sticka?

Satt och blev himla sugen på att sticka..... Ja, alltså inte sticka som i att rymma ;) utan sticka med garn =D. Eftersom jag bara kan sticka raka stycken så skulle det väl sitta fint med en ny gosig halsduk..........Får se hur det blir, måste ju först fundera på vilka färger jag vill ha......risken är rätt överhängande att det blir svart ;)

image1455

Kommentarer
Postat av: babla på

Där ser du nu har du att göra sticka är hur bra som helst både för psykert och för att inte gå upp i vikt man bara stickar och funderar på allt omkring sej RESER RUNT i HUVUDETsen att man inter går upp i vikt det är för man tänker eii varv till och ett till.... i allafall är det så för mej ta en glad färg eller randig vi får väl se den sen?

2008-01-05 @ 11:04:10
Postat av: Borthy

Inte är det något svårt att öka eller minska? Du kan alltid fråga mig, jag är en dåldis-hejjare på att sticka faktiskt, kan sticka strumpor utan mönster! Prova att sticka efter ett mönster, det är ganska lätt! Annars håller jag med ovanstående talare, det blir som en drog, bara ett varv till. Nu blev jag också sugen det var länge sedan!Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback