Extra länge...

Hemma en vända nu innan jobb.... Blev ett extra möte idag på habiliteringen. Fick träffa arbetsterapeuten för en intervju om hur sonen är med överkänslighet inom olika områden. Ska kanske få prova ett bolltäcke och en timstock.
Psykologen tyckte jag såg pigg och fräsch ut idag =) Hehe... känns inte så. Det blev ett bra samtal idag i alla fall..... Vi kom fram till att jag måste tillåta mig att sitta vid datorn utan att få dåligt samvete. Hon sa att många människor har ett fritidsintresse som de låter ta tid..... Därför ska jag kunna ägna mig åt bloggen som mitt fritidsintresse eftersom jag inget annat har...... Hon sa också att med allt jag har runt mig så är det skitbra att jag inte redan gått in i väggen =) Att jag har som jobb med typ samma som jag har hemma gör att jag lever med funktionshinder i stort dett dygnet runt........ Hon sa att många med bara mitt jobb skulle ha gått i väggen men jag har det hemma också.... allt jag ska styra och ställa för att få vardagen att funka...... Inte konstigt att jag stressar inuti mig. Att hjärnan känns överkokt =O. Jag lovade i alla fall att jag skulle försöka tillåta mig att ha min egentid ibland utan dåligt samvete =). Jag lovade också att jag ska ta kontakt med vårdcentralen för kontroll av mitt B-12 förråd och ev. börja med injektioner var tredje månad istället för tabletter som jag ju glömmer..... Ett datum skriver jag ju upp och kommer ihåg att gå iväg för min spruta. Så det är en lösning ju =) Perniciös anemi kan ju sätta sig på nervsystemet och drabbar oftast fötter och ben först... det kan även sätta sig som stresskänslighet och glömska. Tänk om det är så enkelt.... Att alla mina kroppsliga bekymmer beror på min glömska =) Denna lösningen på problemet med min medicin hade jag inte kommit på om jag inte hade pratat om det... Jag kom själv på det men genom att prata med henne......
Jag lånade förresten en bok på habiliteringen idag.... hann läsa ett par sidor på tåget och hu... började nästan gråta. En annan som beskriver exakt hur jag har/har haft det med stora sonen...... Känns konstigt och skönt att läsa sådant. Det var små beteenden som hennes son hade som även min son har... Boken heter: "En lycklig mammas dagbok" och är skriven av Marina Holm. Det är en bok hon skrivit om sitt liv med en autistisk son. Nu vill jag bara att det ska bli kväll så jag kan läsa mer......

Oj, vad långt detta blev =) hehe...... Nu ska jag ha kaffe....


Kommentarer
Postat av: lena

Mycket av det du skriver känner jag igen,har ju 4barn själv.Det är alltid skönt att läsa om någon som är i samma situation.Jag har varit i väggen för några år sedan,inte kul.Många kramar lena.

Postat av: GM

Haft en bra dag annars?

2008-09-22 @ 14:55:33
URL: http://garbomannen.blogg.se/
Postat av: jayne

Hej

Ja du den boken ÄR så bra! Jag har läst den två ggr och också varit i kontakt med henne...

Ja du.. B12... jag har B12 och folsyrebrist och slarvar jag med.. MEN jag måste ta tag i det..absolut... Det är inte bra att "slarva"... så.. SKÄRPNING Jayne..

Kram på dej

Klart du ska blogga utan dåligt samvete...

2008-09-22 @ 15:13:18
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: Lotta

Ger dig en jättekram

2008-09-22 @ 15:51:45
URL: http://lottsfi.blogg.se/
Postat av: Kattis

Hejsan!

Fick du upp grabbarna i tid?? Utan massa jobbigheter?

Att skriva av sig är ju en del i läkandet.

Eller hur?

Ha en bra kväll!

KRam

2008-09-22 @ 18:00:42
URL: http://kattis11.blogg.se/
Postat av: Åsa.S

Kul att du når framgång i jakten på lösning! Jättebra om du kan få injektioner istället för tabletter ju! =)

2008-09-22 @ 18:07:41
URL: http://glansigyta.blogg.se/
Postat av: ejmis

Vilka bra lösningar ni kommer fram till =)

Har du ringt Vårdcentralen??

2008-09-22 @ 19:57:33
URL: http://ejmis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback