Hemma igen...



Det gick ju undan...... Vilken kanonskola han ska gå i =) Känns verkligen superbra, för mig kanske jag ska säga..... Sonen vill egentligen inte men jag tror det blir perfekt. 16 elever allt som allt..... Hur bra låter inte det då? Läraren kändes också jättebra...... Jag tror verkligen på detta =) Nu är det kaffe som gäller för min del och sen jobb.......


Moahahaha... Kolla Gabbi...
(om du kikar in här )
Jag hittade Jerry...... =D

Kommentarer
Postat av: jayne

Låter underbart!!! Bra... tror säkert att sonen kommer upskatta det med tiden. Men allt nytt känns säkert kosntigt...Kanske vill man också vara som alla andra..fast man vet att det inte är så?

Min son berättade idag hur han liksom hamnat i försvar nör alla tittade på sina betyg.. Han är stolr över sina..men ja. de andra hade ju fler VG och en del MVG...han hade då förklarat att han haft IG i sjuan..och hade svårigheter..och.. ja..

När jag hör detta blir jag ledsen..men.. ja sån är verkligheten.. han fick inte samma start som några av de andra...orättvist men sant.

Kram på dig...

sommarlooooooov

Postat av: jayne

Hej..

ja ...du har rätt... Min kollega berättade om sin son, som har dyslexi och gick på samma skola som min son. När han gick ut nian med betyg i alla ämnen så fick han ett stipendium...för att hans mentor tyckte att han kämpat hårdast. Bra...precis som dus kriver , det är inte alltid resultatet som är viktigaste...det är annat också som räknas.

2008-06-11 @ 13:53:47
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: ejmis

Skönt att skolan verkar bra.

2008-06-11 @ 20:15:29
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Helena

Va härligt när man känner att det kommer att bli bra med skola och sånt:) Min lille håller på skolas in just nu och han verkar stormtrivas. Det är så skönt!!

2008-06-12 @ 08:28:14
URL: http://helu76.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback