men nu då....

image2344

Vad gör alla idag?

Tomt i bloggvärlden....... Och här har än en gång snön börjat vräka ner =( Stora flingor dalar ner "en masse". Ganska tråkigt här nu på min ära........ Dagen segar sig fram och är dötråkig och ändå vill jag aldrig att dagen ska ta slut för det innebär att det vanliga livet börjar igen..... Jobb, jobb och åter jobb =/. Jobbigt är det också att jag är sugen på något hela tiden och bara längtar tills det är dags för nästa måltid =) Fast jag är jätteduktig och har inte ätit något onödigt alls...... Jag har minsann lyckats gå ner ett kilo senaste dagarna =) Nu känns det som om jag bara svamlar men det är väl för att jag inget annat har att göra ;) Jag låtsas just nu att bloggen är en väninna som jag fikar med och snackar skit....... Smart va?
Om en halv timme kan jag gå ut i köket och starta med kvällsmaten =) Då är jag i alla fall upptagen med det en stund och sen får jag äta =D
Idag ska vi ha pasta och till det tänkte jag experimentera ihop en god sås med fläskkarre, majs, svamp, lök och creme fraice..... Får väl se om det blir gott..... men det tror jag =)
Vi hörs väl........


Kommentarer
Postat av: Jayne

Hej
Ja du.. idag var det en "tråkig" dag...värre än Långfredagen.. Kämpar du fortfarande med att gå ner i vikt? Tycker du såg smal ut som du var nu...Jag ska bröja igen imorgon är det tänkt. Har varit sjuk nu och lagt träningen och promenaderna på is... men på det igen.
Jag är ledig imorgon, ska ju på möte så jag fick ta semester hela dagen. Tänkte då passa på att gå ner och träna... där är mindre folk mitt på dagen.
Hoppas maten blir god...
Kram//Jayne

Postat av: Jayne

Bestämde mig .. NU tar jag på mig skorna och går ut på promenad.. varför skjuta upp det???
Kram på dig//Jayne

2008-03-24 @ 17:23:57
URL: http://jayne.blogg.se
Postat av: Borthy

Varför ska du gå ned i vikt? Du är ju smalare än de flästa och superfin! Ät och njut...men okay, nyttigt då. Jag ska snart också lägga om till nyttig livsstil men jag har inte orkat just nu...än. Just nu ä jag grymt sugen på bakon och ägg!

2008-03-25 @ 05:51:06
URL: http://borthy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback