fest....

image2283


Jag ska kanske på fest i Maj......... Jag som går på fest max en gång om året =O. Så nu har jag lite mer än en månad på mig att komma i trim ;). Behöver gå ner åtminstone fem kilo och kurera magen så jag kanske kan dricka lite...... Dricker aldrig annars för att magen skriker så fort den hör talas om det =/. Jag är en riktig tråkmåns på fest för jag pratar knappt med någon, så med lite alkohol i blodet kanske man blir lite roligare..... Fast sen å andra sidan blir jag lite irriterad.... Folk har väldigt svårt att förstå att jag tycker det är jättekul att bara sitta och titta på folk när de gör bort sig ;) Folk är sååå bekymrade att jag har tråkigt.... Det är liksom inte legitimt att inte dricka på fest =O. I alla fall så måste jag hitta något kul att sätta på mig också.... Vill vara riktigt snygg och sexig ;) Skulle hemskt gärna vilja ha något ärmlöst som typ korsett eller så, men med mina armar går det inte...... Tvi, vad jag avskyr mina armar. Eftersom jag gått ner sååå himla mycket i vikt så har jag massor av överskottshud just där..... Verkligen superfult =(. Så jag får väl komma på något annat jag kan ha på mig =) Jaja.... Kul är det i alla fall att just jag faktiskt längtar efter en fest... Jag som egentligen bara tycker det är jobbigt......



Kommentarer
Postat av: Jayne

KUL med fest... något att se fram emot!!
Visst är det kul/intressant att sitta och titta på andra!!! Älskar cafeér tex...bara sitta och njuta av allt folkliv!
Tror säkert du hittar något kul att ha på dig :o)

Postat av: Annsingen

Det kommer att bli så bra! Du kommer att vara kanoners snygg! OCh känner du dej snygg så blir självförtroendet på topp och då behövs inget dricka för att kunna öppna upp!

2008-03-20 @ 09:57:16
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Annsingen

Nej jag har ju inte det...tyvärr! Fösökte bara peppa dej gummman!Hoppas det kommer att gå bra iallafall!KRAM!

2008-03-20 @ 10:03:11
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: sessan

Å vad kul med fest hoppas du hittar en riktig party blåsa som du kommer trivas i ;0)

2008-03-20 @ 13:34:31
URL: http://sessanochprinsessan.blogspot.com/
Postat av: Gabbi

Gu va kul med fest!! Klart att man inte behöver dricka, å inte e man nån tråkmåns för det!! Jag håller med, visst e de kul att bara sitta å glo på people ibland!! Finns jättesnygga tunikor med lång ärm!!
Kramen

2008-03-20 @ 15:55:26
URL: http://www.mamsen71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback