik i det ;). Vet inte om jag ens velat ha någon romantik här hemma heller.......... Inte nu i alla fall =/.


Kommentarer
Postat av: HELLO MOMMY = satu

Åååh. Du är kräfta?

Då förstår jag varför du är blyg. =)

Min son är kräfta,han är en typisk kräfta. Känslig,ser hellre på,studerar andra,klok,och gillar inte förändringar utan vill helst ha det så han är van vid..Och trivs bäst hemma.. hihi

Stämmer det på dig?
Ha en bra dag och kram! =)

Postat av: Emelinda

Ja det är verkligen ett psykiskt beroende. Jag vet att jag inte kommer dö om jag slutar med medicinen, men det känns ju som det. Jag har inte varit utan mina tabletter mer än 3 dagar på snart 6år. De dagarna hade jag sådan fruktansvärd dödsångest! Är så rädd att få sånna där panikattacker igen om jag slutar med medicinen. Äter 20mg per dag nu, har trappat ner till 10mg många ggr men så ökar jag alltid dosen till höst & vinter då det blir extra jobbigt. VILL sluta helt och jag SKA, frågan är bara när det kommer ske, har sagt många ggr att "i år ska jag sluta" men så blir det inte så iaf. Tack för ditt svar, kram!

2008-01-18 @ 09:44:21
URL: http://emelinda.blogg.se
Postat av: Borthy

Konstigt det där , att horoskopen inte fattar att man måste jobba ibland! Jag svara som du, jo tjena! Hoppas din dag blir jättefin ändå även om man inte har så stor lust för romantiken på jobbet :-)

2008-01-18 @ 10:24:34
URL: http://borthy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback