Hejsan hoppsan...



Det är nog ingen bra dag detta.... Känner mig mest nere och jag är så satans trött..... Legat och sovit en bra stund i soffan innan. Men nu var jag i alla fall nyss nere och handlade dagens mat..... Tänkte steka fullkornsnudlar med kyckling och grönsaker och till det ha någon sötsur sås med mango/ananas..... Kanske kan bli gott??? Sen får jag väl skärpa till mig kan tänka.... men det är inget kul att vara så här trött..... Känns helt vansinnigt.
I går kväll när jag lagt mig hade jag fruktansvärda ilningar i mina ben och då kom jag än en gång att tänka på mina förbaskade B-12 vitaminer..... Jag glömmer ju ta dem. Men jag måste ju.
 Säkert är det därför jag är så trött och har ilningar i ben och fötter..... herre gud, tar jag inte snart dem regelbundet så dör jag väl =O. Det är över ett år sedan sist..... Slarvmaja.
För er som inte vet så har jag Perniciös anemi..... En blodbristsjukdom man kan dö av om man inte medicinerar.... Så visst är det ganska dumt att glömma.

Kommentarer
Postat av: Mira

Ajabaja med medicinerna, sötis! Köp en sån där manick med en massa fack (dosett eller vd det heter) på apoteket. Sortera in veckoransonen och lägg den på diskbänken eller köksbordet, så du garanterat ser den FLERA ggr per dag och inte missar!



Frsik luft brukar hjälpa lite mot trötthet (har jag hört), själv är jag ju Sveriges lataste... så jag är inte rätt person för tips kanske!



Hoppas du hursom får världens bästa Midsommarhelg.



Kramar... i massor!

Postat av: ejmis

Var rädd om dig min vän! Kram!

2008-06-19 @ 17:08:50
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Åsa.S

Du får inte slarva så med din egen hälsa! Var rädd om dig vännen!

2008-06-19 @ 17:51:33
URL: http://glansigyta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback