ny bok.....
Jag fick förresten tag i en ny bok igår...... På pressbyrån av alla ställen =). Jag är väldigt insnöad på verkliga historier och det är oftast de böckerna som får mig att fastna. Köpte otryggare kan ingen vara och den verkar väldigt bra. Nedan följer en beskrivning.

image2053Otryggare kan ingen vara är den lika skakande som sanna berättelsen om några barn som tvingas växa upp med en mamma som inte kan ta hand om sig själv - och än mindre dem. Mitt i det svenska välfärdssamhället lever de tre syskonen i en otrygghet som gränsar till det ofattbara. De är helt utlämnade åt mammans ansvarslösa beteende och hennes lika omdömeslösa val av män.

Fadern till det äldsta barnet, försvinner snart ur bilden och pappan till de båda hamnar på anstalt efter att ha dömts för hustrumisshandel och skadegörelse. Sedan följer en rad styvfäder, av vilka en har mördat sin hustru och sina två barn bara ett par år innan han flyttar in. En annan gömmer ett laddat gevär i lägenheten och misshandlar både mamman och barnen. Det är en barndom fylld av alkohol, knark, misshandel, mobbning, svält och hot. Dottern tvingas som liten flicka ta hand om både hushållet och sin berusade mamma. Äldste sonen, som lider av en cp-skada, får i tonåren uppleva hur hans mamma stjäl hans pensionspengar och låter honom svälta. Och yngste sonen blir tidigt kriminell och narkoman och avlider endast 25 år gammal i en bilolycka.

Agneta och Bengt-Åke Cras har tidigare skrivit bland annat boken Bakom stängda dörrar som sålts i över 200 000 exemplar.

Kommentarer
Postat av: ejmis

Jag har stått och tittat på den boken, ska bli spännande att höra vad du tycker.
"Bakom stängda dörrar" har jag läst och den var läsvärd.

2008-03-02 @ 10:52:02
Postat av: maskrosen

okej den ska jag läsa skriver upp den

Postat av: Frida

Den verkar riktigt bra!

2008-03-02 @ 15:44:01
URL: http://surrender.blogg.se/
Postat av: Anneli

Den boken kan jag rekomendera. Jag har själv läst den.
Mycket bra.

Kram Smoggen

2008-03-02 @ 17:55:10
URL: http://www.smoggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback