Lyxfällan....



Sitter och tittar på lyxfällan och kvinnan i dagens program skulle kunna vara jag..... fruktansvärt att se och jag velade fram och tillbaka om jag vågade se det..... Blir så ledsen när de säger till henne att hon är oansvarig. Klart att man vet att det är det.... man är inte dum i huvudet bara för att man gör så. Men för er som har ordnad ekonomi verkar det kanske riktigt sjukt. Jag vet inte hur många gånger jag försökt ta tag i det men inte fått reda i röran... Sen är det det där med att våga... Livet kuvar en...... Om man har usel ekonomi så vet man ju att man inget är värd i andras ögon... i vårt samhälle är det pengar som råder....... Man vågar helt enkelt inte ta kontakt med fordringsägarna....... Det är så hemskt....... Man känner sig som skräpet under skon på er vanliga människor....... svårt att få andra att förstå hur man funkar. men som de säger i programmet så sticker man huvudet i sanden.... Det är enklast så.... För stunden. Jag är sååå fruktansvärt konflikträdd och tål inte att någon är arg på mig och att höra dem säga "taskiga" saker till henne i programmet får mig att må illa.... Tänk om någon säger så till mig =O Men mannen som ska hjälpa oss är inte sån.... han är snäll och säger att han förstår på ett vis... Han har varit i nästan vår situation...... Och han säger att han är en van förhandlare.... Tack min ängel.



Kommentarer
Postat av: Ann

Och det är jag tacksam för min vän!

Väldogt snygg klänning här nedan! Jätte!

Postat av: Åsa.S

Sträck på dej! inte skall du skämmas, och tro för guds skulle att alla andra ser ner på dej.

Stooor kram!

Svar: Äh, slingorna blev väl inte helt lyckade...

2008-05-29 @ 20:50:30
URL: http://glansigyta.blogg.se/
Postat av: vivan

De flesta människor har varit nära din situation...men har fixat det på ett eller annat vis...men det är ingen ide att sopa det under mattan..det är bara att gilla läget...bra att ni har någon som kan kolla er ekonomi...visa allt för honom...allt....det kommer att ordna sig men det tar tid.....ditt nya ord...BUDGET...kramiz

2008-05-29 @ 21:12:00
URL: http://vwellermo.blogg .se
Postat av: ejmis

Jag är glad för er skull att ni har träffat er "ängel".

Kram!

2008-05-29 @ 23:08:24
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: a-k

I dagens samhälle är det ju rätt vanligt med taskig ekonomi. Det är också alldeles för lätt att få krediter. Jag har haft bajsekonomi och kännt som du, grävt ner huvudet i sanden istället för å ta tag i problemet. Nu är det inte så längre,min ekonomi funkar finemang. Min "ursäkt" är att jag aldrig hemifrån fick lära mig å sköta pengar/ekonomi så därför plågar jag mina barn med mitt eviga tjat om hur man MÅSTE tänka. Lycka till btw! :)

2008-05-30 @ 10:49:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback