skit....

image2101


Jag kom slutligen till skott, men vad gjorde det för nytta?

Under min vänstra fot har jag två "ploppar"..... Har haft dem i snart två år. Från början antog jag att det var vårtor och försökte behandla dem..... men inget har hjälpt och det ser riktigt äckliga ut. Om jag har sandaler så syns det jättetydligt för de sitter på var sida om hälen och putar ut jättemycket. Joxet med dessa är att det gör skitont att gå och numera går jag mest på tårna, vilket gör att jag får mer ont i benet än vad jag borde ha.
Nu ringde jag då äntligen vårdcentralen och frågade om jag kunde visa upp dem för en sköterska.... Vill ju veta om det är vårtor eller förhårdnader. Men nej...... Gå till en fotvårdsspecialist, säger hon då. Visst det kan jag ju göra..... Men, om det då visar sig vara vårtor ja se då gör man inget åt det. Det är ju virus och det ska läka sig själv........... Nu blev jag så jäkla ledsen.... Fan, det gör så in i he**etes ont att gå på foten ju....... De menar alltså att trots att jag haft dem i två år så gör de inget =O. Jädrans idiotsjukvård........
Samtidigt frågade jag henne om min läkartid som jag skulle få. Pratade ju med läkaren förra veckan om mina smärtor i kroppen och han sa att jag skulle få hem en tid. Men inte har här kommit någon tid inte..... Nä, mycket riktigt.... Ingen tid hade bokats till mig. Vad är detta för jäkla behandling man får? Nu fick jag i alla fall en tid, men det känns lite som om jag tappar hoppet och gnistan..........
Kommentarer
Postat av: Anonym

Fy an för svensk sjukvård.

Kramar om dig din vän smoggen/anneli

2008-03-06 @ 13:04:36
Postat av: Annsingen

Ja visst är det konstigt! ?
Man blir såååå seg!
Sådan knölar du pratar om har jag med.Har fått det bedömt av fotvården att det är typ liktornar..Första gången borrade dom ut dom...Sedan har jag opererat själv då jag får dom.Bada fötterna i såpa ca 20 minuter ta sedan en nagelsax(den vassa grejjen på den) och försök gröpa ur den.Det gör lite ont men för mej funkar det.Efteråt filar jag där och sätter fötterna insmörjd rikligt i plastpåsar! Låter inte klokt men hjälper.Dom gör satasn ont.Jag vet!

Postat av: Annsingen

Gulsåpa har jag använt! Ja det gör ont ...usch o fy...

2008-03-06 @ 14:06:24
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: KvinnaFruMamma

Hoppas det löser sig med dina knölar*kramis*

Liten fråga, hur kan jag se hur folk har google till min blogg? Har skaffat konto på google men vet inte riktigt hur jag ska få det att fungera på bloggen.

2008-03-06 @ 16:03:34
URL: http://kvinnafrumamma.blogg.se
Postat av: ejmis

Du har väl hört uttrycket "man ska vara frisk för att orka vara sjuk"?! Det är bedrövligt dåligt hur man kan bli behandlad, stå på dig!!
Kram!

2008-03-06 @ 18:48:57
Postat av: Åsa.S

Hoppas nåt av tipsen här ovan hjälper dig, annars får du stå på dig! Fotvårtor skall behandlas om man får ont av dem...

2008-03-06 @ 20:59:44
URL: http://glansigyta.blogg.se
Postat av: Camilliondollar Baby

Ja, du...svensk sjukvård i ett nötskal!/Kram

2008-03-06 @ 21:01:19
URL: http://BlogglosaCamilla.Blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback